Veselý v Rotterdamu prohrál bitvu s Bautistou

11. 2. 2016, 15:29
Aktuality 155
ATP ROTTERDAM - Jiří Veselý v hale v Rotterdamu poprvé do čtvrtfinále turnaje ATP 500 nepostoupil. Český tenista po skvělém začátku neudržel vedení proti šestému nasazenému Španělovi Robertu Bautistovi a nakonec s majitelem dvou letošních titulů po více než dvouhodinovém boji padl.
Jiří Veselý

Jiří Veselý opustil první tři turnaje této sezony vždy po prvním kole a včetně Hopman Cupu prohrál pět zápasů v řadě. První letošní výhru si připsal až tento týden v pondělí v Rotterdamu, kde po dobrém výkonu přehrál krajana Lukáše Rosola.

Na svůj výkon navázal i v dnešním druhém kole proti ve formě hrající nasazené šestce a světové sedmnáctce Robertu Bautistovi, s nímž svedl vyrovnanou třísetovou bitvu. Vedení ale neudržel, byl slabší v klíčových výměnách a zkušenějšímu soupeři podlehl i ve druhém vzájemném střetnutí. Tentokrát po dvou hodinách a pěti minutách 6-4 2-6 4-6.

Statistiky zápasu
Veselý - Bautista
6 esa 1
2 dvojchyby 0
58 % 1. podání 'in' 76 %
62 % úsp. 1. podání 64 %
56 % úsp. 2. podání 55 %
44 winnery 25
30 nevyn. chyby 16
19/26 hra na síti 10/16
3/11 brejkboly 5/7
čas: 2:04

Veselý do zápasu vstoupil parádně. Skvěle podával, hrál agresivně, minimálně chyboval a rychle odskočil do vedení 5-1. Za stavu 5-2 sice při prvním setbolu udělal premiérovou dvojchybu a po dalších dvou nevynucených chybách ztratil poprvé svůj servis, ale příliš ho to mrzet nemuselo. Napodruhé dějství ukončil čistou hrou, když druhý setbol proměnil přímým bodem z podání.

V prvním setu rodák z Příbrami trefil celkem 21 winnerů a dopustil se jen 10 nevynucených chyb.

Slibně český tenista rozehrál i druhou sadu, když se hned v úvodním gamu dostal ke dvěma brejkbolům. Ale neproměnil ani jeden, naopak prohrál devět fiftýnů v řadě a rázem prohrával 0-2.

Rozjetého bojovníka Bautistu zastavila až trochu kuriózní první výměna třetího gamu. Veselý nejprve očekával zahlášení soupeřova autu, ale rozhodčí zůstávali v klidu a český hráč tak jen na poslední chvíli plácl do míčku. Ten se obloučkem snesl na druhou stranu a znovu to vypadalo na aut, ale opět nikdo nic nehlásil a fiftýn získal Veselý. Ten se tak znovu nastartoval, vyhrál osm výměn v řadě a vyrovnal na 2-2.

Jenže zatímco Bautista postupně zvyšoval svůj výkon a rval se o každý fiftýn, Veselý čím dál více chyboval. Byl nedůsledný při zakončování výměn, pár úderů podcenil po čtyřech prohraných gamech po sobě musí o postup bojovat ve třetím setu.

Před ním i v průběhu něj si Bautista nechával opakovaně promasírovat krční páteř a rameno, viditelně limitovaný ale nebyl. Oba tenisté v rozhodujícím dějství předváděli fyzicky náročný tenis a bez problémů si drželi své servisy. Veselý měl za stavu 4-4 brejkbol, ale soupeř ho odvrátil.

Klíčové okamžiky přišly hned v dalším gamu. Veselý při svém podání za stavu 4-5 a shodě přerušil výměnu a zažádal o jestřábí oko. Sám toho ale rychle litoval a technika ukázala proč. Míček dopadl na lajnu a český tenista čelil prvnímu mečbolu. Odvrátil ho výborným druhým servisem, ale zachráněn ani zdaleka nebyl. Druhý mečbol ještě zlikvidoval aktivní hrou a náběhem na síť, ovšem třetí mečbol, který soupeři nabídl svou teprve druhou dvojchybou, podobnou herní variantou už smazat nedokázal.

51. hráči světa Veselému k vítězství nestačila ani solidní čísla ve statistikách. Rozdíl vítězných úderů a nevynucených chyb měl +14, zatímco na nižší riziko hrající Bautista +9.

Třiadvacetiletý Veselý dnes marně usiloval o své první čtvrtfinále na turnaji ATP 500. Jeho maximem je triumf na loňském podniku ATP 250 v Aucklandu. Příští týden má volno, pak by se měl představit v Dubaji.

Bautista, který letos vyhrál turnaje v Aucklandu a minulý týden v Sofii, si připsal už 14. výhru v sezoně, což je nejvíce ze všech tenistů.

O postup do semifinále si sedmadvacetiletý Španěl, který letos ve všech šestnácti zápasech vyhrál alespoň set (prohrál pouze s Čoričem a Berdychem), zahraje s Martinem KližanemSlovenský tenista ve druhém kole potvrdil vzrůstající formu, když zcela po zásluze porazil 6-3 6-2 Kypřana Marcose Baghdatise.

Svůj čtvrtý skalp hráče Top 20 si připsal Alexander Zverev. Osmnáctiletý Němec v nočním duelu udolal po bezmála třech hodinách boje 7-5 3-6 7-6 světovou patnáctku Gillese Simona a postoupil do čtvrtfinále. V něm vyzve dalšího Francouze Monfilse.

• ATP 500 ROTTERDAM •
Nizozemsko, tv. povrch / hala, 1.722.820 eur
čtvrteční výsledky (11. 02. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Bautista (6-Šp.) - Veselý (ČR) 4-6 6-2 6-4
A. Zverev (Něm.) - Simon (3-Fr.) 7-5 3-6 7-6(4)
Troicki (8-Srb.) - Hyeon Chung (Korea) 7-6(5) 6-2
Kližan (SR) - Baghdatis (Kypr) 6-3 6-2
Mahut (Fr.) - Chardy (Fr.) 7-5 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

155
Přidat komentář
babolat.cz
Co myslíte betmani, udělá Leicester na Arsenalu bod?
Reagovat
smazaný uživatel
Logicky bych odpověděl ne. Ale Arsenal každoročně logiku popírá, takže bych to určitě nesázel :)
Reagovat
Denis92
Ano
Reagovat
Lunej..
Drzim palce, hlavne at slape 1.podani a muzes hrat SV.
Reagovat
Lunej..
Moc pekne se na nej diva, hraje o mnoho lip nez s Chardym a Viktor opravdu pusobi tragicky:)
Reagovat
gigin
Mahuta mám rád :)
Po zápase s EG na RG:

When you play Ernests, that´s exactly what you have to do, Mahut said after his 6-3, 3-6, 7-5, 6-3 win. Then when he starts talking to the umpire, to the public, that´s a way for him, his way to stay focused and stay in his match.

Okay, he broke a racquet, but it´s difficult. I thought he was going to serve, and then he starts talking to the birds, to the umpire, or who knows?so that´s Gulbis. At the end he shook my hand. He said, Nothing against you, nothing personal. We know each other very well. No problems. That´s the way he is.

:DDD
Reagovat
Lunej..
Cesky by to neslo:) ja zes tu nikdy na nej nereagoval tak jsem to nevedela :)
Reagovat
gigin
Že je Gulbis šulín.
Reagovat
Lunej..
To teda toho sulina nejak okecava:) hodim si to do prekladace.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tento Mikuláš. Já celou dobu myslel, že Mikuláš Allmagrůj. :D
Reagovat
Lunej..
Tsss, jsem asi jedina, kdo Mahuta tady sleduje. Dneska hral skvele, mohl by to cele vyhrat. Viktor se probral na dva posledni gemy. Velka gratulka, skoda, ze se placa na 54. miste.
Reagovat
janek_da
live je 40.
Reagovat
Lunej..
Aha ja brala raking nebo se pletu? Tohle mi nikdy neslo ani nebavilo.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do tvého "gangu looserů", jak jej označuješ (nebo podobně) by se Allmagro hodil více, ne? :D Mahut je až moc velký sympaťák.
Reagovat
Lunej..
To je na koho? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe, ty máš ten gang odpadlíků, ne? :D
Reagovat
Lunej..
To ma gigin, ja tech odpadliku moc nemam, jen Nicka, Lukase a Marina:) a Almagro mi neni sympaticky. :)
Reagovat
gigin
Tvl jakých odpadlíků? Co to meleš? :DD Já mám ve stáji klenot vedle klenotu. Ty máš šmatlácký tým! A Gyros určo není odpadlík, tvl.
Reagovat
Lunej..
Co na me pyskujes cype tvl? :D O odpadlicich psal vencape. Jo jasne ty mas klenoty primo vybrousene, jeden vedle druhyho. :) a ja mam odpadliky spolecenske, ne herni. A tam Nick rozhodne patri.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem, čo mi to robí, ale môžem písať len pod tento článok. Pri všetkých ostatných mi píše "Nenalezeny žádné komentáře." Pritom vidím, že sa pri nich počet komentov zvyšuje. Pod článkom o Dominike som koment bez problémov napísala, ale nie je vidieť.
Reagovat
Lunej..
Podivej se na nastaveni filtru jestli tam nemas neco zadaneho.
Reagovat
smazaný uživatel
Už som to vyriešila a tvoj koment som si prečítala až teraz. ;)
Reagovat
Lunej..
To neva, hlavne ze ti to uz slape:)
Reagovat
ta-dah
porazil Steva Johnsona, z toho mam take radost (vedle Alexandra). Podle vysledku to byla bitva, ale huraaa, zvladl to. Na AO sice prohral s Jackem Sockem 3:2 v 1. kole, byl to ale ze strany Taylora povedeny zapas a Jack to tam castecne odehral tenisove, castecne divadelne, coz mne na Jackovi vubec nepotesilo, a Taylor se nemel za co stydet, ty divadelni vlozky Jacka by rozhodily i otrlejsi jedince:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
janek_da
vypadá jak herec z amerických filmů v 60.letech
Reagovat
ta-dah
...nejak mi stylove zapada do oho Memphisu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Za hodinku toho Dustina zmakl...

ATP 2015 Fairfield Challenger Final Brown vs Fritz FULL MATCH
https://www.youtube.com/watch?v=eZJjok4yBNA

Jinak opravdu pekny challengerovy turnaj;)
Reagovat
ta-dah
diky za ty posty...
Reagovat
PH94
Taylor je taky slušnej válec. Do konce roku bude v top 100 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som highlights...Rafa opat dva stratené servisy v prvom sete pri vysledku 6:4, v celom zápase tri...Ale od základne čiary velmi solídne..Prvé 2:0 je doma, este tri misie...
Reagovat
Pe3k
Rafa nehrál nic moc. Monaco je soupeř, kterého Rafa obvykle poráží stylem 6:1 6:0. Nadal ve druhém setu prohrával 1:3 pak si zavolal na kurt trenéra a ten mu dal nějaké dva prášky, po kterých Rafa uhrál 8 výměn v řadě...Asi sebevědomí v prášku :D
Snad Rafa BA vyhraje, ale semíčko a finále bude těžké, takže bez ztráty setu to nebude.
Reagovat
mahycek
Tak se zase ukázalo, že v zápase Nadal - Monaco 6-4 6-4, bude vždy vítězit Nadal. Jenom blázen by si mohl myslet, že zvítězí Monaco. Klidně a bez obav můžete dát, třeba 10000 kč na Nadala. Teď tam má Lorenziho, pak Thiem, no, ale Tsonga, to bude pro Rafu konečná. Pokud tedy Tsonga nevypadne dříve.
Reagovat
tito
Tsonga? Konečná? kam na to chodíš? Možná Thiem, když by se mu podařil životní zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně "jste" v situaci, že můžete říkat, že Nadala v podstatě nemá šanci porazit devátý hráč světa, který se navíc uvedl dominantním výkonem?
Reagovat
Pe3k
Ve finále bude Ferrer.
Reagovat
turista
Tsonga na antuce v BA těžko porazí Nadala. Rafa si to pohlídá. Větším nebezpečím pro něj je Ferrer i když i jeho Rafa rutinně poráží.
Reagovat
tito
Ohrozit ho může, ale tvrdit předem, že to bude "konečná" u sice vynikajícího hráče, ale na povrchu, kde má 0 titulů a bilanci 79/52 je trochu nadnesené, nemyslíš? Pravděpodobně každý vnímáme tu větu jinak, nehledě na to, že vzápětí jsem uvedl, že rizikem může být Thiem, který ani v první desítce není. Navíc pochybuji, že Tsonga vůbec přeleze přes Ferrera. Kontakt s realitou neztrácím.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ta věta vyzněla jako: "Jak by někdo jako Tsonga mohl být pro Rafu konečná?" :) Samozřejmě pak zmiňuješ Thiema, ale mi přišlo, jako bys právě dost podceňoval Tsongu. Díky za statistiku, hodně mě zaskočila. Tsongu mám zafixovaného jako na antuce velmi kvalitního hráče, ale když jsem se podíval na jeho kariérní bilanci tak se mu fakt daří jenom doma na Roland Garros, kde byl několikrát v semifinále, na ostatních turnajích o level níž.

Na druhou stranu, Rafa za poslední rok, dva, prohrál s hráči, od nichž se to nečekalo, tak proč ne zrovna s Tsongou na antuce. Tyto malé turnaje jsou navíc takové nevyzpytatelné bych řekl, takže podle mě je JO vzhledem k podmínkám a aktuální formě reálnou hrozbou pro Býka.
Reagovat
babolat.cz
aby vůbec porazil Tsongáč Nikolase.
Reagovat
Cico93
neporazil.
Reagovat
PH94
Opět se ukázalo v plné kráse, v čem se Veselý tak liší od Zvereva, Coriče či Kyrgiose. Už po několikáté nezvládnutá koncovka. Včera jsem prakticky bez dechu pozoroval 18 letýho Sašu, co si dovolí ve vypjatých chvílích zahrát. Neuvěřitelné sebevědomí, která je samozřejmě opřené a neskutečnou kvalitu zejména z backhandový strany a ze servisu, ale i hra na síti je na hodně vysoký úrovni.
Reagovat
Ondra979
No zda se, ze Ze Zvereva by neco mohlo byt, treba i konkurence pro Djoka, ale nejdriv tak za dva roky, jsem zvedav, jak se bude dal vyvijet, ale pokud zvlada big pointy v tomto veku tak to je dobre znameni.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevim jestli na tohle jeste nejaky nadsenec ceka...;)
Ja jsem tedy spis zvedavy na Juana, dlouho jsem ho nevidel hrat...no a potom tenhle hrac je tady na TP popularnejsi nez Kvitova a Berdych dohromady.
Jeho jmeno zde behem roku zaznelo snad vic nez 100000 krat;D)
Reagovat
smazaný uživatel
ako hral Rafa, dalo sa na to pozerať?
Reagovat
smazaný uživatel
Priznam se, ze po prvnim setu jsem to proste zabalil. Tezko neco z toho zapasu soudit. Monaco dlouho nehral, takze ty jeho minely dokazu pochopit. Rafa dost chyboval take, ale jestli to bylo tim, ze hraje proti kamosovi, ktery se vraci po pauze, nebo tim, ze nema formu...fakt nevim, ...to se asi uvidi v dalsich kolech.
Celkove tenis se me nejak nelibil...sice nevim jaky je tvuj tenisovy vkus...ale dovolim si rict, ze si o nic duleziteho neprisel;)
Reagovat
smazaný uživatel
...je videt, ze se Gilles asi nekde klonuje;)

Němec udolal po bezmála třech hodinách boje 7-5 3-6 7-6 světovou patnáctku Gillese Simona a postoupil do čtvrtfinále. V něm vyzve dalšího Francouze Simona.
Reagovat
Tuttovka
Máme asi zfetovaného správce :). To se občas stává, že je moc zasněženo :).
Reagovat
ta-dah
Po nejake dobe zase zapas, ktery mne vcucl do deje...Alexander vybojoval bitvu nejen se sebou, ale i s Gillesem, ktereho nelze ubehat, uplacat, toho clovek musi umlatit (doufam, ze Nole nekde sledoval;-) ), a to se Alexovi darilo, stejne mu ale slo i vedrzet ve vymene a neutopit se v chybach, parada. Zitra toho bude mit plne kecky a bude to mit tezke - Gael?
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim;) a rad te tady vidim;)
Jo zitra to bude asi pro Alexandra dost narocne, spis cekam, ze Gael vyhraje, ale nevidim Sasu uplne bez sance. Podle me to muze byt i pekny efektni tenis;)
Reagovat
ta-dah
Diky za prijemne dobre rano;-). Ja spis ze nemam moc co rict...:-), to uz musi byt, a to pro mne nastalo vcera. Jo, pekne to bylo a toho je vzdycky poskrovnu, o to vic si to clovek vychutna...Uvidime dnes, nemusi to dopadnout, byl by to ale pekny pribeh:-)
Reagovat
smazaný uživatel
;) Take doufam, ze to bude dnes pekne...snad najdu na gaela s Alexandrem cas;)
Reagovat
smazaný uživatel
Sašaaaaaaaa! Chtěl jsem si dát pohov od TP až do IW, ale tohle mě zvedlo z gauče. Paráda, set a půl lepší hráč, pak povolil, vypadal, že už to nedá, tahal nohy, netrefoval čistě FH a najednou se zvedl a otočil to. Řekl bych zatím jeho největší vítězství. FH a pohyb potřebují hodně vypracovat, ale BH je už teď světový úder. Zítra asi s Monfilsem odpadne fyzicky, ale i tak úžasný zážitek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co ted predvadel Alex v poslednich dvou gemech...skvele...
Musim priznat, ze se mne stale vic a vic zamlouva jeho hra;)
Tak snad se nenecha uspat a zvladne zaver zapasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to synek zvladl;) Jak ho tak sleduji vic nez rok, tak se me fakt libi jak se "soumerne" rozviji.
Stale kvalitnejsi servis. Slusna prace celem telem. Na to jak je vysoky, tak stale lepsi pohyb...v krokovani bych videl jeste mezery...BH obouruc...dobre ho ovlada, tedy pokud nekde ten tajming nepadne...stale ho zlepsuje. Celkem to na me dela dojem...dnes na BH nejakych 19-20 winneru...ty po lajne opravdu pekne. Dokaze diktovat hru jak prez BH, tak FH...ale ten FH mel uz slusny drive...
Je videt, ze je to jeste mlade...;) obcas spasivni, ztraci krokovani, ten vnitrni jump...ale me se libi, ze svou hru rozviji rovnomerne...ze to nema proste opreny o servis a nejak to vyjde...nebo trebas o FH a nejak to dolepim...

A asi co nejvic zeru u tohodle hrace, je ta oldschoolovka...kdyz behem vymeny dostane kratsi mic, ktery ho dostane hloubeji do kurtu k tecku;) Jako vetsinou se to snazi hrat hraci agresivne, ovsem Sasa klasickej oldschool jako;) Pekne slajs a pak se prilepi bliz k siti...a teprv zkousi efektne zakoncit.
...jako nerikam, ze to neni riskantni v dnesnim tenise...a na tech stats na siti u Sasy je to riziko sakra videt;D) Ale neumim si pomoct...je to proste famnooozni;)))
Reagovat
smazaný uživatel
chtel jsem napsat celym telem pochopitelne;D)
Reagovat
darek.vrana
Dneska to byl od Jirky super tenis. Pestrá hra, tentokrát i hodně agresivní, cyhtré údery, fakt se mi moc líbil. Jak se blížila koncovka, tak jsem věděl, že to dopadne jako vždycky. Tenhle scénář už je u něj tak obehraný, že jsem mu dával tak 20% a bohužel se to potvrdilo. Brejkbol na 5:4 neproměněn a vzápětí ztracený servis a konec. To už jsem viděl u něj tolikrát, že už nejde mluvit o nějaké smůle. Ale dneska mu to ani nelze moc vyčítat, nehrál v té koncovce špatně a připosraně, tentokrát se docela snažil útočit a výborně odvrátil 2 mečboly. Jen 1. servis mu v tom gemu odešel a mečbol daroval dvojchybou. Bautista zahrál ve 3. setu skvěle, to je třeba říct... Kdyby ale Jiří takhle hrál pořád, tak ty výsledky prostě přijdou. Jenže on dostane Dzumhura a vývoj je zase úplně stejný.
Reagovat
vrabejka
https://m.youtube.com/watch?v=JInQVyVaAfI
Chci starého Rafu zpět :( Aspoň na FO :(
Reagovat
Tuttovka
Koukáte někdo na Zvereva se Simonem :) ?
Reagovat
ta-dah
...:-)uuuzasne, jen tak dal, hlavne aby Sasa vydrzel...
Reagovat
Tuttovka
Jo, jde mu to moc pěkně :)
Reagovat
r.Fever
Ten k0k0t Havrilla ešte komentuje na NS? A to som si chcel užiť večerný tenis...
Reagovat
r.Fever
"Martin sa rozohráva k perfektnému výkonu". Stav 2:2, nikto si ešte neudržal podanie. A to je tak špička ľadovca.
Reagovat
smazaný uživatel
On s ním snad spává. Já sledoval kousek zápasu prvního kola a to bylo, jak když redaktoři Rudého práva psávali o Gottwaldovi. Hrůza.
Reagovat
r.Fever
Ja nemám problém so subjektívnym komentovaním, je to Slovák a komentuje Slováka, rovnako ako keď Čech komentuje Čecha.

Ale tie jeho neskutočné drísty, wanna-be odborník o tenise a v skutočnosti je to len obyčajný smerák...
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky nemám nic proti subjektivnímu komentáři, ale nemůžu se zbavit, že existuje rozdíl mezi subjektivním komentářem Vojty Bidrmana, Libora Basíka a obecně většiny českých komentátorů i v hokeji a u vás. U nás je to komentování ve prospěch reprezentanta/reprezentace, ale umí se odosobnit a zkritizovat hráče, pochválit soupeře. U vás se mi zdá, že má většina komentátorů klapky na očích a fandí až fanaticky, viz Havrilla. Na druhou stranu je třeba dodat, že už jste udělali velký progres oproti dřívějším dobám. Třeba Merčiaka a Hajka poslouchám velmi rád a jsou podobně kvalitní jako u nás výše zmínění.
Reagovat
smazaný uživatel
Havra, ten mi vždy pokazí náladu. Keď ho počujem...uff. Najhoršie na tom je, že nevie ani spisovnú slovenčinu. Niekedy kukám ako puk, aké výrazy používa a o skloňovaní škoda reči. Mne to až uši trhá. (má druhý príležitosť a iné perly). O komentátoroch na AréneTV ani nehovorím.
Reagovat
r.Fever
Tak česká komentátorská základňa sa so slovenskou porovnávať nedá, a Havrilla je to najhoršie z najhoršieho. Našlo by sa aj medzi českými komentátormi jemu podobní, ale tie mená si moc nepamätám. No z komentátorov na NS je fakt najhorší on. Na ES zase tí noví nevedia poriadne rozlíšiť forehand-backhand a to ma rozčuluje snáď ešte viac.

No k jednému českému komentátorovi, ktorého meno som zabudol, pamätám si na finále v Madride 2012, Berdych-Federer kde na mečbale Federera ktorý Berdych poslal do siete neskonštatoval Federerovu výhru ale začal : "Ajajajajajaaaaaaaj".... :))))
Reagovat
smazaný uživatel
asi mu zhorel tiket:),ale suhlasim,cesky komentatori su o dost lepsi ako slovensky,dokonca ked sledujem napr.biatlon a mozem si vybrat,pozeram ten s ceskym komentarom
Reagovat
George_Renel
Ale to jak dělají slovenští komentátoři Premiér ligue včetně přestávkového studia se mi moc líbí.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě hodně baví i jak dělají Slovan Bratislava na Sport 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslím si, že Eurosport je na tom špatně. Samozřejmě, potom, co odešli Homola s Basíkem už to není, co bývalo, ale pořád jsou tam kvalitní komentátoři. Ivan Petr, Michal Šíma a ještě jeden, na jehož jméno si nepamatuju. No a Sandra Kleinová během finále Australian Open dokázala, že má velký potenciál. Ta byla skvělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Slavo Jurko je super,potom este jeden co komentoval NHL,napametam si meno,ale mal take zapalenie pre vec,co niekedy pri komentovani skodi,ale jeho som rad pocuval,to su vynimky
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Slavo Jurko dělá moderátora přímo na stadionu Slovanu, je vtipný a dělá to dobře. A že umím být kritický. Byl jsem třeba na světovém šampionátě v Praze a "jakože" moderátor číslo jedna v Česku Bouček mu nesahal ani po kotníky. Kvalitní komentátor je Matěj Hajko. Vždy dobře připravený, umí dobře v rychlosti zanalyzovat hru a ještě do toho dává emoce.
Reagovat
turista
Škoda, že Veselka nevyhrál. Dnes chybělo málo na to aby přes obávaného Bautistu přešel dál.
Reagovat
marta
Jirko bojoval jsi.Hodně štěstí v Dubaji.
Reagovat
marekv
Z jiného soudku:
http://sport.lidovky.cz/tenisove-svindly-diky-60-vterinam-nekdy-holt-hrac-nema-penize-ale-koncit-nechce-1hp-/ostatni-sporty.aspx?c=A160211_111812_ln-sport-ostatni_atv

Honzovi Mertlovi díky za jeho slova o 150. hráči. Tím samozřejmě v žádném případě neschvaluju podvody, ale stejně tak se ani nedivím...
Reagovat
George_Renel
Mertl se mohl dát na fotbal a nemusel si stěžovat. Mně se to jeho přirovnání moc nepozdává neb je zcela mimo mísu.
Když nejsem v něčem úspěšným a nemám podporu abych se dostal do černých čísel a mám tenis rád, tak si holt musím najít něco co mě uživí a tenis si jít zahrát po práci.
Reagovat
mahycek
Škoda Veselko, přál jsem ti, ale viděl jsem půlku 2 setu a třetí. Asi budeš muset sníst, ještě hodně krajíců chleba, jak se říká lidově, než se dostaneš, alespoň do semifinále 500 ATP . Jestli tedy vůbec. Potenciál má , ale co ta hlava, myslím uvnitř a hlavně na ní, zarostlej je, jak křovák, můj vnouček se ho bál v TV. Nic ve zlým přátelé, ale doopravdy nemá nic společného s Horváthem a Štěpcem ?? Je to Piraňa. Jako jsem vymyslel přezdívku, Grigor Dimitrov ( GRIGOROV ), tak to je u Jirky. Tenhle humor mám rád, co říkáš Gigine ? Já taky nemám, část nohy.
Reagovat
svetova.dvojka
Zápasy Veselého by se měly vysílat až po 22 hodině nebo by před zápasem mělo zaznít alespoň nějaké varování. Přece jen v tuto dobu se na televizi dívají i malé děti a pohled na Veselého by pro ně asi nebyl moc příjemným zážitkem, když jsem malý, tak přesně takhle jsem si představoval zlého obra...
Reagovat
svetova.dvojka
když jsem byl malý...
Reagovat
George_Renel
Vždyť ten tvůj rozoumek je stále dvouletého děcka.
Reagovat
Davor1
Nože hoď tu svoju fotku, keď si taký virtuálny hrdina. Toto mám najradšej, keď si nejaká internetová nula ide robiť posmech z ľudí, ktorí toho dokázali XY krát viac a nie sú len noname lúzri, potom sú často terčom útokov od presne takých exemplárov, ktorí im môžu akurát závidieť :D
Reagovat
bIbec
tak je světová dvojka. To je lepčí jak Veselka.
Reagovat
Jabadu
Jenomže v blbosti. Ten je tak blbej, že i na mistrovství světa blbců skončil druhej! :-)
Reagovat
hluuusa
:-) Zadnej krasavec to neni, to mas pravdu. Ale zase je citlivej (az moc) a inteligentni, coz je v tenise skoro na skodu. Ale asi nehral spatne, byl bych rad, kdyby sel nahoru. Je to dric.
Reagovat
Davor1
Dnes si Veselý napriek prehre zaslúži veľkú pochvalu, výkon bol veľmi dobrý, škoda toho losu, RBA je v tejto forme v súčasnosti neďaleko top10 úrovne, je mimoriadne konzistentný a s hráčmi pod sebou prehráva len výnimočne.

Veselý tento turnaj odohral výborne a spravil veľký pokrok oproti doterajším tohtoročným zápasom a mal tam množstvo momentov, ktoré sa mi u neho veľmi páčili a doteraz ich takmer neukazoval, a s ktorými by sa podľa mňa mohol výrazne posunúť správnym smerom.

RBA sa mi páči čoraz viac, obdivujem na ňom, ako to prakticky z challengerovej úrovne tvrdou drinou dotiahol na špicu a pomaly ale isto sa stále zlepšuje, stále sa chce posúvať ďalej a pritom je celkom nenápadný, ale nebezpečný a konzistentný. Takých hráčov ja celkom môžem...
Reagovat
relax1
ale boha, taký rozbor! Šetri sa na Kližku, to bude elaborát na 100 a viac riadkov, však?
Reagovat
Davor1
Kližku žiaľbohu (alebo skôr chválabohu :D) neuvidím, mám v tom čase niečo oveľa príjemnejšie ako pozerať na jeho ksicht, ktorý mi teda veľa radosti neprináša :D A tipujem, že dnes ho Bagira vyprevadí...
Reagovat
relax1
také slováčisko a Kližka mu nevoní? Tak trocha Ti nerozumiem, rozplívať sa nad Veselým (večným talentom českého tenisu), keď Kližka už čo to v tenise predviedol a dokázal, len sa zrejme trocha zadýchal (hovorí sa tomu tiež, že tak trocha zaspal na vavrínoch).
Reagovat
Fandina
Souhlasím, Jirkovi se tyhle dva zápasy celkem vydařily, hrál v pohodě a dneska škoda, že to bylo s RBA, protože ten je ohromě přesvědčivý v úderech a ve třetím setu se to projevilo.
Reagovat
George_Renel
Na Jirkovu hru se pěkně kouká, zvláště dnes, kdy mu to docela slušně šlo. Ale prostě něco tomu schází, ta trocha co by z těch těsných proher učinila opak.
Reagovat
Fandina
jj dneska to bylo hodně vyrovnané, škoda že to nevyšlo
Reagovat
svetova.dvojka
No onu ani o tu hru tak moc nejde, daleko větší utrpení je koukat se na Veselého obličej...,
Reagovat
George_Renel
Číst světovou jedničku v de.bilitě taky nepřináší potěšení, missáku.
Reagovat
svetova.dvojka
Ještě , že je dneska večer ME ve Futsalu, aspoň se nebudu muset dívat na tu ztělesněnou aroganci v podání Martina Kližana, podle svých slov hráče Top 10 ... :-)))
Reagovat
svetova.dvojka
To jsem rád, že už tu obludu Veselého neuvidím...
Reagovat
relax1
a potom, že člověk není z opice .....
Reagovat
Fandina
ty budeš určitě
Reagovat
relax1
správně, je tomu tak! Darvin nebyl žádný blbec!
Reagovat
svetova.dvojka
Veselému ,že je 22 ? Vždyť vypadá jak můj padesátiletý strejc..., asi si s ním trochu pohrál německý lékař herr Frankenstein.
Reagovat
Kozoroh
Frankenstein byl Švýcar :D
Reagovat
tommr
Jirka bohužel nepřekvapil. Začal sice pěkně zostra, ale postupně uvadal a vypjatej závěr zápasu jako tradičně nezvlád ... :(
Reagovat
svetova.dvojka
Snad si Veselý nemyslel, že může porazit takovou hvězdu jako je Bautista Agut... Veselý je parodie na talentovaného tenistu, je neuvěřitelné jako nemehla z Čech vyházejí...
Reagovat
Fandina
Škoda Jirko. Moc nechybělo.
Reagovat
relax1
Jirko, chybělo hodně, máš se co učit. Na Rosůlka to ale stačí!
Reagovat
Fandina
Ale vůbec, moc nechybělo a mohl to urvat. Chtělo to víc razance a odvahy, některé rány byly super, ale bylo jich málo.
Reagovat
bIbec
tak nic. Příště Veselko.
Reagovat
EllNino
klasika
Reagovat
smazaný uživatel
Náhodou na ty dva první mečboly zahrál výborně, až potom povolil.
Reagovat
EllNino
jj to je fakt ...
Reagovat
relax1
k tomu není co dodat!
Reagovat
relax1
logické vyústění
Reagovat
George_Renel
Biatlon žen má být na ČT2.
Reagovat
Fandina
v kolik?
Reagovat
George_Renel
Jde to i na ES1 od 18.30.
Reagovat
George_Renel
Jízda Sáblíkové v cca 17:40 na ČT sport.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosímtě, kdy končí sezona?
Reagovat
smazaný uživatel
cca březen:)
Reagovat
Fandina
20. března
http://sport.aktualne.cz/biatlon-sezona-2015-16/r~6f53d29a8dce11e58f750025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=A&utm_term=position-2
Reagovat
Frick
"Prosím tě, kdy končí sezona?" ve smyslu "Kdy už konečně bude od toho přiblblýho běžkaření s flintou pokoj?" :-D
Reagovat
tommr
tak to jsem rád, že jednou zvítězil zdravej rozum ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč kua řve come on. Stydí se za to, jak mu narost zobák? :-(
Reagovat
bIbec
tvl, Veselko..
Reagovat
bIbec
to neměla být reakce :-)
Reagovat
PetaM
No, ze začátku mi to vadilo. Ale teď se mu ani nedivím. Proč se povzbuzovat touto řečí, když je tu tolik lidí, kteří ho pomlouvají, nenávidí, nepřejou, apod. ...
Reagovat
bIbec
držej servisy, ale RBA je přeci jenom jistější. Chtělo by to slabší chvilku od RBA, jinak to nedopadne dobře..
Reagovat
Fandina
3:3 teď by to chtělo přitlačit a nebát se. Jirko pojď!!!
Reagovat
relax1
pokud nemá ty pampersky, tak bych mu to nedoporučoval
Reagovat
Fandina
já ano, chce to tvrdější ruku
Reagovat
relax1
tak tomu říkám pohyb po kurtu!
Reagovat
relax1
opět, není co dodat
Reagovat
smazaný uživatel
Něco podobnýho jak včera. Proti Sousovi taky v té první půlce nemastný, neslaný, často kazil a až od druhého setu začínal přejímat iniciativu.
Reagovat
smazaný uživatel
respektive od začátku třetího. Ten první vyhrál celkem na haluz.
Reagovat
historik
už s ním zase jen pinká. To je cesta do pekel! Přitom ten se tam nechává furt ošetřovat.
Reagovat
Fandina
Jirko, posílám ti na dálku razanci a odvahu. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
relax1
tak pampersky
Reagovat
Fandina
zatím to bohužel funguje na RBA
Reagovat
smazaný uživatel
takže, když prohraje, tak je to kvůli tobě.
Reagovat
Fandina
už to tak vypadá ... úsměv
Reagovat
Dobry-den
Ten by si mohl podat ruce s Kvitovou. Mrhač...
Reagovat
George_Renel
Velká škoda 2. setu. Šancí bylo dost. Ve třetím rozhodně Jirka favoritem nebude.
Reagovat
bIbec
ukaž, že si chlap!
Reagovat
bIbec
pátej game v řadě od RBA.
Reagovat
tommr
ted Jirka kupí chybu na chybu. Zkaženej smeč na setbol to jen podtrh ... :(
Reagovat
relax1
na víc nemá, jede domů
Reagovat
tommr
Jirka si tam RBA nejdřív pěkně povodí a pak dá lehkej volej do sítě ... :(
Reagovat
Krisboy
Jak já :-)))
Reagovat
George_Renel
Pokud se snaží Jirka o nátlak, chození na síť, diktování hry, má jasně navrch.
Jakmile změkčí k pinkání, tahá za kratší konec. Statistiky 1. setu jsou moc pěkné, 21 winnerů, 9/10 na síti.
Reagovat
gigin
Pinkat s RBA je smrt.
Reagovat
Fandina
Jiřina je zpět 2:2. Veselko pojď!
Reagovat
Fandina
První set dobrý, ale teď 0:2.
Reagovat
EllNino
no sotva jste to napsali, prohrál 8 míčů vřadě
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist