VIDEO: Nadšení fanoušci. Thiem s Pellou je zvedali ze sedadel

17. 1. 2018, 00:10
Video dne 4
Zápas? Dominic Thiem vs. Guido Pella. Výsledek? 6-4 6-4 6-4. Na první pohled nepříliš atraktivní zápas bez dramatické zápletky. Přesto si včera v podvečer fanoušci v prvním kole Australian Open užili parádní představení. Čtyřiadvacetiletý Rakušan a o tři roky starší Argentinec na kurtu číslo 2 předvedli spoustu skvělých výměn a nadšené publikum se bavilo i mexickou vlnou a na závěr děkovalo vestoje. Vrcholem sestřihu utkání jsou Thiemův vítězný tweener ve třetím gamu třetího setu a Pellův zanedlouho získaný fiftýn díky dvěma reflexivně vráceným smečím soupeře.
Profily hráčů
Dominic Thiem a Guido Pella



Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
Tuttovka
Musím se přiznat, že jsem ten zápas sledoval až ze záznamu a některé ty výměny byly opravdu intergalaktické. Thiem hrál pěkně a snad konečně na betonu něco uhraje :).
Reagovat
dunphy
Byl to skvělý zápas. :) A jsem rád, že Domovi se konečně podařilo Pellu porazit :D
Reagovat
a.magerova
Opravdu parádní výměny i atmosféra... :-))
Reagovat
VlS
Krásná ukázka, co má bejt tenis pro diváky - zábava - a co mají diváci na tenisu dělat - bavit se.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist