VIDEO: Djokovičův vítězný taneček

7. 8. 2013, 15:45
Video dne 23
Novak Djokovič včera úspěšně zahájil turnaj Masters v Montrelu, kam se po dvou letech vrátil, aby zopakoval titul ze sezony 2011. Srbský favorit ve večerním utkání smetl Němce Floriana Mayera a divákům se za podporu odměnil vítězným tanečkem na hit Get Lucky od Daft Punk.
Novak Djokovič

"Byla to taková malá dohoda s přáteli během dovolené. Tohle je jeden z letních hitů, který jsme často poslouchali a na který jsme často tancovali. Řekl jsem si, že po prvním zápase v Montrealu zatancuju taky," vysvětloval Djokovič.

"Kdybych dál vyhrával, udělám to po každém zápase. Můžete očekávat stejnou písničku, ale možná trochu jiný tanec. Budeme na tom pracovat," dodala světová jednička.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

23
Přidat komentář
Sonja
:-DDDD Abyste se nepokakali...
Jen tak dál, Nole!!!:-)
Reagovat
Sonja
http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2013/08/32/Montreal-Tuesday-Djokovic-Nishikori-Haas.aspx

"If I keep on winning, I'll do it after every match. If I win the next one, you can expect same song but maybe little bit different dance. We'll work on it."

:-)))))))))))
Reagovat
Sonja
Ani jsem si nevšimla, že už to je v článku:-))) Sorry.
Reagovat
letityfanousek
abych nebyl sprostý
Reagovat
gigin
Jo? A můžu se zeptat proč? Nebo jen tak, aby řeč nestála?
Reagovat
Amputace
Abych pravdu řekl, už mi ty jeho tanečky připadají docela trapné. Ale budiž, své fanoušky rozhodně nenudí.
Reagovat
gigin
Kdy naposledy tancoval? Loni v Číně?
Reagovat
Heather_Fedex
tam tancoval gagham style s ballkids ;))
Reagovat
Amputace
To je úplně jedno, kdy naposledy. Je tím známý, ale mě to zkrátka nebere. Já z něj to přirozené šoumenství nějak necítím. Daleko více to cítím třeba z Tsongy. Na druhou stranu Novak bezesporu patří mezi nejinteligentnější tenisty, je vtipný, umí si hrát s jazykem, baví mě jeho tiskovky, ale jako v pravém slova smyslu šoumen mi nepřipadá.
Reagovat
gigin
Známá svými tanečky je Petkovič, ne Djokovič.
Reagovat
Amputace
Reagovat
gigin
Jj, z toho je tam iks exhibicí, aj Nadal tam trsá. Jako já se tady s tebou nemíním hádat o pičovinách. Dobře, Djokovič je trapný, neupřímný komediant a je proslavený hlavně svými tanečky. Holt mám smůlu, že nefandím tak upřímnému a charismatickému tenistovi, jako je Nadal.
Reagovat
Amputace
Proslavený hlavně svými tanečky :D:D Ty seš taky dobrej.
Reagovat
gigin
Tak jako tys s tím začal, že je tím známý. Já si myslím, že v pozápasových tanečcích až tak známý není. To je celé.
Reagovat
Amputace
Já napsal, že je těmi tanečky proslavený, ne však, že je proslavený HLAVNĚ jimi, to je sakra rozdíl, takže mi nepodsouvej něco, co jsem nenapsal. Ty si myslíš, že jimi proslavený není, ok, beru, já ale nevím o nikom ze širší mužské špičky, kdo by jimi byl proslavenější... (Až se tady zase jednou budou všichni hádat o tom, jací jsou Nadal, Murray, Federer nudaři a že Djokovič to alespoň oživuje, vzpomeň si na tuto diskuzi...) Já jsem přece ani nenaznačil něco takového, že umí tanečky, ale tenis ne, nebo že si kariéru postavil na tanečcích, proboha :D Akorát už mi připadají trapné (stejně jako se od určité doby omrzely jeho imitace), to je vše, co jsem chtěl říct. A je mi jedno, jestli jsou trapné na exhibicích nebo regulérních zápasech. A jak jsem psal, daleko více se mi líbí jako "řečník"...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Amputace
Tak jestli je pravda, že ho onehdy Searsová nechala kvůli tomu, že se víc věnoval playstationu než jí, tak to značí, že to asi nebude žádný extra dobrodruh :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Kdo ví, byl prostě hravý no, v dětství místo hraní musel makat a dřít, tak si to vynahrazuje. V každé chlapovi je pořád kus dítěte, ta hravost nás žene kupředu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřijde vám to trochu neúctivé vůči Mayerovi..
Snažil se hrát nejlepší tenis a Djokovic ho ,,vytancuje" z kurtu..
Hrát se na 3. sety asi by si nezatancoval..
Reagovat
malchar
Tohle k bílému sportu opravdu nepatří. To ať si nechá na nejaké exhibice a ne na Masters :/
Reagovat
Sonja
Copak to předváděl během zápasu? Ne, až po něm. Tak nevím, kde je problém.
Mně se naopak líbí, že chce trochu pobavit lidi, to moc tenistů nedělá. Přitom odezva je skvělá:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Něco pro tebe... Momentka před odletem do Toronta. :)
https://pbs.twimg.com/media/BQkaJHpCAAIbaNq.jpg
Reagovat
Sonja
Jéé:-))...sluší jim to!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist