Veselý v Buenos Aires uhrál jen tři gamy proti Bedenemu

13. 2. 2018, 19:53
Aktuality 9
ATP BUENOS AIRES - Jiří Veselý na antuce v Buenos Aires končí i podruhé hned v prvním kole. Letos český tenista v Argentině utrpěl debakl se Slovincem Aljažem Bedenem, který mu nadělil kanára a povolil uhrát jen tři gamy.
Profily hráčů
Jiří Veselý

Jiří Veselý hrál v Buenos Aires poprvé v roce 2015 a v prvním kole tehdy skončil na raketě Blaže Roly. Set český tenista neuhrál ani letos při svém druhém startu a opět ztroskotal na soupeři ze Slovinska, tentokrát utrpěl debakl 0-6 3-6 s Aljažem Bedenem.

Veselý v úvodním setu prvního letošního zápasu na antuce uhrál jen tři míčky na returnu a nakonec utrpěl prvního kanára od září 2015, na okruhu ATP dokonce prvního od července 2014 a teprve druhého celkově.

Ve druhém dějství si český tenista vzal zpět ztracený servis a vedl 2-1, ale nakonec si udržel jen dva z osmi gamů na servisu a po 63 minutách hry pro něj turnaj skončil. Už včera vypadl v prvním kole také ve čtyřhře s Romanem Jebavým. 

Čtyřiadvacetiletý příbramský rodák se dnes utkal s o osm let starším Bedenem potřetí v kariéře a opět na antuce, poprvé mu však podlehl. Slovinci se povedla odveta za loňské Roland Garros i za tři roky starou porážku z Casablancy.

Také v dalších týdnech má Veselý naplánované turnaje na jihoamerické antuce, když se představí v brazilských destinacích v Riu de Janeiro a Sao Paulu.

• ATP 250 BUENOS AIRES•
Argentina, antuka, 648.180 dolarů
úterní výsledky (13. 02. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Bedene (Slovin.) - Veselý (ČR) 6-0 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jirka ne mile prekvapil. Myslim si, ze mame opravdu hrace budoucnost. Dneska to ukazal
naplno, tri gamy lze brat jako jeden z velkych uspechu a odrazovy mustek. Snad mu postavi sochu na Venclu, zaslouzi si...
Reagovat
Kytka
Nepřekvapil. A bohužel ani nezklamal očekávání. Talentovaný je, je to škoda, že to s ním vypadá takhle. Asi nemá dobrou psychiku.
Reagovat
PetaM
Já tam teda talent nevidím ... Je vysoký a umí podání. Ale zbytek ...
Reagovat
smazaný uživatel
A kde je ten talent jako? Umí podání? Na to, že má dva metry to je hodně velká slabota, což bylo vidět i včera. Je obrovsky přeceňovanej...
Reagovat
Torn
Co si budeme namlouvat, musel by změnit způsob hry. To, co hraje, je pro jeho konstituci úplně k ničemu. Když si s tím nedokáže poradit, nemůže takhle hrát.
Reagovat
Krisboy
J1rko, J1rko... :(
Reagovat
Ondra979
tyhle poutaky Jirka nehraje naplno, on se chysta na neco velkeho..jen asi sam nevi, kdy to prijde a jestli vubec :)
Reagovat
Krisboy
Jen jestli se nechystá už moc dlouho :)
Reagovat
Ondra979
to jo, ale az to prijde, o to vetsi pecka to pak bude :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist