VIDEO: Kyrgios tweenery v Queensu nešetří

22. 6. 2018, 14:55
Video dne 4
Nick Kyrgios tento týden na trávě v londýnském Queen's Clubu vyhrál dvě třísetové bitvy proti domácím borcům Andymu Murraymu a Kyleu Edmundovi a svým oblíbeným úderem mezi nohama vůbec nešetřil. Některé byly z nouze, některé z frajeřiny, ale většina z nich mu pomohla k zisku fiftýnu. Podívejte se na ty nejlepší.
Profily hráčů
Nick Kyrgios





Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
fretek
Zdá se, že smysl mají hlavně tweenery, které se dobíhají a hrají zády k síti.
Reagovat
turista
Gyros hraje v Queensu tweenery. To nic nenapovídá jak to dopadne. Djoker dnes válec.
Reagovat
Aussie
Jak jsem se všiml, Kyrgios se zbavil všech těch piercings, co míval na sobě navěšná. Muselo to asi všelijak cinkat, chřestit, tahat a vůbec rušit soustředění. Kupodivu, není na něm ale vidět žádné nápadné tetování, které by asi tak snadno odstranit nešlo.
Starosti s odstraňováním tetování, až tato vyjdou z módy, budou nicméně mít přemnozí fotbalisté. Na tom šampionátu v Rusku je teď parádují, je to dost nuda, vidět všechny ty potetované paže, ramena, krky, atp. A domýšlet se, co všechno ještě vidět není, například mozky!
Reagovat
Nola
tetovanie maju aj tenistky..... dvojcata Pliskove, Svitolina sa nechala potetovat iba nedavno, kazdemu podla chuti..... jemne tetovanie moze byt....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist