VIDEO: Clijstersová vyvolala hon na Wickmayerovou

12. 12. 2011, 11:32
Video dne 5
Za normálních okolností nemají diváci na kurtu co dělat, během exhibice v Antverpách je ale k tomu vyzvala samotná aktérka zápasu Kim Clijstersová. Bývalá světová jednička, která spolu se sestrou Elke hrála čtyřhru proti belgicko-dánskému páru Wickmayerová/Wozniacká, si půjčila od rozhodčího mikrofon a oznámila, že kdo jako první políbí její krajanku Wickmayerovou, získá vystavené auto. O pár vteřin později už měla ochranka napilno...
Yanina Wickmayerová

pva, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Teda ta Kim má nápady. :D Chudák Yanina, ale docela ji obdivuju, že před těmi blázny neutíkala... Ovšem Caro a její úsměv, to je prostě nejvíc! :)
Reagovat
tito
Tady se Caro a Kim naváží do dalších tvých oblíbenkyň...:-)
http://www.youtube.com/watch?v=Lpl86LR_Cgg&feature=player_embedded
Reagovat
smazaný uživatel
To už jsem viděl. :) Já myslím, že holky si to můžou dovolit. Co se týče Kim, tak tu mají snad všechny tenistky rády. Caro je velká kamarádka s Vikou a Serenou, takže jim to určitě nevadí. S Mashou si Caro dobře pokecala na galavečeru před Turnajem mistryň a dokonce se spolu shodly, že by se ženský a mužský TM měli hrát najednou... Je pravda, že Mashu má dovoleno imitovat asi jenom její kamarád Djoker, ale holky se navzájem respektujou a všichni to moc dobře ví. Prostě ten "scream" je poznávací znamení některých hráček a já na tom nehledám nic špatného. Už několikrát jsem psal, že Mashu nebo Viku bych si bez toho nedokázal představit... A nevidím vůbec nic špatného na tom, že si holky udělají srandu na exhibici. Mně se spíš nelíbí některé nehezké komentáře na diskusích a bulvární nadpisy tzv. seriózního tisku typu "Vřeštící Běloruska postoupila do finále". To mě opravdu dokáže nadzvednout a taky se většinou ozvu... Ale to už asi víš. :)
Reagovat
tito
Jasně,nic ve zlém, já tě chtěl hlavně pobavit. To video se obzvlášť povedlo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. :) Já jenom myslel, že chceš zavzpomínat na jednu plodnou diskusi, která se tu nedávno vedla. :D Jinak videa z exhibice v Antverpách jsem viděl už tři dny zpátky (v dřívější diskusi najdeš odkaz), ale tenhle hon na Yaninu tam zrovna nebyl. Proto mě to dneska překvapilo. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist