VIDEO: Federer ztrácí zápas s Tsongou

17. 8. 2009, 04:00
Video dne 12
Švýcarský tenista Roger Federer měl v pátek nakročeno do semifinále podniku Masters 1000 v Montrealu. Nestačilo mu ale ani vedeni 6-7 6-1 5-1 a zápas s Jo-Wilfriedem Tsongou nakonec prohrál.
Federer - Tsonga

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím.
Mám na dnes večer velmi zajímavý zápas.
Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.
info zde:

http://kolemdvou.cz/chat/viewtopic.php?t=17810
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež by som rád vedel. Nezdá sa mi, že by to podcenil. No možno, stáva sa aj v lepších rodinách. Ale moj kone Fede, spytuj si svedomie. Prehrať vyhratý zápas s takým nemehlom ako je Tsonga, skoro ma trafil šlak.
Reagovat
smazaný uživatel
To nemehlo Tsonga je sedmý v žebříčku, je to finalista grandlamu a kl´dyby neměl tolik zranění, nezůstalo by jen u toho, no jo, když má někdo Federera za dokonalého, je těžké si přiznat kvalitu ostatních.Tsonga hral v Montrealu jeden z nejatraktivnejsich tenisu at se ti libi nebo ne.Takze az bude chtit priste nekoho nazvat nemehlom, zamysli se, o kom a co pises, protoze tsongha nemehlo neni.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, tak nie je "nemehlo".
Reagovat
Mercury
Tsonga nemehlo jistě není, ale ve srovnání s jinými hráči světové špičky by měl být pro Rogera k poražení. Jinak nechápu, proč do každého příspěvku musíš zapasovat svůj komplex z Federerových úspěchů. Nikdo netvrdí, že je Bůh, ani, že je dokonalý...možná je jen dokonalejší než ostatní - jako Usain Bolt, J. Isinbayeva nebo Tiger Woods. Mluví za něj čísla - 15 GS - to je dvakrát víc než má kdokoliv další.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale podle toho, ze ma kazdy za to, ze mel tsongu porazit je buh, on neni neomylny, ale kazdy si mysli, ze je nadpozemsky a tsonga porste mel byt jasne porazen, bohuzel kazdy nema svuj den, navic nazyvat sedmeho hrace sveta a hrace s jednim s nejlepsich forehandu nemehlem je vrchol
Reagovat
smazaný uživatel
"Asi" Tomasinho nie je "čistokrvný" fanúšik, ale Federerov "zarytý" oponent. Nie je jediný a ani posledný. Sledoval som na ČT dokument o Federerovi, mal 3 časti. A zaujala ma jeho jedna veta. S tým, že Vás niektorí nenávidia, neurobíte nič. Ale mám pocit, že väčšinou ma majú radi, to ma hreje pri srdci.
Reagovat
smazaný uživatel
nejsem zadny jeho oponent, jen tim jeho nadrazovanim ponizujete hrace jako je tsonga, vetami mel by vyhrat, nemehlo tsonga.Proc by nemoh tsonag vyhrat?
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Roger:( Rád bych věděl, co se s ním stalo...
Reagovat
a.magerova
Taky bych to ráda věděla.
Na US Open to bude doufám lepší !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Na US Open vyhraje jeden Murray,Roddick nebo Djokovic
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist