VIDEO: Bum, prásk. Serena nasázela 4 esa za 54 sekund

20. 1. 2012, 00:11
Video dne 2
Přeborníkem v této činnosti je Roger Federer. Nasázet 4 esa v řadě během jediného gamu ale dokázala i Serena Williamsová. Na letošním Australian Open se za míčkem letícím z rakety třicetileté Američanky pouze ohlížela Rakušanka Paszeková.
Serena Williamsová

Nasázet 4 esa v řadě během jediného gamu je mezi ženami rarita. Sereně Williamsové se to podařilo letos v 1. kole Australian Open, když Rakušanku Tamiru Paszekovou v třetí hře druhé sady nenechala na míček ani sáhnout. Game trval pouhých 54 sekund.




Vystřelit 4 nechytatelné servisy v řadě, tak to je disciplína Rogera Federera. Zde je výčet jeho několika takových zápisů.

Ve čtvrtfinále Australian Open 2004 za stavu 5-5 v prvním setu prohrával s Nalbandianem 15-40, pak ale nastřílel 4 esa a dějství vyhrál 7-5. V Melbourne tehdy získal svůj druhý grandslamový titul.




Semifinále Turnaje mistrů v roce 2007 proti Nadalovi: 




Čtyři esa a čistá hra proti Roddickovi v rodné Basileji (2010):




Repete na US Open 2011 proti Monakovi:




V loňské sezoně zaznamenal sérii 4 es hned třikrát, před New Yorkem ještě v Dubaji odvrátil brejkboly proti Stachovskému a v Torontu otočil nepříznivý vývoj gamu s Tsongou:






Ojedinělým kouskem 4 es v řadě se blýskl také Boris Becker. Vstoupil tak do finále Turnaje mistrů v roce 1996 proti Samprasovi, bitvu ale nakonec v pěti setech prohrál:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
neroznáš eso od přímího bodu?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Až na to, že né všecko jsou esa, nýbrž přímé body z podání:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist