VIDEO: Fogninimu vypadla raketa z ruky, přesto výměnu i zápas vyhrál

20. 2. 2018, 13:43
Video dne 5
Fabio Fognini si v prvním kole turnaje ATP v Rio de Janeiru získal diváky nejen skvělým obratem, když otočil zápas proti domácímu Belluccimu ze stavu 6-7 0-4, ale i rychlou reakcí, kterou předvedl poté, co mu při jednom ze servisů vypadla raketa z ruky. Pro Itala žádný problém. Fognini odraženou raketu chytil a nakonec vyhrál výměnu i zápas. "Ani nevím, jak se mi to povedlo. Je tady velká vlhkost, raketa mi vyklouzla z ruky. Měl jsem i štěstí. Bylo to neuvěřitelné," řekl.
Profily hráčů

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

5
Přidat komentář
Marduch
Nějaký větší antukový titul by Foňovi slušel.. RG třeba.
Reagovat
Kozoroh
RG je připraveno pro Doma. Foňovi bude stačit Řím :-P
Reagovat
a.magerova
Ten chlap když chce... ;-)
Reagovat
Kozoroh
9. místo - John McEnroe
http://www.tennis.com/pro-game/2018/02/50-greatest-players-open-era-m-no-9-john-mcenroe/72231/

Největšímu nervákovi tenisové historie patří dnešní ATP-medailónek. McEnroe na sebe upozornil už v roce 1977, kdy postoupil z kvalifikace do semifinále Wimbledonu (v němž prohrál se světovou jedničkou Connorsem), přitom byl tehdy ještě amatérem. Od startu open éry šlo o nejlepší výsledek amatéra na GS.
Reagovat
a.magerova
Jsem ale nějak prošvihla 11, doufám, že to nebyl Federer...

Ufff..... Andre.... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist