Veselý ve Wimbledonu přehrál Fogniniho a zajistil si osmifinálový duel s Nadalem

7. 7. 2018, 15:40
Aktuality 196
Jediný český zástupce ve wimbledonské dvouhře mužů Jiří Veselý si v All England Clubu zahraje osmifinále s Rafaelem Nadalem! Český tenista dnes na londýnské trávě poprvé přehrál 7-6 3-6 6-3 6-2 Itala Fabia Fogniniho a do čtvrtého kola slavného turnaje postoupil teprve podruhé v kariéře. Do osmifinále postoupil mimo jiné také Novak Djokovič, vypadla naopak světová trojka Alexander Zverev, jenž nestačil na Ernestse Gulbise.
Jiří Veselý

Jiří Veselý, který ve čtvrtek vyřadil světovou jedenáctku Diega Schwartzmana z Argentiny, se zatím s Fabiem Fogninim utkal třikrát a pokaždé mu podlehl. Jejich poslední vzájemný zápas se hrál loni v druhém kole Wimbledonu, Fognini zvítězil ve třech setech.

Veselého v průběhu prvního setu drželo výborné podání, díky kterému v průběhu úvodního dějství nečelil jedinému brejkbolu. Za stavu 4-3 měl český tenista při podání Itala jednu brejkovou šanci, tu však nevyužil a o vítězi první sady proto nakonec rozhodovala až zkrácená hra.

V té se Veselý rychle ujal nadějného vedení 4-0, poté ale udělal dvojchybu a Ital následně při vlastním servisu snížil na 3-4. Veselý však další zvrat nepřipustil, a i díky osmému esu si vytvořil tři setboly. První ještě Ital odvrátil, druhý už ale Veselý proměnil a ujal se vedení 1-0 na sety.

O výsledku druhého setu rozhodla již druhá hra, kdy si Veselý vybral svou slabou chvíli a poprvé v utkání přišel o podání, čímž se Ital dostal do vedení, které si až do konce sady pohlídal. Veselý měl sice za stavu 2-4 brejkbol, ten však neuvyužil a Fognini tak po zisku sady 6-3 srovnal stav utkání na 1-1 na sety.

V průběhu třetí sady oba hráči častěji chybovali, Veselého však i nadále drželo kvalitní podání, díky kterému dokázal v průběhu setu odvrátit všech sedm brejkových šancí italského protivníka. Sám si naopak za stavu 3-2 vyšlápl na Italovou podání a v deváté hře pak set doservíroval do vítězného konce, čímž se ujal vedení 2-1.

V nastaveném tempu pokračoval Veselý i ve čtvrtém setu, v němž znovu senzačně odvrátil dalších šest brejkbolů, zatímco sám dvakrát prorazil Italovo podání. Fognini, jenž se nechal před začátkem čtvrté sady ošetřovat, zpočátku dost chyboval, házel s raketou a ke konci setu působil odevzdaně.

Veselý nakonec zvítězil 7-6 3-6 6-3 6-2 a postoupil do osmifinále, v němž si zahraje se světovou jedničkou Rafaelem Nadalem, jenž si dnes hladce poradil s Australanem Alexem De Minaurem 6-1 6-2 6-4 a v Londýně ještě neztratil ani set.

V osmifinále Wimbledonu i na grandslamech je Veselý podruhé v kariéře. Poprvé se tak daleko dostal předloni a v duelu o čtvrtfinále potrápil Tomáše Berdycha. Zápas se tehdy natáhl na dva dny a Veselý podlehl až v pěti setech.

S Nadalam dojde k souboji leváků. S dvojnásobným vítězem Wimbledonu v jediném vzájemném utkání Veselý prohrál na antuce v Hamburku před třemi lety. "Samozřejmě, že jsem v žebříčku radši první než druhý. Nepřijel jsem tady však kvůli udržení postu jedničky, ale abych odehrál co nejlepší turnaj. Je pozitivní, že jsem třikrát vyhrál, navíc každým zápasem hraju lépe a lépe," prohlásil Nadal po dnešním zápase.

Ve čtvrtém kole Wimbledonu je také Juan Martín Del Potro. Argentinský tenista neztratil set ani ve třetím kole s Francouzem Benoitem Pairem, kterého přehrál 6-4 7-6 6-3. V příštím kole čeká Argentince Francouz Gilles Simon.

Novak Djokovič přehrál ve třetím kole londýnského grandslamu 4-6 6-3 6-2 6-4 domácího Kyla Edmunda a postoupil rovněž do osmifinále. V něm dvanáctého nasazeného vítěze z let 2011, 2014 a 2015 vyzve Rus Karen Chačanov, jenž dnes otočil utkání s Američanem Francisem Tiafoem, kterého zdolal až 4-6 4-6 7-6 6-2 6-1.

A. Zverev v All England Clubu dohrál
Lotyšský tenista Ernests Gulbis si ve třetím kole Wimbledonu připsal cenný skalp. Aktuálně až 138. tenista světa, jenž musel v Londýně projít kvalifikací, si v All England Clubu vyšlápl na světovou trojku Alexandera Zvereva, kterého přehrál 7-6 4-6 5-7 6-3 6-0, a zaznamenal tak svůj dosud nejlepší výsledek na trávě.

Jednadvacetiletý Zverev tak znovu potvrdil, že se mu na grandslamech příliš nedaří. Z 12 odehraných jen dvakrát vydržel v pavouku do druhého týdne. Z první osmičky nasazených už dříve skončili Chorvat Marin Čilič, Bulhar Grigor Dimitrov a Rakušan Dominic Thiem.

Zverev sice dnes obrátil stav z 0-1 na 2-1 na sety, ale Gulbis se nevzdal a bojoval i nadále. Čtvrtou sadu vyhrál a v páté nadělil rezignované světové trojce kanára, když po téměř třech a půl hodinách proměnil první mečbol.

• WIMBLEDON 2018 •
Londýn / Velká Británie, tráva, 34,000.000 liber
sobotní výsledky (07. 07. 2018)
• Dvouhra mužů - 3. kolo •
Veselý (ČR) - Fognini (19-It.) 7-6(4) 3-6 6-3 6-2
Nadal (2-Šp.) - De Minaur (Austr.) 6-1 6-2 6-4
Del Potro (5-Arg.) - Paire (Fr.) 6-4 7-6(4) 6-3
Raonic (13-Kan.) - Novak (Rak.) 7-6(5) 4-6 7-5 6-3
Simon (Fr.) - Ebden (Austr.) 6-1 6-7(3) 6-3 7-6 (7-2)
Gulbis (Lot.) - A. Zverev (4-Něm.) 7-6(2) 4-6 5-7 6-3 6-0
Chačanov (Rus.) - Tiafoe (USA) 4-6 4-6 7-6(3) 6-2, 6-1
Djokovič (12-Srb) - Edmund (21-Brit.) 4-6 6-3 6-2 6-4
Nišikori (24-Jap.) - Kyrgios (15-Austr.) 6-1 7-6(3) 6-4


Komentáře

196
Přidat komentář
Fandina
Gratulka. Moc jsem si s dcerou a vnoučata jeho výhru na kurtu číslo tři užívali. Nádhera. Obrovská gratulace Jirkovi. Jupii!!!
Reagovat
Jan
Tak doufám, že se Veselý nezastaví u Nadala :)
Reagovat
mahycek
Ano, Uniqlo by bylo dobré finále, ale pořád tam straší
v horní polovině pavouka Raoníč, protože nějakého Donalda
přehraje a pak asi Isnera také. No a Roger po Manarinovi,
By měl asi jihoafričana spíš než Monfilse. Ano Raonič tam
straší když Roger přejde 2 kola.
Reagovat
Mac
jeste jsem nevidel, ze by raonic tem nejlepsim nekdy cinil potize....ten jde porazenej z satny jeste vic nez berda...
federerovi nalosovali takovej trochu lepsi challenger, jestli se nedostane do finale tak to bude velke prekvapko...
Reagovat
spaniel
Hm, tak asi vyrazeni Rogera v semi Wimbledonu nejsou potize.
Reagovat
smazaný uživatel
Zijes v minulosti.
Tradične...

Rao moze byt rad, ze nevypadolns tym rakuskym chalengristom a dam krk na to, ze to SF urobi niekto z dvojice Isner/Tits..
Reagovat
spaniel
Byla to reakce. Ale ty vlastne neumis cist, natoz myslet.
Reagovat
smazaný uživatel
A co ked to bola reakcia?..

Tá nereflektuje tvoj názor?..

Spaniel ty si strasny tajtrlik. Vzdy som myslel, ze mas o koliecko menej, ale dnes som si poctom nedostatku nie istý :)
Reagovat
Pe3k
Zalez ty kosočtverec z Petržalky.
Reagovat
spaniel
Ty jsi strasny hlupak. Pro smich dlouho, pokrytec roky, ale ze jsi tak tupy, to jsem nevedel.
Reagovat
slacker
myslim ze si ani neumi spravne uriznout po zidovsku predkozku
Reagovat
Herbert_Hoover
tak spaniel reagoval na

> jsem nevidel, ze by raonic tem nejlepsim nekdy cinil potize
> tem nejlepsim nekdy cinil potize
> nekdy

to, ze ma letos treba odlisnou vykonnost a taktez Roger, je jine tema :)
Reagovat
spaniel
Tak tak. Tabor netabor, zdravy rozum na prvnim miste.
Reagovat
Roger_Federer
A proč dáváš dohromady Forehenda a zdravý rozum.??
Reagovat
smazaný uživatel
Tábor netábor, zdravý rozum na prvom mieste..

To napíše niekto, kto nikdy nevystúpil proti pe3kovi, Frankymu a podobme..

Buď si pokrytec, alebo sa teda so vsetkým stotoznujes..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu. Zle som si precital Macov príspevok...Priznávam omyl. To, co spaniel nikdy neurobil, neurobí...:)
Reagovat
Roger_Federer
Dej krk naco chces, Raonic je finalista wimbledonu a nekolika nasobny semifinalista, na tento turnaj se umel vzdy pripravit.
Reagovat
dappe
Nishikori výborně! Minimálně další kolo by měl dát také.
Reagovat
Rafaeoli25
Podle toho jak se Gulbis vyspí, na tom bude hodně záležet..
Reagovat
a.magerova
Celkem milé by bylo Uniqlo-finále... ;-)
Reagovat
dappe
Také mě to napadlo.:) Vždy jsem si jejich finále přál, teď by to bylo navíc docela stylové.
Reagovat
Herbert_Hoover
to bych byl asi rád, kdyby mi uniklo :) Fedex ve finále klidně, ale s Nishim v žádném případě..Delpo nebo Djoker, když už by tam neměl být Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Delpo je na tráve úplne prehypovaný, jeho najslabší povrch. Ani servis nie je velka zbran..

Dnes bol hratelny, ale Péro sa vyhadzovalo.
Reagovat
Herbert_Hoover
to víš, já mám pořád před očima OH 2012 a Wimbledon o rok později :) samozřejmě, že je to jeho nejslabší povrch, to ale Nishiho taky..míček je kulatý, jak rád často zmiňuješ a finále by mohlo být úplně jinou kapitolou..navíc to beru z velké části z fanouškovské stránky, protože nikomu jinému bych to kromě Rafy nepřál víc :) snad jen tomu Gulbovi :) Nishi není pro mě tak zajímavý jako Delpo, no a když už by tam byl Fedex, tak ať mám aspoň komu fandit..
Reagovat
smazaný uživatel
To áno, súhlasim. Ale na ostatných W. prehrával Delpo celkom s hrácmi, s ktorými by mal papierovo vyhrávat. Ale to aj Nadal, ze :)

Ak nepostupi Nadal do finále, nech postúpi Djokovic. Fandil by som mu vo finále rovnako, ako Delpovi, ale veril o moc viac..
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslíš třeba jako to slavné semifinále s Djokovičem v roce 2013?
Reagovat
smazaný uživatel
Nie. Myslím prehru s Gulbisom v druhom kole, ci s Pujom v tretom kole z posledných dvoch ročníkov. Od tenistu, ktorý by mal nahánat Federerovi hrozu by som cakal lepsie vysledky, to je vsetko.
Reagovat
Rafaeoli25
Kyrgios je nenapravitelný flink, který se rád vytáhne jen na velkou trojku, jo když hraje s nimi tak to by se přetrhnul, jinak hraje takhle..
Reagovat
Nola
ty si najvacsi saso na TP, klobucik......
Reagovat
smazaný uživatel
to je strasne, nechapem aky zapas pozerali, Nicky sa snazil, ale Nishi hral vyborne, jedinu vec neskazil
Reagovat
Rafaeoli25
Tak první set ale vysloveně zahodil, takhle se přece nedá přistoupit k zápasu, i když dá když se jedná o Kyrgiose, Gulbise nebo Fogniniho to je fakt..
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně největší to víš, aspoň tady neplivu, ani na Rogera, ani na Noleho, jdi za těmi co to dělají a říkej něco jim, jasně, já jsem ten nejhorší..
Reagovat
smazaný uživatel
Nicky na Nishiho, Murrayho a Dimitrova nevie moc zahrat
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze Kyrgios do dnesneho zapasu nestratil servis..

Ale ked hra s niekym s dobrym returnom, ma problem...

Samotny Kyrgios je na returne marný, musi sa v tejto sfere zlepsit..
Reagovat
Nola
ja vlastne chapem Rafaeliho, vymplati z kurtu Rafu a Novaka a prehra s Nishim, hanba.... nech si uvedomi, ze Nishi si na neho veri a dnes to znovu dokazal
Reagovat
Rafaeoli25
To není jen s Nišim, on prostě na sto procent hraje jen ve velkých zápasech, za tím si stojím, jinak ale mně je celkem jedno co se mu honí hlavou, hráč jeho přístupu mě prostě neinteresuje i kdyby měl talent nevím jak velký, mám rád mistry svého řemesla.
Reagovat
Ma3ek
Kyrgios ked ma tieto dni je hanba tenisu podobne ako Neymar futbalu ked filmuje
Reagovat
smazaný uživatel
ake dni? treba dat kredit aj nishinu, ved hra super
Reagovat
Nola
hanba si akurat ty, Nishi ma kladnu bilanciu s Nickom, preco musis ponizovat hraca, ktory bol v TOP10 a hral finale GS.....
Reagovat
Ma3ek
Nishiho vobec neponižujem mam ho rád fandim mu v tomto zápase ale Kyrgiosov pristup správanie je ok ? vypustanie loptičiek odpalovanie kolko lopt sa ani nerozbehol? a kolkatýkrat to už je? o tomto sa bavím Niši je super moc sympatický jeho výkon vobec nechcem znižovat aj tak je to jedno lebo čaká Ernie:)
Reagovat
janek_da
jakoby text od gigina
https://youtu.be/fEAe1GGaIHE?t=25
Reagovat
Herbert_Hoover
gigin na diskotéce ve Vizovicách :))
Reagovat
gigin
Mi se pod tím klipem objevila další v pořadí píseň Lížu píču celej den.
Reagovat
Herbert_Hoover
To si bude zpívat Gulba na hotelu..
Reagovat
janek_da
měls apsat "Jste skvělí, jste báječní, jste dokonalí."
Reagovat
Kozoroh
První těžší test Novak zvládnul. Trvalo mu víc jak set, než začal přehrávat Edmunda, kterému pomáhaly FH winnery, ale pak už měl dění pod kontrolou.
A Edmund se v čtvrtém setu vyznamenal, když nepřiznal dvojdopad míčku a získal fiftýn.
Dalším soupeřem bude Khačanov, čeká nás nepochybně pozoruhodný střet.
Reagovat
janek_da
Navíc koukal jsem, vypadla mu raketa při úderu a samotný míček skončil v autu, on v síti.
Reagovat
Nola
neries, lepsi hrac vyhral, idemo Nole
Reagovat
Mayo
Presne ako píšeš.
Reagovat
Pe3k
Žádný komentář k Edmundovi? K rozhodčím? K Noleho oslavném gestu? K divákům?
Reagovat
Nola
Reagovat
Nola
Nole dobre....
Reagovat
Labi
...letos to je záblesk jeho možností, není tajemstvím že svého času vyrůstal v akademii spolu s Djokovicem, kdy se vědělo že má i větší talent, bohužel ne už takovou vůli a snahu ..
Reagovat
mahycek
Ten Nick to je takovej flegmatik a náladovej člověk a
takovej má talent . Lendla na něj ten by ho zkrotil
a vybrousil. Otázky jestli by Ivan chtěl a Nick jestli
by chtěl makat. Né toho chlapa nepochopím.
Reagovat
smazaný uživatel
takových bylo, je a bude hodně no
Reagovat
Kozoroh
Zápas plyne správným směrem :-)
Reagovat
Mayo
Nisikori beast mode.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kyrga 12 UE :)) ví, že nezvratným hrdinou dnešního dne a měsíce je Ernest, tak už nemá cenu se snažit to překonat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nickovi se Proste nechce :)
Reagovat
smazaný uživatel
chce, on sa len tvari, ze sa mu nechce, ked ho super prehrava
Reagovat
Ma3ek
Fuha Niši Gulbis tak Ernie by mal velku šancu snad to dnes nepreženie s alkoholom drogami a prostitutkami ešte že nehrá zajtra :)
Reagovat
Herbert_Hoover
šak má zítřek na rekonvalescenci..ráno kafe, brufen a jede :)
Reagovat
Ma3ek
za dnešok by som mu niečo poslal na izbu mali by sme spravit zbierku :D
Reagovat
Herbert_Hoover
já bych tam poslal gigina, on už si s tím večírkem poradí :) přibalí nějakou slivovičku, po které Ernestovi slezou vlasy i fousy a pak bude moct dabovat Agassiho
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis to má neskutečné v ruce. Když se mu chce, tak sunda celou TOP 10, ale takových je více jak víme všichni. Kyrgios, Tomic, Kokkinakis a další. Ale proste kluci mají prachy, tak proč by snažili.
Reagovat
Labi
Tomic? :DD ne ten fakt ne, jeho úder je silnej jak myší prd
Reagovat
smazaný uživatel
Bernie určitě. Má talent jako prase. Ale má to v paži.
Reagovat
Labi
sorry ale ani náhodou.....jednou mu vyšlo pár zápasů ale když jsem ho viděl hrát tak hrůza jeho míč soupeř doběhne i o berlích na špičku nikdy neměl a nemá
Reagovat
Pe3k
Co se týče Tomice tak IMHO jeho talent je hodně přeceňovány, nemá ani jeden úder na špičkové úrovni, natož pohyb či mentalitu...to Gulba je talent jako prase.
Reagovat
Labi
přesně
Reagovat
tito
Na Tomice jsem se rád díval. Trochu mi připomínal Mečíře. Neskutečný cit, skvělý timing, dokáže využívat energie úderu ve svůj prospěch a brát balon po odrazu a zrychlovat hru. Bohužel přístup má s Milošem stejný, i když z jiného důvodu. Já bych ho nezatracoval, napálit balon v sestupu umí každý, ale na half berle nestačí.... Je to hračička, kašle na to, kdyby se k tenisu stavěl vážně, byl by velký adept na první desítku.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
gigin
dožaduju se samostatného článku!! Náklady zaplatím.
Reagovat
EllNino
brzdi barde, ať tě nevezou bílým autem :D
Reagovat
a.magerova
Podporuji giginův požadavek... ;-)
Reagovat
Kozoroh
Kdybych měl právo zde psát články, už by zpráva o slavném vítězství Génia visela na homepagi TP.
Reagovat
Krisboy
Borec Ernie, šáša Saša :D
Reagovat
EllNino
Pán :) Já snad sním :D
Reagovat
Ma3ek
Na centri ked zatiahnu strechu je osvetlenie že by sa hralo ? Kyrgios Niši?
Reagovat
Pe3k
https://mobile.twitter.com/tennislegende/status/650997909442428928

Lord Gulbis. Mrkej na to foto gigin :D
Reagovat
gigin
:DDD
Reagovat
Herbert_Hoover
:D
Ernest Knight aka knajp rajdr :)
Reagovat
Herbert_Hoover
snad to Nick dá..jeho zápas s Ernestem bude vrchol sezony, nic to už nemůže překonat ani pětisetové Fedal finále nebo Rafův vyhraný turnaj mistrů. :))
Reagovat
smazaný uživatel
egoista s řitoškrábem? ty jsou nic proti Ernovi (vtip) :D
Reagovat
Ondra979
no mazec..Ernie jede, ted by jeste mohl postoupit Gyros to by byl match
Reagovat
gigin
Já to věděl, že ještě něco přijde. Prostě paráda!! Tito tvl, tys to věděl a já se zbytečně nervoval. Tam byla škoda třetí set, měl 5:3 ale tak, chtěl si ještě zapinkat. Místní rod laver tam byl, prej na něj pokřikoval Ernie, Ernie, greetings from Pavel. Takže jas :DDDD
Reagovat
Herbert_Hoover
takhle ultimátně legendární set v podání Ernesta naposledy někde v Římě na antuce proti Rafovi ne? to už je pravěk..
Reagovat
gigin
No asi jo.. ale tam byla cihla a Rafael... já fakt teď nevím, lítám po Vizovicách a ruky dole mi budú sundávat tak týden.
Reagovat
Herbert_Hoover
co ve Vizovicích? Masters je až za týden ne? nebo už stavíš stan? :D
Reagovat
gigin
Bydlím tu, už to tu stejně kdosi vyzradil, tak je to jedno. Jo Master příští týden, přijede spchron, tak snad se potkáme, i když mám teď docela dost hektické období, jednak pracovní ale i osobní.
Reagovat
Herbert_Hoover
tož to bydlíš kúsek :) tak nevím, jestli ti přát, ať dojdeš klidnějšího období nebo ne, ale asi jo :)
Reagovat
Kozoroh
Gratulka :-)
Reagovat
tommr
proti namachrovanýmu ruskýmu Němcovi to obzvláště potěšilo ... :)
Reagovat
Herbert_Hoover
tak tak :)
Reagovat
tito
:-))) Hraje parádně, mám radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Šest míčků uhrál Zverev v 5. setu, 6!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Erno, díky, tohle byla paráda.
Reagovat
a.magerova
Opravdu, klobouk dolů... ;-)

gigin je teď určo v tranzu... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Byl to luxus no! GIgine, tohle si užij!
Reagovat
gigin
Díky moc všem, fakt ale..
Reagovat
gigin
Díky za podporu!! Tvl, to už snad dá! Já sa třepu, jak drahý pes.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to paráda, ten 5. setu to je genialita v přímém přenosu.
Reagovat
smazaný uživatel
udajna buduca n1 hori jak papier zas a znova :p
Reagovat
smazaný uživatel
V 5. setu by měl problém s Gulbisem i Federer, hodně velkej problém, hraje takřka dokonale. Ale tady to měl Sasha ukončovat jinde.
Reagovat
smazaný uživatel
Gulbis když chce, tak je to neskutečný no, ten 5. set je zatím dokonalost z jeho rakety. Paráda! Tenhle Wimbledon se mi líbí. Isner ve 4. kole, snad doufejme i Gulbis. Del Potro šel dál, Nadal, no lepší by to být nemohlo. I když, jo mohlo... Kdyby se Roddick vrátil a vyhrál to tam konečně! :D
Reagovat
Herbert_Hoover
+1 za A-Roda
Reagovat
smazaný uživatel
A-Rod je pořád v mým srdci a navždy bude!
Reagovat
Herbert_Hoover
Též tak, sem bečel tenkrát s ním. A to byl ten rok jinak velmi úspěšný pro mě, ale tohle to zkrátka narušilo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ten konec kariéry, to bylo strašně smutný pro mě, ale prohrát 1:3 s Del Potrem na US Open v super zápase? Jo, takhle se končit klidně může.
Horší to měl třeba můj další oblíbenec James Blake, který prohrál z 2:0 na sety s Karlovicem nebo Andre Agassi, kterýho zničil Benny Becker...
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem ještě neunášel vcelku rozlučku Safina. Sice pro mě nebyl taková srdcovka jako Andy, ale stejnak si mě vcelku získal svou charismatickou hrou a celkově vystupováním. No a jak ho tam Delpo objímal tenkrát v Paříži na kurtu..to prostě nešlo jen tak přejít :) Navíc mám dojem, že to byl ten samý rok, co Andy lostl to magické finále v Londýně.
Jinak máš recht, poslední zápas Andyho vysoce kvalitní, důstojný. :)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Kozoroh
Nikdo nebrání A-Rodovi zúčastnit se turnaje důchodců :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jdi někam a fandi Nolemu, to je důležitý :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ernests hraje jako pán, gigin ho musel polít živou vodou nebo mu slíbil nějakou proklatě šťavnatou roštěnku. ))
Reagovat
Kozoroh
Třetí set bude klíčový, jestli ho vyhraje, postoupí 3:1, jestli ho prohraje, bude pátý set. Jedem No1e!!!
Reagovat
Kozoroh
Zaber Serbinátore!!!!!!
Reagovat
a.magerova
Žiješ?
Reagovat
gigin
Tvl :))))
Reagovat
EllNino
musí !!
Reagovat
Krisboy
Gulba si pro to jde, to je jas jasů.
Reagovat
a.magerova
Přeju Ti to dnes moc, tak raději říkám PŠŠŠT NEZAKŘIKNOUT... ;-)
Reagovat
Mayo
Djoki v pohode 3-1 otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli dneska Nolemu něco šlape, tak je to servis a to může hodně pomoct.
Reagovat
mahycek
Jestli Djoko vyrovná na 1-1 , tak se to nedohraje. A o
posledním zápase ani nemluvím.
Reagovat
Kozoroh
Vyrovnal!
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak uuuuž, hobluj Nole! :))
Reagovat
Herbert_Hoover
Novak a údery nad hlavou kapitola 1254879652 :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ojojoój, Edmund po nadalovsky. Banana shot, za ktorý by sa ani Rafa nemusel hanbit..
Reagovat
smazaný uživatel
S tím Edmundem dneska nejde vyhrát ty vole, to jsou neskutečný věci, co mu tam padají
Reagovat
Herbert_Hoover
Edmund pure magic..
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný, co vždy zahraje Edmund na brejkbol...
Reagovat
Herbert_Hoover
Dneska jsem viděl první set Rafy a hrál velmi dobře, tak snad nad J1rkou vyhraje alespoň jeden set, ať diváci nelitují vstupného. :)
Reagovat
Krisboy
Rafa je bojovník, set dá!
Reagovat
Rafaeoli25
Snad Jirka neodejde s kanárem, to by snad neměl, asi tak :).
Reagovat
smazaný uživatel
Nole moc nema rad tychto pohybovo sice neohrabanych superov, ale nebezpecnych z oboch strán schopnych zahrat winner aj z FH aj z BH...Wawrinka je ideálny príklad, Edmund je plus minus nieco podobne..

Zaroven opat musim zdoraznit, Nolemu nedrukujem, ale objektivne, opat hra jeho nezvučný súper svoj nadstandard, toto sa s nim uz taha posledny vyše rok, papierovo by nemal hrat tak dobre, proste pech. Chung, Čeki, Edmund moze byt dalsi do partie..
Reagovat
Herbert_Hoover
na big pointy vražedné servisy, neskutečné :) myslím si, že v Anglii to bude o víkendu jeden velký nekončící mejdan..fotbalisti a Edmund.
Reagovat
smazaný uživatel
Edmund zacal ale pinkat, a tym padom sa to otáča..
Reagovat
Nenela
Jirka konecne predvadi hru, na kterou ma a kterou z nejakeho duvodu posledni dva roky nehral. Je skvele videt, ze to zase jde. Jirko pojd!!
Reagovat
mahycek
Komentátor Havrilla říkal, že je to překvapení, že Edmund
vyhrál 1 set, ale není. Už jsem říkal někdy ve středu,
že Djoko to vůbec nebude mít jednoduché. Je to 50/50.
A vůbec není jisté, že se to dneska dohraje. To samé
u Kyrgiose s Nischim, kteří hrají po Gulbovi a Zverevovi.
Bude to dnes dlouhé a je to skutečně 50/50, jak u
Djoka, tak u Nicka.
Reagovat
Kozoroh
Utkání s Edmundem jsem před týdnem jmenoval jako jedno z těch, ve kterých můžou vyvstat problémy. A ony vyvstaly především díky Edmundovým FH winnerům.
Reagovat
Pe3k
A Noleho pasivitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Noleho pasivita se nejvíce projevuje, když přijdou brejkboly, je vidět, že není připraven na takový momenty, jen čeká na chybu a pokud něco vymyslí, postrádá to smysl... Dneska to bude hodně složitej zápas, protože Edmund už nějaký zkušenosti má a pos rat by se nemusel.
Reagovat
Krisboy
Po kterém zápase hraje Nick s Keiem?
Reagovat
smazaný uživatel
po Ernestovi asi
Reagovat
Krisboy
Dík. Tak to rozhodně dneska nedohrajou. Leda snad na centru pod střechou...
Reagovat
smazaný uživatel
jj, dohravat budu v pondelok, hruza. uzasne naplanovany rozvrh
Reagovat
steve79
Bude to ještě na dlouho
Reagovat
Pe3k
Edmund beat mode.
Reagovat
smazaný uživatel
Otázka, zda to Kyle dá v hlavě. Herně na nej určitě má.
Reagovat
Pe3k
Nole jen vrací a čeká co se stane...
Reagovat
Krisboy
Zatím se zdá, že ano :) Ale je to jen první set, čeká ho ještě spousta práce, chleba se bude lámat později :)
Reagovat
Kytka
Gratulace. Konečně. Osmifinále je parádní. S Rafou bude hůř. No ale Rosol ho taky dostal právě ve Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo!
Reagovat
mahycek
Ženy mají dnes dohráno, takže uvidíme na Nova sport 1
i na Nova sport 2 nejprve rozehrané utkání Gulbise a
Zvereva a po nich Kyrgiose a Nishiho a samozřejmě Djoka, který
hraje s Edmundem. A Mám tušení , že některé utkání
bude až do tmy!!!!!! Takže skvělá sobota.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace! Ať drží servis i v dalším kole :-)
Zajímavý, že J-Gat najednou zapomněl psát pod článek o Jirkovi trapnosti.
Reagovat
com
Az zdola v pristim kole Nadala, dostane se pred Berdycha a bude ceska jednicka :o)
Reagovat
Lina
Gratulace.Jirka, skvěle zastupuje Toma. Teď Jirko s optimismem a silnou hlavou na Rafaela.
Reagovat
Krisboy
Nadal je určitě rád, že aspoň obhájil loňskej výsledek.
Reagovat
Rafaeoli25
Rád je zatím max.tak proto, že si podržel jedničku, spokojený bude až postoupí min.do sf, dřív určitě ne.
Reagovat
mahycek
Takže Veselka v osmifinále, bravo, ale na Nadala nesmí být
hodný, moc mu nevěřím, ale je to úspěch. Musí být
raubíř, jak byl Rosol.
Reagovat
Jabadu
Zatím Nadal v baru:
"Ligueréééé!! ..."
:-)
Reagovat
EllNino
Jiřine, super :D S Rafou to bude super mač
Reagovat
Pe3k
Dobře on! Na jakého babraka půjde teď?
Reagovat
Labi
prej nějakej španěl, kterého si na chleba namaže i Lukino Rosol :D
Reagovat
bIbec
J1rka super :-)
Reagovat
Jabadu
Kde jsou ti posměváčci?
:-)
Reagovat
blixa
J1rka je bůh. Nadal už do sebe hází prášky na uklidnění ... ;-)
Reagovat
Krisboy
Tak pojď, doraž ho!!!
Reagovat
Krisboy
J1rka Vá1ec Vese1ý!!! Fabio zlomen, ponížen, zostuzen...není první ani poslední :)
Reagovat
Kytka
Paráda, ve čtvrtém 3:0, vydržet!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ostuda
Reagovat
blixa
Čí ?
Reagovat
smazaný uživatel
pre veseleho skoro zivotny uspech, pre fabia ostuda :)
Reagovat
Krisboy
Prohrát s J1rkou rozhodně není žádná ostuda.
Reagovat
Mayo
J1rka beast mode.
Reagovat
steve79
Jirka zatím válí.
Reagovat
mahycek
Myslím si že Fabio to nějak inteligentně odchodí a Jirka
vyhraje, takže i zápas Nick s Nishim uvidíme celý, ale
nejprve musí dohrát Saša a Gulba a to bude asi dlouhé.
Teď ale za 15 minut Djoko a Edmund !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fabio si vzal MTO aby se měl na co vymluvit a teď to odchodi. :D Nejlepší prodavač na ATP hned po Berním :D
Reagovat
Krisboy
A Baghdatis :)
Reagovat
com
a jeste set a muzem se tesit az v pristim kole vymete kurt s Nadalem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rafove dni su nemilosrdne zrátané...

Mozno by bolo rozumnejsie nenastúpit, predíde sa riziku zranenia a pachuti z velkeho debaklu.
Reagovat
smazaný uživatel
aspon Gulbis robi radost :(
Reagovat
Jabadu
Vidíš?! Tommrování je vědecká záležitost! Ty výsledky zde prostě jsou!
:-)
Reagovat
Lina
:D
Reagovat
slacker
v utery a vcera vysledky nebyli,
Reagovat
mahycek
S.rou to pěkně pomalu Jirka s Fogninim. To vypadá, že
Gulbis - Zverev to dohrají dříve i když začali před 25
minutami. Protože po nich na kurtu č. 1 má být Nick a Nischi.
A Nova sport to tam nedá dřív než skončí Jirka.
Ale třeba to Zverev a Gulbis protáhnou také. Ale mám
radost, že hned po Kerberové dají Djoka s Edmundem na
Nova sport 2 pěkně od začátku.
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!!
Reagovat
Jabadu
Tak tohle Jirka neměl dopustit. Teď už si ho Taloš namaže na chleba.
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Goatnini zrovnava na 1:1. Forza!
Reagovat
mahycek
Doufám, že se s tím Jirka mebude s.át až do půl sedmé.
Abysme viděli na obou Nova sportech jak Djoka s Edmundem, tak
Nicka s Keyem.
Reagovat
Mayo
Vamos J1rka
Reagovat
Krisboy
Moc mu nepovoluj, J1rko, víš jakej je...
Reagovat
com
Jyrka ma set, to cumim teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fabiovi sa zatial moc nechce
Reagovat
Jabadu
Jirka zatím podává jako Sampras. Čekal jsem, že Fóňa ho snadno vyklepne, ale takhle by mohl znervóznět a chytit vzteka.
Reagovat
Krisboy
Jako Sampras? Tak to je dobrý. Byl jsem trošku nervozní, ale jestli je to takhle, jsem naprosto klidný. Rafa už se klepe!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist