VIDEO: Dimitrovova parádní obrana

7. 10. 2016, 13:40
Video dne 29
Grigor Dimitrov včera v osmifinále turnaje v Pekingu prohrával s Lucasem Pouillem 6-7 a 3-5, ale pak zavelel k obratu. Druhý set vyhrál v tie-breaku, v němž neztratil jediný míček a který zakončil po parádní obraně a skvělém forhendu v běhu. Zápas nakonec zvládl a dnes se může těšit na souboj s Rafaelem Nadalem.
Profily hráčů
Grigor Dimitrov

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

29
Přidat komentář
dunphy
Kvůli zánětu v koleni a také nemoci vynechává Šanghaj a doufá, že se stihne včas připravit do Vídně. Podle mě už vlivem náročnosti letošní sezóny totálně kolabuje jeho orgamismus a nevím jestli by pro něj nebylo náhodou nejlepší se na zbytek letošní sezóny už vykašlat, pořádně zregenerovat a připravit se na sezónu další. Protože jestli to zvládne nějak dopinkat na ten TM, tak tam to vidím tak trochu na klepec ve stylu Bouchard :/
Reagovat
tito
Reagovat
smazaný uživatel
Díval jsem se za záznamu, Rafan hraje prdlačku- hrozně krátké balóny a pohybově už nestíhá a lepší to asi nebude.Grigor hrál bezvadně a naštěstí se tentokrát nepodělal.
Reagovat
Kozoroh
Dimitrovovo jasné vítězství nad Nadalem mě mírně překvapilo, Grigor sice v posledních týdnech hraje lépe, ale že zápas s Rafou zvládne tak snadno jsem neočekával.
Reagovat
peggy
Nedam na Rafu dopustit,ale jeho hra stagnuje dnes se hraje jinak a on spinka.Vzdyt tam ziskal zlato na OH,ale vyvoj hry se mneni a to strycek Toni nevidi?
Reagovat
smazaný uživatel
Dima si víťazstvo vybojovala a Rafa skolaboval. Rafa bieda. Čo viac k tomu dodať, nič
Reagovat
smazaný uživatel
*vybojoval :)
Reagovat
Krisboy
Obávám se, že Nadal pomalu opouští pozice. Myslím, že už se nikdy nezlepší ale rád bych se mýlil. Nejsem Nadalovec, ale je to osobnost a legenda a přál bych mu, aby se rozloučil nějakým velkým titulem. Nejlépe samozřejmě jubilejím bezprecedentním French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byl ochten udělat změny ve své trenérském týmu a jít herně s trendem, ještě by mohl něco uhrát?.takhle pujde do kopru rychle
Reagovat
smazaný uživatel
O zmenách v tíme sa už pohovorilo dosť, všetci vedia, že inak to nebude. U Rafu je Toni jednotka (asi musí) a zmena nepríde.
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám vyhodit strejdu, ale někoho přibrat..ikdyž je otázka zda by to fungovalo
Reagovat
smazaný uživatel
On už dlhšie opúšťa, to musí uznať každý fan Rafu. Tiež to nerada pripúšťam, ale je to tak. Stále však verím, že ešte niečo pekné ukáže a pri dobrých pozíciách hviezd čosi uchmatne.
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je, že Rafa se od svého 1 GS herně nikam neposunul, ostatní se se vyvíjeli a on hral pořád ten svůj stejný styl?.ted už není tak rychly, dělá víc chyb a ani si už nevěří?potřebuje hrát více agresivně s menším počtem výměn
Reagovat
Ma3ek
normálne tak ma rozčúlil tento koment že ani neviem či ti stoji odpisat na to ked napišeš takuto blbost... Nikam sa neposunul? z antukára sa stal komplexný hráč vyhral všetko všade proti každému nemá už viac čo komu dokazovat keby skončil pred 5 rokmi tak by bol nesmrtelnou legendou a že on by sa mal prisposobit modernému tenisu ??L?? vážne vrchol tenisu je už za nami to najlepsie v historii tenisu nam už predviedli rafa roger novak andy už nič lepšie sa nedá vymyslieť ako hrali oni v najlepšom proste zostarol stratil rýchlosť hlad po vitazstvach ani Jagr nehrá tak ako ked prišiel do NHL to je normálne
Rafa ešte da 1 RG lebo na to stále má je druhý so Samprasom v počte GS a toho čo je prvý pravidelne porážal na každom GS okrem 2 x finale wimbledon ale aj to mu vrátil 2008 v najlepšom zápase historie tenisu.
Vdaka Rafovi a Rogerovi a neskor novak a andy kvoli nim pozerá vacsina z nás tenis a trvalo to viac ako 10 rokov a že by mal vymenit tonyho a podobne práve jeho rodina je to špecifické čo mu pomáhala v zápasoch ktoré mal prehrat a on ich silou vole vyhral bolo ich asi milion ...
a rok 2013 a ten agresivny tenis ta zmena neskutočna americka šnura to bolo furt to isté ako r.2005?
Vážme si že takí hráči hrali a že ešte hrajú
Reagovat
tito
Tak ale on se včera snažil přebírat iniciativu a hrát agresivně, má v posledních zápasech celkem dost zásahů na síti. Bohužel se vždy vyhodil v nejméně vhodné situaci. Ale je to daň za prodloužení úderů. Ten posun od kopečkaření v minulém roce je znatelný. A navíc se mi líbilo, že se nestáhl ve druhém, byť Grigor byl v laufu, ale snažil se i nadále tvořit. Kdyby proměnil ten ribrejk, tak zápas mohl dopadnout jinak. O podání jsem tady lamentoval dost, nicméně je nutno přiznat, že Grigor včera výborně returnoval. Hele podle mne včera hodně smolný zápas, stačí se podívat na highlights, které jsem přihodil. Rafu nezatracuji, včera jsem byl přes prohru a moře chyb spokojený.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera bolo kopcov viac ako v posledných dueloch. Hneď som si to všimla. Keď nevedel čo a ako, hneď kopec.
Reagovat
kada.tom
Překvápko, Grigor až nečekaně snadno porazil Rafu. Na tu bilanci 0-7 asi Rafa až moc vsázel, naopak Grigor pokračuje ve zlepšných výkonech, což je potěšující, minimálně pro jeho fandy :-D

Rafa dneska nic moc, spíš nic než moc. Grigor po zásluze do SF :-)
Reagovat
Fandina
Grigor 5:3 ve druhém setu, ale tenhle poslední game byl s odřenýma ušima a s prasátkem nakonec. Rafa přitvrdil. Tak ještě jeden game Gríšo. Go!
Reagovat
Fandina
Mám radost. Gríša to nakonec dal!!!!!!!!!! Nádhera, je tu šikovný tenista!!!
Reagovat
Fandina
W/UE Gríša 14/20 Rafa 16/32
Reagovat
MartinPa
Myslíte, že sou to opravdoví fanoušci Rafy nebo jim strčili vlajky s transparenty do ruky a nahnali do hlediště? Přijde mi to takové strojené ...
Reagovat
insanezy_
Asiati jsou strojovi
Reagovat
MartinPa
Rafa zatím slabej ve všech ohledech, na ten svůj extrémně topspinový forehand, který tak vysoko skákal a byl postrachem jednoručního backhandu (zvlášť u Rogera), si asi nevěří a celkově je to takové odevzadné. Zato Grigor tedy, nutno uznat, že se hodně zlepšil, zdá se mi, že už ani nedělá takové ty ftákoviny na parádu. Navíc se mi zdá, že měl asi dostaveníčko se Stanem a ten ho potrénoval na backhandu, protože dnes ho hraje super.
Reagovat
kada.tom
Grigor řeže do Rafy. Tohle v jejich zápase k vidění ještě nebylo. Leda naopak.
Reagovat
Fandina
Gríša vyhrál první set nad Rafou 6:2 a byly to pěkné výměny. Gríša měl 6 winerů Rafa 7, ale ten víc chyboval. Tak ještě jeden set Gríšo, go!!!
Reagovat
Fandina
UE Gríša 11 Rafa 18.
Reagovat
kada.tom
Grigor dneska jasně lepší, teď jen jestli to ustojí v hlavě
Reagovat
Krisboy
Pěkné, to bude mít Fandina radost :)
Reagovat
Fandina
Pěkné a také předvedl tenhle týden pár bodíků po otočkách u sítě, myslím, že i včera byla jedna v tomhle zápase.

A teď dvakrát prolomil servis Rafovi. Bohužel si jeden svůj neudržel, tak jsem zvědavá, jak se to bude dál vyvíjet. Jde podávat. Gríšo go!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist