VIDEO: Serena nezahálí a trénuje i v těhotenství

16. 6. 2017, 12:10
Aktuality 7
Serena Williamsová to myslí s brzkým návratem na kurty vážně. Legendární Američanka se chce vrátit už příští rok na Australian Open, přestože termín porodu má letos v září. Ve čtvrtek navíc překvapila videem na svém instagramovém účtu, v němž absolvuje v pokročilém stádiu těhotenství lehký trénink.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová potvrzuje svůj titul tenisové legendy. Pětatřicetiletá Američanka neponechává nic náhodě a i v pokročilém stádiu těhotenství absolvuje lehké tréninky na kurtech a piluje již tak skvělé údery, které jí během její kariéry pomohly vyhrát celkem 72 titulů.

Přestože termín porodu má zhruba v září, tedy za dva až tři měsíce, nechce ztratit cit pro míč, a tak se udržuje ve formě. Ve čtvrtek umístila na svůj instagramový účet video, kde je jasně vidět, že to s brzkým návratem na kurty myslí vážně.

"Nechce ztratit cit pro míč," řekl její trenér Patrick Mouratoglou. Už během letošního French Open prozradil, že by Williamsová ráda stihla lednové Australian Open, kde letos už jako těhotná vybojovala rekordní 23. grandslamovou trofej.

"Všichni to považují za nemožné, protože je to příliš brzy po porodu. Ale Serena je Serena. Má silnou vůli a je jedinečná. Když řekne, že návrat proběhne na Australian Open, tak to tak bude," uvedl Francouz.

Tenisová legenda přiznala, že se o těhotenství dozvěděla dva dny před startem turnaje a bála se v takovém stavu hrát. "Byla jsem nervózní. Musela jsem z hlavy vše vytěsnit a soustředit se na tenis," svěřila se.

Příští rok chce zaútočit na překonání rekordu Margaret Courtové, jež má v singlu na kontě celkem 24 grandslamových vavřínů, tedy o jeden více než Williamsová.

"Ještě nekončím, pořád jsem neřekla poslední slovo," řekla. "Inspiruje mě má sestra Venus, která je dokonce o rok starší. Když hraje ona, vím, že můžu hrát i já. Mateřství bude jen novou součástí mého života. Moje děťátko bude v hledišti a doufám, že mi bude fandit," doplnila.

Zpráva o jejím těhotenství se do médií dostala nechtěně. Američanka si zrovna ukládala fotografii s popiskem "20 týdnů" a omylem ji umístila i na sociální sítě.

"Chtěla jsem s oznámením počkat ještě tak pět až šest dní, to nevadí," přiznala Američanka, jež nakonec své těhotenství následně na sociálních sítích oficiálně potvrdila.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
janek_da
pičkám si pi narizení
Reagovat
Fandina
zasloumá s každou ženou. Tak úplně to jednoduché nebude, ale jisté je, že když někdo něco umí, tak to s těhotenstvím nezapomene. Tak držím palce. Go!
Reagovat
smazaný uživatel
spravne Serenko, zadny tlukot matcina srdce, hlas, hudba... GS viteze muze do pohody hodit logicky jen bouchani do balonu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ona ked sa vrati a zase vsetkych rozobere,to uz môze cela WTA zabalit,dokazala to aj Clijsters,tam to vsak bolo hlavne o jednom tom istom turnaji+jej netiahlo na styridsat
Reagovat
Jabadu
Jako beru to a smekám, ale když se podívám na její maminku ajejí předpokládaný návrat? ... ehmm ... ojebat geny?
To jde hodně těžko.
Ale přeji ji zdraví, pohodu ... důchod.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
pěkné hejbáky, což o to... nejhorší na tom ale je, že i tohle by asi na mnohé ze současné špičky WTA ještě psychicky stačilo... ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist