VIDEO: Sestry Williamsovy to 'rozbalily' na kurtu

1. 9. 2009, 09:40
Video dne 5
Sestry Williamsovy umí vyhrávat grandslamové turnaje jako málokdo jiný. A že dokážou pobavit i diváky, předvedly na dětském dni před US Open v New Yorku. Serena i Venus se totiž při exhibičním deblovém utkání rozhdoly tancovat do rytmů hudby, která program doprovázela. Dokonce to vypadalo, že nepřišly hrát tenis, ale pouze tancovat.
Venus a Serena Williamsovy

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
I know you want me...... dobrá hudba ;-) a Serena bola aj celkom podarená.
Reagovat
smazaný uživatel
No máš pravdu nicy tá pesnička proste nemá chybu. :D Ale za najväčší hit tohto leta považujem Davida Guettu a Kelly Rowland. A samozrejme aj Innu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš tú When Love Takes Over? Je to dobré, ale za hit leta to nepovažujem, to nie je nič oproti hitom ako Las Ketchup, O-Zone alebo Maroon5, to sa hralo všade a bolo to na vrchole hitparád vážne celé leto. A keď som sa pozerala na Serbia Open, tam dávali Innu, tam sa mi to strašne páčilo, len to tu ešte vtedy nedávali.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej tú som myslela. Ja som na tom fičila celé prázdniny. No a čo sa týka tej Inny- hot máš pravdu bol to veľký hit v Srbsku, ale u nás to veľa ludí nepoznalo. Až neskôr to k nám dorazilo. Love od Inny sa ti tiež páči?
Reagovat
dabelsobul
Inna je znama uz delsi dobu, jen do Ceska se vse oficialne dostane s pulrocnim zpozdeninm :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist