Veselý i Rosol prohráli, Češi porazili Argentinu 3-2

15. 9. 2013, 16:16
Aktuality 116
Čeští reprezentanti porazili Argentinu v semifinále Davisova poháru v Praze 3-2 na zápasy. V nedělních dvouhrách za rozhodnutého stavu nejdříve Lukáš Rosol nevyužil s Horaciem Zeballosem dva mečboly a prohrál 6-4 6-7 4-6, Jiří Veselý na závěr podlehl Leonardu Mayerovi dvakrát 4-6.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol vyhrál naposledy začátkem června v Queen's Clubu, od té doby prohrál na turnajích okruhu ATP osmkrát v prvním kole. V utkání se Zeballosem se mohl radovat z výhry, ale v tie-breku druhé sady nevyužil za stavu 6-4 dva mečboly. Ve třetím setu přišel o podání v deváté hře a vzápětí před šesti tisíci fanoušky ztratil i zápas.

"Při mečbolu jsem nedal první servis a on zahrál dobrý balon. Měl víc štěstí. Hotovo. To je tenis. Nic víc, nic míň," řekl Rosol po utkání. "Chtěl jsem hrát dobrý tenis, ale drželo mě jen podání. Světlá tečka na tom zápase. Jinak nevím, co k tomu říct. Zkusím všechno znovu a myslím, že se to může jedině zlepšit."

Rosola v příštích týdnech čekají turnaje v Asii a letošní vítěz z Bukurešti doufal, že zase začne vyhrávat. "To se musí zlomit každou chvíli. Tvrdě jsem trénoval, podle mě nejvíc z týmu. Věřím, že se to otočí a začnu vyhrávat," řekl.

Dvacetiletý Jiří Veselý nastoupil ke svému druhému utkání v Davis Cupu a stejně jako letos v 1. kole ve Švýcarsku odešel poražen. Při premiéře před domácím publikem v každém setu jednou ztratil servis, sám nevyužil ani jeden ze tří brejkbolů a Leonardu Mayerovi podlehl dvakrát 4-6.

"Diváci mě táhli a dodalo mi to síly, abych bojoval. Myslím, že jsem podal daleko lepší výkon než ve Švýcarsku. ale spokojený se zápasem být nemůžu," řekl Veselý.

O postupu tenistů do druhého finále v řadě a třetího za pět let rozhodli už po pátku a sobotě česká esa Tomáš Berdych a Radek Štěpánek. Oba nejdříve zvládli páteční dvouhry a o den později suverénně přidali třetí postupový bod ve čtyřhře.

K finále pocestují tenisté na půdu soupeře. V Bělehradu se rozhoduje o tom, zda to bude 15. až 17. listopadu do Srbska, nebo do Kanady.

- DAVIS CUP 2013 -
(Světová skupina - semifinále, Česká republika / Praha, tv. povrch / hala)
kompletní výsledky (13. - 15. 09. 2013)

ČR - Argentina 3-1

pátek 13. 9. 2013:

Štěpánek - Mónaco 7-6 (7-3) 6-3 6-2
Berdych - Mayer 6-4 4-6 6-3 6-4

sobota 14. 9. 2013:

Berdych/Štěpánek - Berlocq/Zeballos 6-3 6-4 6-2

neděle 15. 9. 2013
Rosol - Zeballos 6-4 6-7 (6-8) 4-6
Veselý - Mayer 4-6 4-6

Komentáře

116
Přidat komentář
Fandina
Výborný výkon. Gratulace Lucko!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to tady !! Lucík vyhrál, obrovská gratulka, jsi holka šikovná :)))
Reagovat
smazaný uživatel
tešim sa s tebou
:DDD
PARADA
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ty jí vlastně fandíš ne? :) Dneska měla krásně zvýrazněné oči a jak byla šťastná, to je krásnej pohled :)) Kéž by se jí dařilo i nadále :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandim!
o život jej fandim!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes mně udělal radost i Cico7. Konečně jeden hezký komentář od něj. Jinak s Luckou se těším též.
Reagovat
Fandina
Bára Krejčíková juniorská GS vítězka v deblu poskytla rozhovor Liboru Basikovi viz dole odkaz. Rozhovor je moc pěkný. Dobře Báro a shoduji se s ní v tom, že i nejkomentátor je právě Libor.
http://www.tennisinfo.cz/cz/zpravodajstvi/postrehy-lb/236-rozhovor-s-barborou-krejcikovou
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka skvěle, první set vyhrála..:) ještě druhý a titul je tu :))
Reagovat
Fandina
zatím výborně. Jde míček po míčku. Lucko, tak ještě jeden set. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsme to nějak zakřiklky teda, teď brejky při jejím podání ..
Reagovat
Mayo
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1009923_738242252868996_146361719_n.jpg :D
Reagovat
smazaný uživatel
snad to není nic vážného.
Reagovat
smazaný uživatel
Kak vam eto nráviťsa Naděžda Petrovna. četyre mečbola :DDD
Reagovat
Titan
Ak to nieje grandslam, éto guvno...
Reagovat
smazaný uživatel
Vašek krásně odvrátil MB!
Reagovat
Sonja
A Janko ho nádherně proměnil!
Reagovat
smazaný uživatel
http://tenisnovinky.blog.cz/ tipujte :)
Reagovat
kada.tom
tvl ... Lucka zas prohrála několik svých servisů - katastrofa ... s takovýma nulama prohrát ve finále, achjo ... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
nějak se jim to sype, to nevypadá na titul....
Reagovat
smazaný uživatel
nehrál nejlépe a navíc při mečbolu asi zase přišla na řadu " hlava " , jak říká.. Bohužel, měla jsem k němu celkem neutrální postoj, ale v páteční Všechnopárty na mě jeho postoje velice negativně zapůsobily...Tudíž musím přiznat, že na rozdíl od Tomáše a Radka, je mi nesympatickej...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to neviděla, ale slyšela na více stranách, že tam bylo nějaké fopa. On se tam blbě choval nebo co?
Reagovat
Fandina
Lunej ... teď si to pouštím, také jsem to neviděla, ale zatím je mi sympatický. Dole odkaz
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10090925908-vsechnoparty/video/
Reagovat
smazaný uživatel
No, " fopa " ( faux pas ) přímo snad ne, ale je opravdu lepší si to pustit ze záznamu... Každý to bude brát asi jinak, ale mě názor : Proč bych měl přiznat bod soupeři, o toho je tam rozhodčí ( v kontrastu Tomáš, včera přiznal s klidem bod Mayerovi ), věčné navážení se do Williamsek a do ženského tenisu ( proč berou stejně peněz ) atd. V dnešním zápasu by možná hru na tři vítězné sety bral....
Reagovat
smazaný uživatel
Zkrátka celek na mě působil vychloubačně a nesympaticky... Co nadělám...
Reagovat
Fandina
Tak nic ... budu proti všem. Sympatie cítím.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si to pouštěl a je to asi fakt věc názoru. Já Rosola teda vůbec nemusím, ale tu mně přišel v pohodě. Wiliamsky nijak nezesměšňoval, jenom přitakal moderátorovi, že už by mohli hrát mezi chlapama, u ženských taky nešlo o žádné navážení jenom řekl podle mě pravdu, buď ubrat peníze nebo přibrat set a to nijak důrazně.
Jediné kontroverzní je to s tím přiznáním míčku, ale aspoň je chlapec upřímný, povýšeně na mě nepůsobil ani nepříjemně a to byl Šíp docela dost jízlivý. ;) Za mě konečně nějaké plusové body pro něj.
Reagovat
smazaný uživatel
No špatně na mě působil hlavně Šíp, ale já ho obecně jako baviče nemusím. Rosol nic moc, kromě toho míčku no a jeho názoru, že by měly hráčky dostat set navíc, případně TOP 5 hráček by byly v TOP 200 ATP žebříčku, to je nesmysl samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
to bylo OK a naopak mě celkem překvapil.
Reagovat
letityfanousek
tak jak ho nesnáším, tak v tý všechnoparty působil sympaticky, žádný fópá jsem neviděl, neslyšel, mluvil normálně, takže má u mne malé nevýznamné plus, ale na kurtě je teda naše nejhorší jednička už pěkně dlouho
Reagovat
Fandina
Milas_TP přehrála jsem si to, potvrdilo mi to moje zkušenosti s tím, je sympatický a co se týká přidání těch setů, tak to řekl trochu s nadsázkou a navíc je to jeho názor, ber to tak a nesmysl to je pro tebe, pro jiné nemusí.
Reagovat
LukasH
Zrovna tady na mě nesympaticky nepůsobil. Spíš se Šíp do něho až moc navážel.
S těma chlapama a ženskýma by mě to samotnýho zajímalo. Třeba zápas Sereny s nějakým hráčem třetí stovky. A podotýkám, že vím o tom, že už to zkoušely (s Venus), jenže to jim bylo asi 17 nebo kolik. Věřím, že kdyby Sereně šlo její podání přes 200 a dobře umístěný, marná by nebyla.
Reagovat
PetaM
Kdo Lukáše nemá rád, tak si v tom videu najde cokoli, aby ho neměl rád ještě více. Mě je Lukáš tak nějak jedno, mám své oblíbence jinde, ale v tom videu je podle mě v pohodě, má pravdu. Kdyby tenisté měli přiznávat balónky, tak tam ti rozhodčí ani nemusí být jako :D :D :D A to, že Williamsky by měly hrát mezi chlapama, z toho si dělá srandu kde kdo. Ale že to řekl Lukáš, tak to je strááááááááášně špatné :D Lidi, Svět není jen černý nebo bílý. Není jen dobro a zlo.
Reagovat
carolyn
já Lukáše taky nemusím, teda spíše se o něj nijak nezajímám, nevyhledávám ho, ale v tom videu také nic nevidím, a to že se někomu nelíbí co tam říkal, na mě zas působilo že to zrovna říká v legraci(jakože lehčí ironie).....ale jak tu někdo psal, každý to vidíme jinak
Reagovat
Fandina
první příspěvek který jsem od tebe četla a shoduji se s ním. Navíc já ho sleduji a vím, že je to normální kluk, není arogantní a namyšlený a mně he hodně sympatický a milý. Neznám ho jen z obrazovky.
Reagovat
carolyn
mě je to jedno, jak píšu nesleduji ho, takže to jak na koho on působí mi je vcelku volné, protože i tak má na to každý jiný pohled.
Já se pouze vyjádřila k videu, jako každý tady, tak jak to vidím já.
Reagovat
Fandina
Já také píši svůj názor a protože se s tebou nikdy neshodnu, teď prvně se mi to stalo.
Reagovat
carolyn
Hm, tak to je fakt tady důležité info, co se ti tu prvně stalo. To je stejně důležité,jako když nám tu píšeš kam pojedeš a co děláš:-))))
ale jinak chápu že ty se o Fandině nerada bavíš
Reagovat
Fandina
carolyn ty si tak trapná, že ani nevíš jak. Ale je to tvoje věc. Majitelko Tenisportálu.
Reagovat
carolyn
co je taková majitelka TP proti ředitelce zeměkoule :-D
Reagovat
Fandina
carolyn ztrapňuješ se ještě víc, ale to je tvůj problém.
Reagovat
marika
Já myslím, že víc než ty, už se tu nikdo ztrapnit nemůže! To už totiž víc nejde. Oni všichni vidí, proč ti to ona píše. A všichni vidí jak se tu chováš ty.
Reagovat
Fandina
V mých očích je trapná carolyn, jestli v tvých očích já, je mi to líto, ale neovlivím to. Podle mě je carolyn trapná, jak mě pořád shazuje a zesměšňuje. Až to bude dělat tobě, tak to pochopíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si pustila ten záznam a Lukáš mi tam tedy nesympatickej nepřišel, působil mile a slušelo mu to. A nemyslím si, že by nepřiznal soupeři balon, kdyby došlo na lámání chleba, i když to tam prezentoval. Takže to je můj dojem. :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Vůbec nechápu, o čem se tu vede diskuse. Lukáš Rosol zvládl vystoupení ve Všechnopárty úplně v pohodě, působil sympaticky a všechno, co je mu tady vyčítáno, pramení z naprostého nepochopení formátu pořadu.

Na druhou stranu ale diskuze hezky ukazuje, jak snadno může například zaujatý novinář někomu nasadit psí hlavu. Třeba kdyby napsal: "Tenista Rosol v rozhovoru s Karlem Šípem prohlásil, že tenistky by měly brát podstatně menší odměny než muži, protože v mužském žebříčku by se i nejlepší z nich pohybovaly ve třetí stovce, čemuž by měly odpovídat i vyplácené odměny. Dále uvedl, že mezi tenisty nemá opravdové kamarády, své soupeře ve skutečnosti nesnáší a v zájmu vítězství je připraven udělat cokoli, dokonce i podvádět. Zároveň připustil, že se mu Rafael Nadal od loňské překvapivé porážky ve Wimbledonu záměrně vyhýbá. "Nekomunikujeme spolu," uvedl a potvrdil tak spekulace o tom, že se Nadal celý zbytek loňského roku potýkal s problémy spíše psychického rázu způsobenými překvapivou porážkou, než problémy s koleny. Podle některých zdrojů uvažoval Nadal o ukončení kariéry..."

A tak se píše většina novinových článků a točí většina televizních reportáží. Moc hezky je to vidět například ve zpravodajství z politiky.
Reagovat
smazaný uživatel
No vida, kolik lidí shlédlo všechnopárty. To jsem udělala panu Šípovi reklamu. Ano, vše je věc pohledu. Na mě zkrátka působil dost povýšeně ( stran odměn žen v tenise, ale hodně mužských zde bude s ním souhlasit, to vím ), s nepřiznáním dobrého míčku soupeři ( opět někdo to nazve upřimností, já to nazývám špatným příkladem, tenis a sport obecně by měl být fair play ) a s Wiliamskama je to už tak otřepané, že to bolí. Přiznávám, že hlavní podíl měl Karel Šíp, protože ten vedl rozhovor a on na tyto témata zabrousil. A chápu, že tento pořad má být brán jako zábavný, tudíž v legraci. Ale mě Lukáš sympatický prostě nebyl s tím nic neudělám.
Reagovat
Fandina
fanynka ... faktem je, že odpovídal na otázky, kdyby mu je Šíp nedal, tak by rozhovor vypadal jinak. Podle mě na ty jeho otázky odpovídal lehce s nadsázkou, nic zásadního tam neuvedl. Neřekl, že by nepřiznal míček. I jiné odpovědi byly reakcí na položenou otázku a neznamenaly něco negativního. Podle mě. Samozřejmě je každému sympatický někdo jiný. Lukáš byl podle mě v tom rozhovoru příjemný a sympatický.
Reagovat
Stan_Borowitz
s tebou asi nebude velká legrace, viď? Ani já nejsem zrovna Rosolův fanda, ale najít v jeho vystoupení ve Všechnopárty to, co píšeš, to vyžaduje fakt dost velkou zaujatost. Mně třeba připadalo, že se ženského tenisu Rosol ještě docela zastával, když tvrdil, že rozdíl je vlastně jen v podání, že ve výměnách je s mužským srovnatelný. Což je - při vší úctě - nesmysl. S tím nepřiznáním míčku soupeři to byla trochu nepovedená formulace, ale když si dáš trochu práci a překonáš svou averzi, pochopíš, jak to myslel. Když tak si to pusť ještě jednou.

Tak či onak, důležité není, co člověk říká v zábavném pořadu, ale jak se pak zachová v konkrétní situaci.
Reagovat
smazaný uživatel
vypada to moc blede, presto doufam, ze to vsechno Pospisila neodradi a jeste zkusi tvorit - je sam! Janik hraje sve a o mnoho lip, nez jsem cekala, ale, ale.. proti vracecum a to i proti tem brilantnim, jsem jednoduse silne zaujata. Takovy zivot mi prijde laciny a nedokazu jejich usili nijak ocenit... ;-)) Come on!!! :-)
Ale ted uz je to hodne spatne. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
je straem na Háčka??
Reagovat
Mayo
čo to robí ten Pospíšil...prehrať v TB no cemment
Reagovat
smazaný uživatel
mam z toho nervy nadranc. A to se divam prilezitostne a bez zvuku.. :-)
Reagovat
historik
ale místy na něm byla patrná strašná nervozita,například dvojchybami si prohrál servis. Myslím, že herně to nebylo až tak špatné. Když si uvědomím, že začátkem roku hrál ještě turnaje futures, tak je to opravdu pořádný skok. Jen by asi z mého pohledu měl zapracovat na returnu, ten se mi moc nelíbí. Často je příliš příliš krátký.
Reagovat
LukasH
No nevím. Jirka jsem viděl hrát prvně, ale jeho hra mi přišla neslaná nemastná. Trochu mi přijde, že to ti mladí tenisti chtějí mít postavený na servisu, jsou k tomu vedený a jako by to tím končilo. Jirka byl ve výměnách dost marnej.
Rosol - absolutně no comment. Nevadilo by mi, že prohrál, ale ty kecy. Nejdřív, jak je připravenej a teď na idnes píše, že měl prostě protihráč víc štěstí a že ho štve, jak mu všichni připomínaj, že prohrál. Jasně, ono taky pořád odpovídat na ty samý dotazy je vopruz, ale z něho mi prostě úplně čiší nepokora.
Je to vidět i na jeho hře. Je hrozně hrrr, snaží se to okamžitě ukončovat, přijde mi nesoustředěnej, v delších výměnách se prakticky neudrží.
Reagovat
historik
to bude asi zákonitě chvíli trvat, než se otrká. Teď jen, aby rychle nespadl zase mimo stovku (možná by to chtěl ještě občas proložit nějakým challengerem, nevím.)Rosola dneska nemůžu komentovat, zápas jsem neviděl. Je pravda, jak říkáš, taky mi z něj úplně nečiší pokora. Ale zase na druhou stranu, nemám úplně přehled, ale bulvár se na něm myslím docela vyžívá, píše o něm každou chvíli, tak kdovíjak to s tím rozhovorem bylo atd. S tím jak píšeš o jeho hře souhlasím. Mám pocit, že hlavním cílem je u něj poslat na druhou stranu co nejrychleji co největší ránu, u hry moc nepřemýšlí. No ale pořád je to dle žebříčku náš nejlepší hráč po Berďovi - tady je problém, ne v Rosolovi, ale že tady nemáme příliš na výběr. Pořád doufám, že třeba mladci jako Pavlásek, třeba Šafránek...ale je ttam fakt mezera...bojím, aby se na tyto daviscapové roky za pár let se slzou v oku nevzpomínalo.
Reagovat
LukasH
Jirka - jasně, je mladej. Píšu jen, jak mi přijde celkový pojetí hry. Od soupeře, kterej je na rovněž na konci první stovky, jsme se dočkali spousty krásných za zajímavých úderů. Tenis našich hráčů se mi obecně moc nelíbí. Ano, Tomáš - číslo 5, všechna čest. Ale když se podívám třeba na tenis Wawrinky, tak je to úplně něco jinýho. Dál samozřejmě Djokovič, Nadal (vím, že je to úplně jinej level), ale líbí se mi, že jsou schopní vyhrát zápas aniž by třeba měli 1. servis.
Ta technika a cit pro míč - to je to, co mi u dnešních mladých hráčů chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Jirka v současné době hraje challengery a sem tam to bude asi prokládat ATP turnaji. Je to typ hráče, který se asi na lepší turnaje nebude hnát, když nebude cítit, že na to nemá.
Jeho největší problém je určitě forehand. Slabší soupeře je schopný upinkat. Při jeho podání většinou výměna končí chybou soupeře, nebo útokem k síti, kde je schopný zahrát vítězný míč... od základní čáry mu právě chybí ta razance.
Velmi často dělá dvojchyby, což není zatím takový problém, potřebuje nabrat zkušenosti. Možná by mu pomohlo, kdyby se zvedl i Pavlásek aby ten tlak nebyl jenom na něm a trošku se vyvážil mezi 2 hráče, kdo ví.
Každopádně je aktuálně druhý nejvýše postaveným hráčem pod 21 let ( http://live-tennis.eu/rankings_under_21 ), což jenom dokazuje jak sou dnešní mladí hráči slabí. Djokovic, Nadal, Murray a Delpo se zatím nemají čeho bát. Myslím že ti budou příští cca 3 roky brát největší tituly.
Reagovat
Fandina
blbec ... líbí se mi tvé příspěvky, ale nick ne. Nerozumím tomu, že si ho někdo může dát takto ... úsměv
Reagovat
Sonja
http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1448081.1378734806!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/gallery_635/david-ferrer.jpg
Reagovat
carolyn
Děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
taky prohrál, no ještě že nešli včera s Lukášem do debla, jak jsem tak nějak chtěla... :)
Reagovat
Fandina
Oni neměli hrát debla. Jen byli do něj nahlášeni, aby mohli být započítáni do týmu. Ten obsahuje čtyři hráče a ty se mohou různě měnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, já jsem si tak říkala, že by měl dát Navrátil šanci Lukášovi a Jirkovi, aby si to zkusili a druhý den by to v singlu vyhrál Tom nebo Radek, aby ta neděle byla pestřejší. Nicméně po dnešním výkonu jsem rádas, že Tomáše a Radka máme a budeme mít zatím snad dlouho. :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... jenže oni tam byli přihlášení jen, aby byli v týmu. Hned od začátku se vědělo, že všechno budou hrát Tom a Radek, když jsou fit.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, ale třeba Tomáš nebo Radek by hrát nemohli, tak by museli zaskočit ne? Ale nechme toho, to já jen tak uvažuju :)
Reagovat
Fandina
Lunej ... Tom s Radkem byli v pohodě a ti dva tam byli jen do počtu.
Reagovat
Rafaeoli25
Jelly by se měl vrátit na challengery, tohle je marnej fight...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten ranking mu brzo spadne a bude je muset hrát.
Reagovat
Fandina
Lukáši, tak přeji, aby se prohry už přerušily. A víc štěstí. Jinak škoda těch mečbolů.
Reagovat
safi1313
Lukáš je arogantní namachrovanej debílek, kterýmu úspěch narostl přes hlavu...dobře mu tak, jen ať prohrává
Reagovat
Fandina
A ty jsi kdo?
Reagovat
Fandina
Lukáš není namachrovaný a že ty někomu nepřeješ, neznamená, že druhý ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Suverénně nejméně sympatický tenista na okruhu společně s Janowizcem. Nejvíc se ukázal, když chtěl po reportérovi pobyt za rozhovor. Vyhrál jeden odpadní turnaj a porazil zraněnýho Nadala a myslí si, že dokázal vše, problém je v tom, že jeden úspěch hráče nedělá.
Reagovat
Fandina
Milas_TP tak hlavně, když to všechno tak dobře víš. Každý je sympatický někomu jinému. Jestli ti není Lukáš, tvoje věc. Jestli se nepletu, tak tobě není ani Tomáš. Takže se se tebou neshodnu v ničem.
Reagovat
carolyn
cože to chtěl? :-))) to snad není možný
Reagovat
Fandina
Milas_TP nic mi do toho není, ale jak víš, co chtěl Lukáš od reportéra?
Reagovat
smazaný uživatel
Já o něm vím celkem dost, i to, co se nepíše. Nebudu to psát na sklo a kazit ti ideály o něm. I kdybych to sem napsal, zpochybnila bys to a přebrala, tak jak by se ti to hodilo, jako to děláš každýmu. Takže to ber tak, že pro tebe to je strašně fajn chlap, ostatně jako Berdych a Štěpánek a měj z nich radost. Já mam radost ale jen z jejich úspěchů, bohužel jsem smutný z toho, jací to jou lidé a jak se chovají na kurty a mimo ně.
Reagovat
carolyn
Milas - ta bude chtít důkaz, jako chtěla po mě s tím Almagrem :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Přání v jedný ruce a nic ve druhý. Ať si vybere. :)
Reagovat
safi1313
Rosol slíbil rozhovor a když za nim novináři přijeli, tak řekl, ať mu dají za rozhovor peníze, nebo ať se seberou a jedou zpátky
Reagovat
smazaný uživatel
@carolyn

Ano skutečně je tomu tak. Novinář po něm chtěl rozhovor, Rosol ale odmítl a řekl, že mu ho rád poskytne, pokud mu zaplatí pobyt, že je unavenej nebo co :D:D:D Ale neřešme to.
Reagovat
Fandina
carolyn ... nepleť se do toho. Dodneška si nedoložila čtyřikrát omluvu Nica.
Reagovat
carolyn
ty dneska nefrndíš v Outůčku?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani se nedivím, že ti nic nedala. I kdyby si dala práci a našla to, beztak by to bylo k ničemu. Ty máš svůj svět plný sympaťáků v podobě Berdycha, Rosola a taky plný úsměvu a pojd pojd pojd a to ti stačí. Takovej svět, když nesundáš celej život růžový brýle.
Reagovat
carolyn
Milas
mě jen udivuje ta drzost, že otravuje o to aby jí tady někdo něco dohledával! Copak mě tady někdo něco hledá? Když něco chci, najdu si to sama, jako každý.
Nevidím tu nikoho jiného otravovat další lidi aby někomu někdo něco hledal
Reagovat
safi1313
Fandina: já sem navíc rosola nijak sprostě nepomluvil, řekl sem názor jako ty... u boxerů se dá chování přehlídnout, ale zvlášť tenisti by měli mít úroveň-tu Rosol a pár ojedinělých na okruhu nemá
Reagovat
Fandina
Milas_TP nemusíš mně vysvětlovat, jaký kdo je a není. Nejsi jediný člověk, který Toma, Lukáše a Radka zná blíž. Mám jiné zkušenosti s nimi. Takže tvůj smutek z nich považuji za hloupý.
Reagovat
Fandina
carolyn ... nevyjadřuj se ke mně, zbytečně se ztrapnuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo se ztrapňuje, někdo je trapný permanentně, že? :)
Reagovat
Fandina
Milas_TP každému je trapný někdo jiný.
Reagovat
carolyn
Ano ředitelko zeměkoule, nebudu se dotoho plést :-)
A nezapoměn nám tu zase napsat, kam zítra pojedeš teda zda to vyjde to je strašně cenná informace pro celý TP kam jezdí a co dělá Frndina :-D
A jinak důkaz o tom kde Magerka tady lže, si už doložila?
Reagovat
Fandina
carolyn ... mě je jedno, jaká je a.magerka a zítra jedu na golf.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš dobrý, že jdeš na golf no, ti děkujeme, nás to zajímalo. Osobně bych neusnul, kdybys mě to neřekla :D:D:D
Reagovat
Fandina
carolyn ... nebo pozítří, podle počasí.
Reagovat
Fandina
Milas_TP tobě jsem to neříkala, chtěla to vědět carolyn. A nesmím jí psát do vzkazů, takže musím veřejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kapesní minigolf můžeš hrát i za deště, don't worry.
Reagovat
Fandina
Milas_TP tobě musí být hlavně úplně jedno o jaký golf se jedná.
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že nemáš Toma, ani Radka, ani Rosola apod., to je jedno. Ale když sem napíšeš, že o nich víš svý a je toho dost, ale nemůžeš to upřesnit, tak proč to píšeš? to já taky můžu napsat, že znám toho a toho, vím hodně, co ostatní ne, ale nemůžu to tady zveřejnit. Tak se teda posmíváš Fandině, že má růžový brýle a je zaslepená, což třeba je, já ale zaslepená nejsem a tebe zase beru, že si můžeš taky vymýšlet :)
Reagovat
smazaný uživatel
"rád", mi vypadlo, pardon
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej: Proč bych si dělal práci s něčím, co zajímá ostatní? :)
Pokud to někdo chce najít, najde si. Chce zjistit, zjistí si. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsi, že víš i to, co se nepíše, tak to já těžko můžu zjistit, když se to nepíše, protože je osobně neznám. Tak máš jiné zdroje, proč bys to nemohl tedy říct? :) Aspoň nám otevřeš oči :))
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej: Názor si na ně člověk může i udělat i bez těchto informací. Podle mě jen stačí mít otevřený oči. Minimálně u Rosola to bohatě stačí.
Reagovat
carolyn
Už jsem tu dlouho neviděla zubaře :-D

A neřeš to - každý máme sympatie u jiných hráčů, to je jasné. Ale jsou věci které se třeba neříkají, nebo nechceš říct, jen prostě napíšeš že o nich víš, na tom nic není to napsat.
A pokud to nikde není napsané, tak i kdyby to řekl to nemá čím doložit, takže zase bude debata o tom že to jen říká ale nedodá důkaz.....
Reagovat
Fandina
ty si se někdy s Lukášem osobně setkal? Víš jak jedná, jak se chová?
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že si každý může udělat názor na každého sám. Předpokládám, že si si udělal svůj, který si sdělil. Já jsem si také udělala svůj a věřím tomu svému. Takže tvým výtkám nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Já otevřené oči mám, nesním, nějaké IQ snad taky mám.. přesto vidím něco jiného než ty, takže mám asi taky růžové brýle, když s tebou nesouhlasím, co se týče Toma a Radka? Lukáše neřeším, protože ho nesleduju.. no nic, tak jsme si to hezky a v klidu vysvětlili :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo v pohodě, jen jsem si trochu rýpla, to bych nebyla já :)) ale určitě tu nechci vést dlouhosáhlé a nesmyslné debaty, snad už mě trošku znáš :)))

Zubař tu není moc od té doby, co jsi u něj byla.. můžeš mi to nějak vysvětlit? :)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej:
O tobě jsem nic takového neřekl, nemám proč. :)
Mluvím tak o fandině, k čemuž mě dohnalo to, co tady od ní čtu, cokoliv jí kdokoliv řekl a zpochybnil její post, tak nikdy neuznala, takže i kdybych tu nakopíroval milion odkazů, dal 100 fotek a 500 videí, tak jí to nepomůže.
Reagovat
carolyn
nemůžu!:-D
já myslela že pak ses k němu objednala ty a od té doby o něm nic nevím :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, nejde o mě.. v jiném vlákně si taky napsal čarodějce, že stačí mít otevřené oči a chytrému napověz.... což vypadá, že si myslíš, že každej, kdo fandí Tomovi a nevidí na něm to špatný, co vidíš ty, je vlastně hloupej. :) Ale kašlem na to ne? ty ho nemáš rád, já jo a ani já tebe a ani ty mě nepřesvědčíš o opaku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nemůžu? :)) to je tady nějaká tutlací epidemie nebo co? :))) Se to veřejně vědělo, tak se to má taky veřejně vyřešit :))) Ještě že do toho zase nebude zasahovat Oskar :)) Já mám smůlu, musela jsem s dírkama jinam :))))
Reagovat
carolyn
On do tebe zasahoval Oskar nebo co?!! :-o
Reagovat
Fandina
Milas_TP ... to si mě pobavil. Až předložíš nějaké pádné argumenty, abych změnila svůj postoj na tu a tu věc, tak ho ráda změním a dám ti vědět. Zatím ale to bylo od tebe o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne.. chtěla jsem vědět podrobnosti ohledně dárku v podobě montyho, který dostala magerka za umístění ve fantasy a Oskar napsal, že ostatní hráči nemají právo znát bližší informace, že je to dárek soukromý. :))) Takže mi to takhle zkazil, proto jsem napsala, aby se nezastal i tebe a zakázal ti říkat mi podrobnosti :)))))))
Reagovat
carolyn
má návštěva zubaře, byla ryze soukromá, takže podrobnosti jedině soukromě :-P
Já už myslela že ti dírky zacpával Oskar :-DD když si teda šla jinam, než na mé doporučení
Reagovat
smazaný uživatel
"Předpokládám, že si si udělal svůj, který si sdělil."

To už si snad opravdu děláš srandu, Fandino. Nechci zbytečně rýpat ani provokovat, i když do tebe bych mohl za ty desítky logických lapsů a argumentačních faulů prakticky nepřetržitě, nicméně tohle je jeden z největších gramatických hnusů, co jsem tu kdy četl. Styď se, ignorantko.
Reagovat
Fandina
Frenkiess je zbytečné s tebou diskutovat. Pokaždé se ti něco na mých příspěvcích nelíbí. Nemám zájem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist