Veselý se rozešel s trenérem Machovským

23. 6. 2018, 21:14
Aktuality 7
Jiří Veselý, který se letos výsledkově i herně trápí, ukončil po více než dvou letech spolupráci s trenérem Jaroslavem Machovským. Nového kouče aktuálně 102. hráč žebříčku ATP zatím nemá.
Profily hráčů
Jiří Veselý

"Naše tenisové cesty se rozešly," napsal čtyřiadvacetiletý Veselý na sociálních sítích. "Nebylo to snadné rozhodnutí. Bob je jako člen rodiny a vždycky bude. Strávili jsme spolu dohromady sedm let."

Pod vedením Machovského Veselý vyhrál v roce 2011 juniorku na Australian Open a byl juniorskou světovou jedničkou. "Byla to fenomenální juniorská kariéra a poslední dva roky na okruhu taky nebyly špatné," uvedl Veselý a poukázal například na výhru nad Novakem Djokovičem v roce 2016, kdy byl Srb jedničkou.

Letos se ale daviscupovému reprezentantovi nedaří. Na okruhu ATP má bilanci sedm výher a 11 porážek a v žebříčku od začátku roku klesl z 62. místa o čtyřicet příček. Jeho letošním největším úspěchem je finále na challengeru v Heilbronnu.

K Machovskému se Veselý vrátil předloni v únoru. Předtím strávil jen dva a půl měsíce s Tomášem Krupou a dříve ho vedl Slovák Ladislav Simon.

pva, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Krisboy
A pak že tady hráči a hráčky nečtou. Změnu trenéra mu tady nedávno někdo radil. A vida, je to tu! To přece nemůže být náhoda...
Reagovat
Nenela
Jirka urcite potencial ma, akorat nevyuzity. Ne nadarmo byl na 35. miste rebricku. Potrebuje nejaky novy impuls, zmenu, cokoli. Trener by tou pravou zmenou mohl byt. Jirko, drzim palce!
Reagovat
Fandina
To je dobře, že něco mění. Já pořád věřím, že začně něco vyhrávat. Juniorská jednička a hvězda zítřka, to by nemělo zůstat v zapomnění. Jirka má podle mě dobré rány i dobré podání, jen se mi zdá, že se málo snaží, že nejde do toho srdcem. Víc nebojuje. Víc neútočí. Ale je to jen můj názor. Takže přejií dobrý výběr trenéra a držím palce J1rko pojď!!!
Reagovat
George_Renel
Je smutné se na Jirkovu hru dívat. trenéři se mění, způsob jeho hry ne.
Řekl bych, že snad i Kvitová v průměru dává větší rány než on. (Tedy vyjma podání samozřejmě)
Reagovat
VlS
A on měl trenéra?
Reagovat
Mac
chudak vesely, na idnes pod tim samym clankem 0 komentaru, tady jeden... mozna v nejakem cirkusu s tim svym pejskem by upoutal vetsi zajem...
Reagovat
jackiec
tomu nepomůže už ani svěcená voda, hráč bez vítězného úderu, levák servisman co neumí na síti a tak radši hraje marnou vyťukávanou zezadu
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist