VIDEO: Tenistky se ve večerním Prostějově baví i tancem

1. 7. 2020, 08:27
Video dne 4
Akce Tipsport Elite Trophy není jen o vyplnění času v době koronavirové pauzy a udržování se v zápasovém tempu. Tenistky využívají společný čas také ke 'stmelování' a zábavě.

V pondělí v Prostějově začal druhý díl seriálu turnajů Tipsport Elite Trophy, ve kterém se střetávají šestičlenné týmy Karolíny Plíškové a Petry Kvitové.

Po úvodním dnu vedl Černý tým Plíškové 3-1 na zápasy a večer šel společně oslavit 21. narozeniny jedné své členky Markéty Vondroušové.

A že se dobře naladěné tenistky výborně bavily, dokazuje i video sdílené na sociálních sítích. Téměř celý tým - sestry Plíškovy, Karolína Muchová, Vondroušová a Tereza Martincová - na parkovišti předvedl krátkou taneční sestavu na hit Blinding Lights od zpěváka The Weeknd.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
Fandina
Černé holky jsou treperendy, myslela jsem, že jim budu fandit, ale nakonec jsou to růžové :-)). Moc nevěřím, že dneska alespoň srovnaní. Ale držím palce, pojďte Růžovky.
Reagovat
jirkaS
mně je to celkem jedno, hlavně pěkný
tenis,
což byl kupodivu Bartůňková x Fruhvirtová
(o těch ještě uslyšíme)
a líbí se mi jak jsou "uťáplé" mezi
"starýma traktoristkama"
:-D
Reagovat
Fandina
Černé holky jsou podle postavení na žebříčku o chlup horší. Tak jsem zvědavá, jestli Růžovky dneska uhrají alespoň na srovnání. Bylo by to zajímavé.
Reagovat
jirkaS
pěkné :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist