VIDEO: Gasquet poráží Nadala. Ve 13 letech

5. 9. 2013, 17:36
Video dne 20
Mezi profesionály porazil Rafaela Nadala jen jednou, navíc před deseti lety na challengeru v zápase, jenž tehdy Španěl vzdal. Richard Gasquet, který má s Nadalem bilanci na turnajích ATP 0-10, má ale na světovou dvojku ještě jednu příjemnou vzpomínku: soupeře, s nímž zítra odehraje semifinále na US Open, porazil už ve 13 letech doma v Tarbes, kde zvítězil 6-7 6-3 a 6-4. Podívejte se na konec tohoto utkání.
Třináctiletí Nadal s Gasquetem

pva, YouTube

Komentáře

20
Přidat komentář
Rafaeoli25
Ty jsi prostě jen blbec plný nenávisti, co na tebe víc říct..prý že hraje netechnicky, bez myšlenky a ještě je to nuda, říct takový tři voloviny najednou to se jen tak nevidí. Jeho zápěstí vážený je jedno z nejlepších v historii, to jakou brilantní rotaci dokáže dávat míčkům je neskutečný, dokonalá techniky. Co se týče té myšlenky, ten má tolik herních strategií, že by to ten tvůj malej mozeček stěží pobral, přečti si jeho autobiografii a pak mluv ty neználku. A co je nuda, to je subjektivní, někoho baví hra Rafova, jiné Rogerova. Každopádně Rafa letos tak zatraktivnil svou hru, že ani jeho největší kritici nemůžou říct slovo, resp.neměli by..
Reagovat
jackiec
jeho knihu číst nehodlám, nemá žádné charisma, je nudný, vůbec mě nezajímá, stejně jako jeho nudný a nekonečný tenis, jak ho vidím tak mě bolí nohy, tak se zbytečně trápit, já radši servis volej než nudné pětihodinové odpinkávání zezadu a čekání na chyby, navíc nemám zapotřebí se koukat jak si stokrát za zápas vytahuje tangáče z prdele
Reagovat
smazaný uživatel
ty tak možná válet popelníce ke kukavozu :-)
Reagovat
rib
Já tu knihu četla. Pro mě to byla nuda a nekonečně utahaný příběh někoho, kdo chtěl porazit Rogera a vyhrát Wimbledon. A taková je pro mne i hra Rafy - utahaná usilovná nuda... včetně tahání trenek. Ale někomu se to muže asi líbit
Reagovat
smazaný uživatel
mne tak vadi, kdyz nekdo v diskusi nedrzi linii "problemu".. :-)) Od zakovskeho tenisu maleho Rafy s Risou se tady prece preslo k tomu, ze Rafa nema zadnou techniku. Jen proto, ze se mi nelibi jeho styl (hry, chovani, zivota nebo nevim ceho) tak prece nebudu placat, ze nema zadnou techniku. Rafa rozhodne neni salek meho caje, ale tak si to sami prubnete, maximalne roztocte balon a uvidime. ;-) Rafa je rozenej sportak, staci se kouknout na jeho fotbalek treba, ten taky neni technicky??? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď to bude naopak :DDD Nadal je teď podle mě s Djokovičem technicky nejlepší hráči....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dokonce technicky, co z toho Nadala už neuděláte :-))
Reagovat
MarcelPersch
nezavid :D
Reagovat
jackiec
technicky, cha cha, nadal hraje jeden z nejnepohlednějších tenisů všech dob, hraje všelijak jen ne technicky, to je vyběhané, vydřené, bez myšlenky, nemastné, neslané, uspávací nuda
Reagovat
smazaný uživatel
mne to teda nechava celkem chladnou, ale nevim, jestli ses povsiml trajektorii Rafovych micu, tu jim neudeluje uderova technika? Zajimavy nazor. :-) A nepletes si treba techniku s taktikou, jsou to podobna slova.. ;-)

NadalRafael: napriklad Djokovicovy smece myslis? :-)
Reagovat
Vojtiik
jojo nadal je Pan technik, hlavně jeho masivní backhand:d
Reagovat
darek.vrana
Technicky nejlepší hráči jsou podle mě Paes a Štěpánek.
Reagovat
Mayo
technicky jednoznačne Roger a Andy najlepší ... ale nato, že je Rafa ževraj netechnický hráč , tak má slušné úspechy :)
Reagovat
jackiec
nadálek se ještě nehrabal v zadku, což už se bohužel nevidí
Reagovat
smazaný uživatel
Že by inšpirácia?..:)
Reagovat
Sonja
No kdyby hrál Nadal jako tehdy, tak by měl Ríša v tom semifinále možná šanci...
Reagovat
smazaný uživatel
Takoví malí cutáčci
Reagovat
Bob
Zní to, jako by hrály dvě holky.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa ještě nezdržoval :-))
Reagovat
a.magerova
Ani s podáním ruky rozhodčímu se nezdržoval :-))

Ale jinak milé video ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist