VIDEO: Sobota v Torontu

11. 8. 2013, 11:55
Video dne 11
Sorana Cirsteaová si v sobotním semifinále v Torontu připsala proti Na Li už třetí skalp hráčky Top 10 během jednoho týdne a po pěti letech postoupila do finále. Vyrovnanou partii odehrála Agnieszka Radwaňská se Serenou Williamsovou, ale ani na šestý pokus Američanku nezdolala. Podívejte se na sestřih včerejších utkání.
Serena Williamsová a Agnieszka Radwaňská

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
Reti64
Soraně držím ve finále palce, vyřadila sice Nalinku, ale obdivuju způsob, jakým se dostala až do neuvěřitelného finále. Snad si ho užije!:-)
Reagovat
Alexandria
Ahoj!Nechala by som sa prijemne prekvapit Soranou,je mi sympaticka uz vcera som ju ofenzivne branila,ked ju tu osocovali.Rasizmus je maliciozny a primitivny VZDY! A ja/Israel-hovorim sice slovensky/odmietam invektovat sportovcov,a ludi vobec,lebo ventilovat sa na niekom v anonymite je podle a mentalne poklesle.P.S.---------Treba v suvislosti s Agou pochvalit jej "novo" ponimanu hru a vyrazne zlepsenie!Viem o com pisem,sama hram tennis rekreacne/davam prednost studiu/a beham obcas basket/som vysoka
Reagovat
smazaný uživatel
Cico je prostě kretén a kdyby tu existoval nějaký pořádný admin, tak už sem dávno nechodí...
Reagovat
Reti64
Israel mám z mnoha důvodů moc rád, s úklonou a velikou úctou zdravím...:-) Souhlasím, rasizmus je primitivní, děsivý, šílený.
Kreténů je tu bohužel celkem dost, není to jen Cico. Pořádný admin...marné volání, tomu to vyhovuje, co nejvíce návštěv, ať je to kdokoliv... Tím se bohužel sám stává nechutnou žumpou.
Reagovat
Heather_Fedex
sorana je sympaticka....prala bych ji vitezstvi v torontu
jeji vitezstvi se v zadnem pripade neocekava, ale i ona umi pritlacit z fh a spustit palbu ;)
ale v jeji neprospech hrajou minimalni zkusenosti z finalovymi zapasy, narozdil od serny
Reagovat
gigin
Souhlas. Určo tlačím Soranu. Pupínky, nepupínky :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
To je nějaký opar nebo nátka. Holky jezdí všude možně po světě a to se hned něco chytne... Jinak je Sorana moc hezká a sympatická, jak píše Heather. A navíc se vzájemně podoporují s Aničkou, takže přát Soraně je skoro naše povinnost. :) Sorana je mezi holkama opravdu hodně oblíbená. Na Twitteru jí fandí a gratulujou k vítězství i Monica Puig a Kiki Mladenovic. :)
Reagovat
gigin
Však já vím, monty :)) Soranu mám v hledáčku už dlouho a je mi známo, že to není žádná olezlina. Její vztah s Aničkou mám taky zmapovaný, neboj :)) Prostě je v mém top 10, to je jas!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě napiš, že ji podporuje i Bušička a já za ni snad padnu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím. Největší kamarádkou Genie je mezi tenistkami asi Laura Robson. :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=b_2EO_FDzJo

Doporucuju zkouknout celej zapas
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist