VIDEO: "Jste nejhorší umpire všech dob," křičí Troicki na rozhodčího

  • Pořádně emotivní závěr byl k vidění ve včerejším utkání mezi Viktorem Troickým a Španělem Ramosem. Umpire v pátém setu změnil rozhodnutí lajnového rozhodčího v neprospěch Troického, který v další výměně zápas prohrál. "Jste nejhorší rozhodčí všech dob!" nebral si servítky srbský tenista.
    1. 7., 13:55 | Video dne |  15 komentářů
    Ilustrační fotografie 
     

V prvním setu by Troického rozhodnutí Damiana Torelly nejspíš tolik nerozhodilo, ale italský umpire se nebál opravit výrok lajnového za stavu 5-3 a 30:30 v pátém setu. Z autu bylo najednou eso a mečbol pro Španěla.

Areál v All England Clubu prořízl Troického výkřik a Srb si běžel pro míček, na kterém ukazoval, že se nemohl dotknout čáry. Rozhodčího nepřesvědčil, proto míček odpálil mimo kurt, řekl Torrelovi, že je nejhorší rozhodčí na světě, a šel si stoupnut na příjem. A ten poslal do autu.

U sítě pak Troicki podal soupeři ruku, ale s umpirem si chtěl ještě vyřídit účty. "Víte, co jste udělal? A v jakou chvíli?" Torellova námitka, že viděl aut, ho rozhodně nepřesvědčila. "Dneska jste neviděl nic! Udělal jste tak 30 chyb, nejenom v můj neprospěch, i v jeho," řekl mu na rozloučenou.

Frustrace byla z Troického cítit i na tiskové konferenci.

"Ten člověk na umpiru nemá zkušenosti z takového povrchu a z takových zápasů. Během své kariéry jsem ho nikdy neviděl, je to šílené," řekl 27. hráč světa. "Myslím, že tak špatný rozhodčí nemůže být na kurtu bez jestřábího oka. Neříkám, že jsem ten zápas prohrál kvůli němu, ale bylo frustrující, když rozhodoval důležité body někdo, kdo nemá žádné zkušenosti."

Vyřazený Troicki nyní navíc může od pořadatelů dostat pokutu. Tu si ale podle něj zaslouží také Torella.

"Podle mě by měl dostat pokutu i on. Já jsem se choval dobře, nevyváděl jsem, až do té chvíle."

 
Ke komentování musíte být přihlášen(a). Prosím přihlašte se zde.
 
  • Komentáře (15)
01.07.2016 18:39Od: Forehand
Troska bol ale právom ukrivdený...Opravit po 4hod na kurte pri big pointe rozhodnutie čiarového chce silný žalúdok.
[ Reagovat ]
01.07.2016 22:18Od: FulnekUltras
veru tak
[ Reagovat ]
01.07.2016 18:35Od: Mayo
priblblý balkánec čo už no
[ Reagovat ]
01.07.2016 19:20Od: Kozoroh
Nepřemýšlel jsi nad tím, že Viktorovi mohl umpire uškodit?
[ Reagovat ]
01.07.2016 19:23Od: Ptakoslav.Kotoul
Ne. Balkánci jsou všichni stejní, pořád se hádají a nikdy nemají pravdu.
[ Reagovat ]
01.07.2016 19:48Od: Fandina
To si nemyslím. Třeba měl Troi pravdu. Z toho záběru není jasné, jestli umpire opravil čárového správně.
[ Reagovat ]
01.07.2016 19:24Od: Mayo
Úprimne nepremýšľal (:
[ Reagovat ]
01.07.2016 17:08Od: baggik
Já se mu nedivim, soupeř dá podání jasně do autu, lajnovej to ohlásí, vidí to každej, nikdo nic neřeší a najednou ten na umpire zahlásí bod pro soupeře, měli by mu vzít licenci.
[ Reagovat ]
01.07.2016 14:43Od: anakin01
Proč se asi zaběhnul výraz "trojčení" :-) z toho záběru mi to ale taky připadá jako out, i když z videa to lze těžko soudit.
[ Reagovat ]
01.07.2016 15:08Od: janek_da
zeptej se našeho experta na outy
[ Reagovat ]
01.07.2016 15:10Od: Hector21
od příštího roku bude objíždět turnaje osobně a jestřábí oko nahrazovat...
[ Reagovat ]
01.07.2016 14:37Od: Fandina
Škoda, že tam nebylo oko.
[ Reagovat ]
01.07.2016 23:18Od: Krisboy
Prorokovo oko.
[ Reagovat ]
02.07.2016 00:26Od: Fandina
to také
[ Reagovat ]
01.07.2016 14:31Od: darek.vrana
To je psycho, a není to poprvé...
[ Reagovat ]
 
 
 
 
 
 
 
TOPlist