VIDEO: Mannequin Challenge už mají i tenisoví veteráni, 'studenti' či Federer

6. 12. 2016, 17:00
Video dne 0
Módním trendům se nebrání ani tenisové legendy. Součástí nahrávky virálního videa Mannequin Challenge během turnaje veteránů v londýnské Royal Albert Hall se stali John McEnroe, Henri Leconte, Mansour Bahramí, Patrick Rafter, Tim Henman, Greg Rusedski, Thomas Johansson či Xavier Malisse. Mezi nimi byl i jeden z nejlepších deblistů současnosti Jamie Murray či britští olympijští medailisté.
Předchozí Mannequin Challenge
VIDEO: Tenisté natočili #MannequinChallenge
VIDEO: I tenistky natáčely Mannequin Challenge


V Londýně natočili Mannequin Challenge také mladí tenisté, kteří navštěvují univerzitu ATP. Na té byl v roce 1990 spuštěn program pro hráče, kteří studují pravidla, financování a fungování turnajů, chování při setkání s médii, vystupování na sociálních sítích, antidopingový a antikorupční programy nebo marketing.



Roger Federer natáčel Mannequin Challenger ve švýcarské čokoládovně Lindt, ve které je dlouholetým ambasadorem.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist