VIDEO: Exhibice Federera s Roddickem

7. 3. 2012, 11:00
Video dne 14
Diváky v newyorské Madison Square Garden včera bavili čtyři bývalé světové jedničky. Video ze souboje Marie Šarapovové s Caroline Wozniackou jsme vám už nabídli, a tak zbývá doplnit mnohem pestřejší video ze zápasu Andyho Roddicka s Rogerem Federerem. Domácí hráč imitoval Nadala, mezi výměnami si došel pro podpis herce Bena Stillera, házel raketami a zvítězil. Švýcar bavil především exhibičními údery včetně svého oblíbeného tweeneru.
Roger Federer a Andy Roddick

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

14
Přidat komentář
vojta91
smutny, ze Roddick si dela srandu z Nadala, ktery toho dokazal 10x vic, nez on a dalsi smutny je, ze jinak, nez v nejaky priblbly exibici taky nevyhraje...:-D
Reagovat
duhove_hovinko
Smutné je číst tvůj komentář.
Reagovat
Padme
Až bude nějaký tenista imitovat Nadala a přitom pravačku prohodí za levačku, tak to bude konečně trošku originální:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nahodou to bylo dobry. Nevim co se ti na tom nelibi. A tlemit se Andymu, jsi asi zapomel, (mozna jsi to ani nevedel) ze byl taky nejakej casek No.1, vyhral USO a byl 3x ve finale Wimbledonu a 1x ve finale USO kde pokazdy prohral s Federerem, coz jsou vysledky o kterejch si treba Berdych muze nechat zdat. Jo a to ze mel ve svoji dobe bezkonkurencni servis je taky fakt a drzel rekord 250 Km/h. To jen abys videl z koho si tady delas srandu ty tenisovej analfabete... Jediny co je na tom clanku smutny ses ty, tak jak psal pan duhove hovinko:)
Reagovat
duhove_hovinko
Přesně tak a díky pane :-)
Reagovat
vojta91
takze porovnavas tenisty podle rychlosti podani.. tak fajn, nejlepsi hraci na svete Ivo Karlovici a svetova dvojko Raonici..! :-D jinak, to ze vyhral UO proti Ferrerovi v dobe, kdy spicka nebyla nejak extra dobra(treba jako nyni)..? jinak podobne parodovani Nadala uz je proste nudne.. no a v posledni rade, kdyz se kouknu na Roddickovi vysledky z posledni doby, tak to opravdu zadny zazrak..;) :))
Reagovat
duhove_hovinko
zřejmě vůbec nemáš tušení, co je exhibice, parodie a jemná ironie. Spíš mám podezření, že by se tomu usmál i Nadal.
Reagovat
vojta91
opakovany vtip neni vtipem, kdyz s tim prisel pred lety Djoker, bylo to vtipne, kdyz to opakoval o rok pozdeji, uz to tolik vtipne nebylo, ale porad se to dalo pochopit.. potom se zacal opicit Roddick a dalsi... a to uz mi vtipne neprijde, jediny dalsi hrac, kteremu se to povedlo byl Soderling v souteznim zapase ne Wimbledonu, coz uz to, ze to udela behem zapasu ma neco do sebe a navic ve Wimbledonu... jinak me to prijde uz okoukane a trapne..
Reagovat
smazaný uživatel
Ano pochpil jsi me dokonale, jeste ti tam chybi Isner:)
Reagovat
vojta91
oukej a dal uz nevis co rict, protoze musis uznat, ze mam ve vsem pravdu..;)
Reagovat
smazaný uživatel
na to co jsi napsal skutecne nejni co rict...
Reagovat
SwissMaestro
Ou, ten sběrač míčků to v 1:57 málem slušně dostal .....zajímavě sledovat gesta Roddicka a Rogera když letí raketa....
Reagovat
Stan_Borowitz
To je holka, ne? K těm reakcím - oběma slušně zatrnulo, to je vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby ne, mel ji trefit a bylo po exhibici. Andyho mam rad, u takovejch zapasu ma bejt sranda, ale hazet raketou, no jednou dejme tomu, ale podruhy si to moh odpustit, malem se mu to vymstilo...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist