Venus Williamsová se rozehrává v americké lize týmů

6. 7. 2011, 11:25
Aktuality 1
Po dlouhé zdravotní pauze způsobené problémy s kyčlí využila Venus Williamsová profesionální ligu tenisových týmů v rodné Americe, aby se vrátila zpátky do formy.
Venus Williamsová (© wimbledon.org)

V tradiční letní soutěži hrají každoročně slavná jména minulosti i současnosti a měla se v ní představit i další bývalá světová jednička Lindsay Davenportová. Plány jí však zkřížilo třetí těhotenství.

Davenportová přitom ještě v neděli vyhrála s Martinou Hingisovou čtyřhru bývalých tenisových hvězd ve Wimbledonu, když ve finále porazily Martinu Navrátilovou s Janou Novotnou. Hned po návratu domů však pětatřicetiletá vítězka 55 turnajů dostala od lékaře zákaz sportování i cestování. Čeká totiž třetí dítě. V červnu 2007 se jí narodil syn a o dva roky později dcera.

Venus Williamsová po téměř půlroční zdravotní přestávce vypadla ve Wimbledonu v osmifinále a k rozehrání využije možnost týmové ligy (WTT) ve Spojených státech. Sedminásobná granslamová vítězka ale nezačala dobře, dvouhru i čtyřhru v úterý prohrála, až v mixu s Indem Leandrem Paesem získali body a ty nakonec při výhře celku Washington Kastles nad obhájcem Kansasem City byly rozhodující.

"Jsem ale spokojená. Už jen to, že jsem tady, dokazuje, že jsem konečně zdravá a můžu zase hrát," pochvalovala si Williamsová, pětinásobná wimbledonská šampionka.

ČTK, Adam Bárta

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist