VIDEO: Vyveďte otce, prosí Tomic rozhodčího

27. 3. 2012, 20:52
Video dne 6
Svědky zvláštní podívané byli v Miami diváci, kteří přišli na zápas mezi australskou nadějí Bernardem Tomicem a Davidem Ferrerem. Ve druhém setu požádal během výměny stran Tomic rozhodčího, aby přiměl jednoho z lidí v hledišti k odchodu. Tím člověkem byl Tomicův otec a trenér John.
John Tomic

Na druhé straně kurtu stál v Miami proti Bernardu Tomicovi hráč elitní světové pětky, to ale pro jeho otce nebyl důvod k tomu, aby viditelně a slyšitelně nedával najevo nespokojenost, kdykoliv jeho svěřenec chyboval. John Tomic se ukázal být špatným psychologem: svého znervóznělého syna dokonce dohnal k tomu, že požádal sudího Cedrika Mouriera, aby ho nechal vyvést.

"Vytáčí mě. Vím, že je to můj otec, ale vytáčí mě," řekl Tomic mladší směrem k umpiru. "Chtěl bych, aby odešel, je to možné?"

Mourier mu poradil, aby mu to sám řekl. "To on neudělá," namítl mladý Australan. "Když ho uvidíte, jak mě koučuje, řekněte mu, aby byl zticha." Rozhodčí na nic nečekal a Tomicovu otci udělil - už druhé - varování. "Díky," uzavřel podivný rozhovor tenista.

Tomic debatuje o otci s rozhodčím v čase 1:40:

pva, YouTube

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
tak Bernie není žádný svatoušek:-) ale tohle sem nepatří... člověk by i řekl, že se zachoval fair play, když přiznal to koučování, hlavně mu zřejmě vadilo... někdy mi přijde to spojení dětí a rodičů i v dospělém tenise vcelku zvláštní, někdy to samozřejmě nese ovoce, ale někdy mají rodiče na své dospělé děti až příliš velký vliv, což zřejmě nebude Bernieho případ:-)
Reagovat
Fandina
Upřímně řečeno, zajímalo by mě, co si po tom doma o tom řekli ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna z najzvlástnejších situácii za posledné roky..Čudujem sa, že má tak málo publicity..
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře on :D
Reagovat
Heather_Fedex
je to hrozne, kdyz rodice deptaj sve deti primo u zapasu. ja jsem zazila neco podobneho na treninku. tam se otec toho kluka malem pretrhnul od zlosti. rval na nej jak smyslu zbavenej. mela jsem 100 chuti mu primo rict, co si o nem myslim.
Reagovat
hatatytla
Tak tohle u chlapů vidim snad poprvý, u ženskejch to je přesně naopak, tam je vyjímka když se do toho rodiče nepletou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist