VIDEO: 10 největších comebacků na okruh WTA v uplynulé dekádě

31. 12. 2019, 08:30
Aktuality 9
V tenisovém světě jsou comebacky časté. Některé se nepovedou podle představ, jiné jsou úspěšné. A pár z nich vyniká nad ostatními. Tak třeba Australanka Ashleigh Bartyová v 18 letech přerušila kariéru a věnovala se kriketu, aby se po dvou letech vrátila k tenisu a stala se světovou jedničkou. Serena Williamsová se po mateřské pauze dostala už do čtyř grandslamových finále, po vážném pořezání prstů se mezi elitu vrátila Petra Kvitová. Zde je výběr deseti největších comebacků uplynulé dekády, který obdivujete nejvíce?

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

9
Přidat komentář
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=2rz3RGoYZ6w

Pěkné shrnutí letošní WTA sezóny :)
Reagovat
smazaný uživatel
Všem přeju hezký poslední den v roce, a v tom dalším, který začne za pár hodin, mnoho úspěchů, štěstí, radosti, ale hlavně zdraví. A v pátek začíná nová sezona, takže opatrně s alkoholem a petardama, ať se tu všichni sejdeme.
Reagovat
Blondie
Petra, jednoznacne.
Protoze neslo jen o pracovni uraz ci navrat po PLANOVANE prestavce (materska), ale o to, ze celila brutalnimu a zakernemu vpadu do soukromi, obrovskemu traumatu. A prekonala to.
Kruci, ten GS by si zaslouzila!
Reagovat
FulnekUltras
do třetice všeho dobrého... ;-)
Reagovat
paddy
Po mateřské byla nejúspěšnější. O dekádu dřív hned po návratu vyhrála GS, když porazila i Williamsky (2. a 3. nasazené). V této dekádě navázala obhajobou titulu na US Open a přidala ještě AO.
To se někomu nehodilo do krámu, protože by musel Serenu odsunout min. na číslo 2 ve videu.
Reagovat
tito
Souhlas. Tak jsem sledoval video a čekal, že bude první. Že tam nakonec není vůbec, je ostuda.
Reagovat
paddy
za pár týdnů se vrátí znovu a třeba opět naváže výhrami nad Williams Brothers...
Reagovat
Vlk-v-trave
urcite.
Reagovat
smazaný uživatel
Kim sa vratila v roku 2009,tak ju zaradili asi este do dekady minulej,mohli by vsak zostavit rebricek navratov celej open ery,tam by belgicanka mala americanku bez problemov porazit,3vitazne GS oproti styrom finale,navyse hned v prvom GS po navrate triumf na US OPEN 2009,na lepsi comeback si nespominam,ale ani Serenin vykon nie je zly,len tomu chyba triumf
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist