VIDEO: Kvitová a Kotyza si vystřelili z ESPN

31. 8. 2015, 17:32
Video dne 5
Přišli za námi z ESPN a řekli, jestli bychom někdy při poradách s Davidem nemohli mluvit anglicky. Tak jsme si z nich udělali trochu srandu, komentovala Petra Kvitová neobvyklý rozhovor se svým koučem Davidem Kotyzou během finále v New Havenu. Padaly výrazy jako okurka, květák či banán a nejeden český fanoušek se divil neobvyklým taktickým pokynům.
Profily hráčů
Petra Kvitová a David Kotyza

"Okurka dobrý, ale banán lepší," radil Kotyza své svěřenkyni a oba se přitom potutelně usmívali. Žádný význam ale pokyny neměly, Šlo jen o vtip. 

"Bylo to něco pro pobavení. A někdy je to příjemné zpestření, říct na kurtu něco srandovnějšího," dodala Kvitová, jež nakonec finále proti Lucii Šafářové vyhrála a před startem US Open si zvedla sebevědomí.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
FulnekUltras
tak proč jejich řady ještě rozmnožovat? To už je radši pořádně nasírat... ;)
Reagovat
misa
by také mohli mluvit v jinotajích. Aby pan Kotyza měl trochu ztíženou "práci".
Reagovat
smazaný uživatel
Mohli, evidentně ale nejsou tak chytří.
Reagovat
Patri.k
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Jan
Mohli přeložit slavnou větu Báry Strýcové do angličtiny :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist