Veselý s Plíškovou na Hopman Cupu slaví vítězný debut

3. 1. 2016, 12:06
Aktuality 277
HOPMAN CUP - Čeští tenisté Jiří Veselý a Karolína Plíšková si debut na Hopman Cupu osladili vítězstvím nad domácím 'zlatým' výběrem Austrálie. Veselý zdolal ve třech setech Lleytona Hewitta a Karolína Plíšková pak potvrdila roli favoritky proti Jarmile Wolfeové. Češi na závěr vyhráli i smíšenou čtyřhru.
Karolína Plíšková a Jiří Veselý

Jiří Veselý se při debutu na Hopman Cupu postavil poprvé v kariéře domácímu oblíbenci Lleytonu Hewittovi. Čtyřiatřicetiletému Australanovi loučícímu se s kariéru, kterou ukončí po letošním Australian Open.

Dvaadvacetiletý rodák z Příbrami ale odhodil respekt ze slavného jména a bývalou světovou jedničku a dvojnásobného grandslamového šampiona v úvodu vůbec nešetřil. V prvních čtyřech gamech ztratil jen tři fiftýny a vypracoval si luxusní vedení 4-0. Zkušený Australan si pak sice vzal jeden ztracený servis zpět, ale český mladík už první sadu nepustil. 

V druhém dějství si oba tenisté dlouho drželi své servisy. Až za stavu 5-5 se nový svěřenec Tomáše Krupy Veselý dostal ke dvěma brejkbolům, ale nevyužil je a v tie-breaku uhrál jediný míček. 

Jiří VeselýV rozhodujícím setu Veselý přišel
dvakrát o výhodu brejku, přesto byl neustále minimálně o jeden game napřed. Za stavu 5-3 byl při svém podání dvakrát dva míčky od vítězství, ale servis potřetí v zápase vinou zbytečných chyb neudržel. Vzápětí se mu však povedl rozhodující brejk, když utkání ukončil vítězným prohozem po lajně. Po 2 hodinách a 20 minutách zvítězil 6-3 6-7 6-4.

"V devíti letech jsem ho nosil na tričku," řekl Veselý na Hewittovu adresu. "Zápas jsem začal dobře, ale od druhého setu to byl zápas 50 na 50. Věděl jsem, že má skvělý return a hodně mi to znepříjemní," komentoval český mladík.

"Jiří je dobrý hráč a zasloužil si vyhrát. Bylo fajn odehrát na začátek roku takhle náročný zápas. Snad se mi povede z něj odrazit do zbytku týdne a dobře se připravit na zbytek léta," uvedl Hewitt.

Pouhých 66 minut pak stačilo Karolíně Plíškové, aby přidala druhý a vítězný bod. Třiadvacetiletá Češka ve druhé dnešní dvouhře porazila 7-5 6-3 Jarmilu Wolfeovou (za svobodna Gajdošovou), jež hrála první soutěžní zápas od listopadové svatby.

V první sadě světová jedenáctka Plíšková, jež nastoupila poprvé v outfitu od Fily, nečelila brejkbolu. V druhém setu sice lounská rodačka ztratila hned v prvním gamu servis a prohrávala 1-3, ale pak bleskově získala pět her v řadě a zápas rychle ukončila. Královna es loňské sezony ukončila duel rázně - esem.

Česká dvojice pak vyhrála i první společný zápas ve čtyřhře. Plíšková s Veselým porazili Wolfeovou s Hewittem 6-2 7-5 a upravili konečný výsledek na 3-0.

Nikdy jsem smíšenou čtyřhru nehrál. Tak doufám, že Karolína svůj zápas vyhraje, abychom nebyli pod tlakem," splnilo se Veselému přání.

Zítra mají čeští tenisté volno, v úterý je ve skupině A čekají Ukrajinci Jelina Svitolinová a Alexandr Dolgopolov. Ve čtvrtek je pak vyzvou zřejmě největší favorité Američané Serena Williamsová s Jackem Sockem. Vítěz skupiny postoupí do finále.

Hopmanův pohár se hraje od roku 1989 a čeští tenisté v 27leté historii soutěže zvítězili celkem třikrát. Vítězi hned premiérového ročníku se stali ještě pod hlavičkou Československa Miloslav Mečíř a Helena Suková, v roce 1994 triumfovali Petr Korda s Janou Novotnou a před třemi lety zvítězili Petra Kvitová s Tomášem Berdychem.

• HOPMAN CUP 2016 •
Austrálie / Perth, tv. povrch
nedělní výsledky (03. 01. 2016)
• Skupina A •
Česko - Austrálie Gold 3-0
Veselý - Hewitt 6-3 6-7(1) 6-4
Kar. Plíšková - Wolfeová 7-5 6-3
Plíšková/Veselý - Wolfeová/Hewitt 6-2 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

277
Přidat komentář
freeteepek
Reagovat
freeteepek
Karolína celkem v pohodě vyhrála první game. Vedla 1:0 a přestala se chytat. Prohrála následně 13! bodů v řadě. Dost to připomínalo Petru Kvitovou, když je ve "formě". Vůbec jí dneska nešly nohy. Kvůli tomu udělala mraky chyb. Navíc jí zřejmě i kvůli tomu nešlo první podání a když už to trefila, tak to Svitolina výborným returnem ještě vrátila do kurtu. No fakt síla.
Reagovat
EllNino
já bych to zase tolik nehrotil, koneckonců o nic nešlo :) Je začátek sezóny, loni Kája prohrála na začátku sezony po tom super zápase s Vikou s Allou Kudryavtsevou, dost mi to dneska ten zápas připomínalo, taky flákačka :) ...lepší prohrát tady než v Melbourne
Reagovat
lars
ve finale singlu AO muze prohrat :))
Reagovat
freeteepek
Zato teď je Karolína úplně mimo. Vůbec to nechápu. Hned na úvod zápasu prohrála 13 bodů v řadě. S houževnatou, ale přesto o dost slabší soupeřkou.
Reagovat
Fandina
Pár snů.
http://www.tennis-arena.cz/pliskova-amp-amp-vesely-par-snu-napsala-rybarikova--10470cz/
Reagovat
Fandina
Sympatické duo ocenila na Instagramu Karolíny třeba Nicole Vaidišová či Slovenka Magdaléna Rybáriková, jež dokonce přidala poznámku: ?Prostě pár snů.? To odkývala i nynější světová čtrnáctka Belinda Bencicová. ?Souhlasím s Magdou,? napsala česky. Lounská rodačka ale zůstala tradičně v klidu. ?Hleďte si svého, Belindo a Magdo,? utnula debatu se smajlíkem. A nad věcí je určitě také Jiří, který má oči jen pro svoji půvabnou přítelkyni Denisu Somrovou.
Reagovat
Fandina
http://www.olomouckadrbna.cz/zivot-a-styl/krasa/vitezkou-souteze-usmev-happyfoto-se-stala-denisa-somrova-z-prostejova.html
Reagovat
smazaný uživatel
Petru jsem viděl loni před finále FC na tréninku a to hodně zblízka a je fakt hodně štíhlá, až si člověk říkal, že se na tom kurtu musí každou chvíli rozpadnout. :-) Byla tam i Kája, která teda vedle Petry působí podstatně robustnějším dojmem (přitom jí snad nikdo nikdy jakousi "nadváhu" nepředhazoval).

Lucka tam tehdy nebyla.
Reagovat
misa
Petra má chuďoučké nožičky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takový párátka :-)
Reagovat
Cico93
Karolína ma dokonalú postavičku. ;-)*
Reagovat
smazaný uživatel
Zejména v oblasti hrudního koše, co? :-))
Reagovat
Cico93
;-)

Celkovo sa na ňu veľmi dobre pozerá.
Reagovat
majkl005
Lucka byla minulý týden nakupovat u nás v Tescu...tak sem zezačátku na ni čučel jak na svatý obrázek :D je to krásná vysoká baba, ale řekl bych, že až moc hubená, vůbec bych to neřekl, když ji vídám v televizi, že bude až taková "kost a kůže"
Reagovat
misa
Jééééééééééééééé :-)) Když jsem ji viděl při rozhovorech na Fed Cupu loni v Ostravě, tak mi taky připadala taková chuďoučká. Lucka mi už moc chybí a těžko říct, kdy se vrátí...
Reagovat
Carloss
velmi mě potešila nejen hra kraolíny ale i to že se představila v oblečení od Fily. líbí se mi jak se snaží hrou, přístupem ale právě i outfitem vymykat současnému hlavnímu proudu tenistek. tenis je individuální sport a tenhle přístup je vítán a zančí že karolína spěje do velké osobnosti a kdoví třeba světové jedničce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čekala jsem, že změna oblečení příjde, za Filu jsem ráda, Nike nebo Adidas by mi ke Káje vůbec neseděl. :)
Reagovat
Carloss
já jsem rád že to není další česká tenistka co je pod Nike.
Reagovat
vrabejka
Zítra čeká Adama Pavlaska v Bangoku souboj proti Youzhnemu, myslíte že má nějakou šanci ho porazit?
Reagovat
EllNino
No uvidíme, Adam poslední zápas skrečoval pokud vím v Bratislavě, dneska hraje deblíka na rozehrání ....uvidíme taky, jak to pojme Mikhail, už to není, co to bývalo :)
Reagovat
EllNino
Háčka votřes, totálně se rozpadly ...
Reagovat
EllNino
Ta novozélandská Angličtina :) ...Komentátorka říká "d čiks" ...a já furt jaký tváře ...až potom mi to došlo :D
Reagovat
EllNino
Serea nehraje, místo ní Victoria Duval ...takže šance na finále pro naše je trochu větší :) ...
Reagovat
EllNino
ne tak Serena nehraje jen dnes ...že se necítila bo co ...proti Austrálii už hrát chce
Reagovat
darek.vrana
Ale i tak se zvýšily naše šance, když dnes prohráli.
Reagovat
EllNino
jj :)
Reagovat
EllNino
Barču česká Kiki Bertens, to je myslím dobrá volba :) Anička se na úvod utká s Naomi Broady, která přehrála Magdu Rybárikovou :)
Reagovat
Frick
Rozhodně odmítám řeči o tom, že Lucka je tzv. "už moc" nebo tak.... Není! Je akorát a moc jí na kurtě v tílku sluší.

Nicméně, když se někdy chytne "správný" okamžik, tak skutečně to vypadá.... zajímavě. :o)

https://www.flickr.com/photos/pagoo/14716756288/
Reagovat
Frick
Ale skutečně jen vypadá...

tahle fotka vznikla 10 dní po té první
https://c2.staticflickr.com/4/3923/14817602328_0f929c7e17_b.jpg
Reagovat
misa
Lucka "na živo" je taková droboučká, klidně by mohla ještě přibrat. Když se opře do úderu nebo ji vyfotí z vhodného úhlu, tak vypadá jakoby hodně svalnatá. Takže souhlasím s tvým dodatkem.

Ale trapézy má hezké, to ji musím pochválit :)
Reagovat
Frick
A z ESPN Body issue volali je jejímu bejvalýmu.
Reagovat
Frick
*jen
Reagovat
misa
Lucku nikdo nezná, velké úspěchy měla jen v poslední sezoně, mimo kurty na sebe neupozorňuje ... kdo by jí volal? A díky ta tu tréninkovou fotku, tu jsem ještě neviděl :)
Reagovat
Frick
4:6 3:6

No, šance asi byly, ale podání dneska špatný. Z 10-ti servisů ztratila Teryna hned pět. Ono asi vůbec nějak to podání nepíše. V těch prvních dvou kolech těžila spíš z toho, že ty servisy snadno brala....

Ještě měla tripple-break ball za stavu 3:4, ale spláchla je. :-(
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/12-general-messages/942297-tennis-players-bikinis-vol-2-a-41.html#post66741921
Reagovat
Frick
Ty se taky hledaly. Jedna si nechá vytetovat na p.rdel vějíř karet, druhá se vysvleče (až na kalhotky) do naha a jde objímat slona.
Reagovat
VlS
Neboj, ten slon jí ty gatky sundá
Reagovat
Frick
To nevim, ale takovéto fotky asi fakt nemá každej :-D

http://static.skynetblogs.be/media/147013/foto1-37.jpg
Reagovat
Frick
Hm a milovnice slonů maj první set. Bylo to 3:0 a 40:40, ale pak se to začalo kazit :-(
Reagovat
smazaný uživatel
EllNino, jsi tu? Je ta Martincova na kamerach nebo az Johanka?
Reagovat
sprchon
To je ještě kvalifikace, ta na kamerách není. ;) Začne to Johannou.
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, neodebíráte prosím někdo Tennis Arenu, nebo aspoň nemáte někdo to poslední číslo (listopad, prosinec)? Rád bych si tam přečetl článek o tom bratislavském challengeru (prý se chystají nějaké velké plány s tímto turnajem), ale archív na netu nemají a nebudu si kupovat časopis přes net za 90 korun kvůli dvěma stránkám. Nebyl by někdo tak hodný a nehodil mi to kdyžtak oskenované do vzkazů? Máte u mě pivko kdyžtak.
Reagovat
smazaný uživatel
urcite gigin, ale nevim, jestli jeste dycha, kdyz mu Genius rupl uz v kvalde.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
gigin podle všeho napodobuje svého velkého tenisportálového přítele Vlka v zimě a hibernuje. :))
Reagovat
Jabadu
Když on Mrhač vyplýtvá tolik sil na přípravu úderu, že mu na ten úder už skoro žádná síla nezbude.
To je jako s těmi tuhými řízky:
Veškerou sílu, kterou ten řízek tělu dá, člověk tím kousáním vlastně ztratí.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
tu signalizaci jsme tu uz probirali a celkem uzavreli.. :-)) Vsak on Dom Thiem se take sveho casu pred udery tocil jak chroust pred vzletnutim a to vsechno hluboko "za Montrealem", ze? Problem bude spis ego.. :-)
Reagovat
Jabadu
Já vím. Akorát jsem nevěděl, že Gulba zase chlastá.
No a Dominic? Vzhledem ke své výšce antukář. Toho by se měl držet.
Kyrgios nevydrží. Tam je moc problémů.
Balkánci a Rusové bez drog a sázkové mafie? Neexistuje!
Jediná a správná volba je Jiří Veselý.
Všechny předpoklady má.
:-)
Reagovat
VlS
Byl jsem kdysi s jedním Jihoafričanem na nějakým kongresu v Lausanne a šli jsme na večeři. Chtěl stejk. Vždycky kouknul do karty a povídá jdem jinam. Asi na třetí štaci jsem se zeptal proč a on mi povídá, tady musej bejt hrozní zloději, 200 g, toje 7 uncí, to je stejk tak pro mimina. Stejk musí mít aspoň libru. Pak jsme našli něco, kde jsme ty librový stejky dostali. A když je stejk udělanej dobře, tak se rozplyne na jazyku sám skoro bez kousání. musíš mít kvalitní a vyzrálý maso. Takže už taky tvrdím, že pořádnej stejk má aspoň libru a rozhodně se nebojím energetickejch ztrát. A nejlepší od takovejch těch obrovskejch černejch bezrohejch krav ze Skotska ( plemeno Angus), to je lepší než dort. Leklý ryby a chcíplý ptáky rád nechám jinejm.
Reagovat
Frick
Jak bílej Jihoafričan?
Reagovat
Frick
*jako
Reagovat
VlS
Jo, plantážník
Reagovat
tito
Jedna známá má chov a minulý rok jsem si od ní bral cca 30 kg. Můžu potvrdit. Vynikající.
Reagovat
smazaný uživatel
co ja vim, tak rybari, piji pivo, nadavaji na politiku a v nedeli sekaji travu.. :-)))
Reagovat
Frick
Pivo za 200 Kč / 0,33l lahev?
Reagovat
sprchon
Tak hrozný to určitě nebude. Tipuju tak maximálně 1,5 EUR za třetinku.
Reagovat
smazaný uživatel
Proti tomuto skoro až "Zemanovskému" příměru se musím ohradit. Můj synátor tam tvrdě pracuje , surfuje, chodí do fitka a nestěžuje si. Když se zase zkusil pokoušet aklimatizovat v ČR, nešlo to.
Reagovat
Frick
Austrálie ne, ale libí se mi ty dva ostrovy poblíž ní.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dunedin

Tohle by ušlo - 127.000 obyvatel, mírný podnebí celý rok, v zimě občas i sněhové pocukrování.

A maj tam i náměstí :o)
Reagovat
Jabadu
Potká Prcek Fricka:
"Tak co, Fricku, na tom tenisportále. Frickuješ, frickuješ?"
"Ale jóóó ... frickuju, frickuju. A co ty, Prcku?"

"Aááále, čéče, ňák už to nééjni vono! ..."
:-)
Reagovat
Frick
Díval jsem na Google maps a ty města v Austrálii, to je zkrátka masakr.

Nebudu teď brát Sydney nebo Melbourne, jenž maj přes 4 mega obyvatel, ale i takový 2 mil. Petrh nebo Adelaide, jenž má stejně obyvatel jako Praha.

Poměrně malé centrum o pár km2, kde jsou kombinace výškových budov a historických stavení z viktoriánských dob.

A potom? Potom už jen nekonečná moře rodinných domů s miniaturními pozemky, doslova jsou napasovány na sebe.

V bytě asi musí bydlet hodně málo Australanů.

Ale moc se mi to nelíbí. Přijde mi, že i kdybyste dlouholetého obyvatele Perthu nebo Adelaide naložili do auta, dali mu pásku přes oči a následně ho někde v těch typických čtvrtích vyhodili, tak nebude mít šajn kde je.

Kdybyste tohle udělali s Pražákem, tak bych řekl, že by byl schopen zjistit, zda je v Dejvicích, Stodůlkách, Jižňáku, Strašnicích, Libni nebo v Počernicích...
Reagovat
Frick
Takže - asi bych se tam nechtěl stěhovat.
Reagovat
EllNino
já hned :D
Reagovat
kada.tom
i já bych se tam přestěhoval hned jak bych mohl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky, ale asi bych se zbláznil z tamních pavouků (teda jestli to je pravda).
Reagovat
kada.tom
a vidíš, přece je Austrálie snem mnoha lidí, mnoho lidí se tam chce přestěhovat nebo tam alespoň vyrazit na zkušenou :-)
Reagovat
Frick
Nevim. V čem je třeba lepší než Amerika?

7 mil. km2 rozloha a obyvatel jen 2x tolik co ČR. Mimo Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth a Adelaide žije tak 1/3 lidí....

Mimo pobřežních oblastí je to mrtvá poušť.
Reagovat
EllNino
počasí, přívětiví lidé :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, na mě Austrálie působí, že má takovou auru pohody, klidu a jistého odstupu od okolního světa.
Reagovat
sprchon
Jo, přesně tak to je. :)
Reagovat
Frick
Pro Čecha příšerná izolace od svého kontinentu.

Co třeba takový Skotsko? Tam by to ještě nemuselo bejt multi-kulti...
Reagovat
Haitik
Tak někomu by ta izolace od svého kontinentu nevadila.. :-)
Reagovat
sprchon
Někdo žije na ostrově celej život a nepřijde mu to. Co mi říkali místní lidi na Sao Miguel, tak tam mají všechno, co potřebujou k životu a jsou spokojení. Ale je pravda, že zrovna odtamtud jsou do Evropy levný letenky.
Reagovat
Frick
Ty jo. Jsem si pomalu řikal, estli to neni nějakej ostrůvek, kde žije 20 lidojedů a oni tam maj moc hezký město ve kterym nechybí historická i moderní architektura.

Já myslim, že tam to musí bejt na pohodu.

By tam člověka asi nikdo nehledal, no ni?
Reagovat
sprchon
Je tam jedno "hlavní" město a pár dalších, které se mu blíží. Jinak pár vesniček podél pobřeží. Všude pohoda, ceny taky dobrý a je tam hezky po celej rok.
Reagovat
Frick
No ale koukám na ty horský jezera. Jak se to tam všechno vejde.

Na ostrůvek, co má o 50% větší rozlohu než Praha....

To člověka skoro zamrzí, že nic takovýho nemáme. :-(

Ta představa, že by o tisíce km dál byl nějaký malebný ostrůvek, kde by byla čeština....

Trochu si to člověk mohl představovat u Operace Flashpoint, hlavně datadisku Resistance ve kterým byl ostrov Nogova skutečně takovou zmenšeninou Česka.
Reagovat
VlS
Tak se do Skotska vyprav na dva měsíce, vem si pláštěnku, deštník a spoustu tolerance k počasí a k jídlu v restauracích, k pivu v restauracích a ke srozumitelnosti místní angliny.
Brzo přijdeš na to, proč tam prodávají pohlednice, kde je v levý půlce zmoklá ovce, v pravý půlce zmoklá ovce a v levý půlce je nápis Skotsko v létě, v pravý půlce nápis Skotsko v zimě. Ale vysočina je nádherná ( když neprší). Není důvod o Skotsku něco vymejšlet, chce to vidět.
Pokud ti vaděj Australský města, tak americký vypadají úplně stejně ( bydlení není to zdaleka tak malý, jak myslíš, jestli chceš vidět malý byty ( a neuvěřitelně studený v zimě), tak si zajeď do Anglie a sežeň si tam privátní bydlení.
Reagovat
Haitik
Jj, líp bych to nenapsal.. :-) Taky bych se tam odstěhoval.. :-)
Reagovat
blixa
Škoda. Mohl bys chvíli žít z daní Autralanů místo z našich ;-)
Reagovat
Jabadu
:)))
Tedy, blixa, vy máte dnes ale výrazy! :-)
Reagovat
sprchon
Já bych se tam přestěhoval. Uprostřed je sice spousta ničeho, ale jinak je tam pořád krásně.
Reagovat
Frick
Co krásně? Že ty odporný ubíjející vedra tam trvají ještě mnohem déle? Z toho bych se zbláznil.
Reagovat
sprchon
Každej je jinej, no... A já myslel, že už ses zbláznil dávno.
Reagovat
Frick
Pardon, ale je prostě nějakej limi (25-27°C?) nad nějž už človek nevnímá tu teplotu příjmně.
Reagovat
sprchon
Jak kterej člověk, no. A zas až tak velký peklo to není.
Reagovat
blixa
Pokud to aspoň v noci spadne pod 30, tak pohoda ;-)
Reagovat
sprchon
V noci 30, to už je peklo. :D Tolik tam snad v noci nemívají. ;)
Reagovat
Jabadu
Průměrný, zdravý běloch - 20 stupňů Celsia. Je to i ve vyhlašce jako doporučená teplota ve školách.
Pokud ředitel školy nezajistí tuto teplotu ve třídách - hrozí postih od hygieny (finanční pro OÚ).
Reagovat
sprchon
A třeba v Portugalsku a slyšel jsem, že i ve Španělsku se většinou ve školách netopí a lidi tam sedí na přednáškách v bundách.
Reagovat
Jabadu
Ono tam většinou žádné topení není. :-)
Reagovat
Frick
A u nás zase nemáme klimatizaci. Většinou.

Oni musí vydržet zimu v zimě, zatímco my si hezky zatopíme, my vedro v létě, zatímco oni mají chládek.
Reagovat
VlS
Fricku, ty se nemůžeš odstěhovat do austrálie, v moři tam jsou žraloci, v řekách krokodýli, všude hadi a brabouci ale hlavně, nemají tam Kaderku, černoška a Štvanici :-)
Reagovat
Jabadu
No počkej, ale dyk ty holky tam takový nemaj. Jak von by byl v klidu, nebýt Lucky, Petry, Karolíny ... jak by tam byl úplně spokojenej, páč vony ty Australanky hrají celkem dost velký ... :-)
Reagovat
blixa
Tak tady žere on nás, tak že by tam zase na oplátku něco sežralo jeho ?! ;-) :D
Reagovat
blixa
Tak nesmíš se odstěhovat třeba rovnou do Darwinu :D Jinak si nedělej starosti, nikdo by nic nepoznal ;-)
Reagovat
Fandina
Na té fotce to vypadá, jako by byla Kája nevím jak proti Jirkovi malá.
Reagovat
PH94
Tak dnes jsem viděl zápas Kyrgiose proti Zverevovi a pak Veselýho s Hewittem. Bohužel musím konstatovat, že jak Kyrgios, tak i Zverev jsou na tom herně o poznání lépe než Veselý. Jirka se sice snažil útočit, ale zdá se mi, že mu to zkrátka neletí, je to takové pomalé a až na servis jakoby neměl čím soupeře porazit. Myslím si, že ten jeho strop bude tak kolem toho 20. místa, ale nikam výš bych to asi neviděl.
Reagovat
Jabadu
Kyrgios má dvě nevýhody:
1. Zbytnělé ego - hlavu má hlavně na to, aby mu nepršelo do krku.
2. OK, tenis umí, ale jako jižan (původem Řek) asi nebude mít extra kostru a na ni dostatečně velké úpony pro svalstvo - viz Nadal.
Reagovat
EllNino
a havně by měl zlepšit bekhend Nick :)
Reagovat
Jabadu
No to rozhopádně! ?-:)
Reagovat
PH94
Ten bod 1. ale nemusí být překážkou. Pokud se ho ujmou správní lidé, kteří ho trochu srovnají, tak může vyhrávat ty největší turnaje :)
Reagovat
EllNino
uvidíme, zatím mi připomíná povahou spíš Monfilse nebo Browna ...tak snad i tak neskončí :) ...teda jako Monfils jo, to ať klidně, snad ne jako Dustin :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jura umi dat ranu, jako kdyz kopne kun, v bedne to proste nevypada, ma vsak velmi zvlastni projev, jistou potrebu "odbrzdit" klidne i pripoustim, dokonce muzes mit v konecnem dusledku pravdu, ale neustale hledani - predurcovani nejakeho vykonnostniho stropu hracum mi prijde predcasne, zbytecne a uprimne, velmi omezene. :-)
Reagovat
EllNino
přesně tak ...Karolína se odsuzovala už ve 20 letech a kde je dneska :) ...to samý se dělá s Katkou Siniakovou v 19 ...
Reagovat
Jabadu
Přesně! Jeho problém je uvolněnost. Jasně, hraje se o velké peníze ... a tak, ale všechny předpoklady má!
Skoro dva metry, neskutečně vypracovanou postavu, pohyb a ohebnost jakou nikdy žádný dvoumetrový hráč neměl, ruce jako lopaty a v nich sílu jako bejk ... kurwa, kdyby takové parametry měl Federer, tak ten tenis můžou zrušit!
:-)
Reagovat
PH94
Přesně. Ty parametry jsou neskutečný. Já bych mu to hrozně přál, aby se vytáhl nahoru, protože z rozhovorů mi vždy přišlo, že to má v hlavě vše naprosto srovnané. Mně ale také připadá, že ho trochu limituje i ta jeho technika úderů, která zkrátka není úplně ideální.
Reagovat
George_Renel
Jeho právě limituje, že je chytrý kluk a moc přemýšlí. Kdyby byl tak nějak omezený jako Nick možná by mu to někdy na kurtu pomohlo.
Ale věřte pro životě určitě raději tu hlavu.;-)
Reagovat
Frick
To je jako s Nicole. Tak chytrá až skončila kariéru.
Reagovat
bIbec
hmm, něco podobného mě taky napadlo. Netroufám si teda tvrdit, jestli je chytrý.. ale působí na mě dojmem, že až moc přemýšlí..
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka by mněl ty údery ještě více zrychlit, nemusí je tak liftovat, ale to by musel být dřív u balónu, což při jeho proporcích nebude tak snadné!
Reagovat
Jabadu
Dnes tam Lleytona pěkně honil po kurtu. Sem čuměl. A ten backhandový return po lajně - to bude jednou srdcové eso!
Má to obráceně, takže praváci nebudou gómat. Dnes mu to několikrát vyšlo a bylo to spojení umu, tréninku a jeho síly. Překrásný úder.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
on ma velmi dobry pohyb ale, jinak by prece nemohl ty balony tak liftovat. Mel by sebrat odvahu, ubrat spin, zavrit oci a prasknout, obcas. Ta duta hlava (kterou samozrejme nema) je nekdy k necemu i dobra, ehm. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Re: Sojka
Tak to si teda nemyslín, Jirka tam bývá pozdě a tím liftem se tam tam dostaneš, přesto, že to není středem rakety, ale nechám se poučit.. I když máš pravdu, že i v křeči se většinou hraje čop!
Reagovat
smazaný uživatel
jsem presvedcena, ze na kvalitni spin musis mit pohyb a rychlost - viz jeho kral Rafa, kdyz je nejak limitovany, pripadne zdepkovany, tedy pomaly, hraje "prd" (kratke mice), kdyz je v pohode - mne se to nijak zvlast nelibi, presto nestacim zirat, jak uzasne a nenapodobitelne to strejcha a ma to zatracene dobrou delku.. :-) Jinak (pokud teda nemam nejaky podnikatelsky zamer - dostat velkeho hrace niz a tim mimo palebne postaveni, zmenit rytmus, zkratit hru) se opravdu z nouze hraje prece cop.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi si tady nebudeme mezi sebou výměňovat názory, co to je čop , nebo lift, ale podle mně Jirka pokulhává v pohybu i v technice. Jirka toho oproti těm madým ( Thiem, Čorič, Zverev atd.) asi moc neuhraje!
Reagovat
VlS
No, a kdo z těch dvoumetrovejch má lepší pohyb? Úderově - v tomhle dám na Sojku, která tomu na rozdíl ode mě opravdu rozumí. Dal bych mu ještě pár let, uvidíme, jestli a co z něj bude.
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Když sedíš u kurtu, kde hraje Jirka, tak jsou to rány. A má výborný pohyb. V televizi to tak nevypadá.
Reagovat
kada.tom
Wolfe to tam na konci slušně potento ... :-D
3-0 je fajn výsledek :-)
Reagovat
freeteepek
Uprostřed taky. Dvakrát jsem sázel proti jejímu servisu a dvakrát jsem vyhrál. Naši před zápasem nebyli favority ve smíšené čtyřhře. Kurs 2:1 byl slušný. Kdo si vsadil, neprohloupil:-)
Reagovat
whales
Moc Vám tu nerozumím. Ano, Karolína má fajn postavu, ale absolutně ji chybí svaly. Je vysoká, což je plus na servisu ,ale potřebovala by nabrat nějaké svaly. Srovnávat ji s Mashou snad nelze. Masha má rozhodně svalnatější paže. Karolína je někde na úrovni Ivanovičové nebo Hantuchové, tedy holek s bicepsy a tricepsy nula. Podobná kategorie je i Agnieszka. Ta činku asi v ruce též nikdy neměla. Úplný opak jsou Lucka a Alize. To jsou 2 ideální tenisové figury!
Reagovat
PetaM
Svaly neznamenají, že máš sílu. Taková Sam Stosur má svaly a nedává takovou ránu, co tlustá Petra ;)
Reagovat
milik254
:DDDDD
Reagovat
milik254
Začnu si sbírat všechny vtipné komentáře.
Reagovat
EllNino
:DD neee
Reagovat
blixa
Maruška má svalnatější paže ? Prosím tě kde ? :D :D Maruška má širší hrudník a ramena, to je určitě plus, ale svaly má podobný jako Kája. Tyhle holky se můžou ohánět činkama jak chtějí, ale objem jim stejně nenaroste. Síla ano. To úplně jinej typ svaloviny, než má Šafina, to nemůžeš takhle porovnávat.
Reagovat
freeteepek
Ani hrudník nemá širší. Karolína má totiž větší prsa. Mášena ale větší svaly asi má. Je koneckonců o dost starší, což v tomto věku u ženských znamená větší sílu. Mladší Serena také neměla ani zdaleka takové svaly, jako má dnes. Karolína pracuje na posílení v ramenou, maká v posilovně, ale moc jí to zatím nejde. Chce to čas:-)
Reagovat
Jabadu
Nabrat svaly znamená tahat je po kurtu a okysličovat je. Rychlost úderu není dán bicepsy, ale dokonalou koordinací všech svalů a rotace těla.
Hráčky s mimořádně širokými rameny (Maria, Petra, Karolína) mají obrovskou výhodu vzhledem k rotaci těla.
Na YT je zpomalený záznam (slow motion) Petřina forehandu - asi nejúžasnějšího úderu v současném ženském tenisu. To není úder ... to je koncert svalů, to je balet!
:-)
Reagovat
freeteepek
Super. Odkaz bys nedal?
Reagovat
Jabadu
Jak je libo. Nemyslím to jako srandu. Myslím to vážně.

https://www.youtube.com/watch?v=hdjsE6pMcNo
Reagovat
smazaný uživatel
bych rada cosi doplnila. Samozrejme, ze jde o rychlost, svih, koordinaci, ale zasadni je vyska. Tyhle holky si nepusti mic vys nez do pasu..jooo, to se to pak rotuje.. :-)
Reagovat
freeteepek
Musíš to brát hned po odskoku, abys pak nemusela rotovat s rukama u hlavy:-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja vim, ale nekdo si udela krok, nekdo musi vycupat tri.. ;-)
Reagovat
EllNino
jooo kdyby tři :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak hodnotim tyhle FH do slagu, ne? Jak je velky kurt v zapase, to jim nikdy nevysvetlime.. :-))
Reagovat
EllNino
:) pravdu díš
Reagovat
VlS
Pěkně tam je vidět to zrychlení rakety zápěstím. To je fakt náročný na koordinaci.
Reagovat
Jabadu
Petra určitě nemá větší sílu v pažích než já. I když jsem o 10 cm menší, ale trénovaný pagátl, takovou pecku se mi nikdy nepodařilo dát!
A to zrychlení zápěstím jsem si původně nevšiml. Máš pravdu.
Myslím, že se tomu říká talent nebo dar.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč tam je napsáno Wolfe místo Gajdošová?
Reagovat
blixa
Protože se jmenuje Wolfe. Vdala se ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :)
Reagovat
PetaM
Protože Jarka byla Karkulka, vlk jí během zimy sežral a tak je Wolf. :)
Reagovat
sprchon
Vlk v zimě? :)
Reagovat
PetaM
Během naší zimy, v Austrálii je léto :D :D
Reagovat
Frick
A během našeho léta je tam zima? Neni.
Reagovat
PetaM
Zima jim začíná v červnu, tak si to zkus vypočítat, jestli to dokážeš.
Reagovat
sprchon
A taky tam choděj vzhůru nohama.
Reagovat
sprchon
Já myslel Vlk-v-Zime neboli VLK----1GSL. ;)
Reagovat
PetaM
Jo tak :D :D No, ztratil se, tak třeba jo :D
Reagovat
blixa
V Austrálii vlci nejsou. Tam byl jen vakovlk, což nemá s našimi vlky nic společnýho a toho si pro jistotu vystříleli.
Reagovat
VlS
Jí sežral Vlk v Texasu
Reagovat
George_Renel
Nerýsuje se další možná olympijská kombinace?
Reagovat
EllNino
myslím, že to je nejlepší možnost :) pokud se Jirka na OH dostane
Reagovat
smazaný uživatel
To je hulvát ten Jirka :-)))
Reagovat
EllNino
to teda, to tam Jarušce sází, ale ona to bere sportovně :D :D
Reagovat
blixa
Jirka ještě nemá vychování :D
Reagovat
milik254
On chtěl hrát ale mix Berdych, no
Reagovat
George_Renel
Proto píši o možné kombinaci, protože těch potenciálně možných je docela dost. A to i s nadějí na úspěch.
Reagovat
Jabadu
Tvl ten Jiřin by to neměl s prvním podáním na Jarmilku zase přehánět. :-)
Reagovat
sprchon
To bylo nečestné a nesportovní! :)
Reagovat
blixa
Co by tomu řekl Mirek Dušín !!!
Reagovat
George_Renel
Eso na Hewitta bylo příjemnou tečkou :-).
Reagovat
sprchon
Nebo jen čárkou v dlouhém souvětí?
Reagovat
milik254
Tyjo, eso na Hewitta :d
Reagovat
EllNino
wow eso Lleytonovi :D :D :D
Reagovat
sprchon
Wow, Kája v čelence. :D :)
Reagovat
blixa
Indiánka ;-)
Reagovat
sprchon
A vytahuje esa i Hewitta. :)
Reagovat
blixa
On už ten return, kterým ho potupila :D
Reagovat
sprchon
Je to šibalka. ;) :D Panuje tam dobrá nálada, líbí se mi to. :)
Reagovat
Frick
Odkdy se čelnenka vzadu uvazuje?
Reagovat
sprchon
Tak šátek, no.
Reagovat
blixa
Šátková čelenka ;-)
Reagovat
Frick
pojala ten status náhrady za Lucku skutečně důsledně :o)
Reagovat
Serpens
V těch hadrech vypadá Karolína už jako zkušená tenisová harcovnice. Také není zrovna časté, aby byl někdo na kurtu vyšší než ona.
Reagovat
Jabadu
Vyšší je akorát Máša a možná ta Číňanka Duan - ale tam je s koordinací a figurou úplně o ničem. :-)
Reagovat
EllNino
ještě Eva Hrdinová a Jocelyn Rae, ty jsou taky vyšší :)
Reagovat
turista
Máša je vyšší než Karolína pouze papírově. Když stojí vedle ní vypadá stejně vysoká možná í vyšší.
Reagovat
turista
Karolína Plíšková je minimálně tak vysoká jako Máša.
Reagovat
Jabadu
Když se podívám na figury Karolíny a Jirky, nevybavuji si, že by někdo v historii disponoval takovými fyzickými parametry.
Pokud se nic nestane, očekávám, že Karolína bude jednou No.1
:-)
Reagovat
Frick
A v čem je Kaorlína tam úžasná? Je vysoká a hubená. Podobně jako Maša...
Reagovat
sprchon
A Masha snad není úžasná? :)
Reagovat
freeteepek
Máša a Karolína mají velmi podobné postavy. Karolína je ovšem skvělá zatímco Máša je hrozná. V tom je podstatný rozdíl:-)
Reagovat
Frick
To mluvíš teď o rohatých sudokopytnících?
Reagovat
Jabadu
Maria je na tom trochu hůř koordinačně - a to už nikdy nezlepší. Kája má neskutečně šikovnou ruku a její "forehand slajz mimochodem" těsně nad sítí musí soupeřky dohánět k šílenství. :-)
Reagovat
sprchon
Jo, to je sice takovej záchrannej úder, ale úžasnej. :))
Reagovat
blixa
Jo, to je úder "k nasrání" ;-) Zatlačíš na ní a vrátí se ti tohle :D :D
Reagovat
Jabadu
U ženy jsem nikdy nic podobného neviděl. Soupeřka zvedá ruce a vono to přiletí zpátky s minimálním odskokem. :-)
Reagovat
EllNino
viděls dneska zápas Sabine s Dashou, ta normálně mávla v jednu chvíli raketou jako pomlázkou a k Sabine to přiletělo s takovou rotací, že netušila :D
Reagovat
sprchon
Dasha je oproti Káje hrozně zběsilá. :D To byla spíš náhoda, že se jí to tak zatočilo, ne? ;)
Reagovat
sprchon
Tzn. ani Dasha netušila, jak se jí to povedlo. :D
Reagovat
EllNino
no to teda byla náhoda :D
Reagovat
Frick
"trochu hůř kooridinačně" vyhrála Wimbledon ve věku, kdy se Kája plácala po juniorksejch turnajích...
Reagovat
sprchon
Kája se dostala na světlo teprve nedávno. Dřív se dokonce předpokládalo, že bude lepší Týna. Masha zářila odjakživa. Navíc s věkem to nemá co dělat.
Reagovat
sprchon
Samozřejmě, že Kája je úžasnější. :P Jen jsem chtěl Frickovi naznačit (když už ji teda srovnává s Mashou), že Masha toho dokázala dost a Karolína na to podle všeho taky má. ;)
Reagovat
Frick
Ale je nesmysl, že by Kája měla postavu "jak nikdo"....

Jo, kdyby fakt byla nějaká "nabouchaná", tak asi jo. Ty svalnatější typy (nemyslim Sam nebo Serenu, ale spíše Lucku, Jarku, Alize...) nejsou tak vytáhlý. Ty jsou tak kolem 175 cm...
Reagovat
blixa
Jakési pomyslné ideální tenisové figuře se podle mě nejvíc blíží Garbine a Maruška. Jenže figura o No.1 nerozhoduje, jen trochu pomůže.
Reagovat
milik254
No, vždyť ta No.1 byla
Reagovat
freeteepek
Karolína by potřebovala nepatrně zrychlit. Občas hraje zbytečně moc defenzivně. Já očekávám, že bude Nr.2, jednou:-)
Reagovat
vendulkabendulka
Pekne zvladnute zatim. Ale Ukrajina bude mnohem tezsi orisek.
Reagovat
sprchon
A co teprve USA. :)
Reagovat
blixa
Ty spláchnem, žabaře :D
Reagovat
sprchon
Podle toho, jak to Serena pojme. :D Každopádně pro Káju to jsou dobré zkušenosti. :)
Reagovat
EllNino
Jarka nehrála špatně, ale Kája je prostě v hlavě daleko silnější, přesto si myslím, že Jarka může na domácím grandslamu uspět :) alespoň 3. kolo by to chtělo :) ...

Kájo super, ikdyž proti Jarce, ale stejně, tobě nejde nefandit :D
Reagovat
sprchon
Na úvod dobrý a rychlý. :) Super. A Jarku jsem viděl poprvé od začátku do konce. Líbí se mi, asi ji začnu víc sledovat. Snad se zadaří a nepropadne se tak, jak píše EllNino.
Reagovat
blixa
Takové akorát na rozpinkání na začátku sezony ;-)
Reagovat
Serpens
Bude se hrát mix?
Reagovat
marta
ano mělo by začínat 14:45h
Reagovat
kada.tom
Karol to famózně otočila ve 2. setu :-)
Reagovat
VlS
ten závěr Kájo! Tak jen tak dál.
Reagovat
Frick
Hodně statná je. Až mne to překvapuje.
Reagovat
Frick
Ale tedy být podruhé vdaná v 28 letech, to není moc častý...
Reagovat
EllNino
když jí Sam bral prachy a buhvíco, slyšel jsem toho i víc ..tak se ani nedivím
Reagovat
EllNino
v poslední době hodně zamakala ve fitu :) ....ale ty výsledky už by to chtělo, zachvíli se jí odečte Brisbane, Sydney, Melbourne a Kuala Lumpur a budeme na konci 2. stovky ...chtělo by to něco uhrát v Melbourne ...
Reagovat
Frick
Ale koukám, že žije v Texasu i svatbu tam měla. Tušiš proč? Myslel jsem si, že ten její mladej je Amík, ale je to Australan.
Reagovat
EllNino
to popravdě nevím :)
Reagovat
VlS
Ty jí vidíš prvně v životě? Jarmila je silná holka, žádný tintítko.
Reagovat
EllNino
Tak pojď Jary a drž ! :)
Reagovat
EllNino
ale ne ...:(
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/944951_470235223177612_8070127240697829476_n.jpg?oh=60ba91c3abb491e25500a637192adf4b&oe=5746AB1F&__gda__=1460415518_0e2ea4f0f04fef8c744388180a79d945
Reagovat
VlS
Nevšiml sis, že už hraje tenis?
Reagovat
Frick
přepokládám, že by tam mělo být "se".....
Reagovat
EllNino
Fricka přece tenis nebaví, jeho baví Štvanice, Monako a ani jedno se momentálně nehraje
Reagovat
VlS
do prkvančic, hrej to09 lajnách
Reagovat
VlS
zatím na returnu nic moc
Reagovat
Empe
Ale servis byl teď krásný. :D
Reagovat
VlS
Jo, 2 esa
Reagovat
sprchon
3 v řadě. ;)
Reagovat
VlS
pravda
Reagovat
Mira17
Vi nekdo nejaky duvod proc to neukazuje ct sport?
Reagovat
VlS
Nekoupili to
Reagovat
Kozoroh
Protože by to narušovalo vyváženost vysílání sportů na ČT :-P
Reagovat
aligo
jsem netušil že se přejmenovala... koukám že tam hraje Gajdoška ale nesedí mi jméno :D Pak mě napadlo že si už asi vzala manželovo...
Reagovat
VlS
2. manžela
Gajdošová - Groth - Gajdošová - Wolfe
Reagovat
EllNino
měla by to takhle používat :D
Reagovat
Fandina
Slovak Sport, neboli Arena Sport 1 jede teď v čase. Žádné zpoždění proti prvnímu zápasu Jirka Hewitt není.

Kájo pojď. Zajímavé oblečení Kuji, ještě jsem si nevšimla co je to za značku, sukynka je kraťounká a vynikají Káji dlouhé nohy.
Reagovat
EllNino
Fila
Reagovat
Fandina
Díky. Takže Kája má Filu. Doufám, že Kristýna také.
Reagovat
sprchon
Jojo, oběma to sluší. :)
Reagovat
Fandina
Souhlas. Jarka je zajímavě oblečená a jako vždy moc hezká holka. Oběma to sluší.
Reagovat
Cico93
vyzerá božský:-)
Reagovat
Cico93
Nemáte dajaký kvalitný link na Plišča?
Reagovat
sprchon
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Reagovat
Cico93
ďakujem.
Reagovat
Empe
Taky děkuju! :)
Reagovat
sprchon
Nemáte zač. :)
Reagovat
EllNino
Jaj a Kája změnila značku, hraje ve Fila ...:)
Reagovat
EllNino
tyjo Káje to moooc sekne a Jarmilce ještě víc :)
Reagovat
EllNino
Mrs Wolfe na scéně :D
Reagovat
sprchon
Nechala si svoje jméno, ne? :D Nebo jak to je?
Reagovat
EllNino
nn Jarila Wolfe je napsáno na scoreboardu Hopman Cupu :)
Reagovat
sprchon
To jo, ale všude jinde je furt vedená jako Gajdošová.
Reagovat
EllNino
to je dobře :) to se mi líbí víc :D
Reagovat
sprchon
Mně taky. :D A zmátlo mě to, musel jsem gůglit.
Reagovat
smazaný uživatel
se v listopadu vzala .. takze ted bude Jarmila Wolfe
Reagovat
EllNino
já to přeci vím :)
Reagovat
EllNino
Já myslím, že to není vůbec žádná sranda hrát proti takovýmu hráči jako je Lleyton, ať už je v jakékoli formě, ono to jméno samo o sobě je prostě pojem a pro mladší ročníky je to prostě neuvěřitelný, že se na ně dívali jako malí v telce a teď se s nimi utkávají :) ...Navíc Lleyton by maximálně motivovanej, nedal nic zadarmo, snad krom prvních pár gemů, tam to bylo ale dáno spíš dlouhou pauzou ...jinak si myslím, že je na čem stavět a už se i trochu útočí :)
Reagovat
VlS
Nakonec se Jura nesložil. Kájo pojď, sice mám Texasanku Jarmilu v oblibě, ale dej jí to hustý :-)
Reagovat
EllNino
:D nene dneska rozhodne až debl :D
Reagovat
Frick
Hledal jsem v Cibulkovejch seznamech a našel jsem jen Miroslava Kaderku a Ivo Černoška. :-/
Reagovat
George_Renel
Dobrý vstup do sezóny. Snad to Jirku nakopne, když vidí, že ty herní změny někam vedou. A posílí to i jeho často pokulhávající psychiku.
Reagovat
blixa
No ufff, Jiřino ...
Reagovat
Frick
co je s Bohdalkou?
Reagovat
EllNino
Pěkně Jirko, neposral ses :)
Reagovat
vaclavsubrt
Klasický zápas Jirky...
Reagovat
Frick
Tý jo, tak oni tam maj stejnej čas jako v Číně u hranic s Kazachstánem, to mi teda oštěpujte...
Reagovat
George_Renel
A na Jirku se valí spousta kritiky. Já tam však nákrok k pozitivním změnám avízovaným koučem vidím. Servis je dnes lepší a občas začíná dvojkou, hodně náběhů na síť a slušně zakončených.
Hlavně vydržet a v trendu změn pokračovat.
Reagovat
Roger_Federer
Kde tu kritiku vidis..?
Reagovat
George_Renel
Pod jiným článkem k HP.....
Reagovat
VlS
Jo, jeho projev je o dost agresivnější
Reagovat
EllNino
jj krom toho tiebreaku hraje dobře :)
Reagovat
George_Renel
Ale nemohl tu ten článek být dříve?
Reagovat
Fandina
To těžko, 1:1 na sety je to až teď ... úsměv
Reagovat
EllNino
ten článek tu klidně mohl výt od začátku zápasu :)
Reagovat
Fandina
Dělám si legraci s tím, že teď je to 1:1 na sety.

Jinak nebudu tu buzerovat redakci za článek, když je tu o HP x jiných. Je to pořád dokola.
Reagovat
George_Renel
;-)
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
Fandina
Jirka ve třetím 1:0. Tak teď by to chtělo brejk a pak to dopodávat. Jirko pojď!!!
Reagovat
Fandina
3:0 tak a teď to chce držet servisy. Jirko pojď!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist