VIDEO: Djokovič vyzval Ivanovičovou k tanci 'Gangnam Style'

5. 1. 2013, 02:30
Video dne 13
Novak Djokovič a Ana Ivanovičová na Hopman Cupu vyhráli všechny tři zápasy ve své skupině a postoupili do finále. Včera proti Německu si bod zajistili suverénně už ve dvouhrách a tak se závěrečná čtyřhra, do které za soupeře nastoupil vedle Malekové náhradník za zraněného Haase šestnáctiletý Kokkinakis, nesla ve velmi uvolněné atmosféře. Djokovič například napodoboval svou partnerku a pak ji potrápil také vyzváním k tanci na hit Gangnam Style. Ostýchavá Ivanovičová nakonec nezklamala a s rozpaky vyzvání přijala.
Ana Ivanovičová a Novak Djokovič



'Roztancovat' se Djokovič snažil i moderátora zápasu:

Djokovič také inicioval hru sběračů míčků:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ana este bude lutovat mala tu medinu dat
Reagovat
smazaný uživatel
Anička nepotřebuje tancovat, aby někoho zaujala. Stačí, když vykouzlí na tváři svůj krásný úsměv a velké části mužského publika se zatají dech a rozbuší srdce. :)

Aktuálně z finále: Novak vyhrál a věřím, že to Anička rozhodne... AJDE!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatím je to teda hrůza...Medina ji přehrává a už jsem tak nějak smířená s tím, že se rozhodne v mixu. Což je fakt loterie.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom zenskom tenise je fakt vsetko mozne od toho 10 miesta v rebricku az asi po posledne su fakt vsetki vyrovnane len si to pinkaju z jednej strany na druhu ziadna sila
loteria
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak Ana to nezvládla...
Cico7: Ale houby...ne od 10. místa, prakticky jsou asi jen 2 hráčky, u kterých si člověk může být jakžtakž jistý (Serena a Vika), jinak bych si na žádnou nevsadila... ale že si to jen pinkají a žádná sila, to je s prominutím kravina.
Reagovat
smazaný uživatel
Nolda je šprýmař a bavič jak nikdo!:DD
Reagovat
smazaný uživatel
A v mixu je dorazej to se nebojim.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel. Ana se snažila, ale Medina hrála opravdu dobře. Taky mi přišlo, že Ana nebyla úplně ve své kůži. Ve 2. setu si vzala nějaký prášek... Teď je to na Novakovi, aby ji povzbudil a zabojovali společně. Jak říkáš, mix je loterie a Španělsko porazilo JAR i Francii... Nezbývá než držet palce a doufat, že to Ana s Novakem dají.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si všimla, že s ní něco je:-(...chvíli jsem se bála, že to vzdá. Hlavně strávila na kurtu hroznou dobu a teď má hrát ještě mix...Je naprd, že nehrály nejdřív ženy a až pak chlapi, za 1)by to pro Anu nebyl až takový tlak a za 2)mohly by si víc odpočinout před mixem...
Jojo, držme palce:-(:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem se bál skreče, protože Anička nevypadala vůbec dobře. Asi to byla nějaká nevolnost, nebo nevím. Taky si myslím, že strašně moc chtěla a to ji možná svazovalo... Snad ji Novak podrží, jako ho Ana podržela s Austrálií. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=mckrwBTIzsU

:-)))))) Ale ani jeden s Nolem nedržel krok víc než chvilku...škoda!:-D Uvidíme, jestli se k tomu nevrátí zítra po finále.
Reagovat
LubosZabloudil
Doplnil jsem to do článku :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist