Veselý znovu končí v prvním kole. Djokovič odstartoval antukovou sezonu vítězně

14. 4. 2015, 13:24
Aktuality 171
Jiří Veselý se letos už posedmé rozloučil s turnajem ATP hned v úvodním kole. V Monte Carlu dnes český tenista nestačil na Argentince Juana Mónaka, se kterým prohrál ve dvou setech.
Jiří Veselý

Jiří Veselý, který minulý týden ukončil sérii porážek a v marocké Casablance si zahral semifinále, dnes majiteli osmi titulů Juanu Mónakovi vzdoroval hodinu a půl. Český tenista sice v úvodním setu dohnal rychlou ztrátu podání, za stavu 4-4 ale o servis přišel znovu a jeho soupeř v další hře brejk potvrdil. Další výměnu brejků viděli diváci v úvodu druhého setu, kdy se Mónaco dostal znovu do vedení. To už udržel, v sedmé hře svůj náskok ještě zvýšil a při svém podání poté zápas ukončil.

Po lednovém titulu v Aucklandu se tak Jiří Veselý už posedmé rozloučil s turnajem ATP hned v prvním kole.

Přesun na antuku v pohodě zvládl nejvýše nasazený hráč turnaje Novak Djokovič, který v Monte Carlu bojuje o svůj druhý titul. Srb, jenž má v Monaku trvalé bydliště, si po triumfech v Indian Wells a Miami připsal třináctý vítězný zápas v řadě, když porazil 6-1 6-4 španělského kvalifikanta Alberta Ramose.

Zdejší vítěz z roku 2013 vlétl do svého prvního letošního zápasu na antuce ve velkém stylu, soupeři sebral dvakrát po sobě podání a rychle vedl 4-0. Ve druhém setu kladl Ramos favoritovi větší odpor, ale výrazně potrápit ho nedokázal. Za stavu 3-3 přišel znovu o podání a poté už Djokovič zápas bez problémů dotáhl do vítězného konce.

 

"Cítil jsem se velmi dobře. Myslím, že po spoustě měsících, během kterých jsem na antuce nehrál, je výhra ve dvou setech nad antukovým specialistou velmi dobrá. Byl to velmi dobrý výkon a já si ze zápasu odnáším jen pozitiva," řekl Djokovič po 13. vítězném zápase v řadě.

 

"V Monte Carlu trávím spoustu času, tak to tu pro mě je hrát jako doma. V průběhu roku tady trénuju na antuce i na tvrdém povrchu. Znám lidi, kteří se starají o kurty, přátelím se s nimi. Je to pro mě speciální turnaj a tak se snažím dojít co nejdál," uvedl nejlepší tenista současnosti.

Ve třetím kole se Djokovič utká s Rakušanem Andreasem Haiderem-Maurerem, který v téměř tříhodinové bitvě udolal Bernarda Tomice. Dvaadvacetiletý Australan znovu potvrdil, že antuka není jeho oblíbený povrch a na první antukovou výhru po téměř dvou letech, kterou v neděli zaznamenal proti Rosolovi, nenavázal. S rakouským soupeřem padl po bitvě 7-6 6-7 4-6.


Úspěšný den mají za sebou v Monte Carlu francouzští tenisté. Vedle prvního soupeře Rafaela Nadala Lucase Pouilleho a Jérémyho Chardyho postoupili také nasazení Gilles Simon, Jo-Wilfried Tsonga a Gael Monfils. Zatímco Simon s Tsongou vyhráli ve dvou setech, Monfils, který si v Miami v utkání s Tomášem Berdychem zranil kyčel, musel otáčet zápas s Rusem Andrejem Kuzněcovem.

"Byl jsem spokojený se svým pohybem před několika dny i dnes," řekl po utkání osmnáctý hráč světa. "Každý rok tu prohrávám těsně, 4-6 6-7, ve třech setech, protože sem pokaždé přijedu více nebo méně zraněný a moc si nevěřím. Letos se cítím dobře," dodal.

Marin Čilič si na svém teprve druhém letošním turnaji připsal první vítězství. Chorvatský tenista, který přišel o začátek roku kvůli zranění ramena, dnes na antuce v Monte Carlu zdolal 6-3 3-6 6-3 Němce Floriana Mayera.

"Tohle vítězství pro mě moc znamená a dodá mi sílu do další práce v tréninku. Už mi ten pocit z vítězství moc chyběl," řekl vítěz loňského US Open Čilič.

Výsledky - Monte Carlo (antuka, dotace 3.288.530 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Mónaco (Arg.) - Veselý (ČR) 6:4, 6:2
Dimitrov (9-Bulh.) - Verdasco (Šp.) 6:4, 4:6, 6:4
Simon (10-Fr.) - Balleret (Mon.) 6:4, 6:2
Tsonga (11-Fr.) - Struff (Něm.) 6:4, 6:4
Monfils (14-Fr.) - Kuzněcov (Rus.) 4:6, 6:3, 6:4
Robredo (16-Šp.) - Seppi (It.) 6:3, 1:6, 6:4
Chardy (Fr.) - Schwartzman (Arg.) 7:5, 6:2
Granollers (Šp.) - Mannarino (Fr.) 6:3, 6:0
Pouille (Fr.) - Thiem (Rak.) 6:4, 6:4
Troicki (Srb.) - Kližan (SR) 7:6 (7:5), 5:7, 6:2
Dvouhra - 2. kolo:
Djokovič (1-Srb.) - Ramos (Šp.) 6:1, 6:4
Ferrer (5-Šp.) - Estrella (Dom. rep.) 6:2, 2:0 skreč E.
Čilič (8-Chorv.) - Mayer (Něm.) 6:3, 3:6, 6:3
Haider-Maurer (Rak.) - Tomic (Austr.) 6:7 (4:7), 7:6 (7:5), 6:4
Čtyřhra - 1. kolo:
Haase/Klaasen (Niz./JAR) - Rosol/Mannarino (ČR/Fr.) 6:1, 6:2
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

171
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mayo
Prvý zápas by sme mali, vamos!
Reagovat
Mayo
jedno je isté krížny top bekhend (Murray, Pouille, Djokovič) sú silnejšie ako Rafov forehand...takže mu musí šlapať jeho silná zbraň fh po lajne, dneska zahral už z neho dobré veci, len tak ďalej
Reagovat
smazaný uživatel
Ten mladý Francúzik hrá veľmi solídne a na rozdiel od jeho rovesníkov má v obojručnom BH priam až Djokovicovu zbran..
Reagovat
Mayo
oooo Rafa teraz absolútne intergalaktický return (:
Reagovat
kadol
Nadal to zase jen vrací, nic nevymýšlí a stejně vede. Jak ten to dělá, to nechápu. Pouile hraje krasnej utočnej tenis a jen jeho laciné chyby mu to prohrávají. Pokud se jich vyvaruje, tak bude mít Nadal ještě problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
to je jeho taktika, liftované kopečky, ze kterých se špatně utočí a čekání na chybu soupeře...z jeho strany je to jen malý odlesk jeho největší slávy
Reagovat
Mayo
Nadal nehrá už dlhodobo dobre, ale toto je aj na neho až príliš pasívne ale uvidí sa ďalej jak budú pribúdať antukové zápasy,,,
Reagovat
Vojtiik
Dneska docela slusne na BH.. asi tam nikdy nebude dominantni, ale nejsou to takove ty nahrane kopečky na kříž:).. jinak údery trochu krátké místy, ale pohyb vypadá dobře... na druhou stranu Pouille dneska není soupeř, strašně kazí
Reagovat
Fandina
Rafa je zase hezky oblečený. Bleděmodré kalhoty, boty, doplňky a k tomu bílooranžové triko. Hezké jarní.
Reagovat
smazaný uživatel
To sice ano, ale hrou mě moc nepřesvědčil. Hraje snad ještě větší kopce než dříve
Reagovat
Mayo
ako inak E2 Matador to vie (:
Reagovat
Pedronegro
Nevím, zda vybral dobře, na antuce při jeho řituálu hrozí, že bude mít červený zadek. Jinak, viděl jsem jen konec a to hrál pěkně.
Reagovat
Fandina
první set se Stakhovskym 6:4 druhý vyhrál v TB. Byl to hezký zápas. Oba byli i dost na síti. Berďa měl úspěšnost prvního servisu 80 procent a vítězné UE shodně 25. V TB byl lepší. Gratulka!!!
Statistiky:
http://www.imagehosting.cz/images/berdychsta.jpg
Reagovat
mrafe
Můžeš mi prosím, jako neznalci vysvětlit, co jsou to vítězné UE. Děkuji
Reagovat
smazaný uživatel
chyběla tam spojka "a"
Reagovat
Fandina
Když si otevřeš statistiky, tak tam to uvidíš. Má to fifty, fifty.
Reagovat
mrafe
Díky za odpověď
Tak jasně ve statistice máš pravdu, jsou "winners 25" a "unforced errors 25", tedy jak říkáš, je to padesát na padesát. Ty jsi původně napsala "vítězné UE shodně 25", nevěděla jsem, zdali se nejedná o nový kreativní výraz, protože ty občas píšeš invenční úvahy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nový nástřik Rafovi rakety vypadá úžasně, pěkná kombinace temně černé a červené
Reagovat
George_Renel
jde dál. Ukrajinec je houžev. Naštěstí si Tom schoval svůj nejlepší tenis N TB.
Reagovat
kada.tom
přesně tak, ten TB bylo důležité vyhrát, přeci jen ve 3. setu by se mohlo dít cokoliv ... :-)
Reagovat
Fandina
Berďa má první set, tak to je super.
A opět zajímavé oblečení, tentokrát tmavě modré kombinované s pruhy a ještě k tomu batikové motivy i v jiných barvách. Zajímavé.
Reagovat
Fandina
http://www.imagehosting.cz/images/berdychmon.jpg
Reagovat
Davor1
Dnes je zase raz absolútne fantastický, parádne mu to tam padá. Veľmi som mu pred turnajom neveril, ale ak udrží túto úroveň, tak šanca na obhajobu finále bude nemalá...
Reagovat
Fandina
Wawroš v kostkovaných kalhotách i botech. Upoutá tedy. A Nole měl všera pěkné výrazné oranžové triko. Byl moc pěkně oblečen.
Reagovat
mayday
Překvapuje mě, kolik lidí poukazuje na to, že Veseláč má velkou sílu a celkově umí pěkně přitlačit. Vy jste nikdy neviděli zápas s Veseláčem, kdy je tak zbobkovanej, že to sotva plácá přes síť? Já jsem takových zápasů viděl už mraky, a síla mu byla celkem k ničemu.
Reagovat
Fandina
Tak to je zajímavé, já jsem viděla několik jeho zápasů, myslím v reálu, na živo a tam dával dělovky. Zatlačit umí. A já doufám, že k tomu ještě získá zkušenosti a využije to víc než dosud. Podle mě na to má.
Reagovat
mayday
To ti neberu, žes to viděla na živo. Viděl jsem dost jeho zápasů, v televizi, kdy byl blízko vítězství a byl rád, že podal, o nějakých dělovkách nemohla být řeč. Po Riu a těch MB s Fogninim tuším to i přiznal, že byl totálně vybobkovanej. Já ho do TOP 10 a úplné špice teda nevidím, ale samozřejmě bych byl rád, kdybysme měli po Berdychovi zas TOP hráče.
Reagovat
Fandina
Doufám, že se časem ostřílí, zocelí a zvykne si na to, že hraje důležité zápasy a naučí se tlak odstranit. Turnaj už vyhrál a x challengerů. Má na čem stavět.
Reagovat
Fandina
A je to i GS vítěz v juniorské kategorii, v singlu i deblu. Chce to praxi.
Reagovat
smazaný uživatel
On umí přitlačit jen z podání. Jinak je to pak k jeho výškovým parametrům spíše pinkaná a hraní dobrých uhlů...ránu dát to se bojí, to jsme snad neviděl aby po podání to napalil jako např. Berda nebo Rosol
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka má aké bermudky, akoby si len tak siel zapinkat na kurt v rámci jeho vilky..Celkovo sú outfity také domácke, vid Monfils..
Reagovat
mayday
Asi mu taky nedorazil kufr:-)
Reagovat
Fandina
Veselý je teprve na začátku kariéry a o tom, že z něj něco bude nepochybuji. Důvod je ten, že on o tenise a jak ho hrát přemýšlí a nejednou to dokázal v rozhovorech. Má dobré podání a když na to přijde, dovede být hodně razantní. Jeho čas přijde.
Reagovat
Jabadu
Tak pravil Zarasuthra!
Souhlasím. :-)
Reagovat
PH94
Jo ty jeho rozhovory mi taky vždy udělají radost. Je na něm vidět absolutní profesionalismus :)
Reagovat
darek.vrana
Ovšem je to nervák, a to není moc dobré.
Reagovat
Jabadu
Kuš! On se to naučí. Berdych také dospěl! :-)
Reagovat
janek_da
Z toho ho může dostat jenom Staník.

https://www.youtube.com/watch?v=aYeN7W4jD7Y
Reagovat
darek.vrana
Berdych nikdy nebyl nervák. Ten měl od začátku pověst, že se za žádné situace nepodělá. Hrál na max. riziko třeba i při mečbolu. Kdežto Jirka se rozklepe a nechá si to utéct. Těžko říct, jestli se to může změnit. Ale třeba Novotná toho taky dokázala hodně i přes tuhle vlastnost:).
Reagovat
Pedronegro
Nevím čemu přesně říkáte nervák, ale viděl jsem ho se sesypat několikrát, uvidíme dnes, snad vyhraje.
Reagovat
darek.vrana
Já myslím to, že se v důležitých momentech rozklepe.
Reagovat
darek.vrana
I Djokovic se občas sesype. U Berdycha ale neplatí, že se zalekne vítězsvtí a hraje jak připos....
Reagovat
Pedronegro
Tak to jo. Mezitím vyhrál, takže palec nahoru.
Reagovat
Jabadu
jako, že Veselý v 21 letech vyhraje Wimbledon. Ano, je tu historická zkušenost s Borisem, ale to bylo něco naprosto mimořádného.
Boris hrál jako šílenec a prostě mu to vyšlo. On sám po kariéře šokoval prohlášením, že robinzonády na síti nedělal kvůli efektu, ale jednoduše proto, že byl pomalejší, než ostatní hráči. Byl dost těžký a nic jiného mu nezbývalo.
Od těch dob se však mnoho změnilo. Hmotnost raket, rychlost míčů ...
To, že je Veselý (ve svém věku) v padesátce, je skoro zázrak.
Jistě, má na to figuru a podání přes 210 km/h.
Ale jak kdysi řekl Boris: Každý do toho umí bouchnout. Ale zápas se vyhrává taktikou a zkušenostmi, ne jménem.
Trpělivost ... trpělivost. :-)
Reagovat
spaniel
Nechápu proc jsi vybral prave Wimbledon a srovnání s Borisem, tam je bez sance. Nema úder, placa to jak holka.
Reagovat
Jabadu
Já bych mu dal tak 4 roky. Sílu má jak bejk, jenom ještě nemá dost sebevědomí. Párkrát jsem si všiml, když hrál míč po špatném podání soupeře. Uvolněně a byla to rána, jak z děla! On to v sobě má, jenom potřebuje zkušenosti a odhodlanost. :-)
Reagovat
Roger_Federer
Kez by, osobne myslim ze na top10 nema..ani ted a v budoucnu tomu taky neverim.
Reagovat
Davor1
To, že na desiatku nemá teraz je snáď jasné ako facka :D
Ja si myslím, že v budúcnosti bude najvyššie niekde okolo 15. miesta, na viac to nevidím, chýba mu nejaká väčšia zbraň. Servis priemer, pohyb dobrý, ale nie špičkový, údery príliš mäkké a ani hlava nie je bohviečo, skôr naopak. Musel by výrazne zlepšiť prakticky všetko.
Reagovat
Roger_Federer
jj..hlava se naopak za posledni mesice ukazala jako problem.
Reagovat
EllNino
no uvidíme, já tam do budnoucna 14 lepších mladších hráčů než je on prostě nevidím :) ...ale muže se to změnit, uvidíme :)
Reagovat
Davor1
Minimálne Kyrgios, Kokkinakis, Corič, Chung, Zverev a Rublev- títo sú o 2-4 roky mladší a podľa mňa majú väčší potenciál.

Stále tam budú aj hráči ako Dimitrov, Tomič, Raonič, Goffin, Sock, Pospíšil, Thiem, možno Džumhur a ďalší... ktorí sú len o trochu starší ako Veselý a teda sa ich vrcholy budú prekrývať...

A určite v najbližších rokoch vyskočia ďalší...

Bude to mať Jirka s touto hrou ťažké...
Reagovat
EllNino
no, potenciál je jedna věc, a dřina a píle je věc druhá, viz Gulbis :D ...takže kdo ví, jestli Chung, Kokki, nebo třeba i ten Kyrgios, pak nezapadnou do pruměru :) ...ale samozřejmě, pokud chce někdy v budoucnu Jirka atakovat top10, tak musí zlepšit vše, v 21 letech je to celkem reálné stále ...
Reagovat
Davor1
To je jasné, máš samozrejme pravdu.
Aj Goffin dlho vyzeral ako zabitý talent a zrazu prišlo neskutočné zlepšenie. Bautista bol dlhé roky obyčajný challengerový priemerak a vypracoval sa na hráča top16. Naopak tu bolo množstvo supertalentov, ktorým bola predpovedaná veľká budúcnosť a zapadli v priemere.

Ťažko predvídať, čo bude o niekoľko rokov. Ja Veselého s jeho hrou a psychikou ako top10 hráča nevidím, ale môže sa to zmeniť, takých prípadov už bolo :-))
Reagovat
EllNino
přesně, kde jsou Korolev, Kontinen, Lojda :D ....a zase Radek, naprostej průměr ještě v 25 ...a v desítce taky byl :) a nebejt toho zranění, buhví :D
Reagovat
Davor1
Ja mu tú desiatku prajem, čím viac československých hráčov v nej, tým lepšie :-))
Len bude musieť podľa mňa ten herný prejav trochu upraviť, na desiatku je až príliš priemerný...

Kontinena som videl na challengeri v Bratislave vo finále deblu, tiež som si hovoril, že chlapec dopadol :DD
Reagovat
PH94
Já mu na Top10 věřím :) On je sice oproti těm ostatním teenagerům hodně nenápadný, ale něco v něm je :) Servis má skvělý, údery od základní čáry sice nejsou zabijácké, ale ten jeho vypinkávací tenis je nepříjemný a vzhledem k jeho výšce má i hodně slušný pohyb. Navíc je schopný uhrát výsledek prakticky na jakémkoliv povrchu. Jeho největším problémem je však zatím hlava..:/
Reagovat
PH94
Viz fakt, že se považuje za antukáře, turnajový titul získal v Aucklandu a na Wimbledonu se mu zatím z GS daří nejlépe :) Hraje sice nenápadně, ale může uspět prakticky všude :)
Reagovat
Davor1
Tak on je jasne najlepší na antuke, outdoor hard tiež OK, ale v hale je slabý a na tráve to podľa mňa tiež nebude žiadna sláva, síce mu vlaňajší Wimbledon vyšiel, ale jeho herný štýl na trávu veľmi nesedí, uvidíme, čo predvedie tento rok :-))
Reagovat
PH94
S Monfilsem, ale i Kyrgiosem loni zahrál opravdu hodně dobře :) Pokud mu bude psát servis, tak tam i letos může nějaký ten zápas vyhrát :)
Reagovat
Jabadu
Já bych se držel té částice "kéž", uvozující přací větu.
Jen tak mimochodem, co zas máš proti Fandině?! Ty máš něco s levou rukou? :-)
Reagovat
Roger_Federer
Fandina..to uz je stara existence..;), leva je v klidu.
Reagovat
Jabadu
Sorry, nechtěl jsem se tě dotknout. Ale že ty jsi na ní tak vysazený. ??? Tvl, dáma s vnoučaty, jezdí na Wimbledon a od tebe žádná úcta a pokora. :-)
Reagovat
Davor1
"Tvl, dáma s vnoučaty, jezdí na Wimbledon a od tebe žádná úcta a pokora. :-)"

Snáď to myslíš ironicky. Môže si adoptovať aj 8 afrických sirôt a jazdiť na všetky GS každý rok, všetko to zneguje svojim prejavom na tomto fóre...
Reagovat
Jabadu
"Výsosti! Nenechte prchlivost cloumat svým majestátem." :-)
Reagovat
Davor1
:-))
Reagovat
Fandina
Od tebe to sedí, ty nerozeznáš co je negace, natož kdo tu co píše. O tvojí inteligenci silně pochybuji. Nic nevíš.

A propo, ty už jsi ve Wimbledonu byl, že se tak posmíváš. To by mě zajímalo. Rozhodně na to nevypadáš. To bys psal jinak.
Reagovat
Jabadu
Fandinko, to přece nemáš zapotřebí. "Kvitova ultras" tě ochrání. Na to vem jed. :-)
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že je Davor1 inteligentní, jestli ne a nevezme si z toho svoje, tak můj útok na něj neminul účinek.
Reagovat
smazaný uživatel
Den pani Fandino, vzdyt jste mi minulej tyden neco slibila.Proc se nechavate vytocit takovymi lehce vyditelnymi provokacemi.
Reagovat
Jabadu
No jistěěěěěě! .... Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte. :-)
Reagovat
Fandina
Viditelnými jste myslel. Ale ne, doufám, že se vás to nedotklo. Já vytočená nejsem. Chlapci neví co je život. Obšas potřebují promluvit do duše. Pochopitelně v dobrém ... úsměv
Reagovat
babolat.cz
Obšas? ty jsi dylina
Reagovat
Fandina
Podívej, to že ty jsi absolutní blb vím dávno. Stačí si přečíst, co tu píšeš. Jen to chudáčku o sobě ještě nevíš, ale tvůj problém chlapče, jenom tvůj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli by psal po návštěvě Wimbledonu jak ty, tak mu zaplatím zlatem, ať tam nejezdí. Vlastně by v zájmu lidstva bylo dobře, aby ten turnaj zrušili. :)
Reagovat
Fandina
Podívej, o Wimbledonu nechť si píše co chce. Ale ať nepíše o věcech, kterým nerozumí. Například o mně. Nic neví a bude tady psát nesmysly.
Reagovat
Davor1
:DDD

+1
Reagovat
Roger_Federer
Chces abych se citil trapne jo :).
Reagovat
Jabadu
"Trapno" je umělecká kategorie. :-)
Reagovat
spaniel
Nepotřebuje sílu ale švih. Nelita mu to, alespon podle me. Podani ma prudké, ale ne moc variabilni. Nechapu ze do podani da razanci, ale udery ma pomale a citelne. Pohyb nic moc, taky na top 10 nevidim, i kdyz byl juniorska špička.
Reagovat
Jabadu
Švih je dar. Podle mě se nedá naučit. Ano, zvykli jsme se koukat na impozantní švih Petry, když je ve formě a vypadá to tak jednoduše. Jenomže rozsah jejích ramenních kloubů je mimo lékařské tabulky. :-)
Reagovat
EllNino
Petra a Camila Giorgi, ty maj učebnicové švihy, ale nemyslím si, stejně jako ty, že se to dá naučit, jak říkáš, je to GIFT :D
Reagovat
Jabadu
Awwww ... takže se mnou nesouhlasíš. Je to tak? :-)
Reagovat
Jabadu
Pardon, píšeš v tak složitých negacích negací, že to vypadá, že vlastně se mnou souhlasíš. :-)
Reagovat
EllNino
souhlasím :D švih muže mít Roží, Petra, ale Jirka ho asi nikdymít nebude ...
Reagovat
Jabadu
Tak ... ale zase má dva metry a sílu. Plus neuvěřitelný pohyb. :-)
Reagovat
PH94
Grigor konečně :) A Bernie ty zaber..chci tě vidět proti Nolemu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ja, ale nie na antuke :)

Ale na tráve..
Reagovat
Davor1
súhlas...
Reagovat
PH94
Na antuce by si ho Nole dal k snídani no :D
Reagovat
Davor1
Tvl, ten Bernie je dnes v premieňaní BP neskutočne zúfalý.
H-M má 2/2, Tomič 2/14. Dávno mohlo byť hotovo...
Reagovat
smazaný uživatel
Nic jiného jsem bohužel nečekal, vzhledem k tomu, že Juan je antukář s perfektním pohybem, dobrou technikou a intenzivně trénoval s levákem Rafou
Reagovat
kada.tom
Jsem rád, že to nakonec Grigor zvládl, pěkný drama to bylo :-)
Reagovat
tommr
docela zajímavej zápas. Verdasco už sice není to co býval, ale pořád ještě dokáže udělat ze zápasu drama ... :)
Reagovat
Fandina
gratulka. Přelévalo se to a nakonec je to táááááám. Super Gríško, gratulka!!!
Reagovat
janek_da
Věřil jsem Tomikovi, asi to neklapne.
Reagovat
Davor1
ja som si ho aj podal, uvidíme...
Reagovat
Fandina
Grigor s Verdascem na sety 1:1. Ve druhém setu se nakonec bojovalo několik minut o podání Gríši a Nando nakonec proměnil šestý setbol. Tak jsem zvědavá na třetí set. Gríšo go!
Reagovat
Mayo
Vamos Fernando!
Reagovat
Fandina
Nando má zajímavou barvu oblečení. Ocelově šedé kalhoty a motiv na triku vypadají jako kovové.

Jinak 5:4 pro Gríšu a jde podávat. Gríšo go!
Reagovat
kada.tom
Grigor pěkně v 1. setu :)
Reagovat
darek.vrana
Tady vůbec nepíšou, že v 1. setu otočil z 0:2 na 4:2. Škoda, zas měl dobře rozehráno.
Reagovat
Fandina
Reagovat
darek.vrana
Já jsem koukal tady na livescore a tady to bylo 4:2. Tak nevím, jestli tu neměli chybu, protože u Granollerse bylo taky 6:1 a pak najednou 6:3.
Reagovat
babolat.cz
Ta naše nastávající tenisová generace teda válí, až skončí Tom, bude to na skupinu B v DC
Reagovat
PH94
Tak Veselka špatný není a ještě půjde nahoru..horší je ta díra za ním. :/
Reagovat
babolat.cz
no tak jasně, Auckland byl super, ale že by to byl tahoun, jako Tom či Radek?
Reagovat
darek.vrana
Radek v jeho věku byl úplná nula, a to ještě v podstatě 4 roky, takže kdo ví...
Reagovat
tommr
jj Radek se do stovky dostal až ve 24 letech a první titul na okruhu vybojoval až ve 28 letech. Lukáš se do stovky dostal až ve 26 letech a první titul vybojoval taky až ve 28 letech. Takže Jirka je na tom pořád ještě relativně dobře ... :)
Reagovat
EllNino
asi tak, navíc z jeho vrstevníků, ať se kouknu na Thiema, Pouilleho, Kyrgiose, ...titul z ATP nikdo z nich nemá :)
Reagovat
babolat.cz
no a, Nicol taky zářila mladá...
Reagovat
mahycek
Dotaz, kde dávají Verdasca s Grigorovem ??? Djokovič to možná vyhraje jednoznačně. Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportingvideo.tv/20150413/vv552b3f94b893e0.96834844-1048141.html
Reagovat
tommr
ted se objevili na Nova Sportu ... :)
Reagovat
kada.tom
6-1 6-2 za 27 minut ... nechápu, proč tam ti dva vůbec lezli
Reagovat
PH94
Robredo ted v krásným zápase udolal Seppiho. Luxusní podívaná :)
Reagovat
PH94
Neměla být reakce..:D
Reagovat
PH94
Pavlásek bohužel končí po výsledku 7-5 6-7 6-7. Ten je teda hodně v háji :/
Reagovat
George_Renel
A to měl Adam 2 MP.....
Reagovat
PH94
Vím no :/ Je to trápení :/
Reagovat
Fandina
Útěchou může být, že po jednom setu ve dvou prohrál v TB. Jinak doufám, že už porážky skončí a zase něco vyhraje. Adame pojď!!!
Reagovat
Roger_Federer
Adam se totalne zasekl na top 250..a dal nic..Je to skoda, jevil se lip.
Otazka je, jestli vubec na to ma, nebyt jeho vztahu z PK, "nikdo" by ho neznal.
Reagovat
PH94
Těžko říct jestli vůbec má na víc. Viděl jsem ho několikrát a až na opravdu šikovnou ruku je to takový nijaký..
Reagovat
misa
Ale na HC hrál dobře.
Reagovat
PH94
HC je jen příprava. To nejde brát úplně vážně :)
Reagovat
Fandina
Podle mě hraje chytře a má na víc, než na 260 místo. I když i to není málo. A doufám, že se chytne a půjde výš. I když, není to žádný ranař, musí spoléhat na pohyb a chytrou hru.
Reagovat
Roger_Federer
vsiml jsem si, ze si do sveho tenisoveho slovniku intenzivne vlizila termin ranar/ranarka..zvlastni slovo.
U nas se to pouziva ve spojitosti z nekym kdo umi "dat ránu", casto se rve, nebo udelal "ranu" financni machynace, podvody.
Reagovat
Fandina
Ranaři bývají urostlí vysocí chlapíci, kteří umí dát pořádnou ránu. Berdych, Karlovic, Čilič, DelPo. Proto ranaři.

Jinak se poraď s tvým psychiatrem, on ti to vysvětlí.
Reagovat
Roger_Federer
Ok,
Nejak ti to uniklo asi,;ale ja zadneho nemam.Je to muj kamarad a on mi vysvetluje tvoje myslenkove pochody, protoze jinak jim nerozumim.
On uz te dobre zna a odhadne..
Reagovat
Fandina
Vždyť to píši, že bez psychiatra ani ránu. Sám by sis neporadil. Jsi hloupý.
Reagovat
Roger_Federer
Pro hlupaka kazdy hloupy..
Reagovat
Fandina
Neznám, já nepotřebuji na to, abych hloupého poznala radu psychiatra. Já ho poznám sama. To není žádná věda.
Reagovat
Roger_Federer
je pravda ze ty mas doma svoje vlastni odborniky.;)
Reagovat
Fandina
Přesně tak, kdo umí, umí, kdo neumí čumí.
Reagovat
Pedronegro
Já to slyšel tak, že kdo neumí, učí. :)
Reagovat
Fandina
Tak to také, ale to je taková pěkná ironie, myšleno většinou v nadsázce. To co jsem psala já je ze života ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Myslim zes to nepochopila..
Reagovat
Fandina
Poraď se s kamarády psychiatry, oni ti to vysvětlí. Nich nechápeš.
Reagovat
Roger_Federer
Zacina to vypadat, ze tvoje slovni zasoba se podivne zmensila..Furt se opakujes, asi zapominas ze uz si to same psala pred hodinou v jinem prizpevku.
To bude dalsi problem.
Reagovat
Fandina
Ono s tebou se ani jinak psát nedá. Protože tobě kdybych něco zopakovala milionkrát, tak to nepochopíš. A pořád píšeš to samé a pořád dokola. Je mi tě líto chlapče. Co kamarádi psychiatři, ještě to s tebou nevzdali? Ještě tě léčí? Nezávidím jim to.
Reagovat
Roger_Federer
Prvotní příznaky demence se obvykle projevují jako postupné oslabování inteligence!!!!, schopnosti rozpoznávání a paměti!!!!, změny osobnosti, apatie a úpadek volní činnosti. V preseniu (do 50-60 let) bývá demence většinou sekundární u paní Fandiny jistě vrozená..
Syndrom demence představuje komplexní zdravotnický, sociální, právní i ekonomický problém.Takový jedinec by se mel hlavne vyvarovat diskuzi na verejnych webech, neb jeho usudek je znacne zkreslen jeho nemoci..

Mudr.Jan z Rokycan

Z toho jasne vyplyva, ze bysme se vsichni tady meli stebou uplne prestat bavit, psat, protoze te utvrzujeme ve tve nemoci.
Reagovat
Fandina
V pořádku, jsi nemocný, dement, to je tvoje věc, mně je tě líto. Je potřeba se léčit. Já myslím, že ti to tvoji kamarádi psychiatři neustále vysvětlují a ty o tom pořád píšeš na veřejném webu. Ale uvidíme, třeba se vyléčíš, když o tom budeš veřejně mluvit.
Reagovat
Roger_Federer
Ale to je asi nejaka mejlka..to tebe tady povazuji(ja, mozna i jini) za dementa, to ty se obcas projevujes jako dement..
Navic jsi to i priznala , minuly tyden jsme se tak prece dohodli..
Takze otom uz nebudeme vubec diskutovat..ok.?
Reagovat
Fandina
Ale vůbec žádný omyl, o tobě je řeč, ty jsi dement, který potřebuje pro orientaci na veřejném webu psychology, aby mu radili. S demencí tu operuješ ty sám. Důležité je, aby ti to pomohlo. Nezávidím ti to, ale pokud ti kamarádi psychiatři pomohou, tak ti to přeji. Nemusí to být příjemné, takhle psát na veřejném webu. Chápu to, že potřebuješ pomocníky. Doufám, že tě vyléčí.
Reagovat
Roger_Federer
;)..demence.:),sama ses k tomu dohodla, ted to popiras a jeste se to snazis otocit.;), to uz je napovazenou Fandino.Zamysli se nad sebou, kolik mas let, jak se chovas, jsi normalni?Jenom tady lzes a urazis, vytvari problemi a negace..
Reagovat
Fandina
Je mi tě líto chlapče. Vůbec nevíš, která bije a jsi tak dementní, že nevíš, která bije. Ale to je tvůj problém, ty tu urážíš druhé a pořád píšeš o demenci. Vím, že tvoji psychiatři mají s tebou práci a nezávidím jim to. Je mi tě líto. Opravdu.
Reagovat
Roger_Federer
Zamysli se nad sebou..uz mas nejaky vek.
Reagovat
Fandina
Poraď se psychiatry, poradí ti, co máš psát, tohle je od tebe hodně hloupé. Těžko budeš radit staršímu, co má dělat, psát, jak se chovat. Kamarádi psychiatři ti to vysvětlí, jak to je. Alespoň doufám. I když pořád dokola opakuješ to samé. Takže asi těžko.
Reagovat
Roger_Federer
Ja ti zcela vazne rikam, zamysli se nad sebou, nuc vic po tobe nechci, jsi jako dite, co nevi kdy ma zkoncit.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že pořád musíš reagovat, lituji tvé psychiatry, těžká práce s tebou, když pořád musíš psát.
Reagovat
Roger_Federer
:) :) :) :) :)...totalni dement
Reagovat
Fandina
jseš
Reagovat
Roger_Federer
nee ty..a ze musis mit posledni prizpevek..a musis a musis a musis..jak mental a prej si dospela baba :)
Reagovat
Fandina
Proč pořád píšeš, proč to děláš. Ptal se tě někdo na něco? Máš vycházky?
Reagovat
Roger_Federer
Musis a musis a musis
Reagovat
Fandina
Já musím leda umřít. To je jediné co musím. Jdi se léčit chlapče. Je mi tě líto.
Reagovat
Roger_Federer
Musis a musis a musis
Reagovat
Fandina
Je mi tě líto
Reagovat
Roger_Federer
Troll je v internetovém slangu anonymní účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který zasílá záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům, jejichž hlavním smyslem je vyprovokovat ostatní uživatele k emotivní odezvě[1][2] nebo jinak narušit normální, věcnou diskusi.[3] Činnost trolla bývá v internetovém diskurzu nazývána trollingem či trollováním.
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit. Chlapče. Je mi tě líto.
Reagovat
Roger_Federer
:)..kdyz musis tak musis.
Reagovat
Fandina
A jinak bychom ... to je spisovně
Reagovat
smazaný uživatel
neskutečně tady zasíráš vlákna. Jsi fakt vřed TP.
Reagovat
Fandina
To píšu kvůli tobě, aby ses měl čemu divit a o čem psát. Chápeš?
Reagovat
smazaný uživatel
4 zápasy ve 4 dnech -> 0 bodů.

navíc ten poslední prohrát z mečbolů... nj, smůla.
Reagovat
PH94
To se dalo čekat..Monaco na antuce je trochu vyšší level
Reagovat
marta
Přesně dalo se to čekat,škoda že víc nezabojoval :( Kde hraje dál?
Reagovat
Fandina
Přesně tak, škoda losu, v prvním kole bych si představovala někoho lehčího. Teď Bukurešť a pak Mnichov. Veselko pojď!!!
Reagovat
PH94
V Bukurešti :)
Reagovat
marta
Děkuji :)
Reagovat
slacker
Vesely nebavis me, ani hrou ani vysledky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist