VIDEO: Vychutnejte si nádherné okamžiky vrcholu letošního Wimbledonu

8. 7. 2008, 05:30
Video dne 11
Letošní wimbledonské finále mužské dvouhry se zapíše do historie nejen svým výsledkem. Podle britských médií byl souboj Rafaela Nadala s Rogerem Federerem možná nejlepší zápas všech dob. Vychutnejte si skvělé tenisové momenty ještě jednou.
Video: Vychutnejte si nádherné okamžiky vrcholu letošního Wimbledonu

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Myslim,že je dobře,že vyhral Rafa,Roger má teď konkurenci,co se týče té výkonnosti,tak nesouhlasím s tím,že Rogerova bude klesat a Rafova se zvyšovat,Rafa se určitě zlepšuje,ale Roger se nezhoršuje,je možné,že Rafa bude světová jednička,ale ne nadlouho asi,ikdyž já mu fandím.Už se těším na US Open!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jak Federer odvrátil v tom čtvrtym setu ty match-bally,to bylo fakkt úžasný,zvlášť ten druhej.Myslel jsem si,že pak bude mít v 5.setu psychickou výhodu,ale stal se přesný opak.Nadal se dokázal eště víc vyhecovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo byl to nádherný zápas ale pro mě se špatným koncem. Jinak poklona Nadalovi a gratulace. Ale US OPEN je Rogerovo!!!
Reagovat
VikiCabadaj
Je to jednoduchý výkonostní křivka Fedexe už nikam stoupat nebude, naopak bude mít klesající tendenci a co se týče Nadala, tam je to pravý opak a kdo viděl jeho zlepšení za poslední rok, tak musí souhlasit, že se máme na co těšit. Takže VAMOS RAFA A VAMOS MARIO
Reagovat
smazaný uživatel
A kde si na to jako přišel že výkonost Rogera nebude stoupat??? Neznamená že ho ted Rafa několikrát porazil, že je s Rogerem tak nějak konec. Tak to ani náhodou! Právě naopak, má teď soupeře sobě rovnýho a má se o co rvát... Na týhle zemi jsou jen dva lidi co umí hrát světový tenis a to jsou Roger a Rafa ale pořád je ten lepší Roger a jestli se Rafa dostane na pozici prvního, tak uvidíme jak mu to dlouho vydrží ...
Reagovat
VikiCabadaj
Běž si hrát s panenkama.....
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim si,že je pro Federera vyhrát US OPEN povinnost,protože tak by asi přišel o roli světové jedničky.
Reagovat
smazaný uživatel
hoho pán se rozčiluje :-D. Nad tím se můžu jenom smát ....
Reagovat
smazaný uživatel
Nádherný tenis,nejlepší všech dob,který předvedli současná světová jednička Roger Federer a budoucí světová jednička Rafael Nadal!VAMOS RAFA!VAMOS ESPAŇA!
Reagovat
smazaný uživatel
ty si z toho Rafy uplně posranej, co?? - akorát neumíš být uctivý k ostatním hráčům, ani Rafa by na to co tady píšeš za chujoviny nebyl hrdý. Nejsi tenista v pravém slova smyslu, jen převlečený gangster...!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasim !!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist