VIDEO: Nádherná výměna Nadal - Verdasco

2. 2. 2009, 12:47
Video dne 25
"Nic podobného jsem ještě neviděl," kroutí hlavou komentátor semifinálového zápasu Australian Open po výměně mezi Rafaelem Nadalem a Fernandem Verdaskem. Není divu, že si hlavně první hráč světa - jenž se jednu chvíli dokonce ocitl na kolenou - vysloužil půlminutový potlesk diváků, kteří se neudrželi na sedačkách.
Rafael Nadal

O tom, že tato výměna nebyla jediná, která v bitvě trvající 5 hodin a 14 minut stála za zapamatování, se můžete přesvědčit i v dalším videu:

pva, YouTube

Komentáře

25
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mám takový dojem, že i kdyby se do finále nakonec dostal Verdasco, tak by Federer stejně prohrál...
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou spekulace, byl by jiný zápas. Osobně si myslím, že proti Verdaskovi by měl větší šanci na úspěch, neb z něj nemá takový vítr jako z Nadala. Třeba by Fedexův výkon byl méně nervózní. Koneckonců Roger to sám před finále přiznal, že by radši Verdaska..ale to už je fuk.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že je to jenom spekulace, ale prostě si to myslím a určitě nejsem sám, kdo má takový názor...Verdasco hrál famózně a i kdyby z něj Fedex neměl žádný respekt, moc by mu to asi nepomohlo:)) Fernando dokázal zatlačit Nadala, přehrávat ho, což se o Federerovi jednoduše nedá říct, toť můj názor...
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy se to nedozvíme, ale s Verdaskem bych Fedexovi věřil. Psychika dělá hrozně moc :-). Porovnávat to podle toho, kdo Nadala víc zatlačil podle mě nejde. Ale nikomu názor neberu :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Co říkáš zítra na Karola Becka a Karloviče?? Podle mě by to měli dát, navíc tam jsou solidní kurzy...
Reagovat
carolyn
Podle mě kdyby Verasco hrál tak skvěle jako proti Nadalovi a Fedex by hrál tak jako hrál finále, měl by Verdasco šanci, ale takhle to nejde brát, jak řekl nepofata byl by to jinej zápas
Reagovat
smazaný uživatel
Jako oba by měli vyhrát..ale jako tutovky to neberu :-).

Beck v halách umí, má i solidní formu..jen je vždy trochu rizikové první kolo dalšího turnaje, po tom, co hrál minulý týden finále. Ale dal bych Becka, i když s Bogdanovičem už 2x prohrál..
Karloviče nevím..taky by měl..ale na Petzschnera v halách pozor. To bych asi za ten kurs nehrál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co bys teda hrál?? Já asi Becka, Berrera, Tsongu, pak možná handicap na Selu proti Ferrerovi, přemýšlel jsem nad Chardym, ale nakonec ho asi nedám, možná ještě Seppi a Melzer...
Reagovat
smazaný uživatel
No chápu, že jste radši, když "váš" Fedex podlehne Rafovi, než aby to schytal s Verdascem, ale já si myslím, že by ho Fernando spláchnul:))
Reagovat
smazaný uživatel
Istomin, Berrer.. Možná Beck, Dorsch, Seppi nebo Granollers :-). Ale jen jsem to tak rychle proběhl.
Reagovat
carolyn
okoune pokud si myslíš že víš o nás dost, měl bys vědět že my nejsme žádní fanoušci Fedexe, prostě jsme mu det jen přáli. Já jsem hlavně fanda hezkého tenisu .....
Reagovat
smazaný uživatel
No ale pokud jsi fanda hezkého tenisu, jak sama říkáš, carolyn, tak to bys přece měla na AO fandit spíš Verdascovi než Fedexovi, ne?? Znova opakuju, ten hrál famózně, jeho zápasy se mi líbily mnohem víc, než ty, ve kterých účinkoval Roger...Takže, zdá se, jsi zarytá rogerovkyně a jen se k tomu nechceš přiznat:))
Reagovat
carolyn
Ano hrál dobře. Nevidím nic špatného přát Fedexovi vítezství a vyrovnat tím Samprase. A tvoje názory jsou mi jinak ukradený
Reagovat
smazaný uživatel
Víš Okoune, on je rozdíl někomu přát a být zarytý fanda. Pokud toto je pod tvou rozlišovací schopnost, pak s tím asi nic neuděláme :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Chápu, že manželé musí držet při sobě, ale prostě se mi zdá, že jste asi rogerovci:)) Já jsem to Fedexovi sice přál taky, ale musím říct, že Verdasco odehrál skvělý turnaj a byl lepší než zmíněný Roger a v případném finále by ho porazil, toť vše:)) Jinak, kteří jsou vaši oblíbení tenisté, kterým opravdu fandíte, bez ohledu na to, jestli se jim daří, nebo ne??
Reagovat
carolyn
Ty tvoje dětinské poznámky jsou nad moje chápání
Reagovat
smazaný uživatel
Nepsala jsi náhodou před chvílí do diskuze, že máš takové IQ, že vyšší už ani nemůžeš mít?? Zdá se, že není až tak velké:))
Reagovat
smazaný uživatel
Okoune, jsi obyčejný provokatér.
Reagovat
smazaný uživatel
No verdasco by jakožto levák proti federerovi bez šancí uplně nebyl ,ale po tom semifinále, kdyby ho vyhrál on ,tak si nemyslím ,že má tak dobrou kondičku jako nadal ,tak by to asi proti federerovi neuhrál a osobně si taky myslím že verdasco hrál na AO lepe než federer:-)
Reagovat
carolyn
Tady se má řešit tenis, ne osobní věci, nevím co si tímhle chceš dokázat, nebo co tím sleduješ! To ses po mě sháněl jen proto abys rejpal? Zajímavé že na nikoho jiného si to nedovolíš. Je to hloupé a ubohé
Reagovat
smazaný uživatel
To není rýpání, jen můj názor...
Reagovat
smazaný uživatel
To, že seš rejpal se ale vůbec netýká tvých tenisových názorů, ty ti nikdo nebere. Jdo o tvé osobní poznámky, které si zase napsal, i když víš, že to někomu vadí.
Reagovat
smazaný uživatel
No a pak že to byla šaškárna a slabší zápas!! lool lidi zamyslete se než neco napíšete fakt :-)
Reagovat
carolyn
Dnes ještě asi 3krát opáčko finále AO kdo se chce mrknou tak na Eurosportu
http://yahoo.eurosport.de/tvschedule_clng1.shtml
Reagovat
smazaný uživatel
Já to mám nahrané tak se na to můžu dívat kolik chcu:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist