Volandri dostal trest za doping

16. 1. 2009, 23:00
Aktuality 1
Italský tenista Filippo Volandri dostal od mezinárodní federace ITF tříměsíční trest za doping. Nezúčastní se tak ani Australian Open, kde se měl podle dnešního rozlosování utkat v prvním kole s Chorvatem Mariem Ančičem. Trest mu podle informace italského svazu vyprší 14. dubna.
Profily hráčů
Filippo Volandri

Dopingovou zkouškou neprošel 109. hráč světového žebříčku na březnovém turnaji v Indian Wells, kde vypadl v 1. kole s Björkmanem. Rozbor jeho vzorku vykázal přítomnost zakázaného salbutamolu, což italský tenista vysvětloval užitím léku na astmatické potíže.

Volandri zároveň přijde o všechny vydělané peníze i získané body za posledních deset měsíců. Během nich vyhrál dva challengery, na podnicích ATP byla nad jeho síly úvodní kola.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Chudák, vždyť to měl na astma:))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist