VIDEO: Hvězdy zpívají karaoke

20. 3. 2008, 11:47
Video dne 1
Když ruská tenistka Světlana Kuzněcovová vzpomíná na svou karaoke show na loňském French Open, chytá se za hlavu. "Lhali mi, tvrdili, že si můžu křičet jak chci, že můj hlas natáčet nebudou..."
Ana Ivanovičová před kamerou

"Je to nechutné," otřásla se Kuzněcovová v Indian Wells při vzpomínce na své loňské vystoupení. "Občas to pustím přátelům. Řeknou jenom: 'Bože můj'..."

Kuzněcovová není jediná, koho pořadatelé na Roland Garros do turnajové prádelny, v níž byly umístěné kamery, vylákali. Určitě je ale jedna z těch, kterým to vadí nejvíc.

"Oni mi lhali. Tvrdili, že si můžu křičet jak chci, že můj hlas natáčet nebudou. Když jsem to pak viděla v televizi, hrozně jsem se styděla," vzpomíná světová trojka.

Ruska si karaoke poté vyzkoušela ještě jednou na US Open. A údajně už to bylo lepší. "Zlepšila jsem se. Ono už to horší být nemohlo," tvrdí Kuzněcovová, která obdivuje výstup Sereny Williamsové. "Líbilo se mi, co předvedla Serena. Mohla bych se to taky naučit, ale předvádět to nebudu..."

Pyšný na své - o rok starší - vystoupení není ani Lleyton Hewitt. Pořadatelé mu, jako fanouškovi Rockyho, vybrali píseň Eye of the Tiger. Australan ovšem video se svým vystoupením neviděl a ani po tom nijak netouží. "Tenkrát nás do toho dotlačili," tvrdí Hewitt, který možnost další karaoke show úplně nezavrhuje. "Možná po pár drincích s přáteli, ale určitě ne před kamerou."

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
masakr...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist