VIDEO: Shriverová zpovídá Vandewegheovou během zápasu

2. 9. 2015, 15:48
Video dne 25
S novinkou, kterou ocení televizní diváci, přišla na letošním US Open americká sportovní stanice ESPN. Po dohodě s tenisty a tenistkami je bude zpovídat přímo na kurtu - a ne až po utkání, ale přímo v jeho průběhu. První takový rozhovor si odbyla domácí Coco Vandewegheová po prvním setu v zápase s krajankou Stephensovou.
Profily hráčů
Coco Vandewegheová

"ESPN za mnou včera přišla, jestli jsem té myšlence nakloněná," uvedla po utkání Vandewegheová. "Vysvětlili mi, že přijde Pam - vlastně Pam mi to vysvětlila sama. Že přijde a položí mi dvě otázky, a že to bude mezi sety. Kdybych ji tam nechtěla, mohla jsem ji kdykoliv poslat pryč. Stačilo jí to říct dvě sekundy předtím, než přišla na kurt. Přikývla jsem, ať přijde, a pak to proběhlo," dodala Američanka, které rozhovor s 22násobnou grandslamovou vítězkou Pam Shriverovou nijak neuškodil - po něm vyhrála i druhý set a postoupila do dalších bojů.

Rozhovor během rozehraného zápasu nepřekvapil jen tenisové fanoušky, ale také některé účastníky US Open:

Komentáře

25
Přidat komentář
Patri.k
Náhodou, není to špatný z diváckého pohledu to může být zajimavé, nebuďte tak upjatí :D
Reagovat
spaniel
Na jednu stranu by se mne libilo, slyset live, co se hracum honi v hlave, ale jim by se to asi nelibilo. Navic by asi tezko rekli, co chystaji zmenit. Spis by ventilovali frustraci. Navic, ne kazdy je recnik. Poslouchat "tak urcite", to radeji ne.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska mi to tam padá,
jsem za to hodně ráda... ;)
Reagovat
VlS
tak určitě
Reagovat
smazaný uživatel
Nieco podobné sa deje v NHL bežne..A áno nie medzi tretinami, ale zápasu..
Reagovat
Denis92
Ale predsalen, tenis je specificky sport. Je to zrejme jediny sport, kde musia byt divaci ticho pocas hry. Myslim si, ze rozhovory pred a po zapase su uplne postacujuce.

Porovnavat to s hokejom je blbost. Tam hra proti sebe 20hracov a zapas nie je zavisly od vykonu jedineho hraca.
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasím..Nehovorím, že som ZA...
Reagovat
Mayo
Katastrofa. Mne sa to nepáči ani v hokeji či futbale.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se to třeba vůbec nelíbí. Nemyslím si, že by to žádali diváci. Spíš chtěli přijít s něčím novým, a mysleli si, že to oceníme. Já naopak využívám přestávky mezi sety pro to, abych si udělal jídlo, pití, došel na WC. Tohle mi přijde fakt zbytečný.
Reagovat
FulnekUltras
taky dřív podobné rozhovory mezi třetinami nedávali. Ovšem "šou" si žádá své. Aspoň možnost volby tolik potřebného klidu v průběhu individuálních sportů snad zůstane do budoucna zachována.
Reagovat
FulnekUltras
třetinami či poločasy ;)
Reagovat
vendulkabendulka
To je prece sakra rozdil. Na fotbale, hokeji, basketu je ta pauza mnohonasobne delsi, sportovec neni koncentrovany a navic, vysledku se dosahuje kolektivne. Pokud se tohle ujme v tenise, media muzou na hrace tlacit aby rozhovor davali a treba ve chvili kdy prohrali set, vypadnou z koncentrace, kratka pauza na regeneraci a rekoncentraci se jeste zkrati, coz ve vysledku muze zasadnim zpusobem ovlivnit vysledek.
Je to prasarna a dalsi snaha udelat z tenisu jeste vetsi cirkus.
Reagovat
FulnekUltras
Jak píšu, u individuálních sportů uprostřed výkonu s těmihle marketingovými novotami taky rozhodně nesouhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to přijde úplně zbytečné i u fotbalu nebo hokeje. Co dá divákovi následující rozhovor:
- Proč prohráváte?
- Protože soupeř dal gól a my ne.
- Pokusíte se s tím do 2. poločasu něco udělat?
- To já nevím, to je na trenérovi. (Příp. pokud je fotbalista nějakou náhodou schopný samostatného myšlení, tak: Vlítneme na ně a pokusíme se dát rychle gól.)
- Děkuju za rozhovor.

U individuálního sportu během jen krátké přestávky mi to už přijde úplně stupidní, ale pro Američany je vždy na 1. místě show, ať jde o sport nebo jakoukoli jinou veřejnou akci.
Reagovat
gigin
Jednou se Lešouna (Petra Lešky) ptali: Proč jste neproměnil trestné střílení?
On sa otočil a šel pryč :DDDD

V telce to teda nebylo...
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
.. tak ji neskutečně vypyčuju.. to snad nemyslí vážně..
Reagovat
Carter
Bolo to dopredu dohodnuté, že príde opýta sa dve otázky a čau. A ak by Coco nemala náladu alebo chuť, tak že sa tiež dohodli na tom, že ukáže, že nič z toho a rozhovor by skrátka nebol.
Reagovat
vendulkabendulka
Jenomze to byl jenom "prvni test". Nikdo nevi kam se to vyvine za rok. Klidne se muze stat, ze hraci budou tlaceni do kouta - nechces dat mezi sety interview, budiz, my te zas nepozveme na pozapasovy rozhovor. A tam uz jde o penize a hrac zakonite podlehne.
Reagovat
spaniel
Na pozapasove interview by spousta hracu vubec nechodila, kdyby to nebylo povinne. Takze jako trest by to tezko fungovalo.
Reagovat
VlS
A recepty na oblíbený jídlo u toho dávat nebudou? Nebo rychlokurz jak zlepšit partnerské vztahy? To už tenis nestačí?
Reagovat
gigin
Měli by to sjednotit na jednu otázku. Kdo ju naposledy banged a hotovo.
Reagovat
gigin
Ne dvě otázky. Druhá by byla - Stromovka nebo Štvanice?
Reagovat
VlS
a třeti, kdo poprvně ve Stromovce a kdo naposled na Štvanici :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist