VIDEO: Murrayho parádní prohoz

17. 7. 2015, 22:52
Video dne 21
Andy Murray si dnešní čtvrtfinále Davisova poháru na domácí trávě v londýnském Queen's Clubu užíval. O skvělou atmosféru se v publiku starali domácí i hostující fanoušci a to světovou trojku vyhecovalo. V závěru utkání s Jo-Wilfriedem Tsongou nevzdal ani téměř ztracenou výměnu, odhadl směr soupeřovy smeče a v běhu trefil parádní prohoz po lajně. A rázem si mohl užívat ovace a burcovat fanoušky.
Profily hráčů
Andy Murray



Murray nakonec vyhrál 3-0 na sety a vyrovnal stav zápasu Velká Británie - Francie na 1-1.

To Jo-Wilfried dnes předvedl málo vídanou minelu na servisu. Nadhodil si míček a máchl raketou, ovšem příliš brzy...

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

21
Přidat komentář
janek_da
pěkne
Reagovat
skott
ale Bouchard style to zatím není:-)

http://i.imgur.com/ZtTHbmW.gif
Reagovat
janek_da
:)
Reagovat
Chrenda
netrefit servis to se tedy fakt jen tak nevidí. Ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
návod jak číst příspěvek výše: přečtěte si nick uživatele a poté už jen oranžový nápis.
Reagovat
Chrenda
Zdá se, že se ti to taky stává s tím servisem. No vrána k vráně sedá. Hraju tenis 49 let, z toho 13 let závodně a nikdy se mi to nestalo. U smeče jo, to je něco jiného. Ale netrefit servis je opravdu umění, tak nechápu tvou ironii blbečku.
Reagovat
smazaný uživatel
U nás na okapu k sobě sedaj vrabci :-) Čendo, rád bych vypracoval tvůj psychologický profil, ale jednodušší bude zajít si na záchodky nějaké základní školy "na úrovni", čapnout tam sedmáka s cigárem v ústech a ono to vyjde na stejno, že :)
Reagovat
Mayo
no tí Briti po dlhej dobe do semifinále DC mieria...myslím, že Andy nedopustí prekvapenie zajtra...lec gou Argentína a s nimi do finále by bolo fajn ak to tak vychádza
Reagovat
smazaný uživatel
Poprvé od roku 1981 by byli v semifinále, ve finále poprvé od roku 78 a kdyby vyhráli, tak poprvé od roku 1936 z dob Freda Perryho.

Každopádně cesta je volná, Austrálei by kousala víc jak Kazaši, finále Argentina doma nebo Belgie, obojí musí dát přes Andyho a debl. Byl by to zázrak, kdyby se podařilo vyhrát. Ale hlavně vyhrát zítra, Andy byl ošetřován, tak snad nic vážného a zítra Simona/Gasqueta porazí. Dneska hafo pozitivních emocí, jsem u něj neviděl něco takového od Wimbledonu 2008, kdy otočil z 0:2 proti Gasquetovi. Záleží mu na postupu hodně, navíc když můžou udělat bod s bráchou. V tom týmu je letos veljká vnitřní síla a podle mě můžou dojít až k triumfu.
Reagovat
kada.tom
Snad to Britové zítra dotáhnou a postoupí do SF :-)
Belgie v SF už je, což je fajn, snad je dneska napodobí i Argentina :-)
A pak bych si přál otočku Austrálie, ale moc tomu nevěřím, že to zvládnou ..
Reagovat
smazaný uživatel
Belgie v semifinále :) a bude hrát nejspíš s Argentinou, druhé semifinále pravděpodobně Velká Británie s Kazachstánem nebo Austrálií. Letos je to vážně zajímavě složeno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, Andy začal hrozně, postupem času se ale zlepšoval, Jamie hrál výborně a Mahtu šel zase dolů. Klíčový byl ten TB 3. setu. Klíčový bod utkání, teď už to musí Andy dohrát.
Reagovat
lars
nechapu proc zatim nehral DC?
Reagovat
kranyz
Za koho měl jako hrát? Ve 4hře měli to nejlepší co mohly asi sestavit, Gasquet nepoužitejnej do 4hry a v singlech by to stejně nic neměnilo, klíč ležel dneska v deblu...nemyslím že něco pokazili že Richard nehrál.
Reagovat
Mayo
najrýchlejšie nohy na okruhu, skvelá práca
Reagovat
Bob
Nic moc..
Reagovat
Bob
No ale zase na Můru.. to nebylo špatný :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, pánes. Povinnost splněna, zítra snad naskočí a společně s Jamiem Frantíky porazí, jinak je to konec, Ward pátý zápas neuhraje.

A taky gratulka Delbonisovi, každý skalp Trosky, kor z 0:2 na 3:2, se počítá :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to tak, Andy s Jamiem proti Tsongovi s Mahutem. Snad ti Britové dají.
Reagovat
Atoidi1
nemáte někdo link na strem té čtyřhry? Díky
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-inglot--j-murray-gasquet--mahut-great-britain-france-tennis-davis-cup-98874.html

Zatím nic moc, první game Andy prospal a celkově mu trvalo, než se dostal do tempa v deblu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist