VIDEO: Federer v nové reklamě na kávovar

24. 4. 2012, 11:40
Video dne 23
Roger Federer umístil na své facebookové stránky novou reklamu, která má dnes světovou premiéru a v níž hraje hlavní roli. Švýcarský tenista propaguje luxusní kávovar značky JURA ENA Micro 9 ve spotu, v němž čelí výzvě: trefit servisem růžek kurtu seskládaného ze stovek různých druhů káv.
Roger Federer v reklamě



Video z příprav natáčení reklamy:

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

23
Přidat komentář
W.G.M.
Nejkrasnejsim tenistou pro me byl a bude Patrick Rafter, vyborny tenista, navic mily, skromny a treba i Andre Agassi o nem ve sve biografii rekl, ze "toho chlapa proste nejde nemit rad". Chybi mi velice na okruhu...
Reagovat
smazaný uživatel
Raftera jsem měl taky rád :-). Teď jsem si vzpomněl na video, kde trochu paroduje Fedexovu reklamu..nebo co to bylo :-).

http://www.youtube.com/watch?v=uXCkiQgSkQQ
Reagovat
Heather_Fedex
Reagovat
a.magerova
http://www.youtube.com/watch?v=QmFKjJ-m7R4
Je to v druhé polovině videa :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky, ale Cloony je o dost vic sexy. Federerovi proste do sexy chlapa neco chybi. Mozna toho umi vic Feda ale Cloony je proste Cloony...
Reagovat
Heather_Fedex
ale jdi do haaaaje s georgem clooneyem !
roger je luxusnejsi ;))))
Reagovat
spaniel
:D Jožine, nikdo ti Clooneyho nebere. Tady je víc RF, možná proto, že je to tenisportal.cz a ne gayportal.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Proste jsem chtela rict, ze na George fakt nikdo nema!!! Proste na charizma a prirozenost.Roger jen ten um ( ve svem oboru je dobry, proti tomu nic nenamitam) a to je pro mne dost malo.
Reagovat
a.magerova
O dost víc sexy než George je Feliciano Lopez a navíc je i tenista, takže se to tu i víc hodí :-)))
http://1.bp.blogspot.com/_Qg6J04XZhR4/SWWVUoH7WDI/AAAAAAAAE-I/oXaPnVP6WTI/s400/U3015P6T12D4151197F44DT20090101132503.jpg
Reagovat
Fandina
Roger proti Clooneymu je přece jenom větší, a to pro sexy symbol dost znamená. Jinak samozřejmě Clooney super, ale asi díky tomu tenisu mě stejně Roger víc bere ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
V cem? Cloony si aspon ze sebe umi udelat legraci, bere svy povolani s nadhledem, na nic si nehraje a hlavne se nemusi pretvarovat. A ze neni tenista? To neni tak jisty- urcite by zvladl i tuhle roli a s velkym prehledem!!! Roger je jen mistr svyho povolani, projevuje spise negativni emoce a je moc vazny. Takovy lidi muzou udelat radost jen tim vykonem a to mne teda fakt nestaci. Miluju lidi, co maj radi zivot, ne samy sebe;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj ten je taky frajer;-)
Reagovat
taffer
To, že Feďa projevuje spíše negativní emoce, k tomu jsi došel jak? Aha, jo ten zápas před osmi lety, tak to jó :-)
Už to nehul.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, bud v klidu, kazdy clovek ma plusy i minusy, nikdo neni stoprocentni a dokonaly, neni to brano jako urazka, ale je to proste fakt, spravnej fanousek musi videt na svym oblibenci i chyby prece! Dyt kdyby nedelali chyby, tak by se nezlepsovali. A proste ma takovy povahovy rys. On je v pohode jen kdyz vyhrava, ale to je prirozeny. Mne se libi lidi, kteri umi byt v pohode vic a prevazujou u nich emoce pozitivni. Musi si uvedomit, ze svet se nezbori, kdyz nekdo prohraje. Dyt zivot je prilis kratky na to, abychom se mracili a rozcilovali se s nekym
Reagovat
Heather_Fedex
a podle ceho usudzujes, ze george takovouhle vlastnost nema?? to bude asi tim, ze dopredu vi, co udela, a kolik dostane zaplaceno, tim padem zadne stresy a pouze jenom hollywoodske usmevy ;))
kdezto teniste nemaji poneti,jak dopadne prubeh zapasu, vsechno je jen na nich. tak samo, ze obcas se vyplavi i negativni emoce, kdyz neco nevypali podle jejich predstav.
Reagovat
anajka
Tá fotka je mooc dobrá, ale Feliciano má aj nádherné uhrančivé oči.
Reagovat
Fandina
Proč mě bere Roger? No asi se mi líbí, přece ... příroda
Reagovat
smazaný uživatel
Pekná reklama..Avšak nestotožňujem sa so záverečným posolstvom...Viac by sa mi hodilo...Federer, ten nie je váš šálok kávy..:)
Reagovat
Heather_Fedex
;)) fascinuje mne tva ironie...
Reagovat
a.magerova
Elegantní a vtipná :-))
Reagovat
Pe3k
Bůh je dobrý, ale není to žáden Federer!
Reagovat
Heather_Fedex
evoluce: kdyz se poprve zacal hrat tenis, tak tam byl federer
Reagovat
Roger_Federer
perfektní.je to bůh
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist