VIDEO: Nadal v reklamě na spodní prádlo

27. 8. 2015, 08:52
Video dne 194
Na kurtech prožívá svou nejhorší sezonu, ale na marketingovém trhu patří stále k žádanému 'zboží'. Rafael Nadal se krátce před US Open objevil v nové reklamní kampani na spodní prádlo od Tommyho Hilfigera.
Profily hráčů

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

194
Přidat komentář
smazaný uživatel
Taky jsi zaujaty. Ze 80% se tyka souboje Nadal:Federer? Neblazni. Mirka je krava, Roger je egoista, arogant, jde jen po penezich. Clanek je o RF, Rafa ani nehraje a kdo to prispecha orvni okomentovat? Vyrypne, vzapeti z nej vyleze ze zapas ani nevidel, poznamka se Nadala nijak netyka. Prehlizis to, fandovska slepota.

Spanielko, troška si ulietavaš, nemyslíš?...Vytrhávaš veci totálne z kontextu, všetky tebou menované veci sa udiali snáď v časovom horizonte piatich rokov, väčšina z nich je dávno zabudnutá, zaprášená prachom..Oceňujem však tvoju pamäť, keď si na to aj takto po rokoch, hoci len v útržkoch spomínaš..

Ja sem chodím v prvom rade vždy diskutovať o tenise. Zaujíma ma hlavne Tenis, Nadal a áno, moja dlhoročná nekonečná misia je robenie akejsi osvety. Naozaj si totiž myslím, že Nadal je lepší tenista ako Federer a podporujem to podľa môjho názoru viac než solídnymi argumentmi. Samozrejme, že si rád rýpnem, ale ja rýpem s úsmevom na tvári, kdežto vy FFF, to robíte s krvou v očiach.
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel proste nemuze prekousnout, ze Rafa je mnohem mnohem lepsi tenista nez Roger.
Reagovat
spaniel
lol. To prave vsichni sledujeme.
Reagovat
spaniel
V tomto pripade je jedno, zda se to odehralo behem 5 let nebo za den. Jde o to, ze mas taky maslo na hlave. Vedu z toho nedelam, taky jsem ti to nevycital, ne? Ale kdyz rika, ze jen reagujes, neni tomu tak. Je to oboustranne.

K Mirce se uz vracet nehodlam. Vim jak to bylo.

Nad tretim odsekem se muzu jen pousmat. Tve fakty tady byli x krat vyvracene. Jsou to spis zbozna prani. Kdyz ti to nekdo vyvrati, obvykle uprostred debaty zmizis a je po debate. Pripadne odpises, kdyz uz je clanek mrtvy. Tve presvedceni ti ale neberu, letosni rok to dela za me.
Reagovat
smazaný uživatel
Pohľad ženy a muža na vzhľad iného muža je celkom odlišný. Ženy mužskú krásu vnímajú úplne inak. Ani dvom ženám sa nemusí páčiť ten istý. Je to o vkuse. Sú aj menej pekní muži, ale majú v sebe niečo, čomu sa hovorí šarm a priťahujú mnohé baby. Niektorí môžu dobre vyzerať a byť upravení na jednotku, ale ak otvoria ústa a vypustia nejakú hlúposť, sú u mňa stratení.
Za tým si stojím, že pre mňa je Rafa najkrajší a najsexi tenista. no, našli by sa aj ďalší. :-) Sledujem jeho správanie ako športovca a sedí mi. On si iste pred zrkadlom netrénuje úsmev, pózy a držanie tela pre médiá. Je to bezprostredný chalan a tie jeho grimasy majú tiež niečo do seba. :-)

Myslím, že cieľom tamtej reakcie nebolo Rafu iba zosmiešniť nejakou kapybarou, šlo o sprostú provokáciu. Chvála, dokážem sa ovládať. Neočakávala som však takú plodnú diskusiu a nedalo mi, aby som sa nevyjadrila.
Reagovat
peggy
Rafo,To telo Ti musi zavidet vsechny zeny snad jen Maria ne.
Reagovat
Mayo
Maria Š. ? Ona má akože nejaké super telo? Nejako výnimočné?
Reagovat
Kozoroh
Má především vyjímečně dlouhé a krásné nožky.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ten příspěvek nepochopil celý - že musí závidět všechny ženy. Proč by nějaká žena měla chtít mít tělo jako Rafa?
Reagovat
smazaný uživatel
Treba, ze ma Maria taky tak vypracovanyho chlapa :-D a my ostatni nemame...

Ale spis to bude tak trochu patos.
Reagovat
smazaný uživatel
Parada?pekny muz,pekne boxerky, cela reklama sa mi paci, hocikto by sa na to nehodil, viem si este predstavit feliciana lopeza
Reagovat
FulnekUltras
bez trenek to prostě nějak není ono...chlap ve chcipech, to už ani není chlap... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
pro jakou cílovou skupinu je to vlastně dělaný. Většinu chlapů to asi moc nevzruší a ženskejm jsou ty trenýrky celkem na nic.
Reagovat
Fandina
Ale mohou je kupovat svým drahým polovičkám.
Reagovat
smazaný uživatel
Nj, jsem zapomněla, že ti dnešní chlapi si už neumí sami koupit ani spodní prádlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak stejne jako David Beckham nebo Ronaldo....

Rozhodne plati,ze Rafa je jeden z nejhezcich tenistu...stejne jako vyse dva jmenovani mezi fotbalisty.

Umis si predstavit, ze by takovou reklamu delali treba K. Anderson, Kholi, Gofi.....uuups ;-)

Zajimavy typy proste tahnou,at uz pro jednu ci druhou orientaci.

Nicmene se priklanim, ze toto je hlavne pro zenske oko...no ja bych svymu chlapovi takovy trenky koupila a pak bych si predstavila, ze svlikam Rafu :-D :-D :-D
Reagovat
Vorlos6
Tenis už neumí tak se dal na modeling :D :D
Reagovat
elda
Reagovat
smazaný uživatel
wow, najkrajší a najsexi tenista
Reagovat
spaniel
Jj, je to fešák

http://capybarasthatlooklikerafaelnadal.tumblr.com
Reagovat
smazaný uživatel
Posli nam svoji fotku, at vime jakej ses krasavec...nebo zvire:-D

Tohle je tak ubohe, z toho zakomplexovanost primo tryska...je mi te lito.
Reagovat
spaniel
Myslim, ze by sis mela vygooglit zakomplexovanost, zjevne nechapes smysl toho slova. Co decko? Uz si mu dala tikety, at nema hlad?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotrebuji si nic googlit, jsi zakoplexovany az na pudu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
*m
Reagovat
spaniel
Tak mne řekni, jak ze sdílení toho odkazu vyplývá zakomplexovanost?
Reagovat
spaniel
*p
Reagovat
smazaný uživatel
Zakomplexovani lide se vetsinou casto a radi vozi po lidech, navic takovych, kteri maji urcite dalo by se rici vyrazne prednosti, jsou hezci, uspesnejsi, atd.
Delas to tady porad, porad nejake narazky na Rafu..smutne...stejne jako to dela R_F.
Reagovat
spaniel
lol

To vubec neřeším. Tady slo ciste o to, ze jsou lidi co ho vidi jinak. Mne se podoba na kapybaru a prijde mne to zábavné. Ted si zkus vygooglit nedostatek smyslu pro humor a vztahovacnost, aby ses o sobe dozvěděla par dalsich veci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Smysl pro humor mi nechybi. Nemam jen rada zakerne lidi.

A radeji budu hloupa pipina, nez zakerna svine :-)

Jen kdyby sem z nas nekdo dal neco o RF, sesypali byste se jak srsni.
Reagovat
spaniel
Uz nevypada jak zamlada.

http://youtu.be/tqlYpEtDWmo
Reagovat
elda
Reagovat
Roger_Federer
Co je na tom smutneho, nezaujateho to pobaví, zasmeje se..cte dal, nedela z toho vedu.
Reagovat
Amputace
Fanoušek Nadala ale samozřejmě nezaujatý není - to dá rozum. Je to fanoušek tenisty, kterého se ten rádoby "vtip" týká. Takže on to pochopitelně těžko přejde bez reakce, ale zřejmě se vůči tomu nějak vymezí - navíc když to byla reakce právě na fanouška Rafy.

Humor založený na dělání si legrace z něčího vzhledu mně byl vždy vyloženě odporný. Podobné je to s tou homosexualitou. To jsou zkrátka faktory, které člověk neovlivní vlastním rozhodováním, myšlením, vůlí a přijde mi silně trapné (nikoli vtipné, takže se neohánějte tím, že nemám smysl pro humor, protože je to špatný vtip, kterému se smějí spíš ti, jejichž smysl pro humor je tak na úrovni Zdeňka Trošky) a současně nespravedlivé vůči tomu člověku, dělat si z těchto věcí legraci. Naprosto beru, když tady rýpete do Nadalových rituálů, zdržování, hekání atd. (i když i to už bývá někdy moc), protože to všechno on si sám vybral, rozhodl se tyto věci praktikovat a sám si byl jistě moc dobře vědom toho, že to některým lidem přijde komické. Nicméně mu to asi nějak pomáhá v koncentraci, takže to dělá. Ale smát se někomu pro to, jak vypadá, nemá nic společného se smyslem pro humor, to je pouhá pokleslost. Já bych, spanieli, na základě toho netypoval, že jsi zakomplexovaný, to vůbec ne, daleko spíš bych ale byl schopen předpokládat, že toho, co jsi předvedl s Rafou, jsi schopen i v reálném životě a to mi přijde dost nízké - Rafa, neRafa.
Reagovat
spaniel
Byla to reakce na vyrok, ze je to nejhezci a nejsexi tenista. Ostatne jako posledne pri stejne diskusi. Nemyslim si to, ony ano, je to jejich nazor, vpoho, ja mam jiny. V beznem zivote se s takovymito temami nazapodivam. Jsi zaujaty, chapu...ale ja tam tu kapybaru proste vidim.
Reagovat
Amputace
To, že s tím názorem nesouhlasíš (já s ním rovněž nesouhlasím), je naprosto v pořádku, ale nesouhlas se dá přece ventilovat i jinak než jak jsi to udělal ty.

Jistě, byla to reakce na příspěvek fanynek (pokud se nepletu), které si pod článkem o Nadalově reklamě na spodní prádlo přišly obdivně zavzdychat - prostě nic, nad čím by se normální nezaujatý fanoušek tenisu pozastavil; čemu by vůbec věnoval pozornost - a ty samozřejmě musíš přijít a kazit jim to. Obviňuješ tady fanoušky Nadala ze zaujatosti, ale sám jsi zaujatý až na půdu.

Podstata mého příspěvku však tkvěla v něčem jiném. Ty tohle považuješ za vtipné a všechny, kteří to za vtipné nepovažují, osočuješ z nedostatku smyslu humoru. Hned máš jasno v tom, že to, co přišlo vtipné tobě, prostě vtipné je a kdo se tomu nezasměje, nemá smysl pro humor. Pokud to má ale být vtipné, je to tak úroveň céčkových amerických komedií, které přesně na tomto typu humoru stojí. Myslíš, že pokud se nesměju u Kameňáku, nemám smysl pro humor?
Reagovat
spaniel
Aha, takze tvuj smysl pro humor je ten jediny spravny?
Popravde, netvrdim, ze je to extra vtipne... Znam to dlouho, nedal jsem to sem. Ted to bylo spis na popichnuti tech vzdychajicich, za bricho se bude sotva nekdo popadat. Ze jsem zaujaty je fakt. Nikdy jsem se netajil, ze ho nesnasim.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna vec je nesnaset ho jako konkurenta sveho idolu a druha vec je bavit se na jeho ucet, co se tyce vzhledu.
Ubohe, hnusne, nizke, malomestacke, primitivni a v neposledni rade velmi infantilni....
Reagovat
spaniel
Ty jsi posledni co muze nekoho kadrovat.
Reagovat
Amputace
A tvůj je jediný správný? Já na rozdíl od tebe nikoho neosočuju z nedostatku smyslu humoru, když se nezasměje něčemu, co mně přijde vtipné. Přijde ti to vtipné, budiž, u Babovřesek se zřejmě popadáš za břicho, v zásadě proti tomu nic nemám, ale proč někomu nutit, že je to vtipné a že by se tomu měl zasmát (v opačném případě je samozřejmě zaujatý fanatický fanoušek Nadala), když mu to tak vůbec nemusí připadat a místo Babovřesek se zasměje radši u Absolventa? Mně to vtipné nepřijde a nemyslím si, že nemám smysl pro humor a nejde o Nadala, jde o princip, na kterém je ten humor postaven. Hodit tu někdo něco podobného ve vyvedení Federer x Brežněv, zdálo by se mi to podobně ubohé.

Pokud otevřeně přiznáváš, že nesnášíš Nadala (doposud jsem tě přímo neviděl to udělat), pak nechápu, jak můžeš jiné lidi napadat ze zaujatosti, aniž by sis sám připadal jako pokrytec. To už tedy víc uznávám ty čistokrevné hejtry typu Petříka, kteří si na nic nehrají a prostě otevřeně hatují a netají se tím - nemají žádnou jinou diskuzní ambici. Ty se však někdy snažíš poučovat, nebo dokonce moralizovat na adresu Nadalovců, což je vzhledem k tomu, že Nadala nenávidíš a dá se tedy předpokládat, že mnoho tvých příspěvků směrem k Nadalovi je touto nenávistí ovlivněno, úplně nepochopitelné. To si přece musíš připadat jako úplný - s prominutím - kretén.
Reagovat
spaniel
Tvl, nebyl si dnes dlouho na slunku??? Toto miluju, amaterske filosofy.
Jasne jsem napsal, ze to extra vtipne neni, ze to byla rrakce na jeho zboznovani. Chapes?
Nevim proc sem furt tahas Babovresky, ja to ani nevidel, ale zda se, ze ty jsi v tom expert. Nebo jsi jeden z tech, co na takove skvary primo cekaji, aby mohli pak na csfd psat sva moudra a vsem hauet do ksichtu jejich nazor.
Ze ho nesnasim jsem napsal mnohokrat, zrejme si chybel, jelikoz si zrovna nekoho poucoval o Babovreskach.
Moralizuju je na adresu tech Nadalovcu, co delaji to same. To samozrejme prehlizis.
Zdar a pozdravuj Trošku.
Reagovat
Amputace
Amatérský filosof, co to znamená - opak filosofa z povolání?

Mé reakce se vztahovaly k tomuto: "Mne se podoba na kapybaru a prijde mne to zábavné. Ted si zkus vygooglit nedostatek smyslu pro humor (...)"

Tady přece jasně říkáš, že nemá smysl pro humor, protože jí to nepřišlo vtipné. Když jsem s tebou o tom začal argumentovat, uhnul jsi a náhle začal psát, že ti to také nijak extra vtipné nepříjde, fláknout jsi to ale nám, "Nadalovcům", do ksichtu musel, to sis prostě odpustit nemohl.

Ten příklad s Troškou se přímo nabízel, protože ten vtípek s kapybarou je na dost podobné úrovni jako humor v jeho filmech. Chtěl jsem tím příkladem naznačit, že smysl pro humor nejde nijak generalizovat a každému přijde vtipné něco jiného. Takže už jen otřepané tvrzení "nemáš smysl pro humor" je vlastně nesmysl.

Ne, nejsem ten typ, na csfd většinou píšu komentáře pouze k filmům, kterými se stojí za to zabývat, na kterých je něco zajímavého - do této kategorie Troška nespadá. Averzi vůči němu mám proto, že točí nejnavštěvovanější české filmy současnosti, které jsou zároveň srač.kami, takže odvádí pozornost od těch kvalitnějších projektů a není tedy divu, že současná č. kinematografie je tam, kde je. Díky humoru typu kapybara.

Ryješ tady věčně do Forehanda, napsal on snad někdy, že nenávidí Federera? Můžeš se tak pouze domnívat. Na mě tak vůbec nepůsobí, spíš si myslím, že chce za každou cenu dokázat, že Nadal je lepší tenista, ale o nějaké nenávisti k Federerovi v jeho případě dost pochybuji. O mně si Petřík také myslí, že jsem hater Federera.
Reagovat
spaniel
"Mne se podoba na kapybaru a prijde mne to zábavné. Ted si zkus vygooglit nedostatek smyslu pro humor (...)"

Tim jsem prece netvrdil, ze to ma prijit vtipne ji (ze nema smysl pro humor), ale ze ma akceptovat, ze to tak muze prijit nekomu jinemu. Ano, mne to prijde zabavne, zaroven ale netvrdim, ze je to super vtipne. Kde si tim protirecim? Jen jsem poukazoval na to, ze vam to neprijde vubec zabavne, protoze jde o Nadala. Jiste ze to bylo hlavne rypnuti, ze se da videt i jinak nez jen jako model na slipy. Kdyby se nikomu nelibil, jiste by tu kampan nedostal. Pro me ale nezosobnuje krasavce ani nahodou.

O filmech jsme jiz par krat psali a myslim, ze jsme se i shodli. Shodnem se i u Trosky.

Forehand to napsat primo nemusi, nema na to koule, ale kazdemu je to vic nez jasne. U kazdeho clanku koment-rypnuti a ne vsechny vtipne a s nadhledem jak si namlouva. Mozna jsem hater Rafy, mozna ne. Jaka je definice, kde je hranice? Porad si myslim ze v prvni rade fandim Fedexovi, zast k Nadalovi je jen doplnkem, vyplyvajicim z nekolikaletych debat a hadek.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha...a kde ja jsem kdy napsala, ze nesnasim Federera???! Kdyz uz teda moralizujes na adresu Nadalovcu, kteri udajne delaji to same, HA!!!!????
Reagovat
spaniel
Kdo mluvi o tobe? Vsechno se netoci kolem tebe
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak tim se to vysvetluje :-D
Reagovat
Amputace
Ne, podle mě jsi tím jasně naznačil, že nemá dostatek smyslu pro humor, protože jí to nepřišlo vtipné - z toho důvodu jsi jí "poradil", aby si vygooglila "nedostatek smyslu pro humor". Pokud jsi to myslel jinak, vyjádřil ses nešťastně.

Ničím si neprotiřečíš, psal jsem akorát, že z počátečního "přijde mi to zábavné" jsi v průběhu naší diskuze hodně slevoval.

Nadal pro mě krasavce docela zosobňuje, tím myslím, že je prostě velice pohledný muž a věřím, že pokud by vešel do místnosti (a nebyl to ten známý sportovec), ženy by si ho všímaly. Akorát má zvláštní výraz, jakoby takový asexuální - celý mi přijde trochu asexuální, byť je to prototyp playboye, vůbec z něj necítím tu jiskru. Určitě jsou pohlednější tenisté, o tom žádná.

Na Forehanda mám úplně jiný názor (a podotýkám, že důvodem není to, komu fandí). Nepřijde mi zkrátka jako hater. Ano, narážky má téměř pořád, pod každým článkem, ale 80% těch narážek se týká boje o to, kdo je lepší - Nadal nebo Federer. Když někdo napíše něco negativního o Nadalovi, okamžitě přijde, aby kontroval směrem k Federerovi. Já jsem si téměř jistý, že kdyby těch 17GS měl Murray nebo Djokovič, bylo by to úplně stejné. Myslím si, že vůbec nejde konkrétně o Federera, ale o to, že Federer je krok před Nadalem v různých rekordech a statistikách a celkově mu zatím přísluší titul nekorunovaného krále tenisu. Forehand nedokáže vystát, že ten titul nepřísluší Nadalovi. Tak na mě působí. Pravdu ale zná samozřejmě jen on sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je velmi sexy,to ti muzu rict zkusenym okem...to mi ver. Nic asexualniho z zenskeho pohledu na nem neni ;-) naopak. Ten jiskri jak rozjeta zasuvka ;-) viz. komentare zdejsich dam.
Ale muzum to samozrejme muze pripadat jinak, takze ti tvuj pohled neberu :-)
Reagovat
Amputace
Ne, to samozřejmě, pohledný a přitažlivý pro ženy je určitě velmi, to nepochybuji. Ale u člověka, vypadajícího jako on, bych čekal jakousi frivolnost, která mu podle mě chybí. Působí na mě docela lhostejně v otázkách sexuality. Srovnej to třeba s Djokovičem. Ten naopak přetéká sexapelem, flirtuje, usmívá se na ženy a podobně. Rafa je vůči těmto věcem naprosto lhostejný.

Aby ale bylo jasno. Nemyslím si, že je homosexuál. Spíše mi přijde, že jim neotřásá sexualita v takové míře, jak je u mužů jeho věku běžné. Soustředí se prostě jen a pouze na tenis, až je to možná trochu chorobné. Viz to známé video z Ria, kde byly naprosto krásné podavačky míčků, které po něm neustále pokukovaly a on ani nehnul brvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze je jednoduse nesmely...a plachy k tomu. Prvni a jedina holka na cely zivot, nikdy zadnou jinou nebalil,ani to nepotreboval, takze to zkratka a proste s zenskyma neumi.
Cemuz tedy ale odporuje tato reklama, pac ten pohled na konci mluvi jasne.
Tak ja uz nevim, no :-D
Reagovat
George_Renel
Jj, ten je ta sexy, že se na něj smějí i etikety na petkách, když si je na sebe otočí. :-)))
Reagovat
spaniel
Taky jsi zaujaty. Ze 80% se tyka souboje Nadal:Federer? Neblazni. Mirka je krava, Roger je egoista, arogant, jde jen po penezich. Clanek je o RF, Rafa ani nehraje a kdo to prispecha orvni okomentovat? Vyrypne, vzapeti z nej vyleze ze zapas ani nevidel, poznamka se Nadala nijak netyka. Prehlizis to, fandovska slepota.
Reagovat
Amputace
Jasně. Ale i když cíleně rýpe, přijde mi - na základě jeho rétoriky -, že v tom pořád hraje obrovskou roli Nadal a to jejich vzájemné poměřování, nikoli nějaká nenávist k Federerovi. "Mirka je kráva", "Federer je egoista" atd., to už jsou samozřejmě z velké části i důsledky toho, co tady předvádíte vy na adresu Nadala. Ty nebo R_F, popřípadě čistokrevní hateři jako Petřík také bývají jedněmi z prvních, kteří komentují články čistě o Nadalovi. (Mimochodem: Minimálně s tou Mirkou by měl soudný fanoušek Federera souhlasit...)

Tohle téma je problematické samo o sobě. Položil jsi výše správnou otázku, kde je vůbec hranice nějakého hatování, co už je nenávist a co ještě zdravé fandění.
Reagovat
spaniel
Ale ale. Vidim ze jsi porota, soudce i kat v jedne osobe. Takze chudak Forehand, to jsou dusledky... Jsem tady od 2009, Forehand pote, kdy ze si se objevil? Za tu dobu co jsi
tady uz vidis maximalne oboustranne veci, ale hned mas jasno.

Zajimave ze furt vytahujes Pe3ka, a co Frantz, Olympiada a podobni?

Proc bych mel souhlasit s Mirkou? Za to ze mela jeden incident za skoro 15 let? Kdyz my jako fanousci mame nervy a zapasy hodne prozivame, co nejblizsi hracu? Nemaji pravo na jeden lapsus? Navic s nekym koho nejspis velmi dobre zna? Mimochodem Forehand to napsal davno predtim incidentem se Stanem, na margo toho ze je pri tele. Kdyz uz teda kritizujete narazky na vzhled.
Reagovat
Amputace
Já nikoho nesoudím, píšu svůj názor. Ty máš z vystupování Forehanda nějaký dojem, já také. Oháníš se tím, jak dlouho sem chodím. Proč? Chceš mi snad říct, že všechno začal Forehand a vy už mu to teď kydáním na Nadala jenom oplácíte? Zažil jsem desítky sporů, které jste vyprovokovali vy a Forehand bránil sebe nebo Nadala v nějaké diskuzi, tak nechápu, co se mi tady snažíš dokázat. Zažil jsem samozřejmě i mnoho diskuzí, které vyprovokoval on. Ale velice často to byly otázky porovnávání Nadala s Federerem - konkurence, význam rekordů, co je důležitější GS nebo být sv. jedničkou atd. Příklady, které dáváš, jsou natolik konkrétní, že už si vážně nevzpomenu. A Mirka je pěkná kr.áva, za to co udělala při tom zápasu s Wawrinkou, pod to se klidně podepíšu. Má být lepší polovičkou nejslavnějšího tenisty světa a takhle se chová. V podstatě ten zápas zk.urvila. A ještě úžasnější byla následná reakce Federera, který nežli by uznal, že přepálila, se jí horečnatě zastával.

Vytahuji Petříka, protože jsem psal o fanoušcích Federera. V minulém příspěvku jsi psal, že Forehand patří k prvním, kdo komentují články, které jsou čistě o Federerovi. Chtěl jsem ti dokázat, že to není tak jednostranné - proč bych tedy měl psát o Olympiádě a spol.? To vůbec nedává smysl...
Reagovat
spaniel
Ne, nechci roct, ze vsechno zacal FH a my se jen branime. Ale ze nemas tvrdit ze je to opacne, kdyz prd vis. Proto soudce. Klidne se ho zastavej a prehlizej jak chces, od tebe to nema zadnou vahu. Jo, Mirka ten zapas pos*ala a co? Mam se z toho zblaznit? A vazne cekas ze se ji manzel nezastane? Neblazni. Navic samozrejme zadna reakce na to, ze to napsal roky pred tim incidentem kvuli tomu ze je tlusta. Fakt uroven. A ty mne jeste tvrd jak nesoudis a jak je svaty, jen reaguje a jen k rivalite a tenisu. Jasne. Timto koncim, nema to smysl.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že je Mirka tlstá nehralo žiadnu rolu. Bola to obyčajná slovná hračka, keďže naznámejšou švajčiarskou kravou, je vďaka preslávenej fialovej krave, čokoládová krava MILKA..A MIRKA má v podstate s ňou veľa spoločného, akurát nie je fialová.
Reagovat
Amputace
Já ale netvrdím, že je to naopak. Vím, že Forehand provokuje, stejně jako vy provokujete, co však tvrdím a v čem se s tebou rozcházím, že 80% jeho provokací, hádek, narážek atd., se týká rivality Nadal-Federer a i z toho důvodu si nemyslím, že je to hater Federera, protože mu jde prostě o dokázání toho, že Nadal je nejlepší tenista vůbec a to dokazování dělá, takříkajíc přes mrtvoly. Možná i z toho důvodu si tebou zmiňované příklady absolutně nevybavuji, protože naprosto zapadly pod návalem těch neustálých hádek o rivalitě a podobně. Málokdy jsem tady zaznamenal, že by Forehand přišel pod nějaký článek, který se týká jen Federera a zčistajasna napsal něco na úrovni kapybary. V řiťopiších, homosexualitě, narážek na plešatění, rituálech, hekání atd. jsou rozhodně experti spíše Rogerovci. Forehand provokuje úplně jiným způsobem, pro mě daleko přijatelnějším a především vztahujícím se hlavně k tenisu. Jestli si myslíš, že se ho zastávám, protože si myslím, že není hater, budiž. S jeho názory na konkurenci každopádně nesouhlasím. V něčem se shodneme, v mnohém ne. Pouze si nemyslím, že je to hater, nechápu, co tě na tom tolik pobuřuje. Snažil jsem se ti svůj názor vyložit úplně v klidu.
Reagovat
Roger_Federer
Vidis, jenom co videt chces.!, kompetentne nestrane posoudit, jak to "Forehend" zkutecne mysli ani nemuzes.., jste na jedne lodi.
Forhend proste hater je, cim hur hraje Rafa, tim vice se projevuje.
Duvody jsou vic nez jasne.
Ctu to tady uz 7 let temer denne a jeho "vyvoj" proste vnimam.
Dej si praci a procti si dizkuze z let 12, pak 13..kdy byl Roger na odpis, to bylo chi-chi-chi,vtipky, srandicky..rypani.Huba od ucha k uchu.Sily jste donas hlava nehlava.Ted maji nekteri tu drzost brecet, kdyz se karta otocila.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta karta ale dlouho na stole lezet nebude. Federer hraje podle meho nazoru predposledni sezonu, Rafa jeste muze pridat. Roger uz mladsi nebude.
Kdo jeste tady z fans Rafy hatuje Rogera, ze nas spaniel hodil do jednoho pytle?
Reagovat
Roger_Federer
To z tou kartou to nebylo vubec podstatne v mem prizpevku.
Cela pointa-nedelejte z jednoho satana, z Forehenda nepochopeneho dobreho fanouska., protoze ja si dobre pamatuji kdy tady Forhend zacal sit do Federera, bylo to po W.2012., kdy se poprve jemne ukazalo, ze Rafa neni nesmrtelny a Roger zvitezil.
Reagovat
smazaný uživatel
No..breci nebreci...ja jsem si teda nevsimla, ze by Roger dosahoval takovych vysledku letos, ze by si z toho Nadalovci museli rvat vlasy. Co letos, vlastne poslednich 2 a pul roku. Myslis letos tu jednu tisicovku a finale W. Tak zas neblazni :-)
Rafa proste nema fazonu, no boooze...
Btw. jak je to dlouho, co Roger vyhral naposledy GS??? A Rafa???
Reagovat
spaniel
17-302-6 :)
Reagovat
Roger_Federer
Nic proti tobe osobne, jsi docela v pohode.
Ale kazdym prizpevkem dokazujes, ze vlastne tenisu(hre) vubec nerozumis.Pro tebe jeto proste o fandeni Rafovi, jako osobe..
Zbytecne se pak zapojujes do tech "valek", ktere jsou dlouhodobe.
Reagovat
smazaný uživatel
Netvrdim, ze mam v maliku vsechny statistiky atd. Ale tenisu (hre) myslim rozumim dostatecne.
Na vybornou Ampu, chvalitebne Forehand, dobre mozna tak ty a spaniel, no a me staci za 4, i tak jsem prosla :-D
Ale tvuj nazor, v pohode.
Reagovat
Amputace
Zase nepřeháněj :) Já tenisu rozhodně nerozumím na výbornou. To spaniel nebo R_F tenisu rozumí rozhodně víc než já. Za žádného odborníka se vážně nepovažuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak ty za 2 a Forehand za 1. At se na me nezlobi :-D
Reagovat
Roger_Federer
Forhend ?,
Ten ktery neco napise, ani si ty fakta neni ochotny zkontrovat..
Cims pak mistifikuje?
Reagovat
Roger_Federer
Ja se nikdy za zadneho odbornika nepovazuji.
Pouze praxe a roky na kurtech jako divak.
Spaniel je uplne jinde..

Chodi sem par lidi,u kterych mi pri rozborech "spadne brada" Sojka, JM (skoda ho), dalsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to mne taky.
Jsem skromna a proto tvuj vypad ke me nepovazuji za urazku.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto vlakno vubec nebylo puvodne o tenisu jako takovem, tak proc do toho motas nejake znalosti? Mela jsem nekolik pripominek na obhajobu Rafy jako takoveho, tak proc bych o tom nemela diskutovat. Chces mi snad kazat kam muzu psat a nemuzu? Ale no tak ;-)
Reagovat
Roger_Federer
No..breci nebreci...ja jsem si teda nevsimla, ze by Roger dosahoval takovych vysledku letos, ze by si z toho Nadalovci museli rvat vlasy. Co letos, vlastne poslednich 2 a pul roku. Myslis letos tu jednu tisicovku a finale W. Tak zas neblazni :-)
Rafa proste nema fazonu, no boooze...
Btw. jak je to dlouho, co Roger vyhral naposledy GS??? A Rafa???
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre, ale to bylo az v tom poslednim prispevku.
A co je vlastne v nem spatne, co by znacilo, ze tenisu nerozumim??? Navic, ty jsi napsal, ze kazdym mym prispevkem to dokazuji....jo aha. Takze i temi nahore...hm.
Reagovat
Amputace
Jo, ale to hi-hi se asi nevztahovalo k tomu, jak Roger vypadá, ale k tomu, že hrál tužku. Jistě. Vždyť to jen potvrzuje můj názor: že Forehand se prostě snaží za každou cenu dokázat, že Rafa je lepší tenista než Roger a toto období, kdy se Rogerovi nedařilo, mu hrálo do karet. Nic to ale nemá společného s hatováním samotného Rogera. Jak jsem psal: mít těch 17GS a nevímkolik týdnů na pozici sv. jedničky Novak, bylo by to stejné: Forehand by se snažil dokázat, že Rafa je lepší než Novak.
Reagovat
spaniel
Mimochodem, jedna vec je jak clovek vypada na fotkach/videu v profesionalni kampani a jina jak ho zname z kurtu... Viz Stan

http://m.famousfix.com/p32842882/l-optimum-magazine-thailand-april-2014/
Reagovat
smazaný uživatel
Krasnej chlap. Na teto fotce, ale zklamu te, i na kurtu!!! Musis videt dal nez na spicku sveho nosu ;-)
Reagovat
spaniel
Mne je sympaticky, takze me nezklames, ale na teto fotce je upraveny az moc. Uz se na sebe ani nepodoba.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadi, je to frajer :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si teda taky nemyslím, že je tohle projev zakomplexovanosti. Zakomplexovaný člověk trpí tím, že na sobě vidí nějaké nedostatky. Napoleon například trpěl tím, že byl malý. Ale že by spaniel trpěl tím, že není kapybara...
Reagovat
janek_da
pro poučení z wiki:

Zdroj pro celé toto pojmenování je Napoleon Bonaparte, jehož armádní výpravy a ambice byly přisuzovány právě jeho touze po kompenzování si výšky. Mylnost tohoto tvrzení se ukazuje při uvážení faktu, že byl v tehdejší době dokonce o něco vyšší než průměrný Francouz. Jeho domnělý malý vzrůst byl totiž odvozován jak podle špatné délky míry Francouzského coulu (který byl o 7% delší než nynější Anglický coul), tak podle špatného překladu výrazu le petit caporal (Angličany nepřesně překládán jako "malý kaprál", přestože Francouzi v tomto kontextu slovo malý požívají jako vyjádření postavení, ne vzrůstu). Tudíž Napoleon není zrovna nejvěrnějším příkladem Napoleonského komplexu. O tom, že neměl sebemenší nejistoty ohledně své postavy, svědčí skutečnost, že se obklopil strážci, kteří byli jedni z nejvyšších.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tvou informaci:

http://lidovyslovnik.cz/index.php?dotaz=zakomplexovan%FD

Tak se prosim jeste vic neztrapnuj :-D
Reagovat
smazaný uživatel
a s pocity menecennosti k tomu...no fakt velka litost, velka....
Reagovat
smazaný uživatel
Tve urazky jsou pro me rajskou hudbou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tve urazky jsou pro me rajskou hudbou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu zvláštní definice. Řekla bych, že člověk, který je ignorant, je přesným opakem někoho, kdo je něčím horoucně zaujatý...
Reagovat
spaniel
Mne to sem davat nemusis, narozdíl od tebe vim co to znamena. Oceňuji ale, ze si se snažila doplnit si mezery.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože spaniel, ty si tak tupý..
Reagovat
spaniel
Neunášíš? Není divu vzhledem k výkonům kapybary ;)
Reagovat
smazaný uživatel
super

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/s720x720/10401361_10152762611631026_5253070774585574075_n.jpg?oh=dcb5824636e696c7158ea46d5d8a8f96&oe=56619E59
Reagovat
smazaný uživatel
Vime svoje ;-)
Reagovat
elda
Tak tak, holky :))
Reagovat
elda
Dost trapné!
Reagovat
spaniel
Kde je vas smysl pro humor? Ja ty stranky nedelal, ale taky v nem vidim spis toto zviratko nez býka. Navic ty jeho tiky pripominaji myci ritual tohoto zviratka.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokrytec..Dobre, ze si sa tu nesiel do krvi pohádať, keď som Švajčiarku Mirku nazval švajčiarskou kravou MILKA..A zrazu to hras na humor...

Takze v tvojom prípade naozaj, vypni počítač, urob 10krokov smerom ku kúpelni a mrkni na zrkadlo..
Reagovat
spaniel
Takže ty mne tady jdes pranyrovat za to, co sa bezne delas? Ty prijdes, urážíš a pak na reakce napises, ze jsme precitliveli a nemame smysl pro humor. Kdyz to udělám ja, tak je to problem? A ze kdo je pokrytec.

Navic jsem neprskl stínu jak ty, jen par obrazku, ktere jsou skutecne vytvořené k pobavení. I kdyz zjevne ne precitlivelych Nadalovcu...

Roky jsem psal Rafa, Rafan, Nadal zatímco tys psal arogant a egoista. Kdyz mel Fed krizi, meli jsme to denne na talíři. Hrdina, co tvrdil, ze vek nic neznamena a ze Nadal bude v pohode vyhravat po třicítce. A vida ho! Mel bys jit pred to zrcadlo sam. Nejsem svaty a x lidi tady muze hodit kamenem, ale ty mezi ne rozhodne nepatris. Nemas mne co vyčítat.
Reagovat
smazaný uživatel
Arogang a egoista?..Tak to si ma snáď s niekym pletieš..Federera nazývam bud Federer alebo Roger, egoistom a arogantom som ho mozno nazval, no urcite to nepouzivam miesto mena..

Ak uz Rafa nikdy nic nevyhra, tak nemam problem uznat, ze som sa mylil, tvoje závery su vsak predčasné..Ak by nejaká stávková vypísala zajtra kurzy, ci Nadal este niekedy vyhra GS alebo uz nikdy, stále by bola vacsia sanca, ze vyhra, nez ze nevyhrá..
Reagovat
spaniel
Sam jsem zvedavy. Rozhodne ho jeste neodepisuju, ale ta mizerie trva uz hodne dlouho. Nejvetsi ukazatel jeho krize je to, ze se nechytl na antuce. Letos uz to moc nevidim, pokud se chyti, tak nejspis pristi rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tě tentokrát podpořím. Tyhle stránky už jsem sice viděla, ale přijde mi to dost dobrý.
Reagovat
spaniel
Nekdo si dal praci vsechno to k sobe napasovat. Taky je tam podoba. A tady se dve pipiny jdou z toho zblaznit. Aspon jedna normalni ženská.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Tuhle tvou reakci bych si měla nascreenovat a zarámovat, abych se měla čím ohánět, až mi tu zase budou někteří uživatelé tvrdit, že i ty si myslíš, že jsem úplná k*áva :D
Reagovat
Kozoroh
Podoba Nadala a kapybary se nezapře ;-)
Reagovat
spaniel
Ze jo :)
Roger ma velky nos, obočí huňaté jak Brežněv, Nole ma oči centimetr od sebe a misto vlasu kartáč a nezblazníme se z toho.
Reagovat
Nola
Noleho kartac asi neumoznuje iny zostrih . skoro na jezka,neviem si absolutne predstavit v podobnom zostrihu Fedexa, popr. Rafu, stratili by svoju tzv. indentitu, dlhe vlasy u chlapov dnes neletia, Nole naopak :D kraca s dobou, co, by niektori chlapi za ten kartac na hlave dali....
Reagovat
spaniel
Jj, nema na vyber. Hustějsi vlasiska snad ani nejsou.
Reagovat
Kytka
To tedy dali reklamu na slipy tomu pravému. nebo, že by konečně našli takové, co se mu nebudou zařezávat do půlek a nebude je tudíž muset z nich pořád tahat přes šortky?
Reagovat
Mayo
omg
Reagovat
peggy
Rafo,jsi super i v pradle,ale jeste lepsi budes jako vitez posledniho grandslemu.
Reagovat
smazaný uživatel
http://m.youtube.com/watch?v=InJzaIR3b7M
Reagovat
Frick
Kdyby mu slepáka dělal nějaký řezník, tak se ještě mohl chlubit "mužnou" jizvou :-P
Reagovat
jackiec
konečně ten gay zjistil že je tenisově mrtvý tak třeba zarobit na něčem jiném dokud ještě ten prďola zajímá aspoň své intergalaktické fans
Reagovat
Mayo
A El Řiťuál je kde?
Reagovat
smazaný uživatel
Chcel som, aby sa Rafa vyhol Coricovi, Lopezovi, Fogninimu, Raonicovi, Verdascovi, Djokovicovi a dalším a on ich všetkých dostal rad za radom :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa Coris, Andy Kyrgios, prvé kolo..
Reagovat
Denis92
Nadal Djokovic
Reagovat
Roger_Federer
Spatne pro Rafu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fuk, QF by byl úspěch a pak se může stát cokoli.
Reagovat
Kozoroh
Rafa do toho QF ani nedojde. Nebude chtít riskovat debakl ;-)
Reagovat
Nola
zadrz uz konecne....
Reagovat
Kozoroh
Ty se bereš strašně vážně. Člověk napíše odlehčený koment a pro tebe je hned oheň na střeše...
Reagovat
smazaný uživatel
Za to Nole do finále dojde, ale samozrejme iba tam, na výhru ako obvykle mať nebude..
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
Denis92
Nishi Fedex
Murray Djokovic
Reagovat
Denis92
1.kolo L.Mayer
2 kolo Darcis/Baghdatis
Reagovat
Pe3k
Jako vždy první mezi bandou neschopných pozéru už znám los.
Reagovat
Nola
otravne reklamy, ktore nam ponukaju TV v komercnych pauzach vzdy vyuzijem na svoje osobne potreby :D od tejto by som rozhodne neodisla....
vsetci TOP tenisti tocia reklamy, nie, kazdy sa hodi do reklamy na spodne pradlo, za mna palec hore
Reagovat
Pedronegro
pěkná reklama, snad je součástí smlouvy s TH to, že mu dodají spoďáry, které si nebude muset neustále popotahovat, to by bylo fajn, i rozhodčí by měli radost :)
Reagovat
Denis92
Mam take tusenie, ze tento rok sa na USO konecne dockame suboju Federer - Nadal vo stvrtfinale. Predsalen by sa patrilo, aby sa tito dvaja borci stretli aj na zaverecnom GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak sa ti žiada Nole, nech sa páči, skukni 0:54. :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=T6qeOYRJPxg
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo :-D tak saska delat umi, to by mu slo. Jak ho nemusim, tak toto je docela sympa :-D
Reagovat
janek_da
Zajímavý komentář od Forehanda v 2 dny starém článku
http://www.tenisportal.cz/zpravy/atp-zvysila-kyrgiosovi-trest-zatim-jen-podminene-17014/#comments

k tomuto tématu:

"Naopak, čo sa týka segmentov ako móda, kaderníctvo, kozmetika, atd..Tam si dovolím tvrdiť je počet homosexuálov medzi zastúpenými mužmi snáď štvrtinové, tretinové.."
Reagovat
smazaný uživatel
tak pozor! Tam šla debata o homosexuáloch. Toto je predsa reklama na spodné prádlo a to nosia všetci muži, no azda. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem na čo narážaš..Neviem o tom, ze by bol Nadal model, kaderník alebo vyzážista...Toto je jasný job, za ktorý dostal určite slušne zaplatené...
Reagovat
gigin
Ne asi. Točil to pro Pica.
Reagovat
smazaný uživatel
Keby točil pre pica, tak nemá trenky..
Reagovat
gigin
:DDDD Však nejdřív dělá drahoty a pak je shodí... tvl v klidu, prostě za to dostal nasypáno, tak co. Dělal to i Nando a jiní tenisti. Já v tom nevidím problém. Lepší, jak kdyby to točil Zeman třeba, nebo tak někdo...
Reagovat
FulnekUltras
Aligátor v gumovém člunu ještě docela nedávno prokazoval vynikajicí formu... ;)
Reagovat
janek_da
Přijde mi to legrační. Píšeš o modě, že je tam více gayů. Buch Nadal dělá reklamu pro modní značku, v reklamě rozhodně modelem je.

Ale nic, mi je celkem jedno, jestli je Nadal ten nebo henten.

Kdyby ses tomu zasmál, tak by se mi to víc líbilo než "nevím na co narážíš". Takové kozorohovské ...
Reagovat
Amputace
Tak ono jde o to, že tahle fáma o Nadalově homosexualitě už není, především zásluhou R_F, vůbec vtipná. Tomu už se smát ani nejde. Zpočátku to vtipné bylo, to ano, teď už je to spíš trapné.
Reagovat
slacker
a je to fama?
Reagovat
Pe3k
Ty obloučky a to jeho hekání, je to tak trochu teplý tenis...
Reagovat
Amputace
Teplý? Tak na jedné straně všichni tvrdíte, jak hraje hrozně silově a Federer lehce a pak napíšete, že teplý tenis je ten Nadalův :D
Reagovat
Roger_Federer
Jaka fama?
Tu jeho snim nikdo nevidel na nove fotce vic nez 3 roky.Vyskytuje se pouze ve spolecnosti muzu.
Zadne info ze soukromi, zadne plany do budoucna.
Vsichni oostatni teniste zenati, decka...
Reagovat
smazaný uživatel
Zenatí, decka :-)...Snád by si tejto zasterke neveril..Roger Federer je tiež teplý a má ženu a deti..Deti síce po umelom oplodnení, ale má..
Reagovat
Roger_Federer
Vklidu Peter, i kdyby, me by to bylo uplne fuk.Me zajima jeho tenis, vsecko ostatni me jedno..
Me jenom bavi, jak kdykoliv do toho tematu jdu :), doleti nekdo z Nadal fans a strasne zacne prskat, jako kdyby to byl konec sveta, kdyby to nahodou byla pravda..
Reagovat
Amputace
Co to blábolíš, že ho s ní tři roky nikdo neviděl? Je pravidelně k vidění na jeho zápasech, to ti nestačí?

Řekni mi, kdy naposledy jsi viděl s přítelkyní nebo nějakou ženou třeba Verdasca, známého sukničkáře? Je to taky gay?

Jsi úplně absurdní.

A kdybych tady neustále psal, že Federer je agorantní egoista, který se mimo kamery ani nepodepíše dítěti, věř mi, že také někdo z FFF doletí a začne prskat.
Reagovat
Amputace
A není samozřejmě nijak těžké dokázat, že s těmi fotkami tradičně mystifikuješ.

http://rafaelnadalfans.com/2014/07/20/photos-rafael-nadal-and-maria-francisca-perello-look-amazing-at-friends-wedding/
Reagovat
Roger_Federer
:)
Reagovat
smazaný uživatel
A nezasmál?..Veď o vlákno nižšie s giginom si z neho sám robím srandu..Ja nemám problém si z Rafu vystreliť, to sa fanatikom z Fed fans nikdy nestalo v spojitosti s Rogerom..

To, ze mi tvoj koment neprisiel vtipny bolo hlavne preto, ze bol odveci..Nadal nie je profesionálny model, je to profesionálny športovec a z toho vyplývajú reklamné kontrakty, z ktorých má ďalší profit..Úprimne, nechápem, co bolo take tazke pochopit na tom, jak som na gayov narážal v profesiách, kde sa vyskytujú častejšie..Nadal vsak do tej profesie predsa nezapadá...
Reagovat
smazaný uživatel
paráda ! To je telo, to by chtělo ! Ten úsmev na konci, waw
Reagovat
smazaný uživatel
btw, video sem niekto hodil už včera. Je fajn, že je tu aj článok. Niekto si zas zgustol. Pokiaľ je o ňom reč, tak je dobre, ak nie, bude veľmi zle.
Reagovat
gigin
myslím lepší trenky:

https://pbs.twimg.com/media/CMH3WkwWoAA58Nx.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
gigin
D&G co? Ne?
Reagovat
smazaný uživatel
jj
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Vojtaakk
Součástí smlouvy je i to, že se firma přejmenuje na Strýček Tony Hilfinger!
Reagovat
Fandina
Nádhera. Chválím, moc se mi to líbí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
babolat.cz
no, raději bych viděl, jak smete na USO Fedexe...
Reagovat
smazaný uživatel
To je nechutná reklama. Ale docela vtipná.
Reagovat
gigin
Tak nechutná, víš jak no. Kdyby tam hrála třeba Ana, nebo nějaká, která se ti extra líbí se svým funidlem, tak to budeš vidět jinak ;)) Pokud teda nejsi jinak orientovaný no... Tak pak nevím :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
trošku nadsázka ;-) každopádně Anu bych tam viděl stokrát radši :D
Reagovat
Jan
Jo, s Anou by to stálo za to. To by byla chutná reklama :)
Reagovat
tedi
evidentne nejsi cilova skupina. :))
ja rafu nemusim, znacku hilfiger nesnasim a az tak spatny mi to neprijde. :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Co je spatny na ty znacce???
Reagovat
smazaný uživatel
Je bozi!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká nechutná. Jak nemám Rafu ráda, tak tady to nemá chybu. Grrr :D
Reagovat
George_Renel
To dlouhodobé zpracování spodního prádla bylo jen předehrou pro reklamu na toto. Jestli je to to správné, ušetří Rafovi hodně času.;-)))
Reagovat
George_Renel
...upravování..
Reagovat
FulnekUltras
Příště bude reklama na složenky s hnědým pruhem... ;)
Reagovat
EllNino
Rafo Rafo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kedy nasho casu je ten žrebko dnes?..
Reagovat
EllNino
myslím, že kolem 1 :)
Reagovat
gigin
já su z toho zmatený, jak Goro před Tokiem...

https://www.youtube.com/watch?v=4tVoVghS0M8
Reagovat
gigin
Tak je to prej 11:30 am tamního času.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže u nás 17:30?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz se chlapci ale dohodnete a hodte sem nekdo ofico cas :-) Mam v tom z vas gulas :-D
Reagovat
gigin
tome v 17 hodin ofiko začátek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok no.
Reagovat
janek_da
Rejko Kitamoriová ti musí zapískat
Reagovat
smazaný uživatel
Proc to davaj jako clanek na TP?????

Nevidela jsem tady reklamu treba Noleho nebo Fedexe.

To ovsem nic nemeni na tom, ze Rafa jako vzdy nema chybu :-) ILH.
Reagovat
Roger_Federer
:)..
Reagovat
smazaný uživatel
no, Roger reklamy má, akurát tak na hodinky či žiletky. Viac si nemôže dovoliť. :-) Nebolo by od veci, urobiť aj na depiláciu hrude. Má na nej riadnu baranicu. :DD
Reagovat
Roger_Federer
Roger nema cas, se venuje tenisu na plny uvazek, nema potrebu se ukazovat v reklamach na poker, nebo spodni pradlo, predpokladam.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě, proto měl příjmy z turnajů 9,0 a z ostatních činností 58,0. To jenom naokraj, až zas budeš příště předpokládat :D
Reagovat
Roger_Federer
:)..A?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z toho předpokládám, že tvá úvaha nebyla správná, a mě to určitě pobavilo :)
Reagovat
Roger_Federer
Pointa byla, ze Roger nema cas tocit teple reklamy na spodni pradlo.
Ale je mozne, ze Rafu k tomu donutila financni situace, predloni totiz mel pry problem z bernakem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi zábavný, být tebou tak si za tu přezdívku ještě dopíšu 17. Doufám, že moji pointu taky pochopíš :)
Reagovat
Roger_Federer
Nepochopil jsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Predpokladám, ze myslel vek..Dufam, ze nie IQ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
a nebude to počet GS s tým, že už ďalšie nezíska? :-)
Reagovat
babolat.cz
to je tedy zhovadilá odpověď, aspoň přiznat chybu bys mohl, prostě si přestřelil.
Reagovat
smazaný uživatel
ooooooo sexy. Moc hezká podívaná
Reagovat
Pe3k
Mimo tyhle trenky řekl, že se strýček Tonym nerozejde, že chyba není v trenérovi, ale v něm. Takže žádná změna v jeho hře nenastane...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist