VIDEO: Strhující tie-break Djokovič-Dolgopolov

6. 9. 2011, 16:03
Video dne 1
Nejdelší zkrácenou hru své kariéry vybojoval ve svém včerejším zápase na US Open nejlepší hráč světa Novak Djokovič. Srbský tenista prohrával v téměř půlhodinovém tie-breaku už 0:4 a čelil čtyřem setbolům, nakonec ale zvítězil 16:14.
Novak Djokovič

Za pozornost stojí především výměna v čase 21:15, po které prostředí ve Flushing Meadows připomínalo fotbalový stadion, ale také šťastně umístěný volej z rakety Ukrajince Dolgopolova (14:45) a řada dalších momentů:

pva, YouTube

Komentáře

1
Přidat komentář
misoSK
Dolgopolov hral hodne inteligentny tenis, zial v tiebreaku za stavu 4:0 alebo potom pri setbaloch tp vzdy uponahlal a pokusal sa zabit winner z druheho-tretieho uderu, za stavu 4:0 mal vytrvat pri copovanych uderoch, ten set by uz uhral
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist