VIDEO: Kerberová splnila slib. Zisk titulu oslavila mimo jiné i skokem do řeky

31. 1. 2016, 19:27
Video dne 2
Angelique Kerberová slíbila, že pokud vyhraje Australian Open, zaplave si stejně jako před lety Jim Courier či Boris Becker ve slavné melbournské řece Yarra. Nová světová dvojka svůj slib dodržela a v doprovodu trenéra Torbena Beltze si v melbournské řece opravdu zaplavala. Byla to sázka, ale nevím, jestli to zopakuju, voda byla hodně studená, přiznala Němka.
Profily hráčů
Angelique Kerberová

"Vůbec jsem nespala, dorazila jsem asi ve čtyři hodiny a pak jsme se ještě rozhodli jít na drink. V sedm hodin jsem pak měla další mediální povinnosti. Bylo to náročné, ale tohle jsou krásné povinnosti, takže si to maximálně užívám."

"Řeka byla hodně studená a trošku špinavá, ale byla to sázka a já to musela splnit. Snažila jsem se si to užít, ale voda byla děsivě studená, takže to moc nešlo," smála se sympatická Němka.

 

Komentáře

2
Přidat komentář
marekv
ve čtyři ráno jsme šli ještě na drink a v sed, jsem měla mediální povinnosti...aha :-)
Reagovat
smazaný uživatel
.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist