Veselý byl proti Nadalovi bez šance a wimbledonské čtvrtfinále nevybojoval

9. 7. 2018, 18:46
Aktuality 131
WIMBLEDON MUŽI - Wimbledonské dvouhry jsou bez Čechů. Poslední naděje Jiří Veselý v boji o své první grandslamové čtvrtfinále nepřekvapil proti světové jedničce Rafaelu Nadalovi, takřka bezchybnému Španělovi podlehl po necelých dvou hodinách hry 3-6 3-6 4-6.
Profily hráčů
Jiří Veselý

Jiří Veselý se na trávě rozehrál do dobré formy a po skalpech dvou hráčů Top 20 Diega Schwartzmana a Fabia Fogniniho postoupil podruhé v kariéře do osmifinále grandslamu. To se stalo stejně jako na předloňském Wimbledonu jeho stropem, tentokrát v něm neměl šanci proti světové jedničce Rafaelu Nadalovi.

Veselý při prvním podání naznačil, jak by se dalo s Nadalem hrát. Stačilo mu pět ran a srovnal na 1-1 na gamy. Soupeř ale využil každého zaváhání a další servis mu vzal. O podání přišel Veselý jednou v prvním a dvakrát ve druhém setu.

Ve třetí sadě český tenista předvedl i kvalitní hru ve výměnách a dostával Nadala do úzkých. Poprvé v zápase se dostal k brejkbolu a po forhendu Španěla do sítě se radoval z brejku na 3-2. Vzápětí ale o výhodu přišel a o čtyři hry později si hráči podali ruce u sítě. Předtím ještě Veselý odvrátil první mečbol bodem z podání, druhý esem, ale při třetím trefil aut.

"Jakmile jsem to nezabil, tak on přebral iniciativu, rozběhal mě a v přestřelce od základní čáry jsem neměl šanci. Nemohl jsem chodit na síť, jak bych potřeboval. Bohužel tam stál Rafa, který mi to neumožnil," uvedl Veselý.

"Můj výkon nebyl takový, jaký bych si přál. Hrát na centru bylo něco mimořádného. Odvážím si z Wimbledonu jen ty nejhezčí pocity," dodal Veselý.



"Začal hrál lépe odzadu a já udělal pár chyb, ale dostal jsem se rychle zpět, to bylo pro vývoj třetí sady klíčové," řekl šampion z let 2008 a 2010 Nadal, který je ve čtvrtfinále Wimbledonu poprvé od roku 2011, kdy zde došel do finále.

"Tohle je důležitý moment, jsem rád," řekl cestou z kurtu. Na grandslamech je mezi elitní osmičkou již po pětatřicáté. O semifinále si zahraje s Juanem Martínem Del Potrem, nebo Gillesem Simonem, jejichž souboj se dnes kvůli tmě nedohrál. Blíže k postupu má Argentinec, který vede 2-1 na sety.

• WIMBLEDON 2018 •
Londýn, Velká Británie, tráva, 34,000.000 liber
pondělní výsledky (09. 07. 2018)
• Dvouhra mužů - osmifinále •
Nadal (2-Šp.) - Veselý (ČR) 6-3 6-3 6-4
Federer (1-Švýc.) - Mannarino (22-Fr.) 6-0 7-5 6-4
Anderson (8-JAR) - Monfils (Fr.) 7-6(4) 7-6(2) 5-7 7-6(4)
Isner (9-USA) - Tsitsipas (31-Řec.) 6-4 7-6(8) 7-6(4)
Djokovič (12-Srb.) - Chačanov (Rus.) 6-4 6-2 6-2
Raonic (13-Kan.) - McDonald (USA) 6-3 6-4 6-7(5) 6-2
Nišikori (24-Jap.) - Gulbis (Lot.) 4-6 7-6(5) 7-6(10) 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

131
Přidat komentář
steve79
Roger zatim hraje na uspornem rezimu. Hraje moc slice backhand. To musi zmenit.
Reagovat
steve79
Novak hraje opravdu skvele. Druha polovina je fakt brutalne obsazena. Chci semifinale Nadal- djokovic
Reagovat
Denis92
Djokovicov hra az moc dobre. Aby z toho nebola dalsia finalova vyhra vo finale nad Rogerom .. Ale to este predbieham.

DelPo slabota, ak to dnes vobec da, tak zajtra dostane od Nadala 3-0.
Reagovat
Marduch
nevim, zatím fakt neměl důstojného soupeře, v HL z jeho zápasů bije do očí, jak pomalu jeho soupeři hráli. "Moc dobře" hraje Nole Djoker Djokovič nějak takhle:
https://www.youtube.com/watch?v=EUy-4NvNAY4
Reagovat
woody
Jeden z herne nejlepsich Noleho zapasu!
Reagovat
Mayo
Djokovic bol 2 roky fackovací panak. Teraz sa dostáva však opäť do top formy a bude opäť dominovať tenisu. Podľa mna vyhra do konca sezóny všetko (Wimby, USO, Áziu, TM) a pôjde až na nambr van. Musí doháňaat rivalov, predsa mu trosku odskočili.
Reagovat
Krisboy
Myslím, že vyhraje i Fed Cup a WTA Finals v Singapuru.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Juan jde na to mazane,
ty prestavkove dny ho dost dekoncentruji.
Jak se ma hrat proti Nadalovi, je si treba zaridit kvalitni treningovou pripravu, to nejde jen tak jit na Rafu bez kvalitni pripravy.
Takze zitra misto pinkani na nejakem odlozenem kurtu si Juan da dva poctive sety, a mel by byt uz skvele a kvalitne na Nadala pripraven.
Reagovat
Patik
Alebo sa zajtra zničí a zápas s Nadalom odchodí..čo je pravdepodobnejšie keďže Simon obľubuje nekonečné výmeny a dnešný vyhratý set ho iste nakopne.
Reagovat
Marduch
Tak urcite dobra zprava pro Rafu. Obzvlast kdyz uz ani Delpo nepatri mezi ty mladsi..
Reagovat
Patik
Možno dobrá správa..ale aj keby prešiel cez DelPotra tak cez Djokoviča neprejde..teda za predpokladu že bude Djokovič v semifinále..no uvidíme ako to zajtra dopadne s Juanom.
Reagovat
smazaný uživatel
S Djokovicom podobný servis. Nole určite lepší return, a od základnej čiary je jeho hra na tráve zrejme efektívnejšia. TO však neznamená, že vyhrá. Kľudne môže rozhodnúť hlava.
Reagovat
smazaný uživatel
tieto tvoje prognozy milujem, ved si pisal, ze v tretom, najneskor v stvrtom kole konci :(
Reagovat
Patik
Však ma prekvapil..a myslím že nielen mňa..tráva mu nejde..o tom svedčia aj jeho výsledky..dobre Wimbledon vyhral dvakrát ale to mal o desaťrokov mladšie nohy..teraz už tolko nevybehá..S Delpotrom by som tiež povedal že prehrá..Delpo má servis a dobrý forehand to je najlepší základ na trávu..a Djokovič ten na Nadala vie zahrať..už v ríme mal Nadal problémy a to bola antuka a Djokovič ešte nebol tam kde je teraz.
Reagovat
Marduch
Tak jeste jednou. Pomalejsi trava s vetsim podilem tusim jilku. Letosni tvrde kurty z duvodu sucha, na kterych se balon odrazi vysoko. Agresivnejsi Rafuv BH a celkove ofenzivnejsi hra. Rafa pusobi odpocate. Kdepak, neni Wimbledon jako Wimbledon..
Reagovat
smazaný uživatel
Na zlozeni QF to moc nevidiet. Co meno, to servisman.
Reagovat
peRFect
Není tam větší podíl jílku. Wimb je 100% jílek - resp. jeho různé odrůdy ;)
A že by byl pomalejší tím, že je sucho, to si nemyslím. Trávu zavlažuješ neustále.
Reagovat
Marduch
O vetsim odskoku jiz letos hovorila nejedna tenisova osobnost. Ale s tim jilkem mas pravdu, resp k te zmene z castecneho na 100% pouziti doslo v r. 2001.
Nicmene jsem (bez naroku na pravdivost) vygooglil zajimavou vec: Tráva byla v minulosti považována za extrémně rychlý povrch, pro vyznavače útočného pojetí servis ? síť. To ale dnes už zdaleka neplatí, pěstitelům se podařilo vyšlechtit natolik drsný povrch trávy, že se turnaj zařadil z hlediska rychlosti povrchu mezi grandslamy na třetí místo až za US Open a Australian Open
Reagovat
spaniel
Tak na trave nejde ani tak o rychlost jako o odskok.
Reagovat
smazaný uživatel
+1111
Reagovat
ipko
ten Jirka je strašný pinkalista, vôbec nevedel vo výmenách nejako Rafu pretlačiť.. okrem servisu nemá žiadnu zbraň.. inak kedy naposledy boli Rafa, Roger a Novak spolu vo štvrťfinále na GS?
Reagovat
smazaný uživatel
Dobra otazka..Spamati neviem, tipnem si AO15?..
Reagovat
ipko
vtedy Rogera vyprevadil v 3.kole Seppi
Reagovat
smazaný uživatel
Tak potom neviem :)

AO14 to nebolo, tam Nole pohorel skoro, RG14 tam vypadol Federer zrejme skor, 2013 asi nic kvoli Federerovi, tak ze by AO12, to vyhral Nole a Rafa vyradil Federera..hm?
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to správne, uz viem.

Spamati som to nedal, skuste sa potrapit ;)
Reagovat
ipko
asi FO 2015 Nadal prehral s Djokovičom v ŠF a Federer prehral s Wawrinkom
Reagovat
Kojinho
Oboje bylo QF.
Reagovat
kada.tom
To byla fantazie, organizátoři dali zápas Jamie Murryaho s Vikou proti Farahovi s Groenfeld na závěr programu na CC a teda tohle se jim fakt povedlo, protože to byl vskutku bonbonek plný parádních výměn a neskutečně vyrovnaný zápas nakonec fantastickým finišem ze skóre 1-5 otočili miláčci publika (samozřejmě že hlavně kvůli Jamiemu) 6 hrami v řadě :-)

Tohle se organizátorům povedlo. Nutno dodat, že téhle podívané přihlíželo opravdu hodně zaplněné okolí. Organizátorům rovněž velké plus za to, že před 3. setem zatáhli střechu a tohle divadlo nechali dovést až do epického konce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně když začne na Wimby pršet, tak daji extra match na centr. Tohle delaji každý rok. Když jsem tam byl a začalo pršet, tak dali dva zápasy navíc na centr a prodávali lístky za 10 liber, takže se logicky zaplnil cely stadion, protože nikdo nechtěl jít v pět domu.
Reagovat
kada.tom
tak tohle si dovolím tvrdit, že to nebyl ten případ, protože když začal tenhle mix, v plným běhu byly zápasy Novaka, Del Potra a X dalších čtyřher i s britským obsazením a samosebou, že jak zápasy končily, na Centru začali lidi přibývat, ale i tak tam od začátku zápastu byla slušná návštěva :-)
Reagovat
Hypertac
Třetí set byl perfektní. Jen to kazili prostřihy na starou Marryovou.
Reagovat
Mayo
Djoki beast mode. Ide si podľa očakávania pre titul.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Marduch
Mayo beast mode.
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon vyhrá Djokovic a Cibulkova.

Jeden chcek travnatu sezonu skoro vynechat a druhá lamentovala nad zrebom ako nenasadena, kedze mala mat ten vyhodnejsi.

Aj taký je sport :)
Reagovat
tito
Je pěkné se dívat na Wimbledon s tím, že Rafa postupuje :-) Vyjma podání moc slabin nevidím, potěšující je zvýšená aktivita na síti. Je vidět, že na tom s Carlosem hodně zapracovali, nejedná se o žádné náhodné náběhy, ale herní variace. A zdá se, že už docela zažité. Do SF mu věřím, finále je možné.
Reagovat
peggy
Rafo,blahopreji,ale dalsi bude horsi Ti dva nejsou Tvoje lahudky.Libi se mne,ze se nevyhybas zadnemu povrchu I dyz to neni Tvoje zbran a treba bude.Starsi teniste si vybiraji to co se jim hodi.Ty hraj tak a by to vyslo.
Reagovat
woody
Konecne jsem dnes videl cely zapas Novaka. Skvely na retrunu tam me velmi mile prekvapil,krasne dlouhe returny. Minuly zapas nastrilel 18 es,tak jsem doufal ze bude pokracovat,ale servis dnes velmi prumerny, mozna to bylo vetrnejsi pocasim... Velmi dobre se pohyboval a dokazal vyhravat vymeny i z obrany. Nicmene Kchachanov v pohybu prumerny a Novakovi to spoustou chyb usnadnil!
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic dnes vyborny. Ak sa prekúše cez QF a SF, tak s tymto vykonom a returnom Federera opat porazí..
Reagovat
jackiec
a pak ses obudil ze sna a měl ruku v trenkách!
Reagovat
smazaný uživatel
Porazil vlastne Federer niekedy Djokovica vo finále W?...

To by bol smutný hetrik..
Reagovat
Pe3k
Smutné je, že jako fanda Nadala počítáš s tím, že ho Djokovic porazí...
Reagovat
smazaný uživatel
Úplne s tým počítam..Práve preto som Djokovic postup označil predložkou "ak"..:)
Reagovat
Franky
napisal predlozkou alebo predkozkou?!
Reagovat
Patik
Pokiaľ sa neudeje nejaké prekvapenie Federer Djokovič by mali zaobstarať finále.
Reagovat
turista
Nejen Federera. Škoda, že takové výkony nepředvedl v Římě nebo v Paříži. Rafa Nadal by do posledního míče neměl nic jistého.
Reagovat
smazaný uživatel
Hráš, čo ti dovolí súper, ze ano....

Kachanov na tráve zrejme nesplnal také kritériá ako Nadal na antuke, ale mozno sa mýlim :)
Reagovat
turista
Dobře, ale Novak jde od dubna výkonnostně delší dobu nahoru a nekončí to. Vyhrané tituly přijdou.
Reagovat
smazaný uživatel
S tym vsetci počítame. Minimálne u Djokovica.
Reagovat
turista
A my zase uznáváme, že Rafa Nadal je momentálně nejlepší světový hráč a na pozici světové jedničky je zaslouženě.
Reagovat
Kozoroh
V druhém setu se Djoko blýskl několika skvělými FH winnery, skvěle četl soupeřovu hru. Na kurtu má jasnou převahu. Holt spěchá, chce zítra odpočívat. Tak snad mu to vyjde.
Reagovat
Marduch
Nekolik skvelych FH winneru? Na nic jineho (teda jeste servis) od nej uz mesice necekam...
Reagovat
Nola
dnes som spokojna, sice zaciatok vlazny, ale dlho sa na kurte nezdrzal, prestrieral na winnery Karena, co je neuveritelne, FH slapal na jednotku
Reagovat
turista
Djoko už je zpátky. Dnes snadnější výhra než jsem si myslel.
Reagovat
mats23
jj, djoko je spat, po rogerovi favorit na vitazstvo
Reagovat
Marduch
Vazeni, Djoko dnes porazil neprilis zkuseneho hrace c.40 na zebricku ATP..
Reagovat
ipko
hej, to isté som hovoril pred zápasom s Cechinattom na FO a všetci vieme ako to dopadlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovic je proti Nishiku velky favorit, kedze pre Aziata je to prve QF Wimbledonu.. na druhu stranu Nishikori uz musi byt z tych vsetkych antukovych prehier s Nolem taký unavený, že zmenu povrchu, hoci papierovo proti sebe, proste musí privítat a paradoxne by mu mohla pomoct.
Reagovat
Mayo
Nisikoriho veru vychytal. Ten je na tráve nič moc, podľa mna Kei nedá ani set.
Reagovat
smazaný uživatel
Najtazsie to ma samozrejme El Matador, Mayko. Stastena sa s nim vo W. tradicne nemazna a na ceste za titulom musi porazit Delpa, Djokiho a Federera.

To je ako by si mal postupne presprintovat Bolta, preplávat Phelpsa a prekonat Bubkov rekord v skoku o žrdi na prvý pokus v zivote. Asi taka dlha cesta caka Nadala na ceste za slavou..
Reagovat
turista
Od té doby Novak zase urazil kus cesty zpátky nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kruh sa musi niekde uzavriet.

Bolo by symbolické ho uzavriet tam, kde sa v roku 2016 zacal.
Reagovat
turista
No bylo by to fajn. Novak a Andy na okruhu chyběli víc než si přiznivci tenisu připouštěli.
Reagovat
smazaný uživatel
Mne osobne úplne vyhovovali tam, kde posledné dva roky boli a som si isty, ze nie som sam. Sem tam sa ukazali v nejakom 2-3 kole, bolo fajn si ich takto pripomenut :)
Reagovat
turista
Neříkám, že by Federer a Nadal nevyhrávali. Ale pouhá 2. nebo 3.kola jsou pro Djokera málo. Pro něj a pro Djokoland je úspěch jedině vítězné finále jakéhokoliv hlavního turnaje ATP.
Reagovat
Franky
Vesely je velky traged...ani nie tak hrou ako psychikou...akonahle slo o bigpointy uplne sa zosypal ved tie dropshoty ani do pol siete nevyleteli..nevraviac o tom ked prerazil Rafovo podanie v 3 sete a hned ho stratil 3 hlupymi chybami, nema na to nech sa vrati na challengre tam kde patri
Reagovat
mats23
JO, skaredy, nesympaticky a este aj nemotorny, nech ide na challengre kde patri
Reagovat
smazaný uživatel
Zase ale osmifinále Wimbledonu s Nadalem je zajímavější. Finančně i emočně. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak vy dva se nehodite ani na ty chalengery,
spis tak do odpadni trouby:D)
Reagovat
Kozoroh
První set dopadl k mé spokojenosti :-)
Snad ten zápas Novak stihne odehrát (a vyhrát!) do zavíračky...
Reagovat
Stan_Borowitz
Už se stmívá, přišly zase na přetřes "filtry kamer" zázračně přidávající světlo?
Reagovat
Roger_Federer
Dobre Rafa, pojd pro titul..ku.va :)
Reagovat
mats23
netroluj
Reagovat
Roger_Federer
Co netroluj, ja chci aby letosni titul Wimbledonu vyhral Rafa Nadal.!!!
Reagovat
mats23
OK, vamos rafa
Reagovat
Fandina
Já ne, ale chápu sázkaře.
Reagovat
Kytka
Jo tak to mi nedošlo. Asi proto, že nesázím. Prostě fandím Rogerovi.
Reagovat
Fandina
:-)) já nevím, jak to myslel, ale předpokládám, že buď provokuje nebo vsadil, jinak si nedovedu představit, proč by nick Roger Federer měl přát někomu jinému než jemu.

Já jsem Roggiho fanynka, po českých klukách je to moje topka a pak ještě dalších pár kluků, dřív to byli hlavně jednoručáci, teď už tam mám i pár jiných.
Reagovat
Roger_Federer
Samozdrejme, ze jsem dobre incestoval.
Samozdrejme fandim jako vzdy Rogerovi, pokud nejde o penize ze.;)
Reagovat
Roger_Federer
:):):):),incestoval :)
Reagovat
spaniel
Duvod tve disgrafie? :D
Reagovat
Roger_Federer
Nemam stejneho otce jako Frantz, bratra jeho matky.
Reagovat
Kytka
Roger!!!
Reagovat
Kozoroh
Vsadil jsi barák? :)
Reagovat
Roger_Federer
Nesazim, investuju, za kurz pres 9,0, cekam na zhodnoceni investice, v pripadnem finale, kdy samozdrejme polozim sazku do výše vkladu.
Reagovat
Denis92
Mne to realne vychadza na suboj Federer - Nadal vo Wimbledone po 10 rokoch.

Co sa tyka Rogera, tak zatial je to v pohode bez straty setu a podania, ale ako uz viaceri poznamenali, ten BH neni moc dobry. Avsak, v QF a pripadnom semi ho cakaju cistokrvny servisnami, kde aj tak bude viacej vyuzivat slice, takze to by nemal byt problem. Nebudu to lahke zapasy, ale verim, ze ich Roger zvladne.

Co sa tyka Rafu, tak ten dokonale vyuzil zreb a je takisto bez straty setu v QF. To mu moze dost pomoct aj psychicky. Jeho dalsi mozni superi - DelPo, ktory nehra moc dobre a trava neni zrovna jeho povrch. Sice je to servisman, ktory by mohol Nadalovi narobit problemy, ale podla mna by ziskal max set. V semifinale Nishikori, ktoremu trava vobec nevonia alebo Novak, ktoreho forma je stale otazna a navyse mu neprijemnosti moze narobit aj zhusteny program, pretoze dnes asi nedohra.

Suma sumarum, v nedelu o 15:00 sa vratime v case o 10rokov dozadu :)
Reagovat
mats23
JO
Reagovat
svetova.dvojka
to jo finále Wimbledonu 2008 nejlepší tenisový zápas všech dob.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad aj vysledkovo :)

Bolo by to zrejme prve finále, na ktoré by som sa inak netesil..
Reagovat
Nola
ako pises, Novak 4 roky v rade, hra posledny zapas na jednotke, ktory nema sancu dohrat, na CC ho nepresunu, radsej tam supnu mix..... sranda, ze?
Reagovat
mats23
demence od organizacneho timu
Reagovat
Kytka
To snad ne.
Reagovat
turista
To je zatím ve hvězdách.
Reagovat
Mayo
Bude to opäť raz finále Roger vs Novak
Reagovat
Nola
iste, uz stratil servis
Reagovat
Ereinion
Škoda že je ten samý den finále MS, myslím od 17h...
Reagovat
Kytka
Já hodně přeji Del Potrovi. Kdyby se zase jednou dostal do finále GS byla by to paráda. Ale tahle pomalá tráva, jako je letos, mu asi tolik svědčit nebude. No uvidíme.
Reagovat
gigin
škoda no. Celou dobu jsem si myslel, že Nishi skrečuje, MTO, pořád si chytal za ruku, říkám si to dáme a nakonec se zranil ve třetím setu v tb Gulba, měl sice ještě dva setboly v tom samém tb, ale nedal to. Čtvrtý set už byl jas, Ernesto koleno v háji. I tak spokojenost, pěkný turnaj, výrazné herní zlepšení.
Reagovat
gigin
https://twitter.com/doublefault28/status/1016341951958876162?s=19
Reagovat
Stan_Borowitz
řadím Rafu k favoritům letošního Wimbledonu. Bojoval, dřel, to ano, ale třeba šestá hra třetího setu, kdy měl J1rka potvrdit brejkbol, jevila ze strany J1rky dost zjevné znaky prodaného zápasu. Nebo jakoby dostal jasný signál, ať toho hned nechá. No, nebudeme spekulovat.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Kytka
Náhodou tady ve Wimbledonu hraje po velmi dlouhé době Jirka zase tenis, na který se dá dívat, konečně trošku odvážněji než jen a jen údržba.
Reagovat
makro99
To se mi nezdá... a proč potom odchodil to semifinále v Antalyi?
A mimochodem, s Gaelem si mohou podat ruce...
Reagovat
Mayo
Rafa vo 1/4 Wimbledonu :O spokojnosť
Reagovat
mats23
delpa povodi a potom uvidime :)
Reagovat
Mayo
Ak povodí DelPa, tak to bude posledná vyhra na turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa spokojný a Jirka s wimbledonským vysledkom stále Veselý..

Nadal nehrá lepsie ako pred rokom, ale je v QF. Zlé to z jeho strany rozhodne nie je, má svetle momenty, na harde by s touto formou rozhodne aspiroval na titul. Na tráve tam samozrejme vidim velke rezervy a moznosti pre súperov, ale pri zhode okolnosti si stále moze snivat svoj miracle on grass..
Reagovat
turista
No jo, prohrát s Rafou Nadalem není hanba pro nikoho. Jirka odvedl celkem solidní výkon takže porážka je důstojná. Není to nářez.
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat
smazaný uživatel
Letosni Wimbledon chrli jedno prekvapeni za druhym...
Reagovat
Krisboy
U holek komplet top 10 venku a teď tohle!!
Reagovat
svetova.dvojka
životní výhra pro Rafu
Reagovat
George_Renel
Na Nadala Jirka pochopitelně nemá. Ale kdyby takto hrál i jindy, rozhodně nebrousí osmou desítku rankingu.
Reagovat
Krisboy
Však on se zvedne.
Reagovat
Fandina
Jj, také doufám, že mu Wimbl pomůže hlavně psychicky, protože když čtu ta jeho vyjádření, jak si vlastně nevěří, nechápu to, protože je to kluk obr a když se do toho opře, tak ostatní nemají šanci. A přitom je i hodně mrštný, i dneska jsem to tam viděla, jak vyrazí a je u míče. Na Rafu to nestačilo, protože ten hraje super pořád, nicméně, pořád Jirkovi věřím, že se ještě posune výš.
Reagovat
mahycek
Raonič, Nishi a Isner jsou v pohodě dál, Samozřejmě Roger,
celkem snadno a teď Jirka, který zklamal, ani set, vůl,
nikday nebude v 10, je moc hodnej!!!!!
Reagovat
Krisboy
Ach jo :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nepaci sa mi to pravidlo s vypadnutou loptickou z vlastnych treniek a opakovanou výmenou. Kazdy by mal byt zodpovedny za "obsah" toho, co nosi v nohaviciach a keď to vyjde na povrch, proste strata vymeny.
Reagovat
Franky
ked sa to zopakuje stracas lopticku prvykrat je to warning
Reagovat
smazaný uživatel
Cize ked vidim, ze idem prehrat vymenu na matchballe, tak ju nenapadko vypustim a je to okej?..
Reagovat
Nola
urcite nie, pamatam si, ze Murraymu sa to stalo v jednom zapase asi 3x, iba si nepamatam, ci bol nejak potrestany
Reagovat
Franky
2x prisiel o fiftin...navyse je vidno ci si to urobil na MP zamerne alebo ti fakt iba vypadla...
Reagovat
Stan_Borowitz
Tohle taky nechápu, je to absurdní.
Reagovat
Pesek12
Jirko pojď, sice to nejspíš na dlouho nebude, ale vyhraný brejk se počítá...
Reagovat
Fabio_Fognini
Předčasné finále
Reagovat
Kojinho
Ten Veselýho forehand je fakt hroznej hranej s divnou technikou. Hraje to že záklonu, bojácně a hrozný kopce.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jsem klidný. J1rka by se stěží mohl zapsat do historie trapnou výhrou 3:0 na sety. Mnohem větší břink bude mít spektakulární obrat z 0:2 a toho je si vědom. Vždyť to všechno, co už dokázal, musí něčím přebít.
Reagovat
Nola
Rafa hra vyborne, tam nie je co riesit
Reagovat
Nola
pocitam, ze dohraju skor ako Monfils s Andersonom
Reagovat
Krisboy
To rozhodně, Gael tam má ještě hodně práce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist