Veselý se dál trápí. V Shenzhenu prohrál s hráčem druhé stovky

25. 9. 2018, 10:41
Aktuality 59
ATP SHENZHEN - Jiří Veselý končí na turnaji ATP 250 v čínském Shenzhenu překvapivě hned v prvním kole. Český tenista prohrál s indickým kvalifikantem a až 134. hráčem světa Ramkumarem Ramanathanem.
Jiří Veselý

Jiří Veselý se v létě na trávě rozehrál do skvělé formy, ale v polovině srpna si na challengeru v německém Pullachu zranil tříslo a musel vynechat i grandslamové US Open. Od doléčení problémového třísla se pětadvacetiletý český tenista opět trápí.

Na kurty se vrátil v daviscupové baráži, v níž Česku pomohl jedním bodem k vítězství, na halové akci ATP v Métách skončil hned v prvním kole na raketě pozdějšího vítěze Simona a ani v Shenzhenu si žádné vítězství nepřipíše. Na čínských betonech dnes v prvním kole prohrál 5-7 1-6 s indickým kvalifikantem a až 134. hráčem světa Ramkumarem Ramanathanem.

Veselý se v celém zápase nedostal k jedinému brejkbolu a sám musel šance soupeře likvidovat "jako na běžícím páse". Rodák z Příbrami sice úvodních deset hrozeb odvrátil, jenže na tu jedenáctou už odpověď nenašel a set ztratil. Ve druhé sadě se zmohl už jen na jeden game.

Třiadvacetiletý Ramanathan si o své celkově čtvrté čtvrtfinále na okruhu ATP zahraje s loňským semifinalistou Damirem Džumhurem.

• ATP 250 SHENZHEN •
Čína, tv. povrch, 733.655 dolarů
úterní výsledky (25. 09. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Ramanathan (Indie) - Veselý (ČR) 7-5 6-1
Verdasco (5-Šp.) - Jung (Tchaj-wan) 6-3 6-2
Shapovalov (6-Kan.) - Ivaška (Běl.) 7-5 2-6 6-3
De Minaur (7-Austr.) - Sugita (Jap.) 6-3 6-0
A. Murray (Brit.) - Zhinzhen Zhang (Čína) 6-3 6-7(3) 4-2 skreč Z.
McDonald (USA) - Lacko (SR) 5-7 6-0 5-0 skreč L.
Daniel - Ito (oba Jap.) 2-6 7-5 7-6(5)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

59
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
slacker
tak ho utratte at se uz netrapi
Reagovat
Kozoroh
https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Tennis_Interviews/60661/denis-shapovalov-my-dream-is-to-meet-vladimir-putin-/
Reagovat
annah
Tady je to v češtině:
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/7571--mym-snem-je-setkat-se-s-putinem-prekvapil-shapovalov

Tímto vyjádřením se moje sympatie k tomu kanadskému mládenci ocitly na bodu mrazu, spíš pod ním. Fuj...
Reagovat
blixa
Jednou Rus, vždycky Rus. Nějaké občanství nic nezmění.
Reagovat
annah
Něco na tom možná bude. Je to příšerný pronárod, který vždycky bude potřebovat nějakého cara a bič nad sebou. Ale není divu, když nějaký normální systém nikdy nepoznali. Po carovi u nich nastoupili hned bolševici, kteří si mohli podat ruku s Adolfem (taky si nakrátko podali). Proti nim byl car ještě lidumilný demokrat.
Reagovat
turista
Není to tak černobílé.
Reagovat
FulnekUltras
fanatici čecháčkovským kapitalistickým skanzenem zmasírovaní - bezdůvodně se k západu ponižující bezmocný ožrala jelcin vám spolu s jeho ještě slabošštějším zrzavým pražským kolegou v 90. letech jistě seděli líp
Reagovat
turista
Tak nějak.
Reagovat
Chrenda
zase zaválel. Musí to být kruté, v té jeho hlavě. Smutné.
Reagovat
makro99
tak nesmíme zapomenout na tu pozitivní vlaštovku z budapešti, navíc pod tlakem v česku tolik populární týmové soutěže..
Reagovat
Patik
Veselý sa niekedy netrápil ? :) dnes Andy Shenzen ..Andy hrá dobrý tenis..je to na veľmi dobrej ceste..ale tie dlhé výmeny..po operácii..nikdy sa nepoučí..
Reagovat
SwissMaestro
Po hodině a půl už to tak dobře nevypadá, bohužel. Nicméně klíčová bude první polovina 2019. Jestli to ani tam nepůjde tak to vidím na konec v roce 2020 na OH :(
Reagovat
Patik
Po prvom sete som to vypol musel som ísť preč..ale videl som tretí set a skreč..ale niektoré údery a výmeny to bol starý dobrý Andy..do začiatku ďalšej sezóny má ešte veľmi veľa času na tréningy..na AO ho vidím aspoň vo štvrťfinále..podľa mňa pôjde o dosť hore..aj keď tá zápasová prax tam bude asi dosť chýbať.
Reagovat
letityfanousek
Tak jsem věřil, že bude minimálně stálice v top50, ale bohužel. Tiše odejde do challengerového světa kam patří. Pozitivní je, že máme pár nadějných jinochů, tak snad se nějakej uchytí a zaválí (Rikl, Vrbenský, Paroulek...)
Reagovat
gigin
Ještě nedávno jsme se tady na TP přeli, kdo bude lepší, jestli Thiem nebo Veselka. To byli zhruba tehdy na stejné startovací pozici... Samozřejmě Fandina přesně věděla, že to bude Jirka.
Reagovat
PetaM
Však Jirka je o dost lepší než Thiem ... Jen v jiné kategorii :D :D
Reagovat
gigin
:DD

Hele ale je to fakt smutné. Teď mluvím vážně.
Reagovat
Andrew89
:D:D
Reagovat
Fandina
Co to meleš, já bych nikdy netvrdila, že bude lepší Jirka. To neví nikdo, jak kdo na tom bude. Jsi úplně mimo.
Reagovat
gigin
Od: tommr Re: J.M.
a jak vidíš srovnání Thiem vs.Veselý? :)
[ Reagovat ]
22.05.2014 14:11Od: Fandina
Nebylo to sice na mě, ale Thiem Veselý jsou vrstevníci, Thiem je o pár měsíců mladší, ale v juniorských letech byl Jirka na žebříčku jedničkou a Dominik dvojkou. Tak doufám, že to bude takhle pokačovat i nadále.
[ Reagovat ]
22.05.2014 14:15Od: gigin
Hlavně, ať jsou ogaři zdraví. Pak se uvidí. Věřím víc Thiemovi.
[ Reagovat ]
22.05.2014 14:18Od: Fandina
Já věřím víc Jirkovi a také v případě zdraví. Důvod je jeho síla a tělesná konstrukce, výška. To podle mě mluví ve prospěch Jirky.
Reagovat
Fandina
To neznamemá, že jsem přesně věděla. Věřit neznamená vědět.
Jsi trapný.
Reagovat
gigin
To víš že jo :))

Ty jsi trapná tady na TP už několik let. Neznám uživatele, který by si to o tobě nemyslel, že jsi vyráglovaná. Navíc jsi útočná a napadáš uživatele nadávkami - trapný, hloupý, nerozumíš tomu, jsi úplně mimo apod.
Reagovat
Fandina
Chudáčku maličký, už ses vypovídal?

Já jsem zlá a hloupá a každého urážím. Ale to neznamená, že ty nejsi trapný. Jsi a hodně. A jdi si postětovat mamince.
Reagovat
Fandina
postěžovat
Reagovat
ptpc
Nepoužil by som také slová - ale súhlas.
Reagovat
Fandina
ty aby ses nepřidal
Reagovat
gigin
Jo a ještě z té diskuze tehda:

ak nech sa na mňa nikto nehnevá, ale všetci, ktorí tu Jirku stavajú do pozície budúcej svetovej jednotky (predovšetkým Fandina) by sa mali rýchlo spamätať.
Reagovat
gigin
Od: Fandina
Berďu mám moc ráda, ale co se týká Jirky, tak si myslím, že bude na žebříčku v budoucnosti výš než Berďa a také bude GS.

No je tam toho víc prostě...
Reagovat
Fandina
Věřit neznamená vědět. Jsi hloupý člověk, že to nechápeš.
Reagovat
Pe3k
Fandina když už tě někdo v přímém přenosu takto poníží, tak to alespoň uznej a nekopej kolem sebe a ještě do jednoho z nejrespektovanějších lidí, tady...no i když vy dva se máte rádi už dlouho... ;)
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe je OK, že někdo tady začne vytahovat to, co kdo o kom řekl, spojí si to do úplně jiné formulace a jak říká, ztrapňuje druhé?

Podle mě to OK není. Takových lidí si nevážím a ani nemohu.
Reagovat
Fandina
a jak říkáš
Reagovat
Fandina
Abys mi rozuměl, to, že jsem věřila Jirkovi neznamená, že někdo napíše ... Samozřejmě Fandina přesně věděla, že to bude Jirka ...
Reagovat
Krisboy
Mě by zajímalo, kolik lidí z TP si váží tebe. Ne, kecám, nezajímá mě to.
Reagovat
Fandina
Nestojím o to, aby si mě nějaký iq tykve vážil.
Reagovat
gigin
Prosím tě, já tady nejsu respektovaný, to si nemyslím, ale i tak děkuju za kompliment.

K dnešní kauze. Každý normální člověk přece ví, že nikdo v roce 2014 nemohl vědět, co bude s Veselkou a Thiemem. Obecně vědět, co se stane v budoucnosti je celkem obtížné. Proto jsem to i napsal, mělo to být odlehčení, recese, že jsem napsal, že samozřejmě Fandina přesně věděla... Ale až pak jsem si uvědomil, že jsem udělal v tomto případě špatně. Ona je taková, jaká je, však sám víš, jak to tady má. A už vůbec nechápu, proč si bere moji matku do huby. Jak může třeba vědět, jestli ještě žije. Osobní napadání je její specialita.
Reagovat
Fandina
Postěžovat mamince se říká tomu, kdo si stěžuje a poplakává a ukazuje prstíčem jako ty na mě. Já jsem hrozná, zlá blbá. Jsi směšný.
Reagovat
gigin
Kdo si tu stěžuje a plače a ukazuje prstem? Já jsem jenom reagoval na tvé prohlášení - "Co to meleš, já bych nikdy netvrdila, že bude lepší Jirka."

A tvé klasické - "Jsi úplně mimo".
Reagovat
Fandina
Zareagoval si výčtem toho, jak jsem hrozná. Prstíčkem si ukazoval.
Reagovat
a.magerova
Z historického hlediska... Čech proti Rakušákovi... tam by měla pro nás být VŽDY jasná volba... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=03fsD6OceSY&feature=youtu.be&t=4m14s
Reagovat
Lina
Nevím, jestli jsi teď férový vůči Fandině. Copak ona je tu jediná komu nevyjde předpovídání? Možná se i já pletu ale pokud jde jen o hráče a ne vítěze. Tak co Nick? Nepředpovídala se mu zde hvězdná budoucnost? Že bude světová 1 a kde je a je jedno, jestli jde o jeho přístup nebo talent. Jde o tu předpověď. Ale říct, že Jirka bude lepší než Berďa, to mě teda naštvala a nikdy nesouhlas. :)
Reagovat
gigin
Panebože..

Bylo to jen šťouchntí do Fandiny. Vždyť píšu o pár glosek výše Petříkovi - "Každý normální člověk přece ví, že nikdo v roce 2014 nemohl vědět, co bude s Veselkou a Thiemem."

Jen jsem si prostě na to vzpomněl, že jsme se tehda o tom bavili a predikovali a chtěl jsem to odlehčit tu Jirkovu mizérii.

To je vše. Že jste všichni najednou tak přecitlivělí. Tak se omlouvám, Fandino promiň. A tobě taky.
Reagovat
gigin
*šťouchnutí
Reagovat
Lina
Někdy asi bývám přecitlivělá, ale v tomto případě určitě ne. Tu reakci teda beru zpět. Nepoznala jsem, že šlo o štouchanec, když je znám váš láskyplný vztah a šel jsi do podrobností, proto mně to přišlo nefér. Pravda člověk se nemá plést do cizích věcí, ale někdy to nezvládám, tak se Ti omlouvám. Ty se mně mlovat nemusíš, není důvod.
Reagovat
Fandina
gigin si potřeboval kopnout, tak to udělal. Samozřejmě, že nikdo neví, jak kdo na tom bude. Jirkovi jsem věřila a pořád věřím, ale neznamená to, že tady budu popisovat, jak je někdo blbý, že věří nějakému tenistovi, že to někam dotahne. Nedotahne a co. Já se z toho nezblázním, že jsem mu věřila.
Reagovat
Roger_Federer
Ví vzdycky vsecko prece vzdycky nejlepe.
Reagovat
Fandina
Jj, i to, že Veselka bude světovou jedničkou.
Reagovat
Fandina
Vlastně byl, já to spletla :-)).
Reagovat
Roger_Federer
Fandina uznala chybu, po 9letech tady..klanim se.
Ted uz jenom buh Forehend :):)
Reagovat
turista
U něj je to všechno o psychice, která není pevná.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bohužel to už dávno není pravda. Dnes už je to hlavně o přístupu k tenisu, k tréninku, k životosprávě...
Reagovat
freeteepek
Proč píšou, že překvapivě končí už v prvním kole? Vždyť je to už potřetí v řadě. O překvapení se jednalo dnes u Plíškový, ale ne u Veselého:-(
Reagovat
Grape
To je věc názoru, podle mě se o překvapení nejednalo ani u jednoho z nich...
Reagovat
George_Renel
Bylo to hrozný!!!
Reagovat
raron
...marnost, je tlustej, línej..a přijde mi, že ho tenis vlastně ani nebaví..tak co potom čekat??
Reagovat
freeteepek
Vlastně by se na to měl vykašlat a jít dělat do fabriky. Tam by ho lenost přešla:-))
Reagovat
Andrew89
aha :D:D
Reagovat
a.magerova
Až jsem se zastyděla, že mě TO vůbec nepřekvapilo... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist