VIDEO: Dimitrov hraje volej mezi nohama

5. 11. 2015, 17:36
Video dne 11
Velké štěstí měl v důležité výměně včerejšího duelu s Marinem Čiličem bulharský tenista Grigor Dimitrov. Když odvracel brejkbol, rozhodl se z nějakého důvodu zahrát volej mezi nohama. Není velkým překvapením, že jím výměnu nezakončil, jeho soupeř - kterého možná zaskočil nečekaný úder - ale poté poslal míček těsně vedle lajny.
Profily hráčů
Grigor Dimitrov

pva, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Grigor je hotový automat na hotshoty, ale že by to třeba dnes přetavil ve vítězství nad Davidem, to ne :( No i tak se snad už blýská na lepší časy :)
Reagovat
Cico93
Myslím, že blýská.
Posledné zápasy sa fakt zlepšuje, aj dnes hral pekne.
Reagovat
smazaný uživatel
právě proto je škoda, že nevyhrál, chtěla jsem vidět čtvrtfinále Roger - Gríša, nakonec nemám nic :D však Dimi by si proti Izzymu nejspíš ani neškrtl, na returne ani náhodou
Reagovat
Cico93
jak nic?? zápas David - John bude oslava tenisu. Dva totálne odlišné štýly.
Reagovat
smazaný uživatel
možná to bude dobrý mač, ale tihle dvě mě prostě a jednoduše netáhnou
Reagovat
Cico93
ani trošku??
šak sú to fešaci:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy je naozaj fešák, ale moc veľký stožiar, jeho hru nemusím a španieli sa mi nepáči, ani jeden nie je môj typ, to už radšej francúzi ;) stačí, že už nejako podozrivo často fandím Rafovi, aj teraz proti albínovi :P
Reagovat
Cico93
:-))
to som len rád!
Reagovat
smazaný uživatel
a ja som rada, že si rád, neviem prečo, ale občas u teba prepínam na slovenčinu :))
Reagovat
Cico93
máš krásnu slovenčinu, to ja by po česky tak písať nevedel.
Reagovat
smazaný uživatel
vďaka :) to ja ale viem hovoriť len trošku, pomôžem si prekladačom, hlavne keď nemám na klávesnici niektoré znaky, zas nie som taká frajerka ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist