VIDEO: Troicki bojoval za pravdu. Na kurt odtáhl i kameramana

16. 5. 2013, 07:22
Video dne 19
Viktor Troicki včera v Římě uhrál proti Ernestsi Gulbisovi pouze dva gamy, více než hrou tak na sebe upozornil výstupem na začátku druhé sady. Poté, co umpire Cédric Mourier zahlásil aut z rakety srbského tenisty, se Troicki vydržel rvát za pravdu (dobrý míč) přes tři minuty. "Není tam žádná mezera. To je vidět i z vesmíru," ukazoval do nebe a na stopu po dopadu míčku,. Tu také zdokumentoval, když poprosil a zároveň odtáhl kameramana na kurt.
Viktor Troicki



Podobným výstupem se na letošním Australian Open předvedl také Polák Jerzy Janowicz, který za své řádení dostal pokutu 2500 dolarů.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

19
Přidat komentář
smazaný uživatel
"Hus pro pravdu zemřel", říká kouzelně kastelán dětem v Bílé paní. Nikdo neví, co by se dělo, kdyby byl míč dobrý - byl to začátek druhého setu. Kdyby ho uznal za dobrý, rozčertí se možná Ernie. Už jsme to tu opakovaně rozebírali, a vždy to skončí u názorologie. Dlouhé stovky ba tisíce let se např. Slunce točilo okolo Země, a nikomu to divné nepřišlo - záleží na úhlu pohledu, pro někoho out, pro někoho in. Troický je sice v tomto kulišák a herec, ale bylo to asi hodně sporné, a když mu tam ten zakrslý vepřík na umpiru nakonec uděloval warning, tak to mi bylo za Viktora blivno.
Reagovat
smazaný uživatel
To je hrozné. Jsem tedy úplný sirotek. Ale nevadí. Hlavně, že jsem konečně poznal pravdu!
Reagovat
Jabadu
"Nejsem tvoje sestra. Jsem tvoje babička! ... " :-)
Reagovat
Fandina
janekda ... sirotek? tak si to tak neber ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To ovšem mění situaci. :D
Reagovat
a.magerova
Tak už nám chybí jen ten pověstný "Vichr z hor"....
Ale za pravdu se má bojovat, v tomto ho zcela chápu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Slunce se kolem Země točí i dnes... stačí vhodná volba souřadné soustavy.
Reagovat
Mayo
šašo ako každý srb , nič nové
Reagovat
ArcusII
...jak vyvést soupeře z koncentrace a musím přiznat, že se to Viktorovi povedlo vtipně, že mě scénka s kameramanem fakt rozesmála :-)) Diskutovat s hlavním když zahlásí out nikam nevede... Viktor to věděl a zahrál divadlo, pobavil diváky, ale nakonec mu to stejně nepomohlo...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě dobrý míček a myslím si, že pokud by si Troický nebyl na milion procent jistý, tak tohle nepředvede.
Reagovat
Stan_Borowitz
Na milion procent? Na vzdálenost cca 20 m. Na antuce není lajna z pozice, odkud míč odehrával, vůbec vidět...
Reagovat
smazaný uživatel
Co máte s těmi ironickými poznámkami o těsném výsledku? Byl to začátek druhého setu. Snad i Viktor párkrát vyhrál zápas po prvním prohraném setu. Že to pak dopadlo takhle je irelevantní.

Trochu mi to připomíná neuznanou branku Lamparda s Němci. Z 0:2 dali angláni na 1:2 a Lampard pak dal góla. A byli by na koni. Branka byla neuznaná a němci je dorazili 4:1. A pak říkali, že se vlastně nic moc nestalo. Že ta branka by stejně nestačila.
Reagovat
Stan_Borowitz
Hm.... a zastavil se snad svět? Vždyť je to jen showbusiness. Na rozdíl od podobných showbusinessových představení ve starém Římě už nejde o život, takže jde v podstatě o prd.
Reagovat
smazaný uživatel
aut to nebyl a byl to důležitý míček, protože to byl první game druhého setu, kde se mohl Victor vzepjat. Kolik hračů letos dostalo kanára a přesto zápas vyhráli. A Gulbis je srab a mohl chybu přiznat moc dobře ji viděl. No jo, Lotyši, P?rkonkrusts.
Reagovat
Stan_Borowitz
Máš pravdu, kdyby mu ten míček přiznali, skoro určitě by vyhrál...

Nehledě na to, že já tam taky na záběru toho kameramana vidím otisk míčku až za lajnou a ta šmouha na lajně tam mohla vzniknout kdykoli dříve. Nepřipadá mi logický, že by míček, který sklouzl po lajně ještě nechal tak jasný otisk dva centimetry za ní.
Reagovat
Stan_Borowitz
No, má pravdu, předseda. V zápase, který skončil tak těsným výsledkem, to mohl být klidně právě ten míč, který rozhodl.
Reagovat
smazaný uživatel
Alespoň nějakého potlesku se Troickému dostalo, když ne ve hře:D Ale pravdou je, že ten míček byl dobrý jak je vidět z pomaleného záznamu kde se prach z bílé čáry vanul.
Reagovat
darek.vrana
Nechápu, jak může někdo z tohohle videa poznat, že byl míč dobrý. To mohl vidět jedině rozhodčí podle stopy zblízka. A co se týče bílého prachu, tady snad nejsou lajny nalajnované vápnem, ne? Žádný prach z nich přece nejde.
Reagovat
Stan_Borowitz
přesně tak...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist