Veselý je stále nemocný. Na challengeru v Tunisu se nepředstaví

17. 4. 2018, 10:14
Aktuality 12
Jiří Veselý už přes týden bojuje s nemocí. Čtyřiadvacetiletý Čech minulý týden skrečoval utkání prvního kola na turnaji ATP v Marrákeši a zatím neznámá nemoc ho nepustí na kurty. Proto se odhlásil z právě probíhajícího challengeru v Tunisu, kde měl plnit roli nasazené jedničky.
Profily hráčů
Jiří Veselý

"Bohužel se musím z challengeru v Tunisu odhlásit, protože jsem stále nemocný," napsal český tenista na svůj Instagram. Zatím neznámá nemoc trápila čtyřiadvacetiletého rodáka z Příbrami už v minulém týdnu, kdy obhajoval semifinále na akci ATP v Marrákeši. V Maroku v prvním kole za stavu 0-5 vzdal pozdějšímu finalistovi Kyleovi Edmundovi.

"Jelikož jsem nemocný už přes týden, nechci nic riskovat," vysvětlil své odhlášení z právě probíhajícího challengeru v Tunisu, kde měl plnit roli nasazené jedničky. V hlavním městě bude tedy z českých tenistů bojovat jen kvalifikant Lukáš Rosol.

"Poletím teď domů a navštívím svého doktora. Doufám, že se brzy vrátím na kurty," zakončil Veselý svůj vzkaz fanouškům.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

12
Přidat komentář
com
celkem skoda no.. Jako nasazena jednicka si v Tunisu mohl nahrabat naky body.. I kdyz kdo vi, jestli by zas stejne neskoncil na rakete prvniho soupere
Reagovat
smazaný uživatel
Jyrka velký to player :D
Reagovat
Franky
Veselemu uz davno usiel vlak ziaden novy nastupca Berdycha nebude...celkovo cesko-slovensky muzsky tenis je na velkom ustupe
Reagovat
mayday
Bohužel pravda. Už nepatří mezi ty nejmladší a jeho hra je děs, těžko bude něco měnit. Chlap jak hora a bude to furt pinkat a pinkat a pinkat... Co s ním ten trenér dělá?
Reagovat
smazaný uživatel
co si to dovolujte? jste pouze závistiví, Jyrka ještě všem ukáže!!!
Reagovat
mayday
Tak bezpochyby.
Reagovat
janek_da
Co si to dovoluješ? I kdyby teď skončil, tak už je tak jako tak legenda.
Reagovat
smazaný uživatel
Jyrka i kdyby nikdy nezačal s tenisem, tak je legenda. Se na něj podívejte...
Reagovat
George_Renel
Jirka by potřeboval i psychiatra. Ty bys mu mohl ukázat cestu, máš ji již nachozenou.....
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš být plný závisti a žluči. Zlý člověk jsi. Tohle si Jyrka nezaslouží. Měl by ses stydět, protože jsi hloupý primitiv.
Reagovat
bIbec
uvidí se, co Svrčina. Ten zatím na svůj věk výborný.

U holek to teď ale vypadá na delší pauzu bez někoho výraznějšího. Tak hluché období v českém juniorském tenisu nepamatuju. Už delší dobu bez hráčky top 100.
Reagovat
smazaný uživatel
Řeknu Vám tajemství, co nemělo spatřit světlo světa. Jyrka bude při ruce při stavbě jeho sochy na Venclu. Chci totiž, aby byla jeho podoba co nejvíce autentická. Snad Jyrka za to, že jsem ho takhle propálil nebude mít problémy s federací ITF.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist