Venus a Serena se ve Stanfordu připravují na Rio

19. 7. 2016, 12:01
Aktuality 1
Venus Williamsová je na domácím turnaji ve Stanfordu nasazenou jedničkou a bude zde bojovat o třetí titul. Její sestra Serena na turnaji sice nehraje, i přesto je ale na místě a pomáhá Venus s přípravou. Slavné Američanky spolu trénovaly také čtyřhru a pravděpodobně se tak již připravují na olympiádu do Ria, kde budou obhajovat zlato z Londýna.
Profily hráčů
Serena a Venus Williamsovy

Světová jednička Serena Williamsová se sice ve Stanfordu, kde v minulosti třikrát vyhrála, nepředstaví, její sestra Venus, jež domácí podnik ovládla v letech 2000 a 2001, je však na turnaji nasazenou jedničkou a Serena na místě svou starší sestru podporuje a pomáhá jí v tréninku.

Slavné sestry, jež společně před týdnem pošesté dobyly wimbledonskou čtyřhru, se ve Stanfordu pravděpodobně připravují na nadcházející olympijské hry do Ria, neboť spolu několikrát trénovaly i čtyřhru. Američanky budou v Brazílii obhajovat zlatou medaili z Londýna.

 

Zdá se, že slavné Američanky si společně strávený čas užívají. Venus dokonce v průběhu tréninku předvedla na kurtu i své taneční kreace.

Komentáře

1
Přidat komentář
Frick
Zeptejte se pana Berdycha, jaká jsou v Barzílii nebezpečí.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist