VIDEO: 4. den soutěže mužů

30. 8. 2013, 15:41
Video dne 6
Hladké výhry Rafaela Nadala a Rogera Federera, ale i vyrovnaný duel mezi Johnem Isnerem a Gaelem Monfilsem přinesl včerejší den v soutěži mužů na US Open. Podívejte se na krátký sestřih čtvrtečního programu.
Roger Federer

Souhrn dne:

 

Roger Federer - Carlos Berlocq:

 

John Isner - Gael Monfils:

 

Rafael Nadal - Rogerio Dutra Silva:

 

Richard Gasquet - Stephane Robert:

 

Juan-Martín del Potro - Guillermo García-López:

 

Milos Raonic - Pablo Andújar:

pva, YouTube

Komentáře

6
Přidat komentář
a.magerova
Rogere jsem ráda, že jsi na fotce tady a né vedle, kde se to pod fotkou Rafy hádá :-/

Na Tvůj zápas s Adrianem se opravdu těším, to bude pastva pro moje oči :-))
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem rada.. :-)

Jinak se domnivam, ze zdejsi skupina v teto ere TP dominuje, protoze tu v kategorii dospelych ma velmi slabou, spise vsak zadnou konkurenci.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tolikrat dokola totez prece nikdo jiny neda.. :-)
Reagovat
a.magerova
Nevím, jestli jsem odhadla správně směr Tvého 1. a 2. podání :-)
Mé podání je takové, že povrch na TP se značně zpomalil, je zde velký počet nekonečných výměn od základní čáry s hodně UE. Ale naštěstí je tu pár borců, kteří se nebojí jít k síti a zakončit parádní smečí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ma podani byla trochu vice falsovana.. :-) Nemyslela jsem celou sezonu, takovy prehled nemam a rozhodne bych si netroufla hodnotit vsechny turnaje vsech kategorii na TP, ale mam na mysli tento jediny, heroicky, nejcasteji zarazovany na terminovou listinu, ten o trofej "Kdo je nejlepsi hrac" (soucasnosti ci historie tenisu), protoze v nem vetsina z pri svych naivnich pokusech o ucast vypadava uz v kvalifikaci, ti lepsi v prvnich kolech a i ti nejlepsi turnaj pro neprekonatelnou unavu nakonec stejne vzdavaji a tedy bezkonkurencne (doslova) "vitezi" osvedcene klavesnice.... :-)
Reagovat
Roger_Federer
velmi vtipne :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist