VIDEO: Wozniacká imituje Nadala

6. 9. 2011, 17:15
Video dne 74
Když Rafaela Nadala chytila křeč do nohy uprostřed tiskové konference, nikomu do smíchu příliš nebylo. Ukázalo se, že nejde o nic vážného, a tak už si z toho Caroline Wozniacká na vlastní "tiskovce" dokázala vystřelit...
Profily hráčů
Caroline Wozniacká

Není to poprvé, co se Caroline Wozniacká snažila tiskovou konferenci zpestřit. V lednu si vymyslela příběh o tom, že ji v Melbourne napadl klokan, ve Wimbledonu si zase sedla mezi novináře, aby se sama mohla ptát Novaka Djokoviče.

Tentokrát mladá Dánka rychle pochopila, že zřejmě 'přestřelila'. "Včera večer jsme si před tiskovou konferencí dělali legraci. Doufám, že to nikdo nechápe špatně. K Rafovi chovám nejvyšší respekt a obdiv!" napsala dnes na Twitteru Wozniacká.

pva, YouTube

Komentáře

74
Přidat komentář
majjkaa
No veru toto smiešne nebolo....co jej to napadlo? :/
Reagovat
smazaný uživatel
wozniacka na grand slam ma a to ze si s nadala utahuje
je len sranda a ne myslm ze je neinteligentna
na miesto svetovej 1 ma plne pravo
caroline si ho vymakala
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu není co dodat, když je někdo neinteligentní,tak ho prostě nezměníš. Nevím co to Wozniacká předvádí a doufám,že ji někdo co nejdřív sesadí z postu světové jedničky!
Reagovat
smazaný uživatel
Možná že bude mět Wozniacká taky křeče až dokáže to co Nadal,jenže tahle "světová jednička" na Grand Slam nemá a ni mět nebude. Mělo by dojít ke změnám v bodování menších turnajů protože stejně jako Dinara nemá tahle frajerka na pozici světové 1° co dělat. Ještě chápu že si Djoker dělá srandu ze Sharapové ale dělat si srandu z takových bolestí a navíc z člověka kterej je o 300% víc než ona sama. Djoker si to ještě může dovolit.
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš vůbec rozdíl mezi termíny grandslam a Grand Slam? Asi sotva. Radši by ses místo vymýšlení pitomostí měl naučit psát, klaune. O jakých změnách plácáš? Budeš žádat i změny v bodování ATP? Tam ti to připadá v pořádku?

Mezi ATP a WTA jsou určité rozdíly v bodování malých, větších a největších turnajů i v bodování jednotlivých kol, ale proporce mají v zásadě stejné. Opakuji stejné! Srovnej body za turnaje ATP 250, 500, 1000 s turnaji WTA International za 280 bodů, WTA Premier za 470 bodů a devíti největších Premier za 900 a 1000 bodů.
Ženským se navíc počítá JEN 16 výsledků (objížděčky si nepomůžou, vše ostatní je mimo ranking), oproti ATP, kde se počítá 18 turnajů + ještě Turnaj mistrů, pokud se ho hráč účastní. Předpokládám, že o tomto nemáš ani páru. Blafat na internetu ale umíš dobře.
Reagovat
VlS
Broži, tady všichni o voze a ty pořád o koze. Přiznej, že se zachovala jako slépka (jemně řečeno) a je to. Poučováním tu jedněch, tu oněch, tu o pravidlech jazyka, tu o rankingu WTA z tý husy neuděláš dámu, ani kdyby si se přetrh.
Reagovat
smazaný uživatel
Wozniacká je s tímhle vážně a doslova trapná. Pamatuju, jak zde již někdo zmiňoval, jak ona na kurtu brečela a svijěla se v bolestech a pak najednou vyhrála a čiperka. Kdyby někdo na kurtu imitoval tu její bolest a ten brek, byl bych zvědavej, jak by na to reagovala, ale jestli se tady mluvilo o nějakých Nadalovo estrádách na tiskovce, že se svíjel pod stůl, tak TOTO JE OPRAVDOVÁ ESTRÁDA A RÁDOBY VTIPKOVÁNÍ S NOVINÁŘI!! Doufám, že jí Serena pořádně naklepe.
Reagovat
VlS
V tom Doha to žádný filmování nebylo, rozhodně nebyla jak čiperka. Akorát to Věrku asi rozhodilo a vyházela se. Nevím to přesně a hledat se mi to nechce, ale myslím že další zápas, tuším s Azarenkou, ale fakt to nevím jistě, buď vzdala, nebo projela jak dráha, ale to je fuk. Její potíže v Doha nijak nesouvisí s trapností teď, byl to hloupej, patrně nedomyšlenej infantilní úlet a nemá ani smysl z toho dělat víc, ale ani nemá smysl tvrdit, že se nic nestalo.
Reagovat
smazaný uživatel
1) Unavená Karolína v posledním třetím utkání skupiny prohrála s Jankovič a ta díky tomu hanebným způsobem prolezla do SF (předtím pukla s Azarenkou a pak odehrála 12 minut s Dinárou !!!).

2) O voze a o koze? Reaguju na to, co mi připadá důležité. Proti nestydatým lžím (neznají fakta, ale plkání si neodpustí) ohledně pořadí WTA se ohradit musím. Nějaká sranda na tiskovce mě nezajímá, na to tady jsou jiní plácalové. Zde jsem reagoval na blábol tohoto čtenáře.
Pokud na pozici jedničky nemá co dělat, která jiná tam má být? Mají snad ti směšní čecháčkovský plácalové nějakou lepší adeptku, která toho v posledních 52 týdnech uhrála víc?
Reagovat
VlS
Broži, už zase se navážíš do Čechů? Už jsem se tě ptal jednou, jestli jsi Marťan, ale neodpověděl jsi. Dej Čechům pokoj.
Jestli je do koho se navážet, tak do Polky s dánským pasem. Prostě ujela a udělala úplně trapnej fór, asi byla rozrajcovaná z toho, že Kuzna zešílela a pustila jí zápas. Nebo si myslíš, že zvítězila po excelentním výkonu?
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Podobně vtipkuju taky a to jsem mnohem starší než ona.
Ne, formu má bídnou, dovedu si představit, že ji klepne už Petkovic. O SF ani nemluvě, proti nabuzený těžkotonážní Serence (ty její mohutný hňápy jsou opravdu ženský?) nemá šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli takhle vtipkuješ, tak lituju tvé okolí a považuju ještě za většího blba, než jsem tě považoval do teď.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozdíl je v tom, že ty nic neznamenáš a nikoho nezajímáš. Ona je celebrita. Ty se můžeš chovat, jak chceš, ona před kamerou ne.
Reagovat
VlS
Jo, hňápy Sereny jsou ženský a její tenis mi chyběl, když nehrála. Stejným způsobem (a více méně i silou a rychlostí míčů) hraje i řada dalších hráček, například Petra Kvitová, Šarapka, Azarenka..................Hradecká.
Caroline už začínala někdy v dubnu vypadat, že přestane pinkat a začne hrát tenis, bohužel se jí to zase někam ztratilo a nevrátila se jí zatím schopnost dělat živou zeď. To neznamená, že nevyhraje třeba už letošní USO, protože je klikařka (i když bych na to nevsadil ani pětník).
Jednadvacetiletá ženská už není žádný kůzle, je to normální dospělá ženská a měla by si uvědomovat důsledky svého jednání, takže pokud není opravdu hloupá, tak by si měla podobné fórky odpustit. Ale třeba je opravdu hloupá.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravil bych ten duben. Na její poměry velmi útočný tenis hrála v únoru v Dubaji a Doha a v březnu v IW. Až na antuce opět začala s pinkáním.
Reagovat
smazaný uživatel
Už delší dobu je mi jasné, že cokoli psát na tento web je ztráta času. Během USO sem "příznivci" tenisu (Pe3k, Frantz, Mutademus) nablili další dávku hovadin, dnes to úspěšně pokračuje.
Držet hubu by měl především tomasinho. Zřejmě ani náhodou netuší, jaké zoufalé podmínky (horko, vlhko) tehdy v Doha byly. Křeč na konci 3. setu po takové námaze (den předtím hrála taky dlouhý tříseťák) je evidentně skutečná, o úmyslném divadle můžou plkat jenom internetoví pseudoodborníci, co sport v takových podmínkách nikdy nedělali.

P.S. Ještě si neodpustím jednu poznámku. Zajímalo by mě, co je to za lidi (líní pubertálové?), kteří ani neumí při registraci zadat svoje jméno nebo nick s velkým počátečním písmenem. Lenost? Blbost?
Jak k takovým nickům vlastně přistupovat? Na začátku věty je to jasné, ale někde uprostřed? Já osobně je při reakci odmítám přepisovat s velkým počátečním písmenem, proto ten tomasinho výše.
Reagovat
smazaný uživatel
No to jsem čekal, kdy přilezeš bránit svojí Karolínku. Nezklamal si.
A dokonce jsi přidal i svou tradiční přednášku o pravopise. Jen tak dál intelektuále.
Reagovat
smazaný uživatel
P.S: Nezapomeň mi opravit chyby. :D
Reagovat
skott
¨Už delší dobu je mi jasné, že cokoli psát na tento web je ztráta času.¨
Napsal rasisiticky ubozak, ktery nas tady zasoboval moudry typu:

Divím se tomu, že někdo může fandit Enánový. Ošklivá, plochá, se směšnou kšiltovkou, kterou nesundá i když jí nesvítí do očí. Navíc to otřesný upnutý triko s rukávem. Nevidí snad, jak se oblékají soupeřky? Chudák zatuhla někde v 90. letech, kdy rukávy u ženských byly v módě. Děs, hrůza, trapnost. Kdo mi asi bude dýl pít krev, opičky nebo Enánová?

Viktorku, Radek Štěpánek je sice koní rypák, případně opičák, ale s těma opičkama výše nemá nic společného :-)

Druhá kvalda proti té italské oblude byla mimořádné překvapení, ale vývoj třetího utkání otočila jen tak tak.

Jak dlouho bude ta hranatá škatule s tím hloupým blogem otravovat? Už aby vypadla. Ta snad už zajímá jenom požírače škeblí.

a tak dale...Brozi, radeji zase zalez do kanalu, at se tady zase neztrapnis jako s rozcilovanim se, ze pri Wimbledonu ctyrhry zkratily jen na dva vitezne sety, pseudoodborniku:-)))
Reagovat
Vojtiik
ted jsem se na ferovku rozesmal, pecka:D
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, náš rusofil a sběratel mých dávných hlášek se opět předvedl. Tipuju, že je určitě vytáhneš ještě za 5 let.
Koťáku, dnes v noci se ti opět několikrát zastavilo srdce? To muselo bejt pro tebe hodně krutý, co? Koukat až do pěti ráno a pak zjistit, že Kuzna opět USO nevyhraje. Nejdřív ti skončí uřvaná Maruška, pak uhekaná Kirilenko a teď ještě ta tvá milovaná Světluška nedokázala dorazit nenáviděnou Karolínu, i když ta byla několikrát ve 2. setu jeden míč od debaklu :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Má k tomu snad cenu něco dodávat? Ty jsi nehorázný komediant, jen co je pravda. Wow, nevěděl jsem, že čeština má pravidla i pro internetové nicky, není to žádné jméno, takže je úplně u prdele, jestli tam je malé nebo velké písmeno. Chápu ale, že tys musel něco napsat, abys svou hloupou oblíbenkyni obhájil.

A představ si, že podobné zkušenosti mám, nebo nepovažuješ skoro čtyřhodinové hraní tenisu ve čtyřiceti stupních za dostačující? A věř mi, i jako naprostý tenisový amatér a netrénovaný sportovec vím, co je to křeč, ačkoliv jsem nikdy nemusel snášet takovou zátěž jako oni. A věř mi, že křeč ti neodezní na minutovou výměnu, abys běhal jak laňka, pak zas minutu vřeštíš a pak zas další výměnu. Kdyby měla opravdu takové křeče, jak se na to tvářila, tak by nebyla schopná uhrát další 3 nebo 4 dlouhé výměny, to se na mě nezlob, to musí uznat i někdo jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Vojtíšku, když Koťáka hezky požádáš, vytáhne z archivu ještě větší pecky :-)
Reagovat
skott
ale ale...Broz jak nam prska, ze by nechutnala vlastni medicina?Prozradis kolika lidem jsi kopiroval prispevky ty nebo budes jako vzdy trapne a zbabele mlcet?
Opet si predvedl, ze o tenise nevis nic.Kuznetsova po vecerech pije sampanske z poharu pro vitezku USO uz nekolik let, ale Wozniacki bude az do smrti usrkavat ze spinave sklenice..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
hahaha
To myslíš fakt vážně? Narážka na Kuznu byla psána právě s vědomím toho, že zde vyhrála už v roce 2004 a od té doby jaksi nic. Čímpak to je, že se ani po mnoha letech nedaří triumf zopakovat?

Totéž Šarapova a Wimbledon. Velká poklona Pétě, před letošním finále jsem měl nahnáno. A to hodně. Ale dopadlo to dobře, Marfuša to naštěstí celkem s přehledem projela :-)
K té hlášce na konci: Fascinujou mě internetoví plácalové, kteří mají jistotu, že Carol nikdy v kariéře žádný grandslamový titul nevyhraje. S ohledem na její věk 21 let je to skutečně úsměvné.
Reagovat
smazaný uživatel
Had a bit of fun last night b4 my press conference.Hope it was not taken the wrong way. I have the upmost respect and admiration of Rafa!!!!

Přehnala to a podle mě ji trochu škádlí svědomí, ale je to mladá tenistka, v jejím věku dělat podobné chyby je normální. Sice ji to neomlouvá, ale myslím si, že se z toho dělá až moc velký humbuk.

Antiwozniackovci si teď samozřejmě rádi smlsnou..
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, zbožňuju trotli, co dokáží vše odůvodnti věkem. Já jsem mladší než ona, ale k takobéhle stupiditě bych se nidky nesnížil.
Reagovat
smazaný uživatel
*trotly
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, zbožňuju lidi, co netolerují jiné názory a okamžitě urážejí. Už tím dávají jasně najevo tu SVOU stupiditu.
Reagovat
W.G.M.
Souhlas, tohle by se dalo pochopit leda v pripade, ze by ji bylo tak 13 ci 15 a cloumala ji puberta. Tu omluvu uvedla alibisticky jen proto, ze to vyvolalo negativni reakce. Kdyby to vsem prislo desne vtipny, tak by urcite nedodavala, ze to vlastne byla jen takova kratochvile a ze k Rafovi chova uctu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jedním slovem : fracek
Reagovat
smazaný uživatel
Jako sorry, ale tolerovat takhle absolutně dementní názor snad ani nejde. A jestli bereš trotla jako urážku, tak musíš být děsná citlivka.
Reagovat
smazaný uživatel
Dementní názory :D S takovými lidmi jako jsi ty, se nemám zájem hádat. Takže jdi se ukájet i nadále nad videem, kde Caroline berou křeče a analyzuj její "simulování."
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sorry, ale omlouvat čistou lidskou hloupost na věk, to je fakt demence. To je jako když Mancini obhajuje kripla Balotelliho tím, že je mladý. Copak si v jejich věku nedokáží uvědomit, co už je za hranicí? A já se neukájím, jen, že zrovna ona nemá co dělat opičky, když má máslo na hlavě. A ukájíš se spíš ty Wozniackou, že jsi schopný vyprodukovat tak smysluplnou obhajobu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja náhodou oceňujem, že s odstupom času sa nad tým aspoň zamýšľa a asi kdesi hlboko v podvedomí vie, že urobila chybu..Pravdepodobne to bolo spontánne rozhodnutie a tie bývajú vždy nepremyslené...
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz si robi nemiestne zarty, ale asi uz zabudla na to, ked dostala pocas zapasu pri konci krce do nohy, zrutila sa na zem a revala ako sialená! (neviem uz kde sa to hralo) ..V tedy si mali z nej robiť žarty slepica jedna..
Reagovat
smazaný uživatel
Doha 2009
Reagovat
smazaný uživatel
Je to hloupé mladé tele. Trapné, ještě trapnější než Djokovič. Kdyby alespoň dosáhla jen malinkatého, zcela nepatrného, pouhého zlomečku toho, co dokázal Nadal...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně moje slova. Nečekal jsem, že by někdo mohl být trapnější než Djokovič, ale teď vidím, že je to možné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je moc. Já jí neuznávám jako tenistku, ale tímhle si to u mě podělala úplně.. Je fakt ubohá..Tohle že je světová jednička???!!!
Reagovat
smazaný uživatel
je to pipka a ani ten tenis hrát neumí...myslím si že do konce roku na pozici jedničky nevydrží...
Reagovat
smazaný uživatel
Si myslí, že když chodí s vítězem golfovýho US Open s tím Rorym McElryoem, tak že může všechno nebo co...
Reagovat
Jose
ego světový tenisový jedničky, multimilionářky a jedný z nejfotografovanějších sportovkyň světa se odvíjí od toho, s kym chodí.
Reagovat
Pe3k
Good point.
Reagovat
smazaný uživatel
Vtípek na její adresu, kterej sis přebral po svým :-)
Reagovat
spaniel
Zda se ze teniste jsou rozeni imitatori, v zadnem jinem sportu to neni... Ale toto bylo uplne mimo a myslim, ze touto dobou to uz vi i Wozniacki.
Reagovat
smazaný uživatel
trapna velka hlava, co sa hra na tenistku
Reagovat
misoSK
Nemam rad Nadala, ale toto bolo mimoriadne primitivne od Wozniackej, toto je spravanie ake ani deti v skolke nemaju, ozaj IQ na bode mrazu
Reagovat
smazaný uživatel
Boze to je hrozny. Za tohle bych ji ty krece pral taky!
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, to je hlupačka.. Neskutečné.
Reagovat
W.G.M.
Hmm, to je teda bzunda... Vzdycky jsem se povazovala za cloveka se smyslem pro humor a hrozne rada se smeju, ale v tomhle (stejne jako v Novakovych vystupech) tak nejak ten vtip a zabavnost nedokazu najit. Utahovat si ze zdravotnich obtizi jinych je opravdu hloupe.
Reagovat
carolyn
Jen otázka:
Přijde tohle někomu vtipný? Nemyslím tím ani to že to má být "vtip" na Nadala, ale spíš to, jak to udělala....A ještě se tomu tlemí. Slípka
Reagovat
smazaný uživatel
Netuším co to mělo přinést. Vrchol ubohosti...
Reagovat
a.magerova
je to slípka !!!
Reagovat
a.magerova
ty uvozovky tam neměly být !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Slípka je to pravé slovo :-).
Reagovat
smazaný uživatel
jste chudaci
Reagovat
smazaný uživatel
omg tady je nenavistnych lidi. co je na tom jako spatneho? myslite, ze to udelala s nejakym zlym umyslem? nikdo z vas se zrejme do toho nedokaze vzit a kdybyste byli primo na miste jako novinar, tak si o ni reknete, ze ma smysl pro humor. nebylo to nic extra, ale rozhodne to neni zadne nesympaticke gesto. nevim jestli jen tenisti jsou takovy hateri...zrejme jo
Reagovat
tito
No mezi námi, pokud dosud bereme tenis jako sport gentlemanů / doufám, že většina ano/, tak obecně vnímám tyto vtipy jako faux pas a jsou pro mne projevem infantility. Pokud bude mít Novak a Wozniacki následovníky, tak časem budou připomínat tiskovky one man show a je jen otázkou času, kdy se tohle stupidní chování přenese na kurt. (koneckonců Novak to tam už začíná cpát)
Reagovat
W.G.M.
Presne tak, tenis neni zadna estrada... Proc se bez techto saskaren obesli Roger, Pete, Andre, Rafa, Bjorn aj.? Jim stacily k uchvaceni publika vysledky, nekdo se holt musi jeste vnucovat prvoplanovymi skeci.
Reagovat
skott
S tou infantilitou mozna nebudes daleko od pravdy, viz. pohadka o klokanovi behem AO.Wozniacki sice neni spatna holka, ale ze pusobi v civilu neskutecne naivne az jednoduse se poprit proste neda.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna ona by měla držet hubu a zamést si před vlastním prahem, asi neví, jak vypadala ona u jejich křečí. Pro připomínku tady.

http://www.youtube.com/watch?v=ALHObkStAt0
Reagovat
tito
Tomasinho, málem jsem si kvůli Tobě natrhl bránici. Po takovýhle zkušenosti dělá tohle. A pak nemaj člověka napadat nějaká klišé o blondýnách......
Reagovat
tito
Tomasinho, málem jsem si kvůli Tobě natrhl bránici. Po takovýhle zkušenosti dělá tohle. A pak nemaj člověka napadat nějaká klišé o blondýnách......
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to hned napadlo, jak dělala divadlo, brečí, kulhá a pak odehraje výměnu s minimálně dvaceti údery jakoby nic a po ní zase brek. A po proměnění mečbolu šla k síti, až si vzpomněla, že zapomněla dostat křeč, nechutně přehrané, křeč je sviňa, možná je měla, ale tohle bylo nechutné, být Zvonarevou, tak ji asi jednu fláknu. A po tomhle si dovolí dělat srandu z Nadala? Pokrytec.
Reagovat
smazaný uživatel
Po tom co jsem viděl tady tak mi to od ní nepřijde zrovna pěkné, ale nevíme jak to probíhalo a proč to udělala, ale myslím si že to nebylo nějaké zesměšnění nebo s podobným podtextem.
Reagovat
carolyn
Noo Nadal aspon o proti ní nebulel...

Sakicda007:
To asi nemělo být zesměšnění, jen vtip. Bohužel pro ní to neudělala vtipně
Reagovat
skott
tomu se rika trefa do cerneho:-)
Reagovat
smazaný uživatel
kdo zažil křeče ví že nepřestanou na povel jako u ní... a ještě dva dny jsou svaly rozšlehané....tedy když jsou to opravdu křeče, nadala je mi líto... není to směšné.. když chytnou křeče přední i zadní strany nohou... to musela být šílená bolest...a věřím že mu bylo úplně jedno co na to novináři.... to se člověk snaží jen přežít ty chvíle
Reagovat
tito
No nevím, nevím ale zrovna od tenisty takovýhle rádoby forek je přinejmenším ...hloupý. Je jen otázkou času, kdy se to obrátí proti ní. Navíc mám ten dojem, že se tomu až na jednoho člověka nikdo nesmál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě trapnější než Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
a to už je co říct.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět potvrdila, jak je hloupá a stupidní.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo. Blba jak troky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist