VIDEO: Petkovicová rapuje

8. 6. 2011, 10:42
Video dne 4
Když facebooková stránka Andrey Petkovicové dosáhla mety 20.000 fanoušků, slíbila jim třiadvacetiletá německá tenistka poděkování speciálním klipem. Rodačka z Bosny a Hercegoviny již proslula vítězným tanečkem 'Petko Dance', nyní se hitem může stát i její rap.
Andrea Petkovicová



Petkovicová je známa také svým osobitým stylem tance; od loňského US Open ještě donedávna oslavovala své postupu tanečkem 'Petko Dance':



A lekce tance 'Petko Dance':

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
Stan_Borowitz
to je srandistka, co si asi umí užívat život. Tipuju, že s ní bude dost dobrá zábava i v posteli.
Reagovat
Titan
Andrea je mi moc sympatická, není to taková běžná fešanda, ale má své charisma. Je to taková německá Kvitová (která ji ve finále Brisbane porazila). Je lépe pohybově vybavena, ale k úspěchu Kvitové ji chybí jedno - makat na sobě co nejvíc. Je hezké, že chce dělat srandičky (taneček super, ale rap nevím...) tím se ale nevyhrává.
Já ji prorokuji hodně úspěšnou kariéru (pokud začne brát tenis opravdu vážně)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tanecky na tom kurtu jsou docela sexy, ale jinak ten zbytek je mi nesympaticky.
Reagovat
Mistr
Nesnášim tě.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist