VIDEO: Veselé Vánoce!

24. 12. 2017, 06:00
Video dne 14
Milí čtenáři, redakce TenisPortál.cz vám přeje klidné prožití svátků vánočních, hodně radosti ve společnosti vašich nejbližších a nejen sportovní úspěchy v novém roce. Veselé Vánoce fanouškům přejí i hvězdy ATP v čele s Rogerem Federerem či Novakem Djokovičem a jeho novým trenérem Radkem Štěpánkem.
Novak Djokovič a Radek Štěpánek

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

14
Přidat komentář
dunphy
Veselé Vánoce všem! Pěkné svátky a ať se vám i všem vašim tenisovým oblíbencům v nadcházejícím roce daří. I já se těším, až to všechno zase vypukne a my se tu budeme s láskou (někteří bez lásky) dohadovat! :)
Reagovat
FulnekUltras
připojuju se... ;)
Reagovat
brixner
Ále no jo, porád, mám rád retro styl a vzpomněl jsem si na listopad 89, jak naši fotříkové mávali klíčema a co z toho? Všichni si teď cpete trávicí trakty dobrotama všeho druhu a líně mačkáte čudlíky na vovladačích a já hypnotizuju udici, jestli se mi do ní zakousne dnešní večeře, klepu kosu na palubě a holandsky neumim ani pozdravit. Holanďani tak divně chrochtaj a to já večer asi nebudu, páč ryby si z mý návnady dělaj dobrej den a nakonec asi fakt šáhnu do mrazáku. Onu listopadovou formulku si ale večer zařve můj Čenda, dostane pod stromeček totiž desetikilový, nedávno humánně popravený selátko, zabalený ve zlatym vánočnim papíru vod Větví s podrobnýma instrukcema pro souseda, jak, kdy a kolik má mýmu nejlepšímu příteli z toho balíčku upižlat a chraň ho ruka Santaklauze to házet na zem jako ňákýmu psovi! Čenda má svojí měděnou mísu přiměřenýho rozměru a stoluje jako slušně vychovanej tvor s černou srstí!Na sousedky se letos zase vomylem nedostalo,ale co sem ušetřil,můžu zase aspoň prohulit anebo se mrknout na nový masíčko v tom baráku s velkýma vratama a lucernama. Vono kdo šetří...Anebo si večer udělam vánoční siestu, pustim si vánoční film,třeba "Texaskej masakr motorovou pilou" a užiju si to jéje! Stejně tak užívejte i Vy a moc se nevožerte, ať máte v Novym roce stále dobrý tenisový úsudky! Šťastné a veselé!
Brix
Reagovat
FulnekUltras
Díky a nápodobně! ;))) Taky hodně úspěšných výstupů a na chlup stejně sestupů. ;) Já si na dnešek opatřil pravou, mírně předraženou německou makrelu, a teď jí jdu buržoazně demokraticky ukázat, zač je toho loket... ;)
Reagovat
brixner
No, Fulnek, cejtim dvojsmysl a jestli todle zmákneš, tak se určitě dostaneš do vejkonnýho vejboru frakce za Vomezení veškerejch práv makrel a podobnejch ploutvonožců a humanitu postrádajících tvorů všech pohlaví a vyznání! Co bachor, dobrý? Já jen, abys to strávil, tydle makrely když se špatně vyuděj...Ví, co já dostal za dárek? Kolega, Talián, kterýmu zdrhla žena jenom proto, že fandí Juve a von AC, zůstal na lodi, co prej doma s fandinou nenáviděnýho rivala, žáno a já tenhle argument, jakožto celoživotní Realista, vcelku kolegiálně přijal a von tenhle kolega, jsa dojat až k breku, vyndal tahací harmoniku a že prej mi za to moje pochopení zahraje a zapěje nějakou tu taliánskou folklorní. Hele, brácho, už sem viděl a slyšel leccos, ale todle by neustál snad ani Sval, kterýho beru za vcelku silnýho a klidnýho tvora! Talián začal, ze strojovny se vyvalil kapitán s flaškou Stoličný a začal zpívat refrény německy a každý třetí slovo v rýmu bylo šajze, na břehu se přidávali přístaváci, jeden do rytmu mlátil hasákem do kontejneru, další hrál na lodní lano, do toho chrochtali ňáký pařmeni, co zrovna vopustili Pub, já to zkoušel se spisovnou češtinou, ale tim pádem mi vypad z tlamy kus lososa a von ti ten pacholek najednou vobživ, vzal si baterku a baťoh a že prej na todle teda fakt nemá nervy a hopnul do Rýna a tradá po proudu za mořskejma slečnama...Hele, takovej koncert nikdo z Vás ještě neviděl a asi těžko uvidí a jelikož to byl vlastně ten dárek pro mě, já začal pak bulet dojetím a kápo mi vrazil Stoličnou mezi pysky, ať už prej nešajzuju a seru na to! No, já se mu vysmrkal do svetru a pochopil jsem, že Vánoce nejsou jen vo dárcích tvrďácích a měkouších, ale i o tom porozumění v rámci integrace všeho druhu! Fakt mi tu nechybí ani jediná sousedka! Hudba prostě spojuje a bast fidli!
Reagovat
FulnekUltras
no jo - když už dneska něco lahodně růžovoučkýho, tak radši toho lososa třeba i s baťohem... ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=Gyk6FMPlvTE
Reagovat
Lunej..
Přeju všem také krásné a pohodové svátky a hodně radosti v novém roce, ať jsou naši tenisoví oblíbenci co nejvíce zdraví, abychom se tu zase mohli s láskou dohadovat :D
Reagovat
Hector21
S láskou dohadovat:)

Také přeji všem nádherné svátky, spoustu rodinné pohody, a v roce 18 jen krásne tenisove zážitky
Reagovat
janek_da
jj, zdraví mi zatím drží. klepklepklep
taky pěkné Vánoce a veselý nový rok
Reagovat
Ground_stroke
Prajem všetkým tenisový fanúšikom Šťastné a Veselé Vianoce, nech je TP stále najlepšia tenisová stránka a hlavne nech máme v Novom roku 2018 veľa atraktívnych zápasov a nech sa všetkým tenistom a tenistkám vyhýbajú zranenia :-)
Reagovat
FulnekUltras
Otázky bojovej pohotovosti, celkovej zdravotnej pohody a večného česko-slovenského priaťeľstva ostávajú aj naďalej prvoradé! ;)
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=J2zxWjB7YC4

Veselé Vánoce, za pár dní to zase vypukne :D ! Hlavně zdraví, bez toho to nejde
Reagovat
smazaný uživatel
Taktéž se přidávám k přání veselých svátků, jak vánočních tak i novoročních. At i nadále nám fanouškům tenisté a tenistky přinášejí malé i velké radosti během následujícího roku 2018 svými výkony a překvapeními na turnajích.

Samozřejmě to platí i zde místním, věrným fanouškům, pisálkům, komediantům a cirkusákům, at mají trefné postřehy k nastálým událostem i v roce 2018.
Reagovat
smazaný uživatel
#24 Čekal jsem Rogera, první vánoční překvapení! Allez! Gyerünk! Hajrá, Timea!https://www.youtube.com/watch?v=AIvTBqsPTPo
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist