VIDEO: Federer vrací volej úderem za zády

25. 3. 2018, 10:45
Video dne 5
Nebyl to jeho den. Poprvé po čtyřech letech našel přemožitele ve dvou zápasech po sobě, teprve podruhé za posledních 18 let prohrál s hráčem mimo Top 160. Roger Federer v Miami podlehl australskému mladíkovi Thanasi Kokkinakisovi, přišel o šanci udržet post světové jedničky a po zápase neskrýval zklamání. Úvod zápasu mu přitom vyšel, předvedl i šťastný volej zahraný za zády a byť výměnu prohrál, stále měl důvody k úsměvu.
Profily hráčů
Roger Federer

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Krisboy
Hmm, tak nevím. Ten volej byl rozhodně efektní, ale rozhodil tím sám sebe. Přes všechny Rogerovy kvality a úspěchy - na Dimitrova, Kyrgiose nebo Browna v tomhle nemá :)
Reagovat
Fandin
Já už jsem to zahrál párkrát ve čtyřhře, když jem přebíhal a soupeř vystihl můj pohyb. Je to úder, který se nedá kontrolovat, nevím jak na top úrovni, ale u normálních smrtelníků ne, je to na náhodu. Ale efektní to je.
Reagovat
Fandina
Jestli se dá kontrolovat to nevím, ale vím, že Grigor tyhle údery nacvičoval. Sice o tom mluvil dávno, už před pár trenéry, ale různé parádičky trénoval :-)).
Reagovat
spaniel
Akorát že neměl jinou možnost...ale ty mu jistě poradíš.
Reagovat
Krisboy
Bude-li chtít, klidně. Ale nejsem si jistej, jestli já - amatér - mám co poradit takovýmu borcovi jako je Roger. Ale když to říkáš...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist