VIDEO: Raonic nepřiznává dotek u sítě

10. 8. 2013, 12:29
Video dne 28
Milos Raonic je tento týden na domácí půdě v Montrealu poprvé v semifinále turnaje Masters 1000, u fanoušků má ale vroubek. V osmifinálovém duelu s Argentincem Del Potrem za velmi klíčového stavu si rozhodčí Lahyaní nevšiml tenistova doteku u sítě, sám Kanaďan se nepřiznal a tenisová veřejnost mu teď spílá. Raonic nakonec vyhrál 7-5 6-4.
Milos Raonic

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

28
Přidat komentář
letityfanousek
Že se nestydí, ale to je dnešní doba, stud u mladých neexistuje a nějaké výmluvy, že se to nechá na rozhodnutí rozhodčího, který to blbě viděl, je též ostuda. Moc dobře to věděl a viděl, dal tu nohu nahoru, síť se zavlnila. A pak to nechá na rozhodčím?! Prej se do toho nechtěl montovat! Vždyť šlo o něho a měl se přiznat. Kde to jsme? Jediná priorita je vyhrát za každou cenu? Fuj. Příště mu vrazí kudlu do zad a nechá to taky na rozhodčím? Přeháním, sorry, jsem rozčílen, Miloši jsi Haj*l.
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://m.sportky.topky.sk/cl/15/111635/Tenisoveho-rebela-rozzurili-domaci--Kanadanom-vynadal-do-hlupakov
Reagovat
smazaný uživatel
má rozhodně pravdu, o vítězstvích těch dvou slyším pouze při DC. Ale Vasek je aspoň sympaťák, to prasátko Raonič děs běs...
Reagovat
smazaný uživatel
To se ale zdaleka neděje jen v Kanadě.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pěkná blbost zas! I letos ve Wimbledonu se tleskalo po dvojchybách soupeřů Můry a to by měl být chrám slušnosti. Děje se to všude a vždy, když hraje domácí tenista. A Pospisil je ještě mladý a může to dotáhnout mnohem dál než tento provokatér.
Reagovat
gigin
Ježiš, pohoda. Trošku nadhledu, srandy, prcky ;))
Možná je to blbost, ale řekl, co si myslí. Já v tom žádnou provokaci nevidím.
Reagovat
Heather_Fedex
tak asi jsem 1 z mala, ale ja milose za tohle neodsuzuju... zkratka to nechal na rozhodcim, nechtel se doto montovat, o vsem rozhodl layani...
schvalne, kolik tenistu by se slo empirovymu rozhodcimu priznat s necim takovym a dobrovolne si nechat odebrat bod? asi by mi na spocitani stacili prsty 1 ruky
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, Juan je čestný chlapec tak ho to zamrzelo, těžko říct jak by se zachoval kdokoli jiný v takové situaci, ale mě to přijde smutné...hra je hra a fair play je fair play...a čest je to jediné co ti zůstane, když výsledky půjdou do háje.
Reagovat
Pe3k
Mám ho vcelku rád. Z téhle situace lze vysledovat jak moc chtěl vyhrát. Zachoval se špatně, ale nedělal bych z toho takovou show. Hraje doma, cítil šanci a byl přemotivovaný. Časem toho bude litovat (možná :D). Každopádně s velkou pravděpodobností je runner up na ATP masters 1000 úspěch :)
Reagovat
Sonja
No ne.......
Souhlasím s Pe3kem.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkej hop, ještě ve finále není a i tam nemusí být nutně runner up :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší se ctí ztratit, než s hanbou získat - Aristoteles :)
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak!!! :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to nebylo v Kanade tak na Milose budcej pred kazdym podanim
Reagovat
dadaft
náš bývalý pan prezident by ti to schválil Milošku...
Reagovat
darek.vrana
Nejen bývalý:)
Reagovat
darek.vrana
Ale jde o to, jestli se nedotkl až když míček dopadl na Del Potrovu polovinu. To už podle mě může.
Reagovat
Mr.Pink
nemůže, dokud je míč ve hře nesmí se dotknout sítě.
Reagovat
darek.vrana
No ale dokdy je míč ve hře? Byl to jasný vítězný míč, který už Del Potro nehrál, takže hra skončila dopadem na zem na jeho polovin, ne? Neříkal rozhodčí právě, že už to byl dead ball?
Reagovat
smazaný uživatel
Ve videu to máš jasně, dead ball je až po druhém odskoku a to Milšo nestihl.
Reagovat
smazaný uživatel
Potor to nemohl vidět joudo jen se domníval že to viděl ale jistý si¨nebyl , jen to zkoušel na rozhodčího tak nekecej nesmysli .Jak to mohl vidět můžeš mi říct když byl na druhé straně sítě u lajny ? to prostě nešlo vidět a jen to zkoušel jak na Miloše aby přiznal bod tak hlavně na rozhodčího ale vidět to rozhodně nemohl .
Reagovat
Sonja
Je fakt, že Delpo to neviděl...na záznamu je jasně vidět, že běžel jiným směrem, než letěl míč, a měl skloněnou hlavu...pak ji zvedl, ale díval se někam k divákům...na Miloše určitě ne. Takže mu to pak asi někdo poradil nebo co...
Každopádně několikrát tu lidi psali, že Delpo vyzýval Miloše, aby se přiznal, ale mně teda přijde, že koukal celou dobu po Lahyanim...prostě to bral jako jeho chybu.
Reagovat
smazaný uživatel
tak som sa nespravne vyjadril nie, ze to videl ale vedel o tom, ze sa tej siete dotkol, ci mu to uz trener povedal alebo kto z hladiska ... faktom ale zostava, ze sa milos nepriznal... a este v takomto okamihu, a to je hanba ako hrom!!! a u mna klesol velmi velmi hlboko ... a svedci to o jeho charaktere!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Me prislo ze pokukazoval hlavou na obrazovku, kde to promitli ale jisty si nejsem. Kazdopadne vedel, ze se to stalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jersey Jde vidět že si Jouda proč by to Miloš dělal hrál na domácím turnaji kdyby nehrál na domácím turnaji tak by to dejme tomu přiznal ale když hraje doma a vidí že za ním stojí publikum které mu fanatický fandí tak by byl hlupák aby to přiznal a mohl ztratit celý zápas.Věřím tomu že většina hráčů kteří hrají tak významný turnaj a domácí jsou a jde o klíčový bod tak by to nepřiznali .Djokovič ,Nadal Federer jsou jen jedni aby se mohli dovolit to přiznat protože oni by to dokázali vyhrát a na víc je na ně stržena větší pozornost protože jsou většími osobnostmi tak by se museli přiznat na rozdíl od Miloše.

Další věc pivrnec Rozhodčí dělá chyby jako každý hráč je to jen člověk tak nedělej chytráka , jen si zkus tam sedět jak vocas 2 hodiny aby být bezchybný a sledovat každý míček nepřetržitě bez chyby ,na víc na ten dotyk ani vidět nemohl protože sledoval míček jak ho Miloš zakončuje a podíval se až pozdě a viděl si jasně že musel jít do záklonu ten rozhodčí tak stejně by to neviděl .
Reagovat
smazaný uživatel
A to bol klucovy okamih celeho zapasu!!! potro to videl a nemohol uverit, ze rozhodca nie,, a to bol zlom... nespravodlivost v prospech domaceho akosi neuniesol,, by isiel pitvrdzovat break na 5:3 ... ale miesto toho uz iba vypustil ... ROANIC HANBA OBROVSKA .... u mna klesol uplne na dno .... podvodnik ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kam čuměl ten rozhodčí...jasnej dotek.raonic se jako spravnej sportovec nepřiznal....
Reagovat
Jersey
Je videt,ze je jeste mladej a dost nevyzralej,normalni feroj hrac by se priznal,a myslim ze by raonic sklidil vetsi ovace a uznani od ostatnich i kdyby kvuli tomu nakonec prohral
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist